הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » זה היה באוגוסט.

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
22/02/2013 23:34

מטפס הרים
מטפס הרים
אשירה כתב:
מטפס יקר,
אני חייבת התנצלות קטנה על תגובתי הראשונה לפוסט זה.
חייכתי מתוך שמחה שחזרת אלינו אבל כאשר קראתי הסיפור שבפוסט זה היה בעצם סיפור לא שמח.
גם אני מחכה לספר כשיצא, ושבסיפור שיחתום את הספר יגיע דני מחדש למדי הקצין, אופס סליחה, למידות הקצין,
חתיך ויפה אך גם חכם ובוגר יותר, ושיצחק כל הדרך אל מירית.....
edited by אשירה on 2/22/2013

הי אשירה יקרה . סבבה, שאכן ניזכה להגשים מידותינו הנכונות לנו. ואני מבטיח לרשום פוסט מצחיק במיוחד ובמיוחד עבורך- ממש בקרוב. חג שמח.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/02/2013 22:47

אשירה
אשירה
מטפס יקר,
אני חייבת התנצלות קטנה על תגובתי הראשונה לפוסט זה.
חייכתי מתוך שמחה שחזרת אלינו אבל כאשר קראתי הסיפור שבפוסט זה היה בעצם סיפור לא שמח.
גם אני מחכה לספר כשיצא, ושבסיפור שיחתום את הספר יגיע דני מחדש למדי הקצין, אופס סליחה, למידות הקצין,
חתיך ויפה אך גם חכם ובוגר יותר, ושיצחק כל הדרך אל מירית.....
edited by אשירה on 2/22/2013

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
21/02/2013 20:33

נחושה
נחושה
בכיףsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
21/02/2013 18:12

מטפס הרים
מטפס הרים
נחושה כתב:
נחושה כתב:
מטפס יקר קראתי בעיון רב:
ראשית זה סיפור מהחיים של כל משפחה בין אם היא פולניה/רומניה/הונגריה או מרוקאית/טוניסאית/ כל האפשרויות נכונות....
היו כמה תיאורים (דווקא לא של האוכלwink) שממש ראיתי את דני, חנה, רויטל ושאר הנפשות הפועלות בעיני רוחי ממש כאילו אני הייתי השמנמודה המותקפת....
שנית, אתה כותב בכזה כישרון שאתה ממש חייב להיכנס לכתיבה רציפה (כתיבה סיזיפית) בכדי להוציא ספר ביכורים אם טרם הוצאת כי אתה מלא סיפורי ארץ ישראל היפה והטובה מחד ואיש העולם הגדול מאידך וכותב בחן ובהומור ובשפה יפה וקולחת שנוגעת בכל אחד ואחד....אולי אסופת סיפורים קצרים.
