13/01/2013 23:18
 tutit Posts: 2431
|
טפסן יקר קראתי אתמול את הפוסט המקסים שלך ולא הצלחתי לכתוב,מאוד אהבתי את התאור של הטביט המוכר לי מבית סבתא ,ומכיוון שאני גרה באיזור ויוצא לי להגיע לעיתים לראש העין לאיזור הבנוי אני מבינה שכל היום יש שם רעש של בנייה שמאוד מפר את היופי של האיזור והשקט שהיה בו עד שהתחילו בבניה....ממש חבל על כל הטבע שנהרס אך זה לא בידנו....בכל מקרה המון בריאות והצלחה בתהליך ובחיים בכלל המשך שבוע מצויין ממני תותית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2013 11:35
 נחושה Posts: 6982
|
מוטיבציה מחודשת, תודה על השיתוף
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2013 20:53
 מטפס הרים Posts: 1533
|
מיכל שרון כתב:
אהבתי!!! וברוח הזו אני שמחה להיכנס לסופ"ש! תודה מטפס.. (:
שבת יוגורטית .. שבת שלום.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2013 19:40
 מיכל שרון Posts: 1318
|
אהבתי!!! וברוח הזו אני שמחה להיכנס לסופ"ש! תודה מטפס.. (:
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2013 16:27
|
dany כתב:
איזה סיפור נפלא, כמה מוטיבציה הוא מחדיר. אז בכל פעם שאתה קצת "נופל" מיד לחשוב על ברק!!!!!!!!!!!!!!!!
רעיון מעולה. ברק יהיה מעכשיו חבר דמיוני שלי ודמותו מולי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2013 12:59
 dany Posts: 19819
|
איזה סיפור נפלא, כמה מוטיבציה הוא מחדיר. אז בכל פעם שאתה קצת "נופל" מיד לחשוב על ברק!!!!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2013 11:55
|
הבטחתי למיכל ולכן אקיים:
וכך מלווה בניחוחות בישולי השבת התקדמתי אל עבר היציאה מהשכונה.. החשתי את צעדי, רציתי כבר להרגיש יותר בטבע ופחות באורבניות המבשלת שסביבי.. התבוננתי בעלי העצים שבשדירה שכאילו יחד עם צעדי המהירים החישו את תהליך נשירתם ברוח .. עלים שפעם היו ירוקים וגאים , ועכשיו נושרים והם עירבול ועירבוב של צהוב כפז ואדום כרימון.. וחשבתי על המחזוריות הניצחית והמשונה הזו: תמיד ישנם עלים, תמיד ישנה שלכת..ותמיד יבואו עלים חדשים.. מחשבותי הפילוסופיות משהו הופרו כשמולי התקרב ובא גבר בריצה קלילה , רזה וקליל.. אהלן אמר לי כשהצטלבו דרכינו . עצרתי לרגע. הוא נעמד והמשיך לרוץ במקום, לא מוכן לוותר על שניה אחת של ספורט.. הבטתי בו, נראה לי כבן 35, ולא יכולתי לזהות ולו סימן אחד שיסביר לי את פשר ה"אהלן" והעצירה המוזרה הזו.. רק משהו בעיניים נראה לי מוכר, רחוק, אבל מוכר.. מה קורה? שאל אותי מחייך? אתה לא מזהה אותי? ואז הבזיקה בי מחשבה,. ברק? ברק בן חיים? זה לא יכול להיות. הגענו אז ביחד לראש העין, כשהגבעות המזרחיות היו רק הרים , סלעים, תיישים עיזים ורועי צאן בני הכפרים הערביים שמסביב .... מי חשב שתקום כאן עיר כל כך מוריקה וכל כך יפה? זוגות צעירים ממש וזוגות צעירים פחות, כל שבת היינו מחנים את הרכבים במרחק כזה או אחר, ומטפסים ביחד אל הדירות שלנו. נירגשים מכל קיר גבס שכבר הוקם ואריחים שהובאו אל השטח.. זה היה בשכונה הקודמת שבה גרנו. דירתינו המקסימה והראשונה.. אותה דירה שכנראה כל זוג תמיד נוצר בליבו, הדירה הראשונה. זו של הביחד הראשוני, של אחרי הרווקות.. ברק וטלי רכשו דירה ממש קרוב אלינו.. היא היתה אז בהריון עם בטן באמת ענקית ובתוכה נחה לה שלישיה.. וברק היה שמנמוד.. הוא היה מלא כזה ועגול, קצת יותר ממני, ואני זוכר שלא קל היה לו לטפס אל עבר הגבעות.. לא היינו חברים, שני הזוגות, אבל שכנים בכיף.. וצעירים כל כך..