26/12/2012 13:13
 מטפס הרים Posts: 1533
|
tutit כתב:
מטפס יקר כתבת מקסים ותיארת את הדרך לפסגה כמשל לדרך למשקל האופטימלי אין דרך חזרה חבל ליפול למטה כבר עברת כברת דרך שלא היתה קלה אין מצב לקלקל את ההשגים ותזהר מזה כי אני ירדתי 16 קג הייתי באמצע ההר ועליתי כמחצית כלומר במקום לרדת עוד 15 ולהגיע לפסגה עליתי 8 שאותם אני חייבת להעיף כדי לחזור לנקודה ההיא וזה לא קל בכלל.....אל תעצור תמשיך בשמירה תלמד מטעויות של אחרים שכעת מאוד מצטערים :-) בהצלחה ואין לי ספק שאתה יכול ותגיע לפסגה יש לך רצון ואתה כבר קרוב אליה.... המשך יום מקסים תותית
הפוסט שלך תותית יקרה אומר הכל!!!! והוא בשבילי ממש כמו תמרור ומורה דרך. תודה רבה!!!!!!! באת בזמן כמו שאומרים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2012 11:47
 tutit Posts: 2431
|
מטפס יקר כתבת מקסים ותיארת את הדרך לפסגה כמשל לדרך למשקל האופטימלי אין דרך חזרה חבל ליפול למטה כבר עברת כברת דרך שלא היתה קלה אין מצב לקלקל את ההשגים ותזהר מזה כי אני ירדתי 16 קג הייתי באמצע ההר ועליתי כמחצית כלומר במקום לרדת עוד 15 ולהגיע לפסגה עליתי 8 שאותם אני חייבת להעיף כדי לחזור לנקודה ההיא וזה לא קל בכלל.....אל תעצור תמשיך בשמירה תלמד מטעויות של אחרים שכעת מאוד מצטערים :-) בהצלחה ואין לי ספק שאתה יכול ותגיע לפסגה יש לך רצון ואתה כבר קרוב אליה.... המשך יום מקסים תותית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2012 11:43
 tutit Posts: 2431
|
מטפס יקר כתבת מקסים ותיארת את הדרך לפסגה כמשל לדרך למשקל האופטימלי אין דרך חזרה חבל ליפול למטה כבר עברת כברת דרך שלא היתה קלה אין מצב לקלקל את ההשגים ותזהר מזה כי אני ירדתי 16 קג הייתי באמצע ההר ועליתי כמחצית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2012 09:17
|
שאפתנית כתב:
שיהיה בהצלחה, אני בטוחה שהבוקר אתה מתחיל שוב לטפס בנחישות ועשיה ברוכה. אני ממשיכה לטפס יחד איתך. מטפס הרים כתב: אז כנראה שהמטפס שבי עוד לא ממש הפנים... אתמול הוא המשיך להתנחל במחצית הדרך, שם על הסלע הספסלי וחגג כאילו הגיע לפיסגה ( ולא אפרט איפה ואצל מי הייתי ומה הוגש, אבל לפחות היתה זו חגיגה מדהימה באיכותה...)אבל היום זה מתחיל- אני חוזר לעצמי עם יום קיזוז בסגנון פרטי וחוזר לטיפוס ובמלוא המרץ. תמו חגיגות המחצית. חוזר לתהליך המבורך. שהתחלתי בו ומבטיח דיווחי התקדמות ומבטיח הילולת פיסגה על טהרת הבריאות. מין סוג של נחישות ממלא אותי הבוקר לא לוותר לתסמונת המחצית ולא להשתכר ולהתבשם יתר על המידה מאויר הפסגות שכבר התחלתי להרגיש.. להמשיך למעלה. יום טוב.
