הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » האמנם יום של שליטה יהיה זה היום?

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
04/02/2013 07:30

מטפס הרים
מטפס הרים
ויהי בוקר- קם אליו מלא נחישות של חזרה לטיפוס, אחרי כיברת דרך לא קטנה שצעדתי אתמול.. ולפני תחילת הטיפוס היומי אני פותח דלת לרווחה, נושם מלוא חזה את אויר הבוקר הקריר והצלול, ואני מביט על הדשא הרטוב ממי שמיים ועל האור הרב שכבר עלה על העולם...
ציפור דרור קופצנית מנתרת סביבי וחתולת י ענק לבנה, נמרה שלגית השייכת לשכנינו, כבר אורבת לה מהצד... אפילו לציפור דרור יש אתגרי הישרדות.. ואני ניכנס אל הבית החמים, מתחיל במלאכה הלא פשוטה של להעיר את גורי האדם שלי, שמכורבלים הייטב ומבקשים עוד חמש דקות... יום חדש התחיל אצלי פיסגה שוב שולחת לי הבטחות. תודה לכולכם על עצם היותכם.
edited by מטפס הרים on 2/4/2013
0 קישור קבוע (Permalink)
04/02/2013 05:51

אקורדיאון
אקורדיאון
ויהי בוקר נוסף ומאחלת לך שליטה .
0 קישור קבוע (Permalink)
04/02/2013 04:40

dany
dany
מטפס יקר,
פסח לפנינו והחלטנו כי נהייה בערב ליל הסדר קלילים יותר. אז לא ניתן לשום מחשבת יאוש והסיט אותנו ממטרתנו.
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
03/02/2013 20:39

קרולין
קרולין
מטפס יקר!
בטוחה שהיום התחלת מ ח ד ש ואתה עם הפנים קדימה
מה שהיה ה י ה ...
ממשיכים הלאה בדרייב להצליח ולהגיע לפסגה
אתה יכול סומכת עלייך
ב ה צ ל ח ה. ר ב ה
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
03/02/2013 20:15

בלונדה....
בלונדה....
יאלה מטפס
מתחילים מההתחלה עם כל הכח.
אתה צודק כשעולים כמה קילוגרמים זה כמו עצם בגרון..
בהצלחהה
0 קישור קבוע (Permalink)
03/02/2013 19:01

1103
1103
טפסני יקר
סוף השבוע מאחוריך אין לבכות על חלב שנשפך.עם הפנים קדימה אל האור ואל התכלת בתקווה נאפיל.
כבר הערב אתה חוזר לישורת בנחישות ובהתמדה,אתה צריך להחליט שאתה עושה זאת בגדול.
הקילוגרמים שנוספו לאחרונה ינשרו ובעקבותים גם הנותרים.
ערב נעים וחמים
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
03/02/2013 18:44

נחושה
נחושה
טפסני יקר. עונה בקיצור כי אני ממתינה להרצאה. ברור עם סימן קריאה שאתה תצליח. אתה יכול לצרף לכוס תה צמחים פטריות מוקפצות עם בצל ומעט אבקת מרק פטריות או קישואים או טונה חמימה ובהחלט לסיים את היום בהצלחה ובשובע. מאמינה בך ובכך שזה היום הראשון של המשך הטיפוס לפיסגה.
0 קישור קבוע (Permalink)
03/02/2013 17:38

מטפס הרים
מטפס הרים
אחרי סוף שבוע סוער שמצא ביטוי ב"עליות שערים חדות" החלטתי לחזור למוטב היום. ידעתי שלא קל יהיה לי בצהריים כי אני מוזמן לאיזה מקום במסגרת העבודה ויהיו פיתויים.. אבל מאחר ואני מכיר את התפריט שם מצויין החלטתי להתמקד בדג סלמון ושעועית ירוקה , אולי מרק ותו לא.
אז זה לא בדיוק היה "ותו לא" כי התפתתי וטעמתי בקטנהשל הקטנה מהאסורים אבל לקינוח סרבתי ולא הזיז לי שהייתי היחידי בשולחן הארבעה שלא קיבל קינוח, ואחת האורחות, גברת אמריקאית שיכולה בהחלט להצטרף אלינו לפורום, אמרה לי : "וו'אוו איי אדור יו" ... חייכתי אליה בנימוס וחשבתי לעצמי במקום "טו אדור מי" כדאי שתצטרפי, גברת נכבדה, לא ממש יועיל לך הקינוח הזה....
בלחם לא נגעתי... סוג של שפיות זמנית...
ועכשיו, עדיין בעבודה יצרתי לי יצירה אדומה לבנה של פלפל אדום ממולא בגבינת סקי עם טונה... ואכלתי בתאבון. ומייד קינחתי בסוכריית "טעם טוב בפה" כי בכל זאת, החברים והחברות שלי בעבודה לא צריכים לספוג את שגיונותי בדיונים וכאלו...
בזה אני נועל את הלוע להיום. זה מדהים איך אני מרגיש את העליה שכבר עליתי בזמן האחרון .. מיותר ומעצבן אבל איך אתן תמיד אומרות , חברות יקרות: מה שעולה מהר יורד מהר? יאללה בואו ניבחן את הקונספציה הזו עלי...
ואני מאוד מקווה שאכן יהיה כך, ויהי בוקר ויהי ערב - שמש כבר שוקעת במהירות וצובעת בגווני אדמדם פראי שמיים שמתעקשים להשחיר... ועוד מעט כוכבים יעלו ויאירו באור נוצץ ...ואני אתחיל את דרכי אל חיק ביתי ואהובי ליבי... יום של תזונה שפויה מסתמן לו במחוזותי.... הלואי.
מקסימום אשתה תה צמחים בערב...
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » האמנם יום של שליטה יהיה זה היום?

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!