ברק? שאלתי,מנסה לקבל תשובה מהעיניים ההם שנישארו זהות לחלוטין.. ברק, ברק, בטח ברק. אז מה השתנתי הא? דווקא אותך אני מזהה בקלות.. חייכתי. ושמעתי ממנו שהשלישיה כבר בני עשרים, שתי בנות ובן-הבנות משתחררות והבן כבר חובל.. והוא עדיין באותו משרד רואי חשבון, וטלי עשתה שינוי ענק וכבר לא מורה, הפכה למאמנת אישית וכל כולה בעולם האימון ..ומתברר שגם הם עברו מדירות הבראשית שלנו אל עבר השכונה הנוכחית וביתם ממש לא רחוק מאיתנו... ואז הגיעה השאלה האולטימטיבית. כמה ירדת? שאלתי, אתה נראה אחר לגמרי, אתה נראה כל כך צעיר, ממש לא הייתי מזהה אותך.. וואוו, הוא עונה לי, תודה. ירדתי עשרים וחמישה קילו לפני עשר שנים.. הלוואי עלי. עניתי בפסקנות. איך, ספר לי איך עשית את זה ואיך אתה כל כך שומר, אתה נראה מעולה, שמע זה לא יאמן. איך? צוחק ברק, פשוט מאוד.. אני יושב אצל ד"ר גפן, ממכבי אם אתה מכיר, והיא מראה לי את הבדיקות שלי ואומרת לי שרמת הסוכר בדם שלי הולכת ומתקרבת לרמת הסוכר של עוגה בתנור... והכולסטרול שלי מתחרה עם כמות הכולסטרול בצהוב של הביצה. ושאם אני ממשיך כך היא לא צופה שיהיו לה עוד הרבה שנים לראות אותי במרפאה כשאני בריא ובכלל... שלא לדבר על כאבי גב איומים שהיו לי.. בקושי הלכתי. ועזוב. מה, שאספר לך שרמת הנחירות שלי בלילה והפסקות השינה היו כאלו שטלי כבר עברה לחדר אחר? עזוב.. זה היה פשוט שוק , שמו לי בומבה לפנים... ואיך עשיתי את זה? על מירי שמעת? מירי בלקין, מירי לא חסה, מזכיר לך משהו? על מירי בלקין שמעתי? אני עונה, שולף את האייפון ומראה לו איך הפורום קופץ אל מול פני מייד עם פתיחת המכשיר...המשכנו ודיברנו עוד ועוד. הרגשתי שככל שהשיחה מתמשכת כך אני מעריך אותו יותר. ניפרדנו בלחיצת יד אמיתית וידידותית , והוא אמר שאנחנו מוזמנים למחר, שבת אחרי הצהריים, אל תצפה ליותר מידי עוגיות הוא אומר לי: יש לנו עץ קלמנטינות . זה יהיה הכיבוד.. צחקתי. היה ברור לי שהקלמנטינות האלו יהיו טעימות ובריאות ומחייכות אל גופי יותר מכל דבר אחר, והיה ברור לי שיש בי לפתע כוח מאוד גדול.. גם אני רוצה להיות רזה כמוהו. כמה אני רוצה להיות רזה כמוהו. וכשחזרתי מהצעידה, מזיע אך רגוע, ושוב נכנסתי אל שכונת הניחוחות השבתיים שלי.. לא רציתי אורז ולא טביט ולא חשבתי על מתוק או מלוח.. ריח מיוחד עלה באפי.. וידיעתי. אני הולך לאכול יוגורט עם קצת קינמון. ולהיכנס לפורום. ואני הולך להיות רזה כמו ברק. לא רוצה להיפגש עם ד"ר גפן... edited by מטפס הרים on 1/10/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2013 00:38
|
אותך מתפייט על יוגורט? זה נשמע מעניין.. משהו לחכות לו בהחלט.. חחח.. ולגבי שלומי - עדכנתי הכל בפוסט מהיום.. כבר הבנת שגם לי יש חלושס למטבח העיראקי נכון? אז פשוט בתחילת פוסט כזה.. תוציא אזהרה לבעלי לב חלש טוב? כל היום פינטזתי על אורז בגללך (;
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2013 22:44
|
מיכל שרון כתב:
איך באת לי על הבוקר עם הפוסט הזה איך? מי יכול עכשיו לחשוב על יוגורט? טביט וחקאקה.. אח!!!! יאללה שלך!!!
