|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
29/11/2012 10:35
 אייריס Posts: 3744
|
חחחחח אתה ממש משורר. תיארת את השתלשתלות האגרול כאילו אנחנו נמצאים במגרש משחקים ולבסוף הוא הכריע הקטנציק. אבל שטויות הנחישות והרצון להחליף קידומת אצלך כל כך חזקים ואתה נחוש בדעתך להצליח הפעם אז שום דבר לא יעזור הפעם אתה עושה זאת בענק. תמשיך להנות מהשלג הלבן ומחכים עדיין להמשך הספר. השארת אותי במתח. יום נפלא ומלא שליטה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2012 09:49
 מטפס הרים Posts: 1533
|
נחושה כתב:
מטפס הרים כתב: בוקר יפה לכולם. נחושתינו, תרגישי טוב ותהיי בריאה. כאן השלג לא מפסיק לרגע. אבל אחרי הצהריים אמור להתבהר. את הדרך אתמול מציריך לסנט מוריץ עשינו עם נהגת שוויצרית , השלג הכבד לא היה קל לה, הראות התחילה להיות לקוייה, לשוויצרים יש מינהג ללכת על גדירות מעקה בטיחות קצת פה וקצת שם, מכל עבר תהום.. ובשלב מסויים, הנהגת החברמנית שלנו התחילה לדבר בנייד כשיהא מחזיקה את הסלולרי ביד.. כפרה עלייך היידי בת ההרים אמרתי בעברית, תרחמי עלינו, אנחנו כאן ארבעה גברים ישראליים ומאחורינו לפחות 12 ילדים ורעיות... החברה צחקו. יש לי בתיק תפילת הדרך. מזל. מוזר , חילוני גמור, אם אג'נדה חילונית, אבל תמיד תפילת הדרך בתיק יד שלי... חינוך מבית אמא שתמיד ציידה אותנו בספרי תהילים קטנטנים או תפילות הדרך ועושה את זה עד היום , אישה יקרה... יש משהו אצל כולנו, עמוק ביהדותינו, שחשוב לנו.. זו תופעה מאוד מעניינת. סבתי עליה השלום, אמא של אמא, היתה לא רק חילונית מוחלטת אלא תמיד דיברה איך כל חייה ניצלו על כי מרדה ב"אדוקים" והפכה לציונית וברחה לפלשתינה , ואיך כל משפחתה, משפחה רבנית גדולה ועניפה בפולין, הלכה אל עבר המשרפות, נשים וילדים גברים וזקנים ותפילת שמע ישראל בפיהם.. אבל גם לה, לסבתא החילונית הציונית הסוציאליסטית היו את רגעי יהדותה. אמא שלי מספרת שבתקופת המנדט, כשהיגיע ליל הסדר, סבתא היתה מכינה את שולחן ליל הסדר היפה והחגיגי והמסודר ביותר בתל אביב הקטנה,, אבל כבר יום אחרי זה היה לחם על השולחן... טוב , חברים, אני רואה שהבוקר המושלג והלבן כשמלת כלה כאן משליך עלי את רוח הכתיבה המתארכת אז אקצר ולענייננו: אתמול זו לא היתה ארוחת ערב , אלא קוקטייל מכובד ויפה , שום דבר שם לא היה משלנו, שום דבר. לא אפרט ולא אתאר אבל לא. הייתי רעב, בהחלט התה שמיכל המליצה עליו הרגיע את הבטן הנפשית שלי ,אבל עדיין החושים השמנמודיים עבדו שעות נוספות... ולא יכולתי לאכול כלום לפני כן , דני, כי במלון היו רק ארוחות כבדות , בחוץ שלג חבל"ז ואין ספק שהיתה טעות מצידי לא לשים לי בתיק כמה תפוחים ירוקים . לקח שאלמד מכאן והלאה. תכלס, הקוקטייל הזה הייתי מאוד עסוק , אז הפה יכל לעבוד פחות על בליסה ויותר על דיבורים, כמה סמולטוק, אבל כך מכירים קשת אנשים ונשים מרתקים מכן רחבי עולם, ולמרות הפטפטת שנכחה באולם, אצלי יש את היכולות לשלב בין השניים, בין הבליעה לבין הדיבור.... חחח.. והפינגרפודים כשמם כן הוא, קטנטנים כאילו בלתי נראים אבל עמוסי קלוריות, ומאלה שהפה שלי בולע בשניה, ולא נודע כי עזבו את המגש ובאו אל קרבי...