הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » צועד בשבילי השבת

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
05/01/2013 12:00

אשירה
אשירה
מטפס יקר,
נגעת בדבריך במכלול דברים וכל אחד מהם חשיבותו רבה להנאותינו ולאיכות חיינו.

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
05/01/2013 05:07

אקורדיאון
אקורדיאון
שבת נפלאה.
0 קישור קבוע (Permalink)
04/01/2013 20:34

1103
1103
טפסני יקר
פוסט מקסים.אתה מיטיב לצייר בתאוריך את האוירה הריחות והמראות של ערב שבת.
הניחוחות שנפוצו מתוך המטבחים הינם עוד משוכה שהצלחת לדלג מעליה בלי להכשל.
אני מאמינה שתצליח לצלוח את הערב אצל חמיך היקרים בשליטה ובמידה.
שבת שלום
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
04/01/2013 18:44

חיוך מהלב
חיוך מהלב
טפסני יקר הטבת לתאר את מנעמי המטבחים, יחד עם הטבע המתפרץ בגבולותיך. אכן יש פיתוי כמעט בכל יום. האמן לי גם לי היה פיתוי אמש אבל עמדתי בכבוד בעניין. הגעתי הביתה ואכלתי רק מה שתכננתי מלכתחילה ותו לא. הרגשתי מאד טוב עם עצמי. זה אחרי שהלכתי לראות את הסרט לארגו. מומלץ מאד בחום.
לי היתה היום חוויה קטנה עם נכדותי הקטנות אמילי וסיינה התאומות בנות 2.5 הן הסתכלו עם סבא על תמונות החתונה של הוריהן. אמילי אמרה, הנה אמא יש לה פרחים כמו ביום שישי וגם בטח חלה לא? כי ביום שישי כל יום שישי אבא שלהן - בני הבכור קונה לאמא פרחים ויש גם חלה אמנם זו שמגיעה מהגן כי כלתי אינה אוכלת חלות אבל זו האסוסציאיה של הקטנה וכל כך מצא חן בעיני כיצד הקטנים מקשרים דברים גם אם זה "נראה משהו קטן".... היום היה יום שהן וגם ליאו אחיהן הקטן בן 11 חודש בילו אצלנו. עכשיו אנו "מתאוששים" ונאכל ארוחת שבת אבל לפי הכללים שקבעתי והצבתי לעצמי. לא הכנתי חמין אבל ארוחה טובה שכוללת בשרים וגם פחמימות הכל במידה.
ניתן לשבת המלכה ללוות אותנו באכילה שפויה ומתוכננת כי רק כך אפשר לשמור על השגים ולהשיג עוד קצת... שתהא לכולנו שבת מבורכת ונפלאה גם אם תהיה סוערת בחוץ, זה הרי חורף וזקוקים אנו לכל טיפת מים... ניתן לחורף לומר את דברו זה הזמן שלו. נכון???

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
04/01/2013 16:59

אייריס
אייריס
וואי איזה ריחות עולים לי לאף. בקיצור שלא תתבלבל ואל תיתן לריח לנצח ותמשיך לצעוד בגאון ושהשבת תעבור בשלום. בהצלחה טפסני שבת נפלאה
0 קישור קבוע (Permalink)
04/01/2013 12:02

רבקה
רבקה
מטפס יקר, אתה מתאר לעצמך שתיאור המאכלים עושה תיאבון.
אך אנחנו כמוך נצעד בשבילי הטבע ונהנה מריחות הפרחים הנהדרים לצידי השביל ( ראה השביל שנחושתינו שלחה בתמונתה בפוסט אחר)
מחזקת אותך לעבור את ארוחת ערב שישי אצל החמות ולהינות מהמטעמים שמככבים בבית ספרינו
לא ניתן לשבת להרוס לנו שבוע של שליטה !!!
שבת קסומה .
0 קישור קבוע (Permalink)
04/01/2013 10:46

נחושה
נחושה
מקסים טפסן יקר,
Applauseשניתבת את דרכך אל הטבע ולא אל סירי השכנים ושנית שהרגשת עד כמה מיוחדת היא צעידה של שישי בבוקר, כשאתה עושה וי גדול על עשיה לעצמך ונכנס אל השבת וסופהשבוע יותר נחוש ומוכן.
Cool גם לי השמש קראה החוצה והירוק והפורח קראו לי יותר מאותם שבילי אספלט מוכרים, היה נפלא
נ.ב. כשיוצאים מהבית תמיד בסוף פוגשים מישהוCoolאני התחבקתי עם רחלי המדהימה של קבוצת יום א' hug
בהצלחה טפסני עם הסירים בתנור ובכלל והמשך יום נפלא
0 קישור קבוע (Permalink)
04/01/2013 10:36