יופי ותודה. אני בהחלט צריך רוח גבית של שאפתניים ונחושים כשאני מטפס.. להתראות ושיהיה לנו בהצלחה. אין לנו דרך אחרת בכל מקרה, גם אם אנחנו לעיתים קצת מייללים לחברה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2012 07:39
 שאפתנית Posts: 8392
|
שיהיה בהצלחה, אני בטוחה שהבוקר אתה מתחיל שוב לטפס בנחישות ועשיה ברוכה. אני ממשיכה לטפס יחד איתך. מטפס הרים כתב:
אז כנראה שהמטפס שבי עוד לא ממש הפנים... אתמול הוא המשיך להתנחל במחצית הדרך, שם על הסלע הספסלי וחגג כאילו הגיע לפיסגה ( ולא אפרט איפה ואצל מי הייתי ומה הוגש, אבל לפחות היתה זו חגיגה מדהימה באיכותה...)אבל היום זה מתחיל- אני חוזר לעצמי עם יום קיזוז בסגנון פרטי וחוזר לטיפוס ובמלוא המרץ. תמו חגיגות המחצית. חוזר לתהליך המבורך. שהתחלתי בו ומבטיח דיווחי התקדמות ומבטיח הילולת פיסגה על טהרת הבריאות. מין סוג של נחישות ממלא אותי הבוקר לא לוותר לתסמונת המחצית ולא להשתכר ולהתבשם יתר על המידה מאויר הפסגות שכבר התחלתי להרגיש.. להמשיך למעלה. יום טוב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2012 06:52
|
אז כנראה שהמטפס שבי עוד לא ממש הפנים... אתמול הוא המשיך להתנחל במחצית הדרך, שם על הסלע הספסלי וחגג כאילו הגיע לפיסגה ( ולא אפרט איפה ואצל מי הייתי ומה הוגש, אבל לפחות היתה זו חגיגה מדהימה באיכותה...)אבל היום זה מתחיל- אני חוזר לעצמי עם יום קיזוז בסגנון פרטי וחוזר לטיפוס ובמלוא המרץ. תמו חגיגות המחצית. חוזר לתהליך המבורך. שהתחלתי בו ומבטיח דיווחי התקדמות ומבטיח הילולת פיסגה על טהרת הבריאות. מין סוג של נחישות ממלא אותי הבוקר לא לוותר לתסמונת המחצית ולא להשתכר ולהתבשם יתר על המידה מאויר הפסגות שכבר התחלתי להרגיש.. להמשיך למעלה. יום טוב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2012 09:13
|
מיכל שרון כתב:
מטפס יקר, תזכור שמחצית זה גם הזמן הזה שבו כל השחקנים יורדים מהמגרש, מסדירים נשימה, מקבלים שיחת עידוד מהמאמן, עושים שינויים בהרכב, משנים טקטיקה, מתרעננים ורק חארי כל אלה חוזרים למחצית השניה.. זה הזמן של הגוף שלך אחרי 10 ק"ג להפנים את השינוי שהוא עובר, זה הזמן שלך להחליט איך אתה ממשיך מכאן ויורד את העשר הבאים, זה הזמן שלך לבחון מה אולי היית משנה לאור הניסיון שצברת עד כה, לראות מה התאים לך יותר, מה פחות.. מה עבד יותר? זה הזמן שלך להפנים שאתה בנקודה שמעכשיו היא נקודת האל-חזור החדשה שלך.. שאתה במקום אחר וחדש שצריך להתרגל להרגיש בו בבית.. (מישהו אמר להתחיל להעיף בגדים גדולים מהארון?) זה הזמן שלך להתרענן להמשך הדרך.. וזה לא פשוט.. כי אחרי ירידה משמעותית הגוף צריך זמן הסתגלות ואנחנו צריכים להגביר מאמצים והשתדלות ושמירה ואיפוק כדי להביא אותו לעוד ירידה משמעותית.. וזה בהחלט דורש כוחות.. אז אל תדחוק בעצמף, קח את הזמן.. כל עוד אתה נשאר "על המקום" זה מעולה! כי לפחות אתה לא עולה.. וכשתרגיש מוכן למחצית השניה.. צא לדרך ואנחנו כאן מאחורייך.. לחזק ותמוך. שיהיה המשך שבוע נפלא (:
אחלה!! אני קונה כל מילה ואהבתי מאוד את אלגורית מחצית משחק ספורטיבי. תודה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2012 08:27
 מיכל שרון Posts: 1318
|