לגבי מצוקתו של דני....אין סדנאות ופרוייקטים קצרי דרך וכוחה של קבוצה היא בעידוד ובתמיכה לא פחות מאשר במספר הקילוגרמים שינשרו, כי הקילוגרמים יכולים לחזור, התמיכה של הקבוצה חשובה במתן החוזק שהם מבינים מה אתה עובר כמו העניין עם העוגה והשוקו.... או האגרול והטורטיה...
עניין האתרוג - לא המשקל צריך להאמיר אלא הביטחון העצמי ותחושת הערך שעטופה כל כך בחומות של שומן שקרני האור היחידות שמגיעות אליה אינן מספיקות לעיתים לתת לנו כוחות "לרוץ למרחקים ארוכים" ואז אנחנו בספרינטים קצרים ונשברים שוב ושוב.
מירי אמרה נכון פעם...אתם אתרוג....אתם יקרים....אתם מיוחדים.....אתם צריכים לדעת לשמור עליכם הכי טוב שבעולם ולהשקיע הכל כדי שאתם לא תיפגעו (ריגשית ופיזית כאחד מול עולם השפע והאפשרויות הרבות),אתם צריכים להיות האתרוג שבלעדיו אי אפשר לברך.....
אתם צריכים להתפנק (באריזה מהודרת) כדי שיבחינו עד כמה אתם מיוחדים ושאין אחד כמוכם בדיוק למרות שיש עוד רבים וטובים....שאתם "מלכת הכוכבים על הר הכרמל"....
או בקיצור - כתבתי סיכום של הדברים של מירי בארבע שנים באייטם אחדwink
מטפס יקר, אתה אתרוג נדיר (אני יודעת לזהות ושמחתי שאז נפגשנו לכמה דקות כשביקרת את מירוש ואת קבוצת פ"ת) ועל אתרוג שכזה אתה מחוייב לשמור ולארוז אותו בחליפות שווצריות ועניבות ממשי ומעילי עור ומכנסיים יקרים....האתרוג הזה עושה עבודה נהדרת עבור ביתו ומקום עבודתו....האתרוג הזה נוסע בעולם ומאידך מגדל דור חדש ומשובח ושורשי כאן בישראל....האתרוג הזה צריך להוות דוגמא אישית למשפחתו ולאחרים דווקא בגלל שהוא כל כך מיוחד ושיש בו אומץ (לכתוב ולשתף בפורום) שאין לאחרים, פתיחות, חוכמת חיים, נסיון, נחישות והוא מטפס על הרים עם ידיים חשופות ומגיע לפסגות גבוהות ויפייפיות.
ומי כמוך יודע כשעומדים על פסגת ההר, הכול נראה כאפשרי ואין דבר כזה...בלתי מושג....יש רק למצוא את הדרך ולכבוש את היעד הבא!
מטפס יקר, שום פחממה או אגרול או כל מאכל אחר....לא שווה באמת את תחושת ההישג, שום אכילה ריגשית לא משנה את המצב כפי שיהיה דקה אחריה....צריך לעבוד על שינוי...לתרגל אותו...להתמיד בו...ואז יותר קל לג'נגל במהירות ובמודעות מהנפילה הקודמת ולהרחיק ככל הניתן את הנפילה הבאה.
יום נפלא ומלא משמעות, נחושהsmile

