הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » האמנם יום של שליטה יהיה זה היום?

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
06/02/2013 05:24

אקורדיאון
אקורדיאון
ובהצלחה לכלנו גם היום.
0 קישור קבוע (Permalink)
05/02/2013 22:10

miribelkin
miribelkin
Administrator
מטפס יקר
שמחה וגאה שאתה איתנו, ובתהליך ההתמדה וההפנמה יש רגעים לא קלים
אני בטוחה שתמשיך לטפס.. וגם תגיע לפיסגה האישית שלך....לילה טוב
אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
05/02/2013 21:43

מטפס הרים
מטפס הרים
תודה רבקה. יום רודף יום, וגם אם היום לא היה לי יום עילוי ( ממש לא) מחר יום חדש- וכל יום עולם שלם ובפני עצמו. תודה !!!
0 קישור קבוע (Permalink)
05/02/2013 20:37

אייריס
אייריס
רבקוש חיבוק גם ממני ולכולם כאן. ערב נהדר
0 קישור קבוע (Permalink)
05/02/2013 17:28

dany
dany
חיבוק בחזרהhug
0 קישור קבוע (Permalink)
05/02/2013 15:49

רבקה
רבקה
ואני רוצה לברך את כל רודפי יום אחר יום
ולאחל לכם ובתוכם אני שהשליטה ההתמדה וההקפדה
תוביל אותנו להצלחה מרובה
מחבקת את כולכם חזקgrouphug
0 קישור קבוע (Permalink)
05/02/2013 15:19

נחושה
נחושה
אשירה כתב:
אני מצטרפת,
לאחר חמישה ימים שהגעתי לשפל אני מצהירה על חזרה לשפיות!!!

אשירוש אהובה....תאמיני לי שההתחלה שלי הגיעה מימי השפל הגדול בשנת....נו באמת...הסטוריה. צחצחי שיניים, צבעי טמבור, בושם ותתחילי ממש עכשיו איתנו להתמודד משעה לשעה
כדי שהזר יהיה משגע כולם נפתחים לאט לאט ביחד♥
הרבה מים, אור ואהבה, מוגנים מרוח, מזיקים וכל רע....אוהבתתתתתתתתתתתת
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
05/02/2013 15:07

נחושה
נחושה
מטפס הרים כתב:
זהו. נועל את היום. היה בסדר ואולי אפשר להגיד ממש בסדר. כל יום הוא יחידת זמן מלאה עבורי: אני מפרק את היום לשלשה: בוקר עד צהריים, צהריים עד ערב, ערב עד השינה ומנסה להגיע למצב שכל חלק יהיה הכי נישלט שרק אפשר ואז המיצרף יוליד יום שלם של שליטה. מחר יום חדש ואתגרים חדשים הוא יביא עימו. אתגרים חיוביים ובונים, מי ייתן. ונתמודד, יום רודף יום וכל יום עולם ומלואו. עבורי הגישה היומית מאוד מסייעת להתמודד ולבצע. לילה טוב לכל הפורום בכל רחבי ישראל.
edited by מטפס הרים on 2/4/2013

בהחלט גם אצלי כל יום הוא יום חדש, דף חלק למלא בו הצלחות♥
אפשר לרדת גם בלי פעילות גופנית, היא פשוט מחטבת ועושה עיסוי לנשמה....יבוא בהמשך.
בהצלחה בהמשךfingers crossed
0 קישור קבוע (Permalink)
05/02/2013 09:23

אשירה
אשירה
אני מצטרפת,
לאחר חמישה ימים שהגעתי לשפל אני מצהירה על חזרה לשפיות!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
05/02/2013 05:24

dany
dany
נפלא נפלא, רק להיום רק להיום ויום רודף יום ...........
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
04/02/2013 23:13

מטפס הרים
מטפס הרים
זהו. נועל את היום. היה בסדר ואולי אפשר להגיד ממש בסדר. כל יום הוא יחידת זמן מלאה עבורי: אני מפרק את היום לשלשה: בוקר עד צהריים, צהריים עד ערב, ערב עד השינה ומנסה להגיע למצב שכל חלק יהיה הכי נישלט שרק אפשר ואז המיצרף יוליד יום שלם של שליטה. מחר יום חדש ואתגרים חדשים הוא יביא עימו. אתגרים חיוביים ובונים, מי ייתן. ונתמודד, יום רודף יום וכל יום עולם ומלואו. עבורי הגישה היומית מאוד מסייעת להתמודד ולבצע. לילה טוב לכל הפורום בכל רחבי ישראל.
0 קישור קבוע (Permalink)
04/02/2013 20:11

1103
1103
מטפס יקר
העיקר להמשיך לשמור על כללי המשחק אם תתמיד ההצלחה תהיה מובטחת לך.הצעידה הינה רק ערך מוסף,.
בעבר צעדתי באדיקות במשך שנים יום יום,בגלל בעיות בברכיים הפסקתי לצעוד ובכל זאת אני מצליחה לרדת.
ערב טוב
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
04/02/2013 17:10

