04/02/2013 22:40
 דרך המלך Posts: 5707
|
מטפס יקר אהבתי מאד את השיר תמיד ועכשיו יותר ) היום מירי אמרה בהרצאה והדגישה שהדרך לא קלה.. צריך להתאמן ולשנן ולהתאפק.. אז עד סוף הדרך שתהיה מאושר מאחלת לך ים של הצלחה עם השקט והדממה ועם כל הסיבות הקיימות לנו מסביב.. סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/02/2013 22:32
 מטפס הרים Posts: 1533
|
adish כתב:
אכן... נפלא לקרות שאתה שוב מוצא בכל דבר את הטוב יקח זמן ואולי עוד הרבה אבל כול עוד אנחנו בעשיה ובמסגרת נצליח!
הי. שייקח זמן, סבבה. אחד השינויים שאני חווה הפעם הזו הוא היעדר הלחץ להוריד בזבנג וגמרנו. הפעם אני יודע שזה תהליך לחיים. וזה לוקח זמן אבל זה אמיתי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/02/2013 21:58
 adish Posts: 342
|
אכן... נפלא לקרות שאתה שוב מוצא בכל דבר את הטוב יקח זמן ואולי עוד הרבה אבל כול עוד אנחנו בעשיה ובמסגרת נצליח!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/02/2013 21:49
 מטפס הרים Posts: 1533
|
וזה הרגע הנה באה השעה, מה תביא איתה הרוח, מה ימיס את הדממה, ויש סיבות לכל דבר, יש חלום שלא ניגמר- בסוף הדרך עוד תהיה מאושר ( מילים ולחן עילי בוטנר ... זה אחד השירים האהובים על נסיכת הבית , ביתי בת השמונה וקצת.. הוא מושמע בחדרה המון והיא יוצרת לו כוראוגרפיה ( היא אוהבת את העניין של להתאים תנועות לשירים , והיא עושה זאת באופן מאוד מאוד יפה כולל אביזרים נילווים כבגדים מתאימים, צעיפים וכל מיני כאלו), אז המילים האלו כבר די נחקקו באזני.. וחשבתי שיש בהן רלבנטיות אמיתית לדרכי בתהליך ההרזיה: יש סיבות מאוד חזקות למה להשיל את השומן ממני, ויש חלום חזק ומוחשי של אני רזה, ויש רוח טובה וגבית, ויש דממה או שקט נפשי שמגיע עם כל גראם שנעלם וההרזיה מביאה עימה שלווה, וזהו זה- זה הרגע שלי, הגיעה השעה לרדת במשקל ולהתחדש בחיים טובים ובריאים יותר... אי אפשר למשוך את החיים עם השמנה לא מבוקרת והרת אסון וכן, בסוף הדרך, במשקל היעד- כמה אהיה מאושר... להתראות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|