edited by נחושה on 2/18/2013

מטפס זה במיוחד עבורך שוב....ולכולנו בעצם♥

המון תודה רבה, נחושה יקרה. באמת- תודה על הפוסט חודר הנשמה שכתבת לי ולכולנו יחדיו.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/02/2013 15:43

נחושה
נחושה
נחושה כתב:
מטפס יקר קראתי בעיון רב:
ראשית זה סיפור מהחיים של כל משפחה בין אם היא פולניה/רומניה/הונגריה או מרוקאית/טוניסאית/ כל האפשרויות נכונות....
היו כמה תיאורים (דווקא לא של האוכלwink) שממש ראיתי את דני, חנה, רויטל ושאר הנפשות הפועלות בעיני רוחי ממש כאילו אני הייתי השמנמודה המותקפת....
שנית, אתה כותב בכזה כישרון שאתה ממש חייב להיכנס לכתיבה רציפה (כתיבה סיזיפית) בכדי להוציא ספר ביכורים אם טרם הוצאת כי אתה מלא סיפורי ארץ ישראל היפה והטובה מחד ואיש העולם הגדול מאידך וכותב בחן ובהומור ובשפה יפה וקולחת שנוגעת בכל אחד ואחד....אולי אסופת סיפורים קצרים.
לגבי מצוקתו של דני....אין סדנאות ופרוייקטים קצרי דרך וכוחה של קבוצה היא בעידוד ובתמיכה לא פחות מאשר במספר הקילוגרמים שינשרו, כי הקילוגרמים יכולים לחזור, התמיכה של הקבוצה חשובה במתן החוזק שהם מבינים מה אתה עובר כמו העניין עם העוגה והשוקו.... או האגרול והטורטיה...
עניין האתרוג - לא המשקל צריך להאמיר אלא הביטחון העצמי ותחושת הערך שעטופה כל כך בחומות של שומן שקרני האור היחידות שמגיעות אליה אינן מספיקות לעיתים לתת לנו כוחות "לרוץ למרחקים ארוכים" ואז אנחנו בספרינטים קצרים ונשברים שוב ושוב.
מירי אמרה נכון פעם...אתם אתרוג....אתם יקרים....אתם מיוחדים.....אתם צריכים לדעת לשמור עליכם הכי טוב שבעולם ולהשקיע הכל כדי שאתם לא תיפגעו (ריגשית ופיזית כאחד מול עולם השפע והאפשרויות הרבות),אתם צריכים להיות האתרוג שבלעדיו אי אפשר לברך.....
אתם צריכים להתפנק (באריזה מהודרת) כדי שיבחינו עד כמה אתם מיוחדים ושאין אחד כמוכם בדיוק למרות שיש עוד רבים וטובים....שאתם "מלכת הכוכבים על הר הכרמל"....
או בקיצור - כתבתי סיכום של הדברים של מירי בארבע שנים באייטם אחדwink
מטפס יקר, אתה אתרוג נדיר (אני יודעת לזהות ושמחתי שאז נפגשנו לכמה דקות כשביקרת את מירוש ואת קבוצת פ"ת) ועל אתרוג שכזה אתה מחוייב לשמור ולארוז אותו בחליפות שווצריות ועניבות ממשי ומעילי עור ומכנסיים יקרים....האתרוג הזה עושה עבודה נהדרת עבור ביתו ומקום עבודתו....האתרוג הזה נוסע בעולם ומאידך מגדל דור חדש ומשובח ושורשי כאן בישראל....האתרוג הזה צריך להוות דוגמא אישית למשפחתו ולאחרים דווקא בגלל שהוא כל כך מיוחד ושיש בו אומץ (לכתוב ולשתף בפורום) שאין לאחרים, פתיחות, חוכמת חיים, נסיון, נחישות והוא מטפס על הרים עם ידיים חשופות ומגיע לפסגות גבוהות ויפייפיות.
ומי כמוך יודע כשעומדים על פסגת ההר, הכול נראה כאפשרי ואין דבר כזה...בלתי מושג....יש רק למצוא את הדרך ולכבוש את היעד הבא!
מטפס יקר, שום פחממה או אגרול או כל מאכל אחר....לא שווה באמת את תחושת ההישג, שום אכילה ריגשית לא משנה את המצב כפי שיהיה דקה אחריה....צריך לעבוד על שינוי...לתרגל אותו...להתמיד בו...ואז יותר קל לג'נגל במהירות ובמודעות מהנפילה הקודמת ולהרחיק ככל הניתן את הנפילה הבאה.
יום נפלא ומלא משמעות, נחושהsmile

edited by נחושה on 2/18/2013

מטפס זה במיוחד עבורך שוב....ולכולנו בעצם♥
0 קישור קבוע (Permalink)
19/02/2013 23:47

מטפס הרים
מטפס הרים
נחושה כתב:
דני יקרה שמחה שאהבת את הפוסט הארוך שהתייחסתי לטפסני ולכולנו.
כולי תקווה שטפסני לא פספס אותו כי הוא נכתב כדי לעודד אותו מכל הלב

איזה פוסט? לא רוצה לפספס שום פוסט!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
19/02/2013 15:01

נחושה
נחושה
דני יקרה שמחה שאהבת את הפוסט הארוך שהתייחסתי לטפסני ולכולנו.
כולי תקווה שטפסני לא פספס אותו כי הוא נכתב כדי לעודד אותו מכל הלב
0 קישור קבוע (Permalink)
19/02/2013 08:50

dany
dany
כמובן לא נפסיק ולא לא נספיק.