מטפס הרים
מטפס הרים
היה ברור לי שאם לא אצעד הבוקר כבר לא אצעד היום. בערב מתכנסת המשפחה אצל חמותי וחמי שיחיו... האם לתאר לכם את ניפלאות המטבח העיראקי בשנית? עדיף שלא.... חמותי, מתוגברת בבנות ובכלות, מרביצה שולחן יצירתי ברמות. קשת ענקית של צבעים מפוזרת בין המיצגים העולים על שולחנה. אז לאור העובדה ששקילת אתמול שהיא השבועית עשתה עימי חסד מסויים ולאור הידיעה הברורה שיידרשו לי תעצומות נפש ממאגרים ניסתרים אל מול השולחן בערב , יצאתי אל רוח הבוקר הצלולה ואל הקרירות המהולה בשמש שמתעקשת לשלוט גם בחורף... וצעדתי. את ביתי עזבתי כשריח הכנת הטביט ( עופות ממולאים אורז ומלא אורז מסביבם בסיר ענק שניכנס לתנור, עם סילן ועוד תבלינים... וזה מעדן ואת השרוף מלמטה כולם אוהבים. והחברה הבגדדיים קוראים לזה , לשרוף, ״חקאקה״.. אני זוכר שכשרק התחתנו ואני בן וארשה ורוסיה הלבנה הייתי רואה איך הסיר מלוקלק כולל השרוף לא ממש הבנתי... אבל היום אני מבין גם מבין.. יותר מידי טוב אני מבין...חחח...) .. צעדתי בשכונה עד ליציאה אל עבר מסלול טבעתי בין השכונות המזרחיות החדשות של ראש העין... מכל בית זרמו ארומות של בישולי שבת... מרק עוף היה ניחוח מרכזי , חצילים על האש זיהיתי בקלות ... לא יכול להתחייב אבל נידמה לי שמהבית בסוף הרחוב שלי נשבו זרמים עזים של ספינג׳ מתוק... ועוד ועוד.... החשתי פעמי אל מחוץ לשכונה כדי לזכות באויר שאין בו כלום חוץ מריח של בוקר וטבע.. בתוכי הרגשתי איך השבת הולכת ובאה.. הסתכלתי על הגבעות הירוקות שסביבי, מלאות טל שחר צונן.. יותר מדוייק יהיה לומר שהתבוננתי במה שנשאר מהגבעות...חלק ניכר מהן כעת בתנופת בניה מאסיבית ודחפורים עובדים וקודחים בהר בלי הרף , הרים שתמיד טיילנו בהם והתמכרנו לאלפי הכלניות והרקפות והפרגים שבהם כבר לא עוד טבע אלא נדל״ן.... וים החרציות שכולו זהב ארצישראלי חם ומסביר פנים כמעט וחדל, וכבישים שחורים יכסו לעד מרבדים ירוקים ואולי, כמו שראש העיר מנסה לשכנע אותי, זוהי דרכה של העיר לצמוח אל עתידה ... אך מה אם עתיד צמיחתו של הבר? ידעתי שאי שם היא כבר בדרך השבת, וכמו כשהיינו ילדים ודמיינו את השבת כמלכה הדורת הוד הנכנסת מלאת אור כך הרגשתי...ולכבודה קמות הגברות וגם קמים הגברים, ומכינים את קבלת הפנים לה למלכה.. ושוב חשבתי כמה יכול האוכל להיות אוהב ולא אוייב.. גורם מלכד ומחייה ולא מקור להרס הגוף... וכבר רשמתי על כל זאת בפוסט אחר... זו לי הפעם הראשונה לצעוד ביום שישי בבוקר.. והיה לי מיוחד , זה לא אותו דבר, זה בוקר אחר... ״ויכלו השמיים והארץ וכל צבאם ויכל אלהים ביום השביעי מלאכתו אשר עשה וישבות ביום השביעי מכל מלאכתו אשר עשה. ויברך אלהים את יום השביעי ויקדש אותו כי בו שבת מכל מלאכתו אשר ברא אלוהים לעשות״ בראשית ב א-ג.... טקסט ניפלא. מכונן. כולם רוצים לנוח, להתקדש מעט, ולו יום אחד.. גם בורא עולם.. שבת שלום
edited by מטפס הרים on 1/4/2013
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » צועד בשבילי השבת

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!