מטפס יקר, תזכור שמחצית זה גם הזמן הזה שבו כל השחקנים יורדים מהמגרש, מסדירים נשימה, מקבלים שיחת עידוד מהמאמן, עושים שינויים בהרכב, משנים טקטיקה, מתרעננים ורק חארי כל אלה חוזרים למחצית השניה.. זה הזמן של הגוף שלך אחרי 10 ק"ג להפנים את השינוי שהוא עובר, זה הזמן שלך להחליט איך אתה ממשיך מכאן ויורד את העשר הבאים, זה הזמן שלך לבחון מה אולי היית משנה לאור הניסיון שצברת עד כה, לראות מה התאים לך יותר, מה פחות.. מה עבד יותר? זה הזמן שלך להפנים שאתה בנקודה שמעכשיו היא נקודת האל-חזור החדשה שלך.. שאתה במקום אחר וחדש שצריך להתרגל להרגיש בו בבית.. (מישהו אמר להתחיל להעיף בגדים גדולים מהארון?) זה הזמן שלך להתרענן להמשך הדרך.. וזה לא פשוט.. כי אחרי ירידה משמעותית הגוף צריך זמן הסתגלות ואנחנו צריכים להגביר מאמצים והשתדלות ושמירה ואיפוק כדי להביא אותו לעוד ירידה משמעותית.. וזה בהחלט דורש כוחות.. אז אל תדחוק בעצמף, קח את הזמן.. כל עוד אתה נשאר "על המקום" זה מעולה! כי לפחות אתה לא עולה.. וכשתרגיש מוכן למחצית השניה.. צא לדרך ואנחנו כאן מאחורייך.. לחזק ותמוך. שיהיה המשך שבוע נפלא (:
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2012 07:01
|
toly כתב:
[מטפס יקר רק עכשיו אחרי הדייט עם "יהושוע" (ערב כריסמטס הלילה ואני אוהבת לשמוע את המיסה בכנסיות) אז הפוסט אדיר וחוננת בכישרון כתיבה מדהים- אני מצפה שתחתום לי על ספרך הראשון מיני רבים כאשר ייצא לאור ועכשיו בלשון פחות פוליטיקל קורט אך מניסיון אישי ומשהו שלמדתי ועדיין לומדת אצל מירי ההיתקעות שלך כרגע לאחר ירידה נפלאה ומבורכת היא דבר ידוע וטבעי ואף רצוי במונחי הדיאטנים ויש לו הגיון של המטבוליזם ומירי מרצה על הנושא בהרחבה ולא ארחיב כאן כרגע ואלאה את המאזינים והקוראות במונחים פיזיולוגיים ואני מאוד מבינה לליבך ואת התסכול אז שווה בדמיונך לרגע מדען אשר עובד מזה שנים על פיתוח שתל מסוים אשר יפתור בעתיד לבוא בעיה של מליוני אנשים בעולם אותו מדען עובד שנים רבות במעבדה מתקדם עם עכברי המעבדה בקצב מדהים ומעורר פליאה אצל הקולגות בארץ ובחו"ל והנה הוא מגיע לשלב הפאזה של ניסוי בקבוצת אנשים בחו"ל ופתאום הוא "תקוע" התוצאות אינן מניבות את אשר צפה במעבדה? האם יוותר? יגנוז מחקר רב שנים? ירים ידיים? או יעשה בדק בית ויחפש אופציות נוספות לחשיבה נוספת ומעבר לקופסה??? קושי תקיעות משבר- הזמנה או הזדמנות לאתגר חדש ועלייה נוספת במעלה ההר מי מאיתנו לא חווה זאת בדיאטה או בשאר מישורי החיים.... קטונתי מלתת עצות אחד הדברים שעובדים אצלי בתהליך: להקשיב לגוף להבין שזה תהליך לכל החיים לעשות רישום עצמי וכנה יומיומי ולבדוק איך ניתן לשפר ולשדרג את הקיים: לשתות יותר להוריד כמויות קפה לשנות מצרכי מזון=יותר ירוק בירקות על פני כתום לשים לב לכמויות הנאכלות ללעוס יותר לאט ובקייצר. ניסוי ותהייה כל הזמן והעיקר והעיקר לא להתייש כלל וכלל ומירי ואנחנו פה שבט אחים גם יחד הנה מה טוב ומה נעים לנו ואני מאוד שמחה שהינך פה עימנו במסע הזה ומאוד גאה בבן יקיר וורשה על הישגיו הנפלאים ועמידתו האיתנה באתגרים ו"בשלגים" של קשישות לוצרן פרנקפורט ברלין ועוד שנה אזרחית נפלאה ומשובחת לכולנו טולי הדוגמה עם המדען מצויינת. אכן מחקר מדעי בסיסי הוא תהליך שאין לו אמצע- תהליך ארוך ורצוף. תודה נ 0te=מטפס הרים]אני ממש שואב עידוד מדבריכם . והם לי נותנים אנרגיות להמשיך קדימה. תודה ענקית. הפורום הזה מדהים .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2012 06:59
|
אקורדיאון כתב:
באמת פוסט קסום וכל כך אנחנו אבל למרות הכל אנחנו כאן כדי באמת לאמץ את הפיסגה כקרקע יציבה כי האופציה להתדרדר כלפי מטה ממש לא יכולה לבוא בחשבון אז גם אם העליה לפיסגה רצופה מנוחות קצרות לא נוותר להגיע למטרה יחד תוך עידוד ותמיכה. בהצלחה לכולנו.
