06/12/2012 18:38
 קרנושה Posts: 3420
|
כל הכבוד אהובה!! רק בריאות ומגיע לך את כל הניסים שבעולם!!! אוהבת המוןןןןןןןן♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2012 08:02
 נחושה Posts: 6982
|
שאפתנית כתב:
כל הכבוד נחושה ורק בריאות טובה !!! שמחה בשמחתך שהבדיקות יצאו טוב - שרק ימשיך כך.
תודה יקירה שלי שמחה כל כך על שובך לפורום וכתיבתך המעודדת...המשיכי להצליח♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2012 06:42
 שאפתנית Posts: 8392
|
כל הכבוד נחושה ורק בריאות טובה !!! שמחה בשמחתך שהבדיקות יצאו טוב - שרק ימשיך כך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2012 21:46
|
רבקה כתב:
וזה ממני יקירה על הבשורה הטובה. שם דבר זה בריאות ושליטה תוסיף לאיכות ♥♥♥
תודה יקירה, זר דומה למקור שאצלי בבית...חחחחחחחחחח, תודה יקרה שלי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2012 17:42
 רבקה Posts: 8411
|
 וזה ממני יקירה על הבשורה הטובה. שם דבר זה בריאות ושליטה תוסיף לאיכות ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2012 11:03
|
שח כתב:
קולולולולולולולו ! איזו בשורה משמחת! מדהימה!! מרגשת!!! כל כך שמחה בשמחתך! בהחלט קיבלת נס חנוכה פרטי משלך ומתנה נפלאה לפתוח איתה את 2013, שנה אזרחית חדשה בבריאות שלמה! אהבתי מאוד את הפרגון העצמי עם זר הפרחים - אין ספק שמגיע לך והרעיון מקורי ואין עלייך ביצירתיות! יישר כוח! בהצלחה! והמשך שליטה נעימה לכולנו!  תודה יקירה אני שמחה שאת בכיוון הנכון ובטוחה שתתמידי ותצליחי כי את תותחית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2012 11:02
|
יולי כתב:
נחושה, שמחתי לשמוע את הבשורה. אני מחזקת את ידייך כיח התובנות שלך מדהימות ועושה לי הרושם שאת ממש מיוחדת והפירגון לפרחים במקום לפיצוי אחר שווים את הכל וההרגשה. אין לבריאות ולהרגשה שלנו הנפשית וגם הפחזית שום מחיר ואני בטוחה שתרזי ותשמרי על זה כי את מאמינה בזה.ובנוסף....אל תפחדי להישקל...עושה לי הרושם שאת ממש ממש שומרת. זו רק ההרגשה... ממש מחוננת, יום טוב ובהצלחה, יולי תאמיני לי שהזר היפה בבית ממלא את ליבי במקום באוכל...אני אכן בשליטה מלאה אודות לחזרה לרישום קפדני, תודה יקירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2012 11:01
|
אקורדיאון כתב:
מאושרת לשמוע את הבשורה הנהדרת ואת כרגיל נחושה מרימה ראש כמו תמיד ומכאן כמו שאת יודעת חזרה לשליטה. נשיבוקים.
נשיבוקים של אהבה מכל הלב בחזרה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2012 11:00
|
dany כתב:
נחושתי אהובה כמה אושר ושמחה. אין לי מילים להביע את ההתרגשות, היה לי המון עצב ופחד ששמעתי את ה"בשורה" כי היה שבוע גרוע מאד בטבעון בנושא הנ"ל.........את יודעת מקום קטן כולם מכירים את כולם........ אז אבן גדולה ירדה מעל ליבי. ואז ניגע בנושא הכאוב המשותף.......... לא חשוב למה שיש הדרדרות וכל אחת עם סיבותיה היא אובייקטיבי או סובייקטיבי, כפי שאת כותבת הכרס משתפלת, חלומות רעים, ואפילו חוסר שינה. מצב גופני ירוד, השפעה איומה של השמנה על הכל נפשי ופיזי. ואמרנו כבר הכל!!!!!!!!!!! ובכל זאת זה בידינו אנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ורק אנחנו יכולים לשנות את המצב. אף אחד לא יכול לעשות זאת בשבילנו. ואם אנחנו רוצים להגן על עצמנו אז בציפורניים, ופה אני מתחברת לפוסט של מטפס. כמה לא קל המאבק בפני הפיתויים שגם נדחפים אלינו בידי אחרים וגם אנחנו לבד מושיטים ידיים ולא עומדים בפרץ. צריך להיות שינוי חשיבה טוטאלי. לעבור לאגואיזם צרוף. אני חושב רק על עצמי ועל טובתי ויהי מה. וטובתי היא לא לאכול את הדברים האלו!!!!!!