15/02/2013 05:56
 נחושה Posts: 6982
|
קרנושה ראשית טוב ששיתפת ולא נפלת לאכילה רגשית בעצמך. שנית טוב שעוררת את אחותך לעשיה ועם תהלי תשוחחי מתי שרק מתאפשר והיי לה דוגמא אישית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2013 05:00
 אקורדיאון Posts: 16381
|
קרנושי יקרה ,מה אומר לך מעבר לכל אשר שיתפת כאן מעומק ליבך אני כל כך יודעת על מה את מדברת,אני זוכרת היטב את הסבתות שלי שתמיד החזיקו עבורי מתוקים כי בבית הורי ידעו שחייבים לשים לי גבולות כי נולדתי שמנמודה והנה אני כאן במלחמה תמידית ,נכון כתבת שפר על כולנו המזל ,המודעות לבעיה ,להודות שהיא כרונית ולטפל בה במסגרת המבורכת שלנו,מודה על כך יום יום. מחבקת אותך חיבוק ענר לחיזוק.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2013 02:56
 אשירה Posts: 4292
|
קרנושה יקרה, אני מאוד מבינה ומזדהה עם סיפורך. אחייני היום כבר בוגרים אבל כשהייתי בגילך והם היו צעירים סבלתי סבל רב מכל מה שעברו שהיה תוצאה ישירה לבעיות הבית וההורים, והאמת, עד היום זה ממשיך בוורסיה זו או אחרת. אם את ביחסים כאלה עם אחותך שאת יכולה לרתום אותה לבצע שינוי, אשרייך וטוב לך, זה לא יהיה קל אבל זה יהיה אפשרי. אצלי זה לא הלך. כולך לב גדול ונשמה ענקית ואני מאחלת לך הצלחה רבה!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2013 23:40
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מצטערת על השגיאות שיתופך כמובן ואם כמובן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2013 23:40
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרושה יפה שלי ומרגשת דאגתך הרבה ושיתופם מעידים עלייך כאשה איכותית ואיכפתית לצערי הרב מניסיוני עם לא יעשו שינוי כל בני המשפחה יהיה קשה לאחייניתך היקרה להצליח...... תהיי ברוכה שימרי בבקשה על עצמך אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2013 22:08
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
נגעת בי כואב כואב עד מאוד שילדים בגיל כזה מגיעים לאכילה כזו רגשית אצלנו הרבה רגשי יש במשפחה אז אני מאוד מבינה אך את אצל מירי את בחורה נבונה ובטוח דודה ואחות מופלאה עם לב ענקי אז בכל הכוח תאספי את עצמך ואת רעיונותיך היצירתים ואל תתני להם לשקוע צרפי אותם למעגל כאן התומך והאוהב בעיקפין או במישרין תעזרי להם לצאת מזה ויפה שעה אחת קודם לא קל יהיה זה בטוח אבל אצלנו אין קשה יש מכשל באהבה ובשותפות בפידבק חיובי לילדה לאט לאט ובזהירות השמיים הם הגבול אבל חייבים לגרור את כל המשפחה להרגלים נכונים אצל מירי אוכלים בריא טעים ומשביע ומגוון (אני את הירידה הגדולה הורדתי כממו בתפריט המקופל של פעם שאורמה בפיתה עם סלט וכף חומוס ציפס לא צריך... ופרוסת עוגה דקה בשבת.... ) מחזקת את ידך ומחבקת ומאחלת לך ולהם המון בהצלחה סומכת עליך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2013 20:28
 בלונדה.... Posts: 3603
|
קרנושה כל כך מבינה לליבך.. אני לא הייתי שמנה אבל הייתי בתור ילדה עגלגלה . למרות שתמיד היה לי ביטחון והייתי בראש "החבורה" ולא הציקו לי אבל הרגשתי שונה. היום זה הרבה יותר גרוע. קחי את האחיינית המהממת שלך כפרויקט יחד עם גל המשפחה ועיזרו לה לצאת מהמגעל הנוראי הזה. בהצלחהה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2013 20:04
 קרולין Posts: 6651
|
