הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » וזה הרגע הנה באה השעה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
07/02/2013 08:53

מיכל שרון
מיכל שרון
נחושה יקרה -
איזה משפט מדהים וכל כך חכם ונכון!!!

תודה לך על המאגר הבלתי נדלה של חוכמות כאלה שאת מביאה לנו.

זה פשוט תענוג!

edited by מיכל שרון on 2/7/2013
0 קישור קבוע (Permalink)
07/02/2013 06:59

דרך המלך
דרך המלך
שאפו שאפו!!!

EFF כתב:
מטפס..גם עלי אהוב השיר שהוסב לריקוד עם ממש נחמד..רקדנו אותו על הבמה המרכזית בשוק הלילה בצ׳אנג ראי, היה הזוי....
0 קישור קבוע (Permalink)
06/02/2013 17:48

dany
dany
נסיעה טובה יקירה וכל טובsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
06/02/2013 15:22

מטפס הרים
מטפס הרים
חיוך יקרה. אני כבר מחכה לשמוע חוויות מתת היבשת ההודית. בהרבה מקומות הייתי ואף חייתי - שם טרם דרכה כף רגלי... תבלי בנעימים ותחזרי אלינו בשלום.
0 קישור קבוע (Permalink)
06/02/2013 15:03

רבקה
רבקה
חנה'לה טיסה נעימה
סעי בשלום וחיזרי בשלום
וכמובן שימרי על עצמך כמו שאת יודעת
תהני.
0 קישור קבוע (Permalink)
06/02/2013 05:21

אקורדיאון
אקורדיאון
מאחלת לך נסיעה טובה ומהנה והעיקר בריאות שלמה.
0 קישור קבוע (Permalink)
05/02/2013 22:44

נחושה
נחושה
חיוך מהלב כתב:
אם עסקינן באושר, אושר הוא רק הרגע הזה, לא עבר ולא עתיד שאין אנו יודעים. היום כשהייתי בהרצאה של מירי (כל כך הרבה מוטיבציה קיבלתי ממנה), הסתכלתי על כרזה שתלויה לה באולם בלוינסקי. "אנו חיים עבור ילדינו". כעסתי מאד. איש אינו חי עבור ילדיו. כרזה כל כך "יהודית" כי כך חונכנו.לא נכון, כל אדם חי למען עצמו. נכון, הילדים הם סופר יקרים לנו, ואנו מקריבים הרבה עבורם אבל אמירה כל כך חד משמעית בעיני אין לה תוקף. נכון, כשנהיה רזים, נהיה יותר מאושרים מעכשיו אבל כרגע רק הרגע אני מרגישה טוב, יכולה לעשות את כל מה שאני רוצה, ומירי דיברה על הדחף לאוכל כמו דחף לקניות אצל אנשים מסויימים ודחפים הם יכולים להיות הרסניים אבל גם פוריים ביותר אם הדחף הוא למשל ללמוד ולהשיג... אני מלאת חרדה כי 1 קג עלה ואין לי בהחלט שליטה על כך בשל הבלוטה, אבל אני חייבת בכ"ז להיזהר יותר עם האוכל להקפיד על קטנה ועל גדולה, וזה מה שאמרה מירי על רמזור אדום, כי 1 קג יכול בקלות להפוך לשניים ומשם מי יודע היכן זה יגמר? יש לי רק יומיים עד הנסיעה להודו. לא נורא כי שם אני אהיה בשליטה יותר מאשר בבית, אקח איתי מה שאני יכולה מכאן, ואני בטוחה שה 1קג ירד מהר גם אם אין הרבה מאד הליכה שם, אני אעשה הליכות בכל מקרה .. לא אותר בכלל על כך.

חיוך יקרה, נסיעה טובה כל הדרך לשם...ובחזרה. תעשי חיים ותהני....ושתפי אותנו בתובנות ככל שתוכלי♥
0 קישור קבוע (Permalink)
05/02/2013 21:31

חיוך מהלב
חיוך מהלב
אם עסקינן באושר, אושר הוא רק הרגע הזה, לא עבר ולא עתיד שאין אנו יודעים. היום כשהייתי בהרצאה של מירי (כל כך הרבה מוטיבציה קיבלתי ממנה), הסתכלתי על כרזה שתלויה לה באולם בלוינסקי. "אנו חיים עבור ילדינו". כעסתי מאד. איש אינו חי עבור ילדיו. כרזה כל כך "יהודית" כי כך חונכנו.לא נכון, כל אדם חי למען עצמו. נכון, הילדים הם סופר יקרים לנו, ואנו מקריבים הרבה עבורם אבל אמירה כל כך חד משמעית בעיני אין לה תוקף. נכון, כשנהיה רזים, נהיה יותר מאושרים מעכשיו אבל כרגע רק הרגע אני מרגישה טוב, יכולה לעשות את כל מה שאני רוצה, ומירי דיברה על הדחף לאוכל כמו דחף לקניות אצל אנשים מסויימים ודחפים הם יכולים להיות הרסניים אבל גם פוריים ביותר אם הדחף הוא למשל ללמוד ולהשיג... אני מלאת חרדה כי 1 קג עלה ואין לי בהחלט שליטה על כך בשל הבלוטה, אבל אני חייבת בכ"ז להיזהר יותר עם האוכל להקפיד על קטנה ועל גדולה, וזה מה שאמרה מירי על רמזור אדום, כי 1 קג יכול בקלות להפוך לשניים ומשם מי יודע היכן זה יגמר? יש לי רק יומיים עד הנסיעה להודו. לא נורא כי שם אני אהיה בשליטה יותר מאשר בבית, אקח איתי מה שאני יכולה מכאן, ואני בטוחה שה 1קג ירד מהר גם אם אין הרבה מאד הליכה שם, אני אעשה הליכות בכל מקרה .. לא אותר בכלל על כך.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
05/02/2013 21:15

מטפס הרים
מטפס הרים
EFF כתב:
מטפס..גם עלי אהוב השיר שהוסב לריקוד עם ממש נחמד..רקדנו אותו על הבמה המרכזית בשוק הלילה בצ׳אנג ראי, היה הזוי....

וו׳אוו זה בטוח היה חוויה... איך הגיבו בקהל?
0 קישור קבוע (Permalink)
05/02/2013 20:43

אייריס
אייריס
אחלה שיר וכמו שאפי ציינה אחלה ריקוד עם.
אמן שתהייה מאושר בכל המובנים ובתהליך שלך תגשים את החלום. ערב נפלא
0 קישור קבוע (Permalink)
05/02/2013 19:10

רבקה
רבקה
וכשנהיה רזים נהיה מאושרים.
0 קישור קבוע (Permalink)
05/02/2013 18:20

EFF
EFF
0 קישור קבוע (Permalink)
05/02/2013 13:16

נחושה
נחושה
מטפס יקר...כוחן של מילים. בטוחה שאתה כבר מאושר...ושהחליפה השוויצרית תתמוגג בקרוב מול המראה
0 קישור קבוע (Permalink)
05/02/2013 09:47

אשירה
אשירה

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
05/02/2013 09:16

אקורדיאון
אקורדיאון
בהצלחה לכולנו.
0 קישור קבוע (Permalink)
05/02/2013 08:33

מיכל שרון
מיכל שרון
אהבתי מאוד!!! תודה.. בהחלט הנימה והמנגינה שאני רוצה להתחיל איתה את היום הזה.. (:
0 קישור קבוע (Permalink)
05/02/2013 05:22

dany
dany
גם אני מאד אוהבת את השיר הזה. ומוצא חן בעיני ההשלכה שעשית לגבינו.
אכן אנחנו רצים למרחקים רחוקים ולא מוותרים גם אם במירוץ הקצר לא היה כל כך מוצלח.
יום נפלא
0 קישור קבוע (Permalink)
05/02/2013 03:53

מיכיק
מיכיק
שיר מקסים, והכן לא קלא היא לא קלה דרכו.
השמדמודים מאד בראש...
בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
05/02/2013 01:24

בלונדה....
בלונדה....
שיר מהמם...
מתחברת אליו מאוד.
הלוואי וכל אחד יגיע לנחלה שלו מבחינת המשקל וליעד הסופי.
בהצלחה לכולנו
0 קישור קבוע (Permalink)
04/02/2013 23:04

מטפס הרים
מטפס הרים
דרך המלך כתב:
מטפס יקר אהבתי מאד את השיר תמיד ועכשיו יותרsmile)
היום מירי אמרה בהרצאה והדגישה שהדרך לא קלה.. צריך להתאמן ולשנן ולהתאפק.. אז עד סוף הדרך שתהיה מאושר מאחלת לך ים של הצלחה עם השקט והדממה ועם כל הסיבות הקיימות לנו מסביב..
סיגל

אמן. לכולנו דרך טובה ומיטיבה ושרק נהיה מאושרים
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » וזה הרגע הנה באה השעה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!