אהלן מיכל. מה שלומך בימים אלו ? סורי על התיאורים הקולינאריים.. מבטיח לנסות ולאזן בקטע עם תיאור על יוגורט מזין ומפנק ממש בקרוב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2013 08:11
|
איך באת לי על הבוקר עם הפוסט הזה איך? מי יכול עכשיו לחשוב על יוגורט? טביט וחקאקה.. אח!!!! יאללה שלך!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/01/2013 06:27
 dany Posts: 19819
|
באמת כל הכבוד לכל ההולכים והרצים, יישר כוח והתמידו בכך אתם רק גורמים טוב לעצמכם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/01/2013 06:08
 אקורדיאון Posts: 16381
|
שאפתנית כתב:
לא האמנתי שיום אחד זה יקרה לי ובטח שאכתוב כזה דבר אבל התחלתי לרוץ. כן כן אני שדאגתי לפטור מריצות בתיכון, שסלדתי להסתכל על זה ולא הבנתי איךולמה המציאו את זה. אני מודה ומתוודה שמהליכות עברתי לריצות. מי האמין שיום כזה יגיע ואצטרף למעגל הרצים. מדהים איזה שינוי אנחנו עוברים ועכשיו גם הריצה היא חלק מהחיי.
כל הכבוד יקירתי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2013 07:41
 נחושה Posts: 6982
|
שאפתנית כתב:
לא האמנתי שיום אחד זה יקרה לי ובטח שאכתוב כזה דבר אבל התחלתי לרוץ. כן כן אני שדאגתי לפטור מריצות בתיכון, שסלדתי להסתכל על זה ולא הבנתי איךולמה המציאו את זה. אני מודה ומתוודה שמהליכות עברתי לריצות. מי האמין שיום כזה יגיע ואצטרף למעגל הרצים. מדהים איזה שינוי אנחנו עוברים ועכשיו גם הריצה היא חלק מהחיי.
WOW שאפתניתי, חלומות מתגשמים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2013 06:58
|
שאפתנית כתב:
זה מדהים. כשאני צועד במהירות אני לא מאמין שזה אני שצועד... ועכשיו הפוסט שלך.. מדהים. ונהדר!! שרק נמשיך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2013 06:54
 שאפתנית Posts: 8392
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2013 17:29
|
הסמויה כתב:
אכן כן גם אם לא הלכתי הרבה היום אבל אם אעלה עליו כל יום זה יהיה מעולה ותודה על החיזוקים
וגם אם בתחילה תעלי על המכשיר כל יום לסירוגין זה יהיה סבבה מארץ הסבבות!! וכמו שאת יודעת- בפורום שלנו מי שמחזק, מתחזק בעצמו. להשתמע במיפגש אינשאללה באפריל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2013 15:43
 הסמויה Posts: 2467
|
אכן כן גם אם לא הלכתי הרבה היום אבל אם אעלה עליו כל יום זה יהיה מעולה ותודה על החיזוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2013 14:57
|
הסמויה כתב:
בעיקבות הצעדה שלך עליתי , פעם ראשונה אחרי שנתיים , על האלפטיקל שלי תודה
סמויה שבת שלום. קבלי ח״ח ענקי!! ( חיובי חזק למי שאולי אינו יודע). אולי ההחלטה לעלות על המכשיר היתה קשה, כמו ההחלטה לצאת לצעוד... אבל אחרי שמסיימים , הרגשה מצויינת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2013 13:57
 הסמויה Posts: 2467
|
בעיקבות הצעדה שלך עליתי , פעם ראשונה אחרי שנתיים , על האלפטיקל שלי תודה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2013 13:10
 toly Posts: 898
|
אהבתי מטפס יקר אוהבת מאוד אוכל של בגדד וגם של מרקש אוהבת גם ירוק ורקפות אדמוניות הגדלות בעציצי מרפסתי למזלי עדין נותרו עתודות ירוקות וצבעוניות ליד ביתי ועם דשדשה אדומה מדמיינת בערגה את ניחוחות החקאקה והקובה הצמחוני..... מצדיעה לך על השליטה והאופי האמיץ שבת נפלאה חמימה וטעימה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|