הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מזכירה נשכחות...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
01/12/2012 15:45

dany
dany
איזו תמונה.............. חחחחחחחחח קיבלתי כאב בטן מהצחוק, למרות שבעצם זה לא כל כך מצחיק.
אגב פרות, אני נולדתי בכפר טרומן שזה מושב ליד נתב"ג והורי מספרים...... שחיפשו אותי ומצאו אותי עושה נדנדה בין קרני הפרה......... נראה לי שזו אגדה אורבנית אבל שיהיה..... מה שסיפור אמיתי הוא שישנתי עם נחש במיטה....... כן ככה זה שגדלים במושב.

toly כתב:
אוח אוח אוחיוש בטני העמוסה מבובלע'ך נמרחה על הכורסה מרוב צחוק למקרא הפוסט שלך מטפס יקר
וס....עונג שבת
ורק תיקונצ'יק קטנטן ברשותך העדינה: זאת אינה עדנה הפרה מבית השיטה
המייצרת זבת חלב ודבש אלא זאת שולה אחותה מקיבוץ הרדוף האוכלת רק אורגני ומייצרת שופרה דה שיפרה( אחות נוספת בשבט הישראלי המיוחס הזה....

ועל החלה הלבנה לשבת האופים במאפיית אנג'ל בירושלים או סמוך למאה שערים .....גן עדן לשמנדמודה כמוני
שמוכנה לצום כל השבוע בשביל לטבול חלה בחריימה או עם חמאה וריבת מישמיש אמיתית ביתית עם כוס תה נענע ועוגת שמרים חמה גבוהה עם קינמון לשבת כפי שנהגה דודה ז"ל של אבי ז"ל להכין לי כשלמדתי בירושלים בקור העז ושלג מסביב ליום יומיים
ואפרופו פרות אז הנה סיפור אמיתי מישראל ביתינו:
שישי אחת רכבה קבוצתנו באיזור הצפון ובעודנו יורדים מפיסגת ראש פינה בואכה כביש הצפון לכיוון הכינרת והצימרים
הממתינים לנו בדגניה ב' החל ראש הקבוצה לחלק מטלות טייסת לארוחת הערב כי החלטנו מראש להכין לעצמנו ארוחת שבת במו ידינו על הדשא הרך...
וכאן המקום לציין שאחרי רכיבה כל היום של 90 ק"מ בין הרים וגבעות הטוכע'ס משותק מהמושב הידים מנורמלות
החטיפים כבר תמו כל מה שנפשי רצתה זאת רק מקלחת חמה מסג' טוב מאחד הרוכבים שהוא מעסה מקצועי של אחת מנבחרות ישראל ובאמוס למיטה עד להשכמה למחרת מוקדם בבוקר להקפת הכינרת המסורתית והעלייה ה"קלילה" של צומת פורייה וקיבוץ גינוסר....אללה ירחמו על בנות פריז......
אמממה בעודי הוזה על הכידון נוטפת מרוב אדים מתחת לקסדה נשמע שמי בזירה:
וטולי אחראית לצמחונים ולמנות הראשונות....

רפת דגניה היכונו לוורשה צעקתי בחדוות יאוש.....
לא עברו דקותיים היינו כבר בפאתי הקיבוץ עוברים דרך השטח הפתוח סמוך לרפת
ואני צועקת בעליצות "שולה עדנה יפה מה שלומכן יפות שלי?" מה מצב החלב?

קיבלתי "מו" חזק השבתי ב"מה" "מאמי" (אחד הדוק' ברוכבים היה בטוח שחטפתי מכת חום)
הסברתי לו תוך כדי דיווש שכך אני מתנהגת כאשר אני בסביבתי הטבעית ובמחיצת חברותיי השופעות והעסיסיותsmile)
ובעודנו מתלוצצים והחבר'ה זורקים בקשות למניו הצמחוני פתאום תפסתי במבט חד פרה
מסוימת שועטת לעברנו ועוד רגע קט וזנבה החזק הנע מצד לצד מעיף אותי אל על לפורייה....או יותר נכון למי הכינרת וקאפוט וורשה וארוחת הערב....

המהירות שרכבנו משם לכיוון החדרים טרם נצפתה בדגניה א' ואף לא בב'
ולסקרנים שביניכם:ה"פונדו" באותו ערב היה מוצלח אחרי הבעיטה מ- שולה עדנה או אולי יפה?
מאז אינני מרגיזה פרות.....רק פרים.....
שבת נפלאה ומשובחת בטעמים ובשליטה
אמן כן יהי רצון ורזון
0 קישור קבוע (Permalink)
01/12/2012 13:07

מטפס הרים
מטפס הרים
אקורדיאון כתב:
שתהיה שבת שלום, גם לפרות.

