31/12/2012 22:40
 קרנושה Posts: 3420
|
אור יקירה, גם לי היו תקופות כאלו, אבל הגוף מכונה חכמה וזוכרת הכל. שמרת-לא תאחרנה לבוא התוצאות, בלעת-שילמת, אנחנו כבר מכירים את החוקים ואין אפס כשעושים. לכן אל תהיה טרודה ותעשי בדיקות תקופתיות, זה מאד חשוב. אני סתם לדוגמא, באה עם מחסור גנטי של B12 מההורים שלי, חשוב לי מאד להיות במודעות עם זה, לפעמים זה מלווה באנמיה וזה לא נחמד. לכן בדיקות-שוות הכל וגם מירי תמיד מזכירה זאת. תנסי. מעבר לזה, רישום קפדני תמיד מביא תוצאות. אז חייכי ותמשיכי בלי יאוש ותסכול כי זה חבל. והמון הצלחה!
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2012 21:44
 1103 Posts: 5022
|
אור יקרה כנראה שיש כאן בעיה רפואית שעוצרת לך את הירידה כדאי מאוד לבדוק זאת. למשל תת תפקוד של בלוטת התריס לא רק שיש עצירה בירידה במשקל אלה השמנה.כאשר הבעיה מטופלת והבלוטה מאוזנת, ממשיכים לראות ירידה במשקל.זו רק דוגמא אחת. נילי
-- וסרהולץ
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2012 21:13
 מטפס הרים Posts: 1533
|
מפתח סול יקרה. זה מאוד מוזר. אבל המומחית כאן היא מירי בלקין. וכמו שאיריס כתבה כדאי שתבדקי את הרישום עם מירי. מעבר לזה- את נשמעת , בין שורות של הפוסט שלך, עם תחושה שירדת, הרגשה פיזית וכללית טובה. וזה לא פחות חשוב לדעתי מהירידה במשקל עצמה. וזה אומר שאת חד משמעית בכיוון הנכון. לבטח בשבוע הבא תהיה תוצאה יפה עבורך. edited by מטפס הרים on 12/31/2012 edited by מטפס הרים on 12/31/2012
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2012 20:54
 אייריס Posts: 3744
|
אור יפתי צריך לבדוק את הרישום עם מירי. לא ברור לי למה עלית אולי יש דברים נסתרים שם. זה באמת לא פייר אבל מקווה שתמשיכי ותראי תוצאה טובה בשקילה הבאה. בהצלחה נשיקות
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2012 19:57
 מפתח סול Posts: 250
|
פורום יקר,
מה נהיה? לא מבינה איך זה קורה....? שבוע שעבר נשקלתי ברביעי ועליתי קילו. לקחתי דף רישום, התחלתי לרשום ואכלתי לפי רעב ושובע. הלכתי הערב לשקילה, הסתכלתי על עצמי במראה, הייתי בטוחה שירדתי. כל הסובבים אותי אמרו לי שהשבוע בטוח ארד. הבטן ירדה הכל היה מעולה והנה אני מגיעה לשקילה וקילו יותר!!! מה יהיה? מה נסגר? מה נהיה? אני באמת לא מבינה. אכלתי בחמישי שישי שבת ראשון ושני לפי רעב ושובע לא אכלתי בכמויות שהייתי אוכלת בשבועות האחרונים חמישי ראשון ושני הקפדתי אף מאוד על השיטה ובלי פחמימות מחמש וגם בשישבת שקצת חרגתי מהשיטה לא חרגתי מהכמויות והן היו נורמליות לחלוטין (מסתכם באקטיביה בלי וספות בבוקר, צהריים של מנה בשרית+תוספת+סלט וקינוח בערב או אחה"צ) אז למה עליתי??? איזה ייאוש!!!!! לא מבינה מה לא בסדר פה. אוכלת ירקות, אוכלת מנה בשרית פעם ביום אוכלת פחמימות של תפוחי אדמה, אפונה, תירס ועוד
אוף!!!! פשוט מתיש. מאוד מתסכל!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|