אז לקחתי כמה דברים, השתדלתי שיהיו מהפחות גרועים ( למשל פרוסת בגט קטנה עם סלמון ועגבניות כן ,אבל אגרולים מטוגנים לא, חוץ מאחד מאוד קטן שהתפלק, אני באמת לא לקחתי אותו מהמגש, הוא קפץ למעלה בתנועה סיבובית חדה ישר אל הפה שלי, לא יכולתי להתנגד, ברחתי ימינה, ניסיתי להתחמק וברחתי שמאלה, והאגרול הזה רדף אחרי. עיניים משתאות הביטו בי, כל המולת הסמול טוק והיתה ממש המולה ניפסקה באחת , והמחזה של האגרול שמרחף בחלל החדר מתעקש להיכנס אל פי פשוט ריתק את הנוכחים..ולא עזרו נסיונות התחמקויותי ולבסוף ניפתח הפה, האגרול נתן רברס ואז בתנופה סיפח עצמו אל גופי, ומייד המשיך הסמולטוק כאילו מעולם לא קפא...) אני מתנחם בזה שזו היתה בעצם ארוחת כל היום שלי.. מהיום זה כבר לוח זמנים של שלש ארוחות בכנס , כמובן אשתדל מאוד. מאוד! מירי היקרה הכניסה בי אש , ונראה לי שבכולנו, עם הדיבורים על ליל הסדר . אני רוצה להגיע לשם עם קידמת 08!!! ואני יודע שאני יכול. תודה לכם על כל העיצות. כאן באמת יש הרים לטפס זה הרי האלפים.. חח.. להתראות. edited by מטפס הרים on 11/29/2012 edited by מטפס הרים on 11/29/2012 edited by מטפס הרים on 11/29/2012 מטפס יקר נראה לי שאו שאתה הלוחש לאגרולים המפורסם או שאתה פשוט קוסם אבל בטוח שכתיבתך היא ממתק אמיתי, זכינו. שמור על עצמך ותעשה חיים ותזכור שאת הפסגה רואים רק שממש מתמידים!!!
אין ספק, נחושה. את הפיסגה נראה אם נתמיד. ואיזה כיף זה שבסוף, לכל הר והר, גם לגבוה ביותר בייקום, יש פיסגה. כלומר, אם נתמיד ונרצה ונאמין וגם נתאמץ- פשוט אין מצב שלא נגיע לפיסגה. הרי היא שם לנצח, אנחנו רק צריכים להגיע אליה עם חיוך ענק וסיפוק מעצם התהליך . ככה זה עם פסגות. הם נצחיות, ואנחנו שואפים אליהם. ואז מתחיל תהליך אחר שהוא אולי הרבה יותר בוגר והרבה יותר מהותי וזה להישאר נטועים על הפיסגה שכה ייחלנו אליה. אבל פרה פרה , טורקי טורקי, כשנגיע לפיסגה נדון בישיבת דירקטוריון מיוחדת , איך נשארים עליה ונהנים מהנוף המדהים שרק ממנה ניתן לראות והאויר הצלול ביותר בעולם שרק עליה נחתן לנשום מלוא ריאות. להתראות. edited by מטפס הרים on 11/29/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2012 09:08
 נחושה Posts: 6982
|
מטפס הרים כתב:
בוקר יפה לכולם. נחושתינו, תרגישי טוב ותהיי בריאה. כאן השלג לא מפסיק לרגע. אבל אחרי הצהריים אמור להתבהר. את הדרך אתמול מציריך לסנט מוריץ עשינו עם נהגת שוויצרית , השלג הכבד לא היה קל לה, הראות התחילה להיות לקוייה, לשוויצרים יש מינהג ללכת על גדירות מעקה בטיחות קצת פה וקצת שם, מכל עבר תהום.. ובשלב מסויים, הנהגת החברמנית שלנו התחילה לדבר בנייד כשיהא מחזיקה את הסלולרי ביד.. כפרה עלייך היידי בת ההרים אמרתי בעברית, תרחמי עלינו, אנחנו כאן ארבעה גברים ישראליים ומאחורינו לפחות 12 