מטפס הרים
מטפס הרים
נחושה כתב:
מטפס הרים כתב:
בצהרי היום: שמש שבמדינות אחרות נחשבת קייצית לחלוטין מרהיבה לה עוז אצלנו בשיא חדשי החורף. אני ביום חופש היום ... איזה כיף!! כמה שאני אוהב את עבודתי , מאוד, כך ״אני אוהב להיות בבית עם התה והלימון והספרים הישנים, אוהב להיות בבית , עם אותה האהובה ועם אותם ההרגלים״.. אני אהיה הפנסיונר הכי מבסוט בעולם!!!!. בינתיים השליטה מצויה ונוכחת ואני כולי תקווה שגם היום יהיה יום שיקבל ציון גבוה יחסית בתחומינו ( כבר כתבתי בעבר שאני אוהב לתת לעצמי ציונים יומיים להצלחת הדיאטה היומית, סוג של מנגנון שעוזר לי, אתמול היה ציון ממש גבוה) אז מאחל לכולנו המשך יום רגוע ונעים. להתראות.

טפסני יקר, תפרגן לך הליכה לכיוון השטחים הפתוחים מלאי הצבעוניות של חרציות, פרגים וסביונים ואחרי מקלחת טובה כוס קפה שחור, רגל על רגל וספר טוב או שינה מתוקה....Sleepy
אחרי יום חופש בביתך וצבירת כוחות מחודשים, בטוחה שתיקח איתך את כל הדרוש ותמשיך לכבוש פסגות הריםWave

אנרגיות הצעידה מאוד דעכו אצלי לאחרונה. גם כי איזה שבוע וחצי לא הרגשתי טוב ובכלל מן עייפות ורצון לרבוץ. באמת צריך לחזור.הספורט היחידי שאני עושה הוא הריקודים עם הנסיכה, היא אוהבת לרקוד איתי ולפחות זה קצת גורם לי להזיז את הת... להתראות
0 קישור קבוע (Permalink)
04/02/2013 15:34

אייריס
אייריס
עברת בוקר צהריים ואתה ממש בדרך הנכונה. כל הכבוד שהתגברת על מכשול הלחם בבוקר ומקווה שתתמיד הלאה. תהנה משאר היום החופשי. יום נפלא מלא שליטה
0 קישור קבוע (Permalink)
04/02/2013 15:06

נחושה
נחושה
מטפס הרים כתב:
בצהרי היום: שמש שבמדינות אחרות נחשבת קייצית לחלוטין מרהיבה לה עוז אצלנו בשיא חדשי החורף. אני ביום חופש היום ... איזה כיף!! כמה שאני אוהב את עבודתי , מאוד, כך ״אני אוהב להיות בבית עם התה והלימון והספרים הישנים, אוהב להיות בבית , עם אותה האהובה ועם אותם ההרגלים״.. אני אהיה הפנסיונר הכי מבסוט בעולם!!!!. בינתיים השליטה מצויה ונוכחת ואני כולי תקווה שגם היום יהיה יום שיקבל ציון גבוה יחסית בתחומינו ( כבר כתבתי בעבר שאני אוהב לתת לעצמי ציונים יומיים להצלחת הדיאטה היומית, סוג של מנגנון שעוזר לי, אתמול היה ציון ממש גבוה) אז מאחל לכולנו המשך יום רגוע ונעים. להתראות.

טפסני יקר, תפרגן לך הליכה לכיוון השטחים הפתוחים מלאי הצבעוניות של חרציות, פרגים וסביונים ואחרי מקלחת טובה כוס קפה שחור, רגל על רגל וספר טוב או שינה מתוקה....Sleepy
אחרי יום חופש בביתך וצבירת כוחות מחודשים, בטוחה שתיקח איתך את כל הדרוש ותמשיך לכבוש פסגות הריםWave
0 קישור קבוע (Permalink)
04/02/2013 15:01

קרולין
קרולין
ממשיכה ההודעה...
מאמינה מאד בלעבור יום יום בתהליך זה נכון, זה עובד וזה שומר על השפיות שלנו
הרי אנחנו רצים למרחקים ארוכים....
שיהיה יום מקסים בחופש שלך תהנה מכל רגע...
רחוק מהמקרר
בהצלחה אתה יכול
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
04/02/2013 15:00

קרולין
קרולין
מטפס יקר
כל יום ביומו
0 קישור קבוע (Permalink)
04/02/2013 14:06

מטפס הרים
מטפס הרים
0 קישור קבוע (Permalink)
04/02/2013 08:37

ארץ
ארץ
בוקר טוב
מקסים נשמע מצליח מאד!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
04/02/2013 08:04

נחושה
נחושה
ואיזה בוקר. יום של שמש ושמיים כחולים שמזכיר כמה קרובים השרוולים הקצרים. כדי לדאוג לגורי האדם שלנו אנחנו צריכים להיות בכושר פיזי ומנטלי ולא מסוממים מפחממות. בוקר נהדר והמשך טיפוס במעלה ההר
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » האמנם יום של שליטה יהיה זה היום?

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!