אין, הקטע של טולי מדוושת בחמסין והפרה רודפת אחריהם- קורע.
0 קישור קבוע (Permalink)
01/12/2012 05:18

אקורדיאון
אקורדיאון
שתהיה שבת שלום, גם לפרות.
0 קישור קבוע (Permalink)
01/12/2012 04:32

מטפס הרים
מטפס הרים
אהלן כולם ותודה על
תגובותיכם.. נחתתי לפני כשעה והנה אני בבית. בלי נופי יערות מושלגים ובלי הילולת
פונדו/ ואין אין אין אין כמו הבית. טולי , איזה צחוקים עם הפרה... אז לילה בוקר מה שתרצו- העיקר שיהיה טוב. להתראות
0 קישור קבוע (Permalink)
30/11/2012 19:48

toly
toly
אוח אוח אוחיוש בטני העמוסה מבובלע'ך נמרחה על הכורסה מרוב צחוק למקרא הפוסט שלך מטפס יקר
וס....עונג שבת
ורק תיקונצ'יק קטנטן ברשותך העדינה: זאת אינה עדנה הפרה מבית השיטה
המייצרת זבת חלב ודבש אלא זאת שולה אחותה מקיבוץ הרדוף האוכלת רק אורגני ומייצרת שופרה דה שיפרה( אחות נוספת בשבט הישראלי המיוחס הזה....

ועל החלה הלבנה לשבת האופים במאפיית אנג'ל בירושלים או סמוך למאה שערים .....גן עדן לשמנדמודה כמוני
שמוכנה לצום כל השבוע בשביל לטבול חלה בחריימה או עם חמאה וריבת מישמיש אמיתית ביתית עם כוס תה נענע ועוגת שמרים חמה גבוהה עם קינמון לשבת כפי שנהגה דודה ז"ל של אבי ז"ל להכין לי כשלמדתי בירושלים בקור העז ושלג מסביב ליום יומיים
ואפרופו פרות אז הנה סיפור אמיתי מישראל ביתינו:
שישי אחת רכבה קבוצתנו באיזור הצפון ובעודנו יורדים מפיסגת ראש פינה בואכה כביש הצפון לכיוון הכינרת והצימרים
הממתינים לנו בדגניה ב' החל ראש הקבוצה לחלק מטלות טייסת לארוחת הערב כי החלטנו מראש להכין לעצמנו ארוחת שבת במו ידינו על הדשא הרך...
וכאן המקום לציין שאחרי רכיבה כל היום של 90 ק"מ בין הרים וגבעות הטוכע'ס משותק מהמושב הידים מנורמלות
החטיפים כבר תמו כל מה שנפשי רצתה זאת רק מקלחת חמה מסג' טוב מאחד הרוכבים שהוא מעסה מקצועי של אחת מנבחרות ישראל ובאמוס למיטה עד להשכמה למחרת מוקדם בבוקר להקפת הכינרת המסורתית והעלייה ה"קלילה" של צומת פורייה וקיבוץ גינוסר....אללה ירחמו על בנות פריז......
אמממה בעודי הוזה על הכידון נוטפת מרוב אדים מתחת לקסדה נשמע שמי בזירה:
וטולי אחראית לצמחונים ולמנות הראשונות....

רפת דגניה היכונו לוורשה צעקתי בחדוות יאוש.....
לא עברו דקותיים היינו כבר בפאתי הקיבוץ עוברים דרך השטח הפתוח סמוך לרפת
ואני צועקת בעליצות "שולה עדנה יפה מה שלומכן יפות שלי?" מה מצב החלב?

קיבלתי "מו" חזק השבתי ב"מה" "מאמי" (אחד הדוק' ברוכבים היה בטוח שחטפתי מכת חום)
הסברתי לו תוך כדי דיווש שכך אני מתנהגת כאשר אני בסביבתי הטבעית ובמחיצת חברותיי השופעות והעסיסיותsmile)
ובעודנו מתלוצצים והחבר'ה זורקים בקשות למניו הצמחוני פתאום תפסתי במבט חד פרה
מסוימת שועטת לעברנו ועוד רגע קט וזנבה החזק הנע מצד לצד מעיף אותי אל על לפורייה....או יותר נכון למי הכינרת וקאפוט וורשה וארוחת הערב....