מטפס הרים כתב:
dany כתב:
באוגוסט מאד חם ולח, מהביל ומגעיל, אבל אני נולדתי באוגוסט אז לא יכולה לשנוא את החודשwink
מטפס יקר, הסיטואציה הזו שסיפרת עליה כל כך מוכרת וכואבת, חודרת למעיים.
כמה פעמים עמדתי בידיוק במקום הזה, שאפילו אם לא דיברו במילים העיניים אמרו הכל,
כבר עשית זאת, כבר היית במקום של האושר, איך? איך? שוב קילקלת הכל.
איך שוב צברת את כל אותם קילוגרמים עליך?
והאמת ששום קיצורי דרך לא עוזרים, אפילו בקבוצה לא קל כלל וכלל.
והקציצה הזאת לעיתים משתלטת עלינו ללא הכרה וללא דין וחשבון. ומתעוררים והופ הקילוגרמים יושבים יפה יפה במקומותיהם ובכלל לא חושבים לומר שלום.
אז.............
תודה על סיפור נפלא, אני יודעת ששזרת שם גם קטעים מחייך, שהרי בדם ליבנו אנחנו מדברים.
רוצה להצטרף לנחושה הנהדרת ולומר לך שאכן אנחנו כאן כולנו אתרוגים נדירים והגיע הזמן שנבין זאת ונפנים שרק אנחנו יכולים לשמור על עצמנו .
ורק בידינו הכוחות לעשות את השינוי, וגם אם הוא יקח הרבה מעבר למה שרצינו, קיווינו, ציפינו, אסור לנו להרים ידים ולהתייאש, וגם אם הפסגה מתרחקת לא נספיק לנסות לכבוש אותה.
בהצלחה

כמה נכון כל מה שכתבת דני. כל כך אמיתי. מצטרף בחדווה , אכן אנחנו נישמור על עצמנו, ואנחנו נגיע ליעדינו, יותר לאט -פחות מהר, אבל נוע ננוע בתהליך ולא נישקע אל מדמנת ההשמנה הלא מבוקרת וההורסת. יום אסל יום בסל- העיקר כל יום ביומו לעשות את מקסימום הניתן כדי פשוט- להיות בתהליך. אכן אתרוגים אנחנו . פשוט להיות בתהליך!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
19/02/2013 08:18

מטפס הרים
מטפס הרים
dany כתב:
באוגוסט מאד חם ולח, מהביל ומגעיל, אבל אני נולדתי באוגוסט אז לא יכולה לשנוא את החודשwink
והקציצה הזאת לעיתים משתלטת עלינו ללא הכרה וללא דין וחשבון. ומתעוררים והופ הקילוגרמים יושבים יפה יפה במקומותיהם ובכלל לא חושבים לומר שלום.
אז.............
תודה על סיפור נפלא, אני יודעת ששזרת שם גם קטעים מחייך, שהרי בדם ליבנו אנחנו מדברים.
רוצה להצטרף לנחושה הנהדרת ולומר לך שאכן אנחנו כאן כולנו אתרוגים נדירים והגיע הזמן שנבין זאת ונפנים שרק אנחנו יכולים לשמור על עצמנו .
ורק בידינו הכוחות לעשות את השינוי, וגם אם הוא יקח הרבה מעבר למה שרצינו, קיווינו, ציפינו, אסור לנו להרים ידים ולהתייאש, וגם אם הפסגה מתרחקת לא נספיק לנסות לכבוש אותה.
בהצלחה

כמה נכון כל מה שכתבת דני. כל כך אמיתי. מצטרף בחדווה , אכן אנחנו נישמור על עצמנו, ואנחנו נגיע ליעדינו, יותר לאט -פחות מהר, אבל נוע ננוע בתהליך ולא נישקע אל מדמנת ההשמנה הלא מבוקרת וההורסת. יום אסל יום בסל- העיקר כל יום ביומו לעשות את מקסימום הניתן כדי פשוט- להיות בתהליך. אכן אתרוגים אנחנו . פשוט להיות בתהליך!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
19/02/2013 05:20

dany
dany
אז.............
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
18/02/2013 22:59

lilache
lilache
אני מכירה עוד כותב בחסד שהוציא את הסיפורים שלו בהוצאה עצמאית. אם תרצה אשמח לקשר ביניכם.

מטפס הרים כתב:
lilache כתב:
כיוון שכשרון לכתיבה אין לי אז אכתוב בקצרה - מתי הספר?

תודה. את וגם אייריס מדרבנות אותי לסיים כבר.. יש לי כבר כמעט את הכל.. רק לחבר קצוות ועוד קצת "להתעלל" בדמויות... אבל את יודעת, במדינה שלנו באמת יש כותבים משובחים מאוד ( גם בפורןום כאן יש פשוט כמה סופרות מדהימות בפוטנצייה!!) ולעיתים הוצאות הספרים פשוט דוחות כתבי יד באמת ניפלאים.. מכיר מישהו שמשתתף איתי בסדנת כתיבה - הבחור כתב משהו באמת יוצא מן הכלל, חודר וקורע ת'נשמה... ונידחה..
אז אני מקווה ששלי ייצא בקרוב מאוד. להתראות
0 קישור קבוע (Permalink)
18/02/2013 22:29

tutit
tutit
וואו איזה כשרון ....קראתי בנשימה אחת
שורה אחר שורה בלי אויר
מדהים....ובהצלחה עם הספר
אל תתיאש גם אם יקח זמן
....גם אני הזדהיתי עם הדמות
כל הכבוד.....:-)
באהבה תותית
0 קישור קבוע (Permalink)
18/02/2013 21:37

מטפס הרים
מטפס הרים
lilache כתב:

תודה. את וגם אייריס מדרבנות אותי לסיים כבר.. יש לי כבר כמעט את הכל.. רק לחבר קצוות ועוד קצת "להתעלל" בדמויות... אבל את יודעת, במדינה שלנו באמת יש כותבים משובחים מאוד ( גם בפורןום כאן יש פשוט כמה סופרות מדהימות בפוטנצייה!!) ולעיתים הוצאות הספרים פשוט דוחות כתבי יד באמת ניפלאים.. מכיר מישהו שמשתתף איתי בסדנת כתיבה - הבחור כתב משהו באמת יוצא מן הכלל, חודר וקורע ת'נשמה... ונידחה..
אז אני מקווה ששלי ייצא בקרוב מאוד. להתראות
0 קישור קבוע (Permalink)
18/02/2013 21:33

מטפס הרים
מטפס הרים
אייריס כתב:
וגם אני שואלת מתי הספר???
אתה מדהים

הפורום הזה מדהים. כולנו ביחד יוצרים כאן מדהימות אמיתית. אינשאללה הספר יסתיים בקרוב, אין לי זמן לסיים אותו... תודה!
0 קישור קבוע (Permalink)
18/02/2013 21:31

מטפס הרים
מטפס הרים
מיכיק כתב:
יכולת הכתיבה שלך - מ ד ה י מ ה.... עם יכולות כאלה בלי להכיר אותך אתה יכול כל שתבקש לעצמך....

תודה. הלוואי. שכולנו נצליח להגשים את עצמנו בכלל ובמישור התזונה הבריאה בפרט. כל שנבקש לו יהי.
0 קישור קבוע (Permalink)
18/02/2013 18:58

מיכיק
מיכיק
יכולת הכתיבה שלך - מ ד ה י מ ה.... עם יכולות כאלה בלי להכיר אותך אתה יכול כל שתבקש לעצמך....
0 קישור קבוע (Permalink)
18/02/2013 15:43

אייריס
אייריס
וגם אני שואלת מתי הספר???
אתה מדהים
0 קישור קבוע (Permalink)
18/02/2013 09:41

lilache
lilache
0 קישור קבוע (Permalink)
18/02/2013 09:26

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
אין לי זמן לקרוא כרגע מבטיחה לקרוא בקרוב יום מוצלח
0 קישור קבוע (Permalink)
18/02/2013 08:48

נחושה
נחושה
אשירה כתב:
אין לי כרגע זמן לקרוא אבל רק ראיתי את הפוסט הארוך וחיוך רחב נשפך על פני וכעת לא הרבה דברים גורמים לי לחייך.
אז מטפס יקר, תדע לך שגרמת הבוקר לאישה עצובה לחייך,
אקרא ואגיב מאוחר יותר.

יקרה שלי כל דבר שגורם לך לחייך הריהו משובח
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » זה היה באוגוסט.

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!