קרנושה יפה שלי איזו מדהימה את אחות נהדרת וגודה נהדרת לתהלי שם מקסיםםם אין ברירה בלי גבולות לא נצליח להגן ולחנך את ילדינו חייבים לטפל בזה לפני שזה יעצים ויגדל וחבל... תודה על השיתוף מאחלת לה ולכם הצלחה בתהליך זה שווה הכל. השומן האכזרי הזה פוגע בכולנו. נשיקות אוהבת קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2013 19:30
 קרנושה Posts: 3420
|
אני רוצה לספר לכם משהו מאד אישי שאולי כבר שיתפתי בעבר, אבל השבוע, זה צבט לי בתוך הנשמה ממש יש לי אחיינית בת 5 אוטוטו (בת מזל דגים קסומה), היא ילדה יפה, מתוקה, נשמה ענקית וחכמה ברמות שהיא לוקחת הרבה אנשים בוגרים שאני מכירה בסיבוב. אבל היא ילדה שאוכלת כמו ההורים שלה, פחממות עם פחממות. רע רע רע!!! לצערי הסיטואציה עמה הגיעה למצב שהאכילה שלה היא סופר דופר רגשית כי היא הריאקציה של מה שקורה להורים שלה ומה שמתרחש בבית, ואני לא ארחיב כאן אבל אני פשוט כואבת אותה, בוכה מבפנים, זה גיל שבגן מתחילים להגיד לה שמנה שמנה ויש לך בטן גדולה, (והיא מתחילה להבין שזה רע) וזה כבר בהחלט עלה למודעות של ההורים ושל סדר היום בבית כי ככה לא אמורה להראות ילדה בת 5...ככה לא אמורה לשקול ילדה בת 5. השבוע נוצרה סיטואציה שהיא חטפה ביד לחמניה וביד השניה אוזן המן, לא הספקתי למצמץ ואני רואה אותה נוגסת ביס מפה וביס מפה, והיא באופוריה, שקועה בללעוס והעיניים שלה בורקות, ממש כמו אדם שמן אמיתי מהפחממות, היא מסוממת וכנועה לפחממות. נשרפתי מבפנים למראה הזה ותפסתי את אחותי ואמרתי לה, מה זה?!? למה זה קורה?????????? היא תקלל אותך ותמרר בבכי, ילדים זה עם אמיתי. עם שאומר מה בליבו בלי למצמץ. וזה יוצר מצב שלא קל לה במובן החברתי ואני לא רוצה לחשוב מה עוד ילד שמן הוא ילד שונה וחריג בגן מלא ילדים שדופים שעפים עוד רגע ברוח. היא מאד גבוהה לגילה כמו אביה אבל היא גם מאד עגולה לגילה. והיא ילדה עקשנית מאד באופי שלה, זה יהיה לא קל, ואני עדיין חושבת שעדיף שתבכה עכשיו עם יעמידו לה עובדות שהיא לא מקבלת פסטה אלא מרק ירקות, מאשר אחכ בבית הספר כשיעליבו אותה.. גם אני הייתי ילדה עגלגלה, רחוק ממנה, לא כמוה ממש לא, אבל ספגתי את שלי וזה נשאר איתי לכל החיים. תחת הדחקה. אני מרגישה שאני רוצה כל כך לתקן את העוול הזה וחיה דרכה את הענין הזה. מאד קשה לי עם זה. מאד. השומן הזה אכזרי ומכוער ואחרי כל שבוע שאני באה טעונה ודרוכה ומקפידה ומתמידה ומשתדלת ומאופסת ומלאת מוטיבציה ממורתי הגורו ואני רואה כזה מחזה מול עיניי שלי בא לי לבכות. נשבעת. יחד עם זאת, קיבלנו החלטה במשפחה לטפל בזה, כולי תקווה לעתיד טוב וורוד בשבילה, כזו בובה, כזו מתוקה ואהובה שלי ואיך ההורים אשמים, כי איך מירי אומרת-"ילד לא יוצא מרחם אימו ומבקש קרמבו" וזה כללללללללל כךךךךךךךךךך נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!! למה בחרתי לשתף אתכם בזה? כי מספיק שאני פותחת את ה-TV ורואה The Voice כבר שם נוער מהמם עם שומן עצום על הגוף, ובכלל זה הפך להיות עידן אחר של השמנה, משהו מפחיד יותר וזה שאני במסגרת וערה לכל זה - בורכתי אלפי ברכות. שהשכלתי לעשות משהו עם עצמי. ילך כמה שילך אני אצליח, אבל עדיין, אני כואבת עליה ואין לי הרבה מה לעשות, לבעל מקצוע מוסמך יהיה ומודעות יש, רק תפילה בלב שזה ישתנה. מקדישה לתהלי המתוקה הזו את הפוסט הזה. אני דודה שיכולה רק פה לשתף באמת את מה שאני מרגישה ומאחלת לה ילדות מתוקה, שמחה ומאושרת, שתזכה להיות תהילה כמו השם שהיא נושאת♥ תודה על הזכות שניתנה לי לשתף כאן♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|