המהירות שרכבנו משם לכיוון החדרים טרם נצפתה בדגניה א' ואף לא בב'
ולסקרנים שביניכם:ה"פונדו" באותו ערב היה מוצלח אחרי הבעיטה מ- שולה עדנה או אולי יפה?
מאז אינני מרגיזה פרות.....רק פרים.....
שבת נפלאה ומשובחת בטעמים ובשליטה
אמן כן יהי רצון ורזון
0 קישור קבוע (Permalink)
30/11/2012 15:58

אקורדיאון
אקורדיאון
מטפס הרים כתב:
אקורדיאון כתב:
מטפס יקיר ממש חשתי וראיתי את פיסגת ההר המושלג,יישר כח על ההתנהלות המחוננת ובהחלט מותר וצריך גם להנות ממנו במידה שפויה,
הרי אמרת לא כל יום אתה שם.
שתהיה לך שבת נפלאה וטיסה נעימה חזרה הביתה.

בהחלט מסכים שלצד המילה שליטה יש מקום ונוכחות גם למילה שפויה. כלו מר התנהגות והתנהלות תחת שליטה היא כלל ברזל מוביל ביסודי בתהליך שלנו, אבל כמו כל כלל יש יוצא מן הכלל ואז גם הנפש צריכה לקבל את שלה וכאן ניכנסת מידת השפיות. שבת שלום.

ללא ספק,שבת נפלאה.
0 קישור קבוע (Permalink)
30/11/2012 11:04

1103
1103
מטפס יקר
חחחחחחחחחחחח איזה פוסט מצחיק אבל מדהים.רק אתה יכול להמחיש בכתיבתך את חווית הנוף והקולינריה שלא נדבר על הדמיון הפורה
פתאום מירי צצה בין העצים.אני בטוחה שהיא לא היתה מתנגדת להיות שם אך יש לה אחריות ומחויבות כלפינו.
מזלך שמירי נמצאה איתך {בראשך} עובדה שעזרה לך לעבור את מיכשול הפונדו ויתר המיכשולים.
שבת שלום טיסה נעימה ובטוחה הביתה
ניליWave

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
30/11/2012 10:33

חיוך מהלב
חיוך מהלב
מטפס יקר, אכן נחנת בכושר כתיבה מדהים... וממש יכולתי לראות את היפני, את הלבנוני ואת הפונדו והריח מגיע עד הנה למרות הפסגות והמרחק הגאורגפי. מזל שלא היה פונדו שוקולד. זה קטלני יותר מגבינה. נראה לי כי אתה שומר עד כמה שאפשר ומגיע לך צל"ש ולא רק אחד. כי אתה עומד בארועים כאלה לעיתים קרובות.... וכמו שאתה אומר, אין כאלה בבית, מזל שאתה לא נוסע כל הזמן בקרוזים על אניות בהן אוכלים 24 שעות.... ביממה. תפרגן לעצמך וכשאתה סופסוף במקום מבטחים בבית למשל, תמעיט גם במה שמותר כדי ל"תקן" מעט את האובר שהיה שם באלפים. גם אני אוהבת את סנט מוריץ ואפילו בקיץ אבל מעולם לא הוזמנתי לארועים כאלה שאתה מתאר. תסתכל על כך שאתה בר מזל. נהנה מחברה בינלאומית מגוונת, וגם נפלאות המטבח השווצרי.
אפרופו יש לי סיפור קטן עבורך. פעם לפני כ-20 שנה בערך, הוזמנתי לבת משפחה רחוקה בארה"ב בוושינגטון הבירה, (להבדיל מוושינגטון המדינה), ושם היתה חתונה מעורבת כלומר בת לעם היהודי עם גוי והרי זה היה במהלך הפסח. היו שם אורחים מ-5 מדינות, ארגנטינה, ישראל ארה,ב אנגליה וגרמניה. מה עושים? רק אמריקנים עושים כך לדעתי. על השולחנות הוגשו סלסלות ובהם היה גם סוגי לחמים וגם מצות כשרות לפסח. וזה מיידית לוקח אותך ליעד שהוא חג הפסח. בינתיים שיהיה חג סופשבוע נפלא לך ולבני ביתך - התמונה מאד יפה ששלחת. כל הכבוד לך, ותזכור את חג הפסח. אני קצת יותר צנועה ביעדים שלי... קודם נעבור את חג החנוכה וגם יום הולדתי המגיע בשעה טובה בשבוע הבא.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
30/11/2012 09:37