ילדים ורעיות... החברה צחקו. יש לי בתיק תפילת הדרך. מזל. מוזר , חילוני גמור, אם אג'נדה חילונית, אבל תמיד תפילת הדרך בתיק יד שלי... חינוך מבית אמא שתמיד ציידה אותנו בספרי תהילים קטנטנים או תפילות הדרך ועושה את זה עד היום , אישה יקרה... יש משהו אצל כולנו, עמוק ביהדותינו, שחשוב לנו.. זו תופעה מאוד מעניינת. סבתי עליה השלום, אמא של אמא, היתה לא רק חילונית מוחלטת אלא תמיד דיברה איך כל חייה ניצלו על כי מרדה ב"אדוקים" והפכה לציונית וברחה לפלשתינה , ואיך כל משפחתה, משפחה רבנית גדולה ועניפה בפולין, הלכה אל עבר המשרפות, נשים וילדים גברים וזקנים ותפילת שמע ישראל בפיהם.. אבל גם לה, לסבתא החילונית הציונית הסוציאליסטית היו את רגעי יהדותה. אמא שלי מספרת שבתקופת המנדט, כשהיגיע ליל הסדר, סבתא היתה מכינה את שולחן ליל הסדר היפה והחגיגי והמסודר ביותר בתל אביב הקטנה,, אבל כבר יום אחרי זה היה לחם על השולחן... טוב , חברים, אני רואה שהבוקר המושלג והלבן כשמלת כלה כאן משליך עלי את רוח הכתיבה המתארכת אז אקצר ולענייננו: אתמול זו לא היתה ארוחת ערב , אלא קוקטייל מכובד ויפה , שום דבר שם לא היה משלנו, שום דבר. לא אפרט ולא אתאר אבל לא. הייתי רעב, בהחלט התה שמיכל המליצה עליו הרגיע את הבטן הנפשית שלי ,אבל עדיין החושים השמנמודיים עבדו שעות נוספות... ולא יכולתי לאכול כלום לפני כן , דני, כי במלון היו רק ארוחות כבדות , בחוץ שלג חבל"ז ואין ספק שהיתה טעות מצידי לא לשים לי בתיק כמה תפוחים ירוקים . לקח שאלמד מכאן והלאה. תכלס, הקוקטייל הזה הייתי מאוד עסוק , אז הפה יכל לעבוד פחות על בליסה ויותר על דיבורים, כמה סמולטוק, אבל כך מכירים קשת אנשים ונשים מרתקים מכן רחבי עולם, ולמרות הפטפטת שנכחה באולם, אצלי יש את היכולות לשלב בין השניים, בין הבליעה לבין הדיבור.... חחח.. והפינגרפודים כשמם כן הוא, קטנטנים כאילו בלתי נראים אבל עמוסי קלוריות, ומאלה שהפה שלי בולע בשניה, ולא נודע כי עזבו את המגש ובאו אל קרבי...אז לקחתי כמה דברים, השתדלתי שיהיו מהפחות גרועים ( למשל פרוסת בגט קטנה עם סלמון ועגבניות כן ,אבל אגרולים מטוגנים לא, חוץ מאחד מאוד קטן שהתפלק, אני באמת לא לקחתי אותו מהמגש, הוא קפץ למעלה בתנועה סיבובית חדה ישר אל הפה שלי, לא יכולתי להתנגד, ברחתי ימינה, ניסיתי להתחמק וברחתי שמאלה, והאגרול הזה רדף אחרי. עיניים משתאות הביטו בי, כל המולת הסמול טוק והיתה ממש המולה ניפסקה באחת , והמחזה של האגרול שמרחף בחלל החדר מתעקש להיכנס אל פי פשוט ריתק את הנוכחים..ולא עזרו נסיונות התחמקויותי ולבסוף ניפתח הפה, האגרול נתן רברס ואז בתנופה סיפח עצמו אל גופי, ומייד המשיך הסמולטוק כאילו מעולם לא קפא...) אני מתנחם בזה שזו היתה בעצם ארוחת כל היום שלי.. מהיום זה כבר לוח זמנים של שלש ארוחות בכנס , כמובן אשתדל מאוד. מאוד! מירי היקרה הכניסה בי אש , ונראה לי שבכולנו, עם הדיבורים על ליל הסדר . אני רוצה להגיע לשם עם קידמת 08!!! ואני יודע שאני יכול. תודה לכם על כל העיצות. כאן באמת יש הרים לטפס זה הרי האלפים.. חח.. להתראות. edited by מטפס הרים on 11/29/2012 edited by מטפס הרים on 11/29/2012 edited by מטפס הרים on 11/29/2012
מטפס יקר נראה לי שאו שאתה הלוחש לאגרולים המפורסם או שאתה פשוט קוסם אבל בטוח שכתיבתך היא ממתק אמיתי, זכינו. שמור על עצמך ותעשה חיים ותזכור שאת הפסגה רואים רק שממש מתמידים!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2012 09:07
 tal_f Posts: 900
|
נחושה... מקווה שאת מרגישה יותר טוב ואכן את מהממת אין ספק! מטפס יקר.. צחקתי בקול רם.. כשקראתי את התאור על האגרול התוקפני... גדול!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2012 09:06
|
1103 כתב:
נחושה כתב: אקורדיאון כתב: מקווה שהערב עבר בשלום ושליטה. הבוקר והצהריים עברו נהדר בארבע הייתי כבר עם כדור וחלושס בכל הגוף ו ב 18:00 במיטה עד הבוקר. הרגשתי כמו שפעת רק בלי מערכת הנשימה...כמובן התגנב לו מתוק קטן וכריך קטן שכאמור נעצרו בשש שעה אחרי הצפירה. אבל היי, היום יום חדש לגמרי  נחושה יקירתי אני מקווה שהחולשה עברה וקמת הבוקר בבריאות טובה בוקר נפלא באנרגיות טובות נילי
עוד לא פיקס אבל שום דבר שכוס תה בבוקר, מקלחת חמה, לבוש סגלגל (הצבע שלי) בושם ואודם לא יכולים לו וכמובן שיתוף בפורום...יום של קצת תיזוזים אבל גם אתנחתות מהנות... תודה יקירה, מבטיחה להישמר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2012 08:42
 1103 Posts: 5022
|
נחושה כתב:
אקורדיאון כתב: מקווה שהערב עבר בשלום ושליטה. הבוקר והצהריים עברו נהדר בארבע הייתי כבר עם כדור וחלושס בכל הגוף ו ב 18:00 במיטה עד הבוקר. הרגשתי כמו שפעת רק בלי מערכת הנשימה...כמובן התגנב לו מתוק קטן וכריך קטן שכאמור נעצרו בשש שעה אחרי הצפירה. אבל היי, היום יום חדש לגמרי  נחושה יקירתי אני מקווה שהחולשה עברה וקמת הבוקר בבריאות טובה בוקר נפלא באנרגיות טובות נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2012 08:14
|
בוקר יפה לכולם. נחושתינו, תרגישי טוב ותהיי בריאה. כאן השלג לא מפסיק לרגע. אבל אחרי הצהריים אמור להתבהר. את הדרך אתמול מציריך לסנט מוריץ עשינו עם נהגת שוויצרית , השלג הכבד לא היה קל לה, הראות התחילה להיות לקוייה, לשוויצרים יש מינהג ללכת על גדירות מעקה בטיחות קצת פה וקצת שם, מכל עבר תהום.. ובשלב מסויים, הנהגת החברמנית שלנו התחילה לדבר בנייד כשיהא מחזיקה את הסלולרי ביד.. כפרה עלייך היידי בת ההרים אמרתי בעברית, תרחמי עלינו, אנחנו כאן ארבעה גברים ישראליים ומאחורינו לפחות 12 ילדים ורעיות... החברה צחקו. יש לי בתיק תפילת הדרך. מזל. מוזר , חילוני גמור, אם אג'נדה חילונית, אבל תמיד תפילת הדרך בתיק יד שלי... חינוך מבית אמא שתמיד ציידה אותנו בספרי תהילים קטנטנים או תפילות הדרך ועושה את זה עד היום , אישה יקרה... יש משהו אצל כולנו, עמוק ביהדותינו, שחשוב לנו.. זו תופעה מאוד מעניינת. סבתי עליה השלום, אמא של אמא, היתה לא רק חילונית מוחלטת אלא תמיד דיברה איך כל חייה ניצלו על כי מרדה ב"אדוקים" והפכה לציונית וברחה לפלשתינה , ואיך כל משפחתה, משפחה רבנית גדולה ועניפה בפולין, הלכה אל עבר המשרפות, נשים וילדים גברים וזקנים ותפילת שמע ישראל בפיהם.. אבל גם לה, לסבתא החילונית הציונית הסוציאליסטית היו את רגעי יהדותה. אמא שלי מספרת שבתקופת המנדט, כשהיגיע ליל הסדר, סבתא היתה מכינה את שולחן ליל הסדר היפה והחגיגי והמסודר ביותר בתל אביב הקטנה,, אבל כבר יום אחרי זה היה לחם על השולחן... טוב , חברים, אני רואה שהבוקר המושלג והלבן כשמלת כלה כאן משליך עלי את רוח הכתיבה המתארכת אז אקצר ולענייננו: אתמול זו לא היתה ארוחת ערב , אלא קוקטייל מכובד ויפה , שום דבר שם לא היה משלנו, שום דבר. לא אפרט ולא אתאר אבל לא. הייתי רעב, בהחלט התה שמיכל המליצה עליו הרגיע את הבטן הנפשית שלי ,אבל עדיין החושים השמנמודיים עבדו שעות נוספות... ולא יכולתי לאכול כלום לפני כן , דני, כי במלון היו רק ארוחות כבדות , בחוץ שלג חבל"ז ואין ספק שהיתה טעות מצידי לא לשים לי בתיק כמה תפוחים ירוקים . לקח שאלמד מכאן והלאה. תכלס, הקוקטייל הזה הייתי מאוד עסוק , אז הפה יכל לעבוד פחות על בליסה ויותר על דיבורים, כמה סמולטוק, אבל כך מכירים קשת אנשים ונשים מרתקים מכן רחבי עולם, ולמרות הפטפטת שנכחה באולם, אצלי יש את היכולות לשלב בין השניים, בין הבליעה לבין הדיבור.... חחח.. והפינגרפודים כשמם כן הוא, קטנטנים כאילו בלתי נראים אבל עמוסי קלוריות, ומאלה שהפה שלי בולע בשניה, ולא נודע כי עזבו את המגש ובאו אל קרבי...אז לקחתי כמה דברים, השתדלתי שיהיו מהפחות גרועים ( למשל פרוסת בגט קטנה עם סלמון ועגבניות כן ,אבל אגרולים מטוגנים לא, חוץ מאחד מאוד קטן שהתפלק, אני באמת לא לקחתי אותו מהמגש, הוא קפץ למעלה בתנועה סיבובית חדה ישר אל הפה שלי, לא יכולתי להתנגד, ברחתי ימינה, ניסיתי להתחמק וברחתי שמאלה, והאגרול הזה רדף אחרי. עיניים משתאות הביטו בי, כל המולת הסמול טוק והיתה ממש המולה ניפסקה באחת , והמחזה של האגרול שמרחף בחלל החדר מתעקש להיכנס אל פי פשוט ריתק את הנוכחים..ולא עזרו נסיונות התחמקויותי ולבסוף ניפתח הפה, האגרול נתן רברס ואז בתנופה סיפח עצמו אל גופי, ומייד המשיך הסמולטוק כאילו מעולם לא קפא...) אני מתנחם בזה שזו היתה בעצם ארוחת כל היום שלי.. מהיום זה כבר לוח זמנים של שלש ארוחות בכנס , כמובן אשתדל מאוד. מאוד! מירי היקרה הכניסה בי אש , ונראה לי שבכולנו, עם הדיבורים על ליל הסדר . אני רוצה להגיע לשם עם קידמת 08!!! ואני יודע שאני יכול. תודה לכם על כל העיצות. כאן באמת יש הרים לטפס זה הרי האלפים.. חח.. להתראות. edited by מטפס הרים on 11/29/2012 edited by מטפס הרים on 11/29/2012 edited by מטפס הרים on 11/29/2012
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2012 08:03
 dany Posts: 19819
|
בוקר חדש יום חדש המון הצלחה לכולנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2012 06:22
|
אקורדיאון כתב:
מקווה שהערב עבר בשלום ושליטה.
הבוקר והצהריים עברו נהדר בארבע הייתי כבר עם כדור וחלושס בכל הגוף ו ב 18:00 במיטה עד הבוקר. הרגשתי כמו שפעת רק בלי מערכת הנשימה...כמובן התגנב לו מתוק קטן וכריך קטן שכאמור נעצרו בשש שעה אחרי הצפירה. אבל היי, היום יום חדש לגמרי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2012 04:55
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מקווה שהערב עבר בשלום ושליטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2012 17:27
|
רצוי שלא תגיע מורעב לארוחה כי אז לא תראה בעיניים מה את אוכל, אם יש לך אפשרות לאכול משהו קטן לפני בכדי להירגע. רצוי!!!!!!!!! בהצלחה
מטפס הרים כתב:
אני מתחזק עכשיו מהמשפטים המעצימים שרצים כאן כי אצלי עכשיו שעה אחורה ממכם, אכלתי משהו קל מאוד מאוד מוקדם בבוקר ועוד תפוח ב11 כאשר אחרים טחנו קואסונים. יש לנו דינר רציני בעוד שלש שעות אבל אני מת מרעב עכשיו ואני שלב אחד לםני פתיחת המיניבר שיש בו את כל החטיפים ובחוץ שלג והדבר הכי קרוב זה איזה בורגר .. .. אז זהו שלא. לא מתאים לי. אז המשפטים המעצימים יהיו לי עכשיו למזון רוחני. אני פשוט הולך לשתות בקבוק מיים ולעבוד, ולשכוח מהרעב ועוד מעט ארוחת ערב. להתראות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2012 17:18
|
מיכל שרון כתב:
כוס תה חם אפילו יותר ממלא ומחזיק ממים.. או קפה.. גם טוב ובטוח עדיף על האלטרנטיבות.. חזק ואמץ לקראת ארוחת הערב מטפס הרים כתב: אני מתחזק עכשיו מהמשפטים המעצימים שרצים כאן כי אצלי עכשיו שעה אחורה ממכם, אכלתי משהו קל מאוד מאוד מוקדם בבוקר ועוד תפוח ב11 כאשר אחרים טחנו קואסונים. יש לנו דינר רציני בעוד שלש שעות אבל אני מת מרעב עכשיו ואני שלב אחד לםני פתיחת המיניבר שיש בו את כל החטיפים ובחוץ שלג והדבר הכי קרוב זה איזה בורגר .. .. אז זהו שלא. לא מתאים לי. אז המשפטים המעצימים יהיו לי עכשיו למזון רוחני. אני פשוט הולך לשתות בקבוק מיים ולעבוד, ולשכוח מהרעב ועוד מעט ארוחת ערב. להתראות.
ובהחלט אלך על תה חם עם לימון. תודה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2012 17:10
 מיכל שרון Posts: 1318
|
כוס תה חם אפילו יותר ממלא ומחזיק ממים.. או קפה.. גם טוב ובטוח עדיף על האלטרנטיבות.. חזק ואמץ לקראת ארוחת הערב  מטפס הרים כתב:
אני מתחזק עכשיו מהמשפטים המעצימים שרצים כאן כי אצלי עכשיו שעה אחורה ממכם, אכלתי משהו קל מאוד מאוד מוקדם בבוקר ועוד תפוח ב11 כאשר אחרים טחנו קואסונים. יש לנו דינר רציני בעוד שלש שעות אבל אני מת מרעב עכשיו ואני שלב אחד לםני פתיחת המיניבר שיש בו את כל החטיפים ובחוץ שלג והדבר הכי קרוב זה איזה בורגר .. .. אז זהו שלא. לא מתאים לי. אז המשפטים המעצימים יהיו לי עכשיו למזון רוחני. אני פשוט הולך לשתות בקבוק מיים ולעבוד, ולשכוח מהרעב ועוד מעט ארוחת ערב. להתראות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2012 16:58
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2012 15:08
|
אני יודעת למה את התכוונת אך גם יודעת למה אני התכוונתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נחושה כתב:
תודה מכל ה ♥ אבל לא לזה התכוונתי... התכוונתי למשפטים מעצימים חדשים ונשכחים כמו זה וכמו הכי טעים קילו פחות ואחרים, שנותנים מוטיבציה וחשק כשאנו מאוד זקוקים להם כשלא קל לנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2012 13:02
|
תודה מכל ה ♥ אבל לא לזה התכוונתי... התכוונתי למשפטים מעצימים חדשים ונשכחים כמו זה וכמו הכי טעים קילו פחות ואחרים, שנותנים מוטיבציה וחשק כשאנו מאוד זקוקים להם כשלא קל לנו
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2012 11:49
 אייריס Posts: 3744
|
בוקר נפלא נחושה אהובה ומהממת בהחלט. בהצלחה רבה היום לך ולכולם ושיהיו לנו רק זכרונות טובים. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2012 10:44
 בלונדה.... Posts: 3603
|
יום נפלא נחושה המהממת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|