הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אז לא !!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
04/12/2012 21:14

נחושה
נחושה
toly כתב:
נחושה יקרה
מאוד מאוד שמחה ומאושרת עבורך
הבשורה הכי טובה שקיבלתי היום
איזה יופי וכל הכבוד לך על השיתוף
אני מאמינה שניסים קורים לאנשים טובים כמוך
ושרק תחגגו ותבלו בכייף בחנוכה וכל ימות השנה

טולי

תודה יקרה ובהצלחה מכל ה ♥
0 קישור קבוע (Permalink)
04/12/2012 20:20

toly
toly
נחושה יקרה
מאוד מאוד שמחה ומאושרת עבורך
הבשורה הכי טובה שקיבלתי היום
איזה יופי וכל הכבוד לך על השיתוף
אני מאמינה שניסים קורים לאנשים טובים כמוך
ושרק תחגגו ותבלו בכייף בחנוכה וכל ימות השנה

טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
04/12/2012 19:57

נחושה
נחושה
קרולין כתב:
נחושתי יקירתי
תודה לאל שהבדיקה יצאה תקינהsmilesmilesmile
אני הכי מאושרת בעולם בשבילךsmile
הכי חשוב זה בריאות!
סומכת עלייך שאת כבר במסלול בחזרה ל ה צ ל ח הsmile
נשיקות וכל אהבתי
קרולין

שיואו אני הולכת להביא טישו, אתם מרגשים כולכםhug
0 קישור קבוע (Permalink)
04/12/2012 19:55

נחושה
נחושה
1103 כתב:
נחושה מהממת שלי
איזו בשורה משמחת לא רק נס חנוכה ענק נעשה לך אלה קיבלת מתנה כנראה אלוהים אוהב אותך.
את אישה נפלאה טובת לב איכותית מוכשרת נאהבת ואהובה על כולנו מגיע לך תמיד רק לקבל בשורות נפלאות.
המשך שבוע נפלא תמיד רק בשורות טובות
נילי

זה מה שמירי אמרה לי...
ובאותה נשימה הוסיפה שאני אהיה רזה וזה לא אם אלא עובדה ונבואה שתתגשם...נשיקות חזרה
edited by נחושה on 12/4/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
04/12/2012 19:53

קרולין
קרולין
נחושתי יקירתי
תודה לאל שהבדיקה יצאה תקינהsmilesmilesmile
אני הכי מאושרת בעולם בשבילךsmile
הכי חשוב זה בריאות!
סומכת עלייך שאת כבר במסלול בחזרה ל ה צ ל ח הsmile
נשיקות וכל אהבתי
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
04/12/2012 19:49

1103
1103
נחושה מהממת שלי
איזו בשורה משמחת לא רק נס חנוכה ענק נעשה לך אלה קיבלת מתנה כנראה אלוהים אוהב אותך.
את אישה נפלאה טובת לב איכותית מוכשרת נאהבת ואהובה על כולנו מגיע לך תמיד רק לקבל בשורות נפלאות.
המשך שבוע נפלא תמיד רק בשורות טובות
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
04/12/2012 19:37

נחושה
נחושה
פורום יקר ואהוב,
שיתפתי אתכם בפוסט של אולי כן ואולי לא בבדיקה לא טובה והנה התוצאות - אז לא, תודה לאל!!!
נס חנוכה קטן ופרטי שקיבלתי רשמית את התוצאה היום בבוקר ואתמול בערב טלפונית מהרופא משפחה ואני בטוחה שאתם שמחים בשבילי ויחד איתי והנה השתלשלות הדברים+תובנות בצידן.
חלפו שבועיים מ"הבשורה" ועד הבדיקה החוזרת שבוצעה לפני שבוע בדיוק, ולמיטב זכרונכם הייתי עוד מעט מחוננת בעזרת הסנפרוסטים והירידה של החצי בשקילה של יום ראשון הקודם וכמובן הרצאתה של מירי והחיבוק והמסגרת ושפגשתי את מטפס היקר ונהייה לי מצברוח טוב זמנית.
ביום שלישי (לפני שבוע) בוצעה הבדיקה והייתי נחושתית לגמרי, יעילה ואנרגטית עד שישי בערב כולל (עוד מעט יבוא אלינו יום שישי הטוב, לכבודו תכין נחושתינו מטעמים לרוב...), היה סלמון ושעועית ירוקה וסלט צבעוני ובלי מתוק ובלי פחממות מחמש ואז הגיע שבת והשתחרר לו הקפיץ בארוחת הצהריים ואז שישו ושימחו ושמחת בית השואבה (לשאוב פחממות ומתוקים ולהטביע אותם בקפה)
שאלוהים ישמור!!!
ביום ראשון אחרי ליל שימורים וחלומות רעים ואכילה גסה וקיבה מלאה בשקילה ביקשתי ממירי לא להישקל וכבר הייתי על הקנטים פיזית ורגשית
(הרעלת קפה וסוכרים של ממש), ולא הצלחתי לחזור לעצמי למרות שהאמנתי כל הזמן שייגמר בכי טוב וב"ה אזעקת שווא ויהיה לי נס חנוכה מוקדם.
כשקיבלתי אתמול בערב טלפונית מהרופא שהתוצאה - תקין, אמרתי לעצמי שזהו סימן ברור שחייבת להיות תפנית ולהתחיל תהליך של שינוי מהשורש כמו שמירי אומרת כי זה הכרחי ועכשיו.
בדיוק הייתי צריכה להקפיץ משהו במרכז העיר וכבר עלו בי המחשבות השמנמודיות על מסיבת סיום פחמימות אולי פלאפל חם, קפה קטן...וכמו שבאו המחשבות, נכנסתי לחנות פרחים, קניתי לי זר מהמם של חמניות צהובות וכל מיני סגולים, זר של 100 ש"ח וכשהמוכרת שאלה מה האירוע אמרתי לה תוצאה טובה של חברה שאסור לי לפרגן לה באוכל ואני יודעת שהזר ישמח את ליבה וילווה אותה בשבוע הקרוב לפחות.... היא שמה לי סרטים יפים בסגול ומדבקה של מכל הלב.
כשהגעתי הביתה עם הזר, צילמתי אותו למזכרת, לקחתי ממנו פרח אחד לייבוש ביומן (לתזכורת) וסיימתי ארוחה של סלט גדול וטעים, פרוסות ביצה קשה מעט קוטג וכוס תה צמחים.
נכנסתי מוקדם יחסית למיטה וכשקמתי הבוקר, איחלתי לי יום נוסף של הצלחה עם רישום, כן רק זה עובד בשבילי (והפעם כולל רישום של 600 קלוריות של פחממות עד חמש, מעולם לא רשמתי), ופתחתי עיניים לתקופה חדשה וטובה ב"ה.
התובנות ברורות אבל הינה העיקרית:
עוד קצת מאמץ ולו לא היתה השבירה לא הייתי צריכה להחזיר חוב כל כך גדול....וכן רואים בכרס לא צריך משקל....וחבל שלא נשקלתי למרות הכל בראשון האחרון.
שנית, להתחיל מיד, בלי מסיבות פרידה או מסיבות ניחומים....לצחצח שיניים ולהמשיך הלאה.
אני בלי פחממות מחמש, הכול נספר, לצהריים עשיתי את העוף בפטריות ומייפל של אפי - תענוג....בתי חלקה איתי את המנה ושתינו התמוגגנו, סלט גדול וכוס תה צמחים.
כעת מהנדסת ארוחת ערב טעימה, חידשתי את מלאי הירקות והפלפלים האדומים והחיים יפים, אם רק שומרים עליהם.
מעבר לאסטתיקה ולהישגים אצל רובנו ההשמנה מרעה (רע) את בריאותנו ואסור לנו ללכת על הקצה או לשחק באש!!!
כתבתי לכם לא פעם...צריך להודות על מה שיש לכם ולפעמים להודות כפליים על מה שאין לכם....ועל מה שיש לכם תפקידכם לשמור, במיוחד על גופכם היקר והאהוב.
נשיקותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
נחושתכם

edited by נחושה on 12/4/2012
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!