מטפס הרים
מטפס הרים
אקורדיאון כתב:
מטפס יקיר ממש חשתי וראיתי את פיסגת ההר המושלג,יישר כח על ההתנהלות המחוננת ובהחלט מותר וצריך גם להנות ממנו במידה שפויה,

בהחלט מסכים שלצד המילה שליטה יש מקום ונוכחות גם למילה שפויה. כלו מר התנהגות והתנהלות תחת שליטה היא כלל ברזל מוביל ביסודי בתהליך שלנו, אבל כמו כל כלל יש יוצא מן הכלל ואז גם הנפש צריכה לקבל את שלה וכאן ניכנסת מידת השפיות. שבת שלום.
0 קישור קבוע (Permalink)
30/11/2012 09:22

הסמויה
הסמויה
אוווו איזו תמונה אדירה וכל כך נכונה לגבינו ....
0 קישור קבוע (Permalink)
30/11/2012 08:49

מטפס הרים
מטפס הרים
נחושה כתב:
מטפס יקר נקרעתי מצחוק...ראשית כעת אני מבינה מדוע מירי לא בפורום 24/7 היא פשוט בנסיעות עלומות בעולם לצייד שמנמודים ברגעי משבר כדי להחזיר אותם לדרך המלךGavel
עכשיו ברצינות....תודה על הפוסט, כמעט וראיתי את הנוף במו עיניי ובטוח בעיני רוחי, משובב נפש יותר מתאורי האוכל...עדנה הפרה מבית השיטה שווה יותר כי היא משלנו ויש לה גאוות יחידה במיוחד שהיא מגוייסתwink
מאחלת שמירי תמשיך להיות על כתפך ומעבר לפינה כי הכי טעים קילו פחות והכי כיף להגיע ליעד הנכסף בשינוי קידומת והיודלניקים ימשיכו לשיר והשלג ליפול ארצה אבל השינוי שבחרת מתחיל כאן....נהנית מצלחת וילדהחייס תפדאלו...אבל בהחלט בסיכום הכללי של כל המתוקים והארוחות היית טפסן נחוש ואמיץ, שאפו

אגב עוד מילה....תמיד בדרך לפיסגה יש מדרונות חלקלקים שצריך להיות זהירים בהם מאודדדדדדדדדדדד

תמונה ניפלאה. תודה.
0 קישור קבוע (Permalink)
30/11/2012 07:21

נחושה
נחושה
מטפס יקר נקרעתי מצחוק...ראשית כעת אני מבינה מדוע מירי לא בפורום 24/7 היא פשוט בנסיעות עלומות בעולם לצייד שמנמודים ברגעי משבר כדי להחזיר אותם לדרך המלךGavel
עכשיו ברצינות....תודה על הפוסט, כמעט וראיתי את הנוף במו עיניי ובטוח בעיני רוחי, משובב נפש יותר מתאורי האוכל...עדנה הפרה מבית השיטה שווה יותר כי היא משלנו ויש לה גאוות יחידה במיוחד שהיא מגוייסתwink
מאחלת שמירי תמשיך להיות על כתפך ומעבר לפינה כי הכי טעים קילו פחות והכי כיף להגיע ליעד הנכסף בשינוי קידומת והיודלניקים ימשיכו לשיר והשלג ליפול ארצה אבל השינוי שבחרת מתחיל כאן....נהנית מצלחת וילדהחייס תפדאלו...אבל בהחלט בסיכום הכללי של כל המתוקים והארוחות היית טפסן נחוש ואמיץ, שאפו

אגב עוד מילה....תמיד בדרך לפיסגה יש מדרונות חלקלקים שצריך להיות זהירים בהם מאודדדדדדדדדדדד
0 קישור קבוע (Permalink)
30/11/2012 05:50