האופציה בפירוש לא באה בחשבון. לא אצל מי שמצוי כאן.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2012 04:48
 אקורדיאון Posts: 16381
|
באמת פוסט קסום וכל כך אנחנו אבל למרות הכל אנחנו כאן כדי באמת לאמץ את הפיסגה כקרקע יציבה כי האופציה להתדרדר כלפי מטה ממש לא יכולה לבוא בחשבון אז גם אם העליה לפיסגה רצופה מנוחות קצרות לא נוותר להגיע למטרה יחד תוך עידוד ותמיכה. בהצלחה לכולנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2012 03:05
 toly Posts: 898
|
[מטפס יקר רק עכשיו אחרי הדייט עם "יהושוע" (ערב כריסמטס הלילה ואני אוהבת לשמוע את המיסה בכנסיות) אז הפוסט אדיר וחוננת בכישרון כתיבה מדהים- אני מצפה שתחתום לי על ספרך הראשון מיני רבים כאשר ייצא לאור ועכשיו בלשון פחות פוליטיקל קורט אך מניסיון אישי ומשהו שלמדתי ועדיין לומדת אצל מירי ההיתקעות שלך כרגע לאחר ירידה נפלאה ומבורכת היא דבר ידוע וטבעי ואף רצוי במונחי הדיאטנים ויש לו הגיון של המטבוליזם ומירי מרצה על הנושא בהרחבה ולא ארחיב כאן כרגע ואלאה את המאזינים והקוראות במונחים פיזיולוגיים ואני מאוד מבינה לליבך ואת התסכול אז שווה בדמיונך לרגע מדען אשר עובד מזה שנים על פיתוח שתל מסוים אשר יפתור בעתיד לבוא בעיה של מליוני אנשים בעולם אותו מדען עובד שנים רבות במעבדה מתקדם עם עכברי המעבדה בקצב מדהים ומעורר פליאה אצל הקולגות בארץ ובחו"ל והנה הוא מגיע לשלב הפאזה של ניסוי בקבוצת אנשים בחו"ל ופתאום הוא "תקוע" התוצאות אינן מניבות את אשר צפה במעבדה? האם יוותר? יגנוז מחקר רב שנים? ירים ידיים? או יעשה בדק בית ויחפש אופציות נוספות לחשיבה נוספת ומעבר לקופסה??? קושי תקיעות משבר- הזמנה או הזדמנות לאתגר חדש ועלייה נוספת במעלה ההר מי מאיתנו לא חווה זאת בדיאטה או בשאר מישורי החיים.... קטונתי מלתת עצות אחד הדברים שעובדים אצלי בתהליך: להקשיב לגוף להבין שזה תהליך לכל החיים לעשות רישום עצמי וכנה יומיומי ולבדוק איך ניתן לשפר ולשדרג את הקיים: לשתות יותר להוריד כמויות קפה לשנות מצרכי מזון=יותר ירוק בירקות על פני כתום לשים לב לכמויות הנאכלות ללעוס יותר לאט ובקייצר. ניסוי ותהייה כל הזמן והעיקר והעיקר לא להתייש כלל וכלל ומירי ואנחנו פה שבט אחים גם יחד הנה מה טוב ומה נעים לנו ואני מאוד שמחה שהינך פה עימנו במסע הזה ומאוד גאה בבן יקיר וורשה על הישגיו הנפלאים ועמידתו האיתנה באתגרים ו"בשלגים" של קשישות לוצרן פרנקפורט ברלין ועוד שנה אזרחית נפלאה ומשובחת לכולנו טולי נ 0te=מטפס הרים]אני ממש שואב עידוד מדבריכם . והם לי נותנים אנרגיות להמשיך קדימה. תודה ענקית. הפורום הזה מדהים .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2012 21:37
|
אני ממש שואב עידוד מדבריכם . והם לי נותנים אנרגיות להמשיך קדימה. תודה ענקית. הפורום הזה מדהים .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2012 20:53
 1103 Posts: 5022
|
מטפס יקר איזה פוסט מדהים ומאלף.הרי כולנו מכירים את כישוריך.היגעת לחצי הדרך אין אושר גדול מזה.הגוף אומר את דברו רוצה מעט לנוח.אל תשכח שבמעלה ההר היו לך מהמורות ומכשולים ןלמרות זאת משקלך לא עלה.כדאי מאוד לעשות רישום יומי של כל מה שנכנס לפה.אני מאמינה שבתמדה והנחישות שלך תמשיך להשיל את החצי השני ממשקלך. בהצלחה רבה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2012 18:20
 קרולין Posts: 6651
|
מטפס יקר בראבו על העשרה קילו פחות קח ״קצת״ אוויר ותמשיך הלאה בראש מורם לטפס אל עבר הפסגה כיף גדוללללל שאתה איתנו ים של ה צ ל ח ה בהמשך התהליך כולנו כאן תמידדדדד בשבילך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2012 16:25
|
רבקה כתב:
וואו מטפס איזה פוסט מרתק להפליא. כשהגעתי למחצית הפוסט רציתי לקרוא לך ולהגיד המשך אל תתיאש ! אתה בהחלט יכול לתת לגופך קצת מנוחה אך לא ארוכה מדי השלם את הטיפוס עם כל מכשולי הטבע למיניהם והדגל יונף בגאווה ובהצלחה.
תודה רבקה. אמשיך . בהחלט אמשיך, אפילו שהיום בצהריים קצת אכלתי דברים שלא עוזרים לטיפוס,יותר מהסוג שעוזרים ללכת ברברס... אבל באמת בקטנה, לא היתה איזו נפילה או התחזרות חלילה, לא ולא. ועוד אפשר לתקן..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2012 14:54
 רבקה Posts: 8411
|
וואו מטפס איזה פוסט מרתק להפליא. כשהגעתי למחצית הפוסט רציתי לקרוא לך ולהגיד המשך אל תתיאש ! אתה בהחלט יכול לתת לגופך קצת מנוחה אך לא ארוכה מדי השלם את הטיפוס עם כל מכשולי הטבע למיניהם והדגל יונף בגאווה ובהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2012 14:30
|
נחושה כתב:
מטפס יקר, ברור כשמש המאירה לאחר סופת שלגים.... איזו כתיבה משובחת, הרגשתי שאנחנו יושבים יחד רק שאני עדיין לא הורדתי את העשירייה שלי...כל כך נכון שנקודת העצירה היא שברירית כל כך וצריך להתקדם הלאה וקדימה, כל הזמן גם כשקשה.... ממשיכים לטפס כולנו יחד....בשיתוף הנהדר שלך בתהליך ובכלל, בהצלחה לכולםםםםםםםםםםםםםם edited by נחושה on 12/24/2012
נכון, נחושה זה מאוד שברירי. ואין פתרון אחר: רק להגיע למישקל היעד ומישקל היעד צריך להיות עוד שני ק"ג פחות מהמשקל הרצוי, כדי שהמשחק תמיד יישאר בגבולות האלו. זה בהחלט מפחית את השבריריות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2012 14:28
|
אייריס כתב:
מקסים מקסים מקסים. שאפו שוב על העשרה שירדו. וכמו כולן מצטרפת ואומרת תן לגוף לנוח הקשב לו ואל תמהר לשום מקום. כרגע אתה בסטטי שזה מעולה העיקר לבלום עלייה. אני בטוחה שיגיע שוב הרגע הנכון במהרה ותחזור לטפס הלאה בתהליך ותראה המשך ירידה. כולנו חווים את המשבר הזה אבל זה חולף כמובן אם לא מתנתקים מהתהליך והתמיכה שכאן. אז קדימה טפסני פקס את עצמך תיעזר ברישום מדוייק שנן שוב ושוב ועשה בחירה נבונה. בהצלחה רבה רבה אני כן מאמינה בך וכל אוייבי הטבע יניחו לך. יום נפלא
אייריס תודה , אני סומך עליך שהעידוד שלך כשאיתני הטבע ( שם כינוי לכל הארוחות במסעדות \ לכל הזקנות והעוגיות/ לכל ההמתנות הארוכות בתחנות רכבת ושדות תעופה שגם מביאות תיאבון ועוד..) יתקפו- בוא יבוא.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2012 14:00
 אייריס Posts: 3744
|
מקסים מקסים מקסים. שאפו שוב על העשרה שירדו. וכמו כולן מצטרפת ואומרת תן לגוף לנוח הקשב לו ואל תמהר לשום מקום. כרגע אתה בסטטי שזה מעולה העיקר לבלום עלייה. אני בטוחה שיגיע שוב הרגע הנכון במהרה ותחזור לטפס הלאה בתהליך ותראה המשך ירידה. כולנו חווים את המשבר הזה אבל זה חולף כמובן אם לא מתנתקים מהתהליך והתמיכה שכאן. אז קדימה טפסני פקס את עצמך תיעזר ברישום מדוייק שנן שוב ושוב ועשה בחירה נבונה. בהצלחה רבה רבה אני כן מאמינה בך וכל אוייבי הטבע יניחו לך. יום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|