וכל אחד עם הרשימה שלו. לעבוד על הראש, להפוך להיות דתיים בנושא הזה, וכפי שדתי לא יאכל בשר עם חלב(ושום זקנה חביבה לא תשכנע אותו לכך) או לא יקיים איזו מצוות צום וגם יעמדו לפניו מעדני גן עדן, כך גם אנחנו צריכים להפוך דתיים פאנאטיים. מאמינים שזו תורתנו ואין בילתה!!!!!!!!!! שאם לא כן זה באמת כבר לא מדובר רע על אסתטיקה אלא על בריאותנו. אצלי ברוב גרגרנותי (והאמינו לי, לא הייתי בשוויץ, ולא הציעו לי מטעמי גן עדן, סתם שטויות ולא רוצה לומר על אוכל זבל, אבל מין כאלו) ועולה ועולה ועולה.... וכבר אין נשימה, והכל לוחץ מבפנים, והקיבה כואבת וצועקת גוועאלד, הצילו............... והכל הכל אני ובכוחי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בהצלחה יקירי
דני יקירה, פשוט חייבים לעשות את הצעד הקטן הראשון, בלי צהרות, בחירה נכונה לארוחה הקרובה ואז לבאה אחריה....אני נזכרת עכשיו בגועל העצמי וההרגשה הפיזית הרעה מכמויות של קפה וסוכרים לעומת כרגע שאני בשליטה וברישום פשוט שמיים וארץ. תמיד יהיו הפיתויים, בחו"ל או בארץ, במכולת או אצל חברים....אנחנו צריכים להשלים עם העובדה שכדי לראות שינוי צריך לחולל אותו ויפה שעה אחת קודם!!! איתך יקירתי ביחד במאבק התמידי ובעידוד היומיומי והרמת ידיים לא בבית ספרינו, חייבת לעצור את העליה לעשות שינוי כיוון ולאסוף גרם לגרם של ירידה ובריאות אוהבתתתתתתתתתתתתתתת נחושתך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2012 10:55
|
אייריס כתב:
אחחחח נחושה האהובה תענוג לקרוא בשעה כזו פוסט כזה מלא אופטימיות ובשורה נפלאה. ראשית אני כל כך שמחה שהכל תקין ברוך השם. וכמה יופי וכייף עשית.שפרגנת.לעצמך בזר מקסים עשית הכי נכון ושלא נפלת וחגגת בפחמימות מיותרות. שימשיכו להיות ניסים ותבורכי בכל. אוהבת ומחבקת בחום. לילה טוב
אמן יקירה לכולנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2012 10:55
|
EFF כתב:
נחושקה..שתי מילים ש-מ-ח-ה ב-ש-ב-י-ל-ך !!!!!!!!!!!!!!!!!
אוהבת מיליונים בחזרה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2012 10:54
|
מטפס הרים כתב:
הי נחושה. מאוד מאוד שמחתי לקרוא את הפוסט. וכמה טוב שהכל בסדר גמור. מעבר לכתיבתך שהיא שובה את הנפש הקוראת והיא קולחת וכיפית , יש בדברייך הרבה מאוד תובנות, אני בוחר לקחת לי אחת בערב הזה שהוא ממש לא אחרי יום טוב שלי ותיכף אכתוב על זה פוסט.. התובנה היא: לא טוב לנו פיסית , פשוט פיסית כשאנחנו מנופחים ומרגישים שמנים. תחושת הקלילות היא דבר אדיר. ואני כותב את זה ברמת תחושת קלילות של הרבה מתחת לאפס הערב הזה.. שמח מאוד בשמחתך. ורק בשורות טובות . להתראות. edited by מטפס הרים on 12/4/2012
תודה רבה רבה רבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2012 10:54
 שח Posts: 169
|
קולולולולולולולו !  איזו בשורה משמחת! מדהימה!! מרגשת!!!  כל כך שמחה בשמחתך!  בהחלט קיבלת נס חנוכה פרטי משלך ומתנה נפלאה לפתוח איתה את 2013, שנה אזרחית חדשה בבריאות שלמה!  אהבתי מאוד את הפרגון העצמי עם זר הפרחים - אין ספק שמגיע לך והרעיון מקורי ואין עלייך ביצירתיות!  יישר כוח! בהצלחה! והמשך שליטה נעימה לכולנו!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2012 10:36
 יולי Posts: 754
|
נחושה, שמחתי לשמוע את הבשורה. אני מחזקת את ידייך כיח התובנות שלך מדהימות ועושה לי הרושם שאת ממש מיוחדת והפירגון לפרחים במקום לפיצוי אחר שווים את הכל וההרגשה. אין לבריאות ולהרגשה שלנו הנפשית וגם הפחזית שום מחיר ואני בטוחה שתרזי ותשמרי על זה כי את מאמינה בזה.ובנוסף....אל תפחדי להישקל...עושה לי הרושם שאת ממש ממש שומרת. זו רק ההרגשה... ממש מחוננת, יום טוב ובהצלחה, יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2012 05:30
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מאושרת לשמוע את הבשורה הנהדרת ואת כרגיל נחושה מרימה ראש כמו תמיד ומכאן כמו שאת יודעת חזרה לשליטה. נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2012 05:22
 dany Posts: 19819
|
נחושתי אהובה כמה אושר ושמחה. אין לי מילים להביע את ההתרגשות, היה לי המון עצב ופחד ששמעתי את ה"בשורה" כי היה שבוע גרוע מאד בטבעון בנושא הנ"ל.........את יודעת מקום קטן כולם מכירים את כולם........ אז אבן גדולה ירדה מעל ליבי. ואז ניגע בנושא הכאוב המשותף.......... לא חשוב למה שיש הדרדרות וכל אחת עם סיבותיה היא אובייקטיבי או סובייקטיבי, כפי שאת כותבת הכרס משתפלת, חלומות רעים, ואפילו חוסר שינה. מצב גופני ירוד, השפעה איומה של השמנה על הכל נפשי ופיזי. ואמרנו כבר הכל!!!!!!!!!!! ובכל זאת זה בידינו אנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ורק אנחנו יכולים לשנות את המצב. אף אחד לא יכול לעשות זאת בשבילנו. ואם אנחנו רוצים להגן על עצמנו אז בציפורניים, ופה אני מתחברת לפוסט של מטפס. כמה לא קל המאבק בפני הפיתויים שגם נדחפים אלינו בידי אחרים וגם אנחנו לבד מושיטים ידיים ולא עומדים בפרץ. צריך להיות שינוי חשיבה טוטאלי. לעבור לאגואיזם צרוף. אני חושב רק על עצמי ועל טובתי ויהי מה. וטובתי היא לא לאכול את הדברים האלו!!!!!!וכל אחד עם הרשימה שלו. לעבוד על הראש, להפוך להיות דתיים בנושא הזה, וכפי שדתי לא יאכל בשר עם חלב(ושום זקנה חביבה לא תשכנע אותו לכך) או לא יקיים איזו מצוות צום וגם יעמדו לפניו מעדני גן עדן, כך גם אנחנו צריכים להפוך דתיים פאנאטיים. מאמינים שזו תורתנו ואין בילתה!!!!!!!!!! שאם לא כן זה באמת כבר לא מדובר רע על אסתטיקה אלא על בריאותנו. אצלי ברוב גרגרנותי (והאמינו לי, לא הייתי בשוויץ, ולא הציעו לי מטעמי גן עדן, סתם שטויות ולא רוצה לומר על אוכל זבל, אבל מין כאלו) ועולה ועולה ועולה.... וכבר אין נשימה, והכל לוחץ מבפנים, והקיבה כואבת וצועקת גוועאלד, הצילו............... והכל הכל אני ובכוחי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בהצלחה יקירי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2012 00:29
 אייריס Posts: 3744
|
אחחחח נחושה האהובה תענוג לקרוא בשעה כזו פוסט כזה מלא אופטימיות ובשורה נפלאה. ראשית אני כל כך שמחה שהכל תקין ברוך השם. וכמה יופי וכייף עשית.שפרגנת.לעצמך בזר מקסים עשית הכי נכון ושלא נפלת וחגגת בפחמימות מיותרות. שימשיכו להיות ניסים ותבורכי בכל. אוהבת ומחבקת בחום. לילה טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2012 23:20
 EFF Posts: 6409
|
נחושקה..שתי מילים ש-מ-ח-ה ב-ש-ב-י-ל-ך !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2012 22:36
 מטפס הרים Posts: 1533
|
הי נחושה. מאוד מאוד שמחתי לקרוא את הפוסט. וכמה טוב שהכל בסדר גמור. מעבר לכתיבתך שהיא שובה את הנפש הקוראת והיא קולחת וכיפית , יש בדברייך הרבה מאוד תובנות, אני בוחר לקחת לי אחת בערב הזה שהוא ממש לא אחרי יום טוב שלי ותיכף אכתוב על זה פוסט.. התובנה היא: לא טוב לנו פיסית , פשוט פיסית כשאנחנו מנופחים ומרגישים שמנים. תחושת הקלילות היא דבר אדיר. ואני כותב את זה ברמת תחושת קלילות של הרבה מתחת לאפס הערב הזה.. שמח מאוד בשמחתך. ורק בשורות טובות . להתראות. edited by מטפס הרים on 12/4/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2012 22:25
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
נחושה אהובה משתפת תומכת מקסימה אמרתי לך..... אנחנו כאן כולנו שומרים עלייך עם אנרגיות טובות של בריאות....... מגיע לך..... שמחה איתך מאד ועכשיו קדימה לשיטה ......... לילה טוב שלך ואיתך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|