אקורדיאון
אקורדיאון
0 קישור קבוע (Permalink)
30/11/2012 01:07

מטפס הרים
מטפס הרים
שלום לכולם. נחושה שמחתי לשמוע שאת כבר הרבה יותר בטוב.
חזרתי הרגע מארוחת הערב שהמארחים עשו לנו, על אחת הפסגות הגבוהות ביותר של האלפים, הגענו בשתי רכבות הרים , קור עז מאוד, קיבלו אותנו בפיסגה ( פיסגה , אני אוהב את המילה הזו מאוד..) ביודלים ענקיים , וכמובן שתחילת הערב היתה עם פונדו גבינה רותחת מבעבעת ומלא לחם לבן.. כאילו אם יש רעל- זה הציאניד של הרעל בשבילנו. יש בכינוס כמה ישכאלים ומאוד התחברנו, עושים קטעים וצחוקים, ואנשים מעשרות מדינות מוקסמים מאיתנו... ישבנו ביחד לפונדו, החברה תקעו כאילו הגבינה הצהובה השוויצרית היא סם גן העדן, כאילו עדנה הפרה מקיבוץ בית השיטה פחות טובה מהפרה השוויצרית...ישבו איתנו גם צרפתים, לבנוני ונראה לי יפני ( איתם זה לפעמים יכול להיות מביך, אני מדבר עם מישהו , מחליפים כרטיסים, נימוסין הכל ביי דה בוק ולמחרת אני רואה מישהו וחושב שכבר הכרתי אותו ומסתבר שזה בכלל לא אותו אחד.. הם פשוט דומים.. ומקסימים באמת).. אז הלחם זרם והפונדו רתח , והפרה השוויצרית עשתה דאו'ינים על הפרה הישראלית,והשלג כיסה את האלפים, נוף מרהיב נשקף מכל עבר, יערות עצומים מושלגים ואינספור פסגות והרים ובתים ציוריים. ממש לחיות בגלוית נוף.. ובת קול יצאה לה מן ההרים וצעקה: תקשיב מטפס, תקשיב שמנמוד, קיבלת ממני מבצע פסח, אתה זוכר? ושלא תעז עכשיו לשתות גבינה צהובה רותחת כי זה לא טוב לך, לא לבריאותך ולא לגיזרתך.. קח תה צמחים במקום...קמתי והלכתי אחר בת הקול.. ניגוני היודלים שלא הפסיקו ( אין זה הזוי, שני גברים ושתי נשים בתלבושות מסורתיות כל אחד ואחת מנגנים בדבר הענק הזה) , יצאתי למרפסת, עמדתי בשלג, רק כמה מעשנים מכורים מזן אחר אך מכורים כמוני בסופו של דבר ,עמדו שם בשלג הרך שזרם מאוקיינוס השמיים ....ובת הקול המשיכה לקרוא לי, והרי האלפים החזירו הד עצום: מטפס מטפס מטפס, שלא תעז תעז תעז, אל תתקע גבינה גבינה גבינה ... ולא תאמינו , הקול היה קולה של מירי בלקין. ואני מביט על היער שמולי ( אין הנוף פה עוצר נשימה ברמות שקשה לתאר, מארץ האגדות) ונידמה לי שאני רואה שם את מירי מחייכת בין העצים הענקיים, איזה גבה ( האם זה יער ששתלה קק"ל??)לבושה בבגדים חמים, כובע צמר כזה שוויצרי, נעלי סקי והכל ואומרת: תקשיב ותקשיב לי טוב אדוני המטפס, אתה בפסח מתיישב להגדה עם קידומת 08 הבנת? הבנתי מירי יקרה אמרתי, ותהני מהסקי. מה פתאום סקי, היא עונה לי. יש לי זמן לסקי? אני מאחרת לחוג ברמת גן...ניפרדתי מהנוף, ומשני ספרדים ומקסיקני מכורי סיגריות ששירשרו טבעות אחד לפני השני, חזרתי לשולחן, איפה היית אחינו? שואל אותי אחד החברים מישראל, איש עם סיפור חיים מרתק ואחרי אקזיט מאוד מדובר... והוא מראה לכולם איך הוא פיתח תנועת שמונה לאיסוף כמה שיותר גבינה צהובה ללחם שהוא מעביר בפונדו.. והצרפתיות מתמוגגות ואחת הן אומרת: אתם הישראלים יצירתיים גם בכיפת ברזל ( היא אשכרה אמרה את זה הפריזאית) ואפילו באיסוף גבינה מפונדו, איזה עם אתם... וניפחנו מייד חזה בגאווה ישראלית...
אז כן טעמתי קוביה אחת.. וזהו. חברים, זה היה טעים אז טעמתי, מה קרה אני כל יום בסנט מוריץ? ואחרי זה העבירו אותנו לאולם ושם היתה ארוחה שיכולתי לאכול, לא משנה מה אבל זה היה בסדר,לא מושלם, אבל בסדר והתרכזתי בחלבונים.
ומה היה בצהריים? אז ככה, קודם כל , נמנעתי כל היום מהפסקות הקפה למיניהם ושלל העוגות המקושטות שרצו שם . גם בפירות לא נגעתי כי שום דבר שם לא נראה כמו אגס או תפוח.. כן שתיתי לא מעט דייט קולה... בצהריים היה מזנון חם, אמרתי לו יפה שלום ולא להתראות וניגשתי לסלטים, ושם חיכתה לי הפתעה , מהסוג שמאוד יכול לשמח את נפשי החפצה דיאטה אך האוהבת לאכול: סלט פירות ים, יסלחו לי כל שומרי הכשרות, כוונתי רק טובה, אבל התאור הבא הוא לא נועד לבעלי לב כשר: סרטנים, תמנונונים קטנים שלמים , תוכן של צדפות מלפחות שלשה סוגים שונים, שריפסים, עם ירקות והיו גם פירות ים שאיני מזהה... וזה נדיר... תגידו זה משמין? לא יודע.. מה שאני יודע שאני מטורף על כל הוילדה חייס האלה... ושוב התנצלותי לשומרי הכשרות. לקחתי צלחת יפה ונדיבה של זה ואכלתי לי בהנאה עצומה. הרי בארץ צריך לקחת משכנתא או לפחות לעשות אקזיט דרמטי כמו החבר שלי כאן כדי לאכול שרימפ אחד.. לא צירפתי לזה לחם, למרות שרציתי...
חברים- מחר עוד יום וחוזר הביתה עד לטיסה ביום ראשון עם הלוח ההזוי שנפל עלי.. מאחל לכולנו סוף שבוע רגוע, בבית, בדרכים ובעיקר בחלל הפה ובית הבליעה.
היו שלום מהאלפים.
0 קישור קבוע (Permalink)
29/11/2012 18:38

נחושה
נחושה
רבקה כתב:
נחושתי את המשפט עליו את כותבת אני זוכרת כאילו זה היה אתמול
מה לעשות הזמן לא עוצר מלכת
אני מקווה שאת משתפרת בהרגשתך וממשיכה בשליטתך
חיבוק

כן יקירה, הבוקר כבר הייתי יותר טוב, אולי כי התלבשתי עם סגול שמפיח בי חיים...קיבלתי מלא מחמאות על הלבוש...מקווה שבקרוב תהיינה מחמאות לנחושה ולא ללבושה של נחושהwink
שמרתי יפה על מידות ופחממות ומקווה לטוב גם בהמשך
0 קישור קבוע (Permalink)
29/11/2012 15:25

רבקה
רבקה
נחושתי את המשפט עליו את כותבת אני זוכרת כאילו זה היה אתמול
מה לעשות הזמן לא עוצר מלכת
אני מקווה שאת משתפרת בהרגשתך וממשיכה בשליטתך
חיבוק
0 קישור קבוע (Permalink)
29/11/2012 14:58

חיוך מהלב
חיוך מהלב
יצא המרצע מן השק !!! גם אני עובדת על החלפת הקידומת. זה יקרה בעוד מינוס 4 ק"ג כך שלא כ"כ רחוק. אבל התאור של הארועים בהם חווית גם קור של אירופה שכבר שלח את פתיתי השלג וגם כמובן הקוקטייל !!! טוב, בהחלט לא פשוט. אבל גם לי יש כמה עצות.
1. כמובן תפוחים או גזרים חתוכים בתיק אפשר לכרסם וזה לא נורא. 2. יש לי בתיק תמיד כמה שקיות תה מעניינות כמו תה לי'צי או תה טעים אחר יש לי המון טעמים בבית, כמו דובדנים, כמו תפוזים ועוד כמה טעמים. כוס תה כזו בהחלט מחזיקה אותי שפויה ליד כל מיני...
העיקר שהמשכת נכון את היום לפי כל הכללים. באמת יש לך קושי אמיתי כשאתה מוזמן לכל כך הרבה ארועים, וגם יש שם אוכל טעים אני מבינה. אגב, גם אני אישה חילונית אבל מאד מאד מאמינה בדרכי שלי. כל מה שכל אחד מאמין בו ועושה לו טוב בלב זה מה שחשוב, העיקר שטוב לנו בלב. אם ספר תהילים עושה לך טוב נ ה ד ר !!! אם אחרי ארוחת הסדר יש למחרת לחם על השולחן גם זה בסדר לטעמי. היום אני מאד ליברלית וזורמת עם כל מה שבאמת "נכון" עבור כל אחד ואחת מאיתנו. הרי לכל אחד יש רובדים ויש כל מיני חוויות שלגבי דידם הם הנכונים והם משקפים את אישיותו או אישיותה. ב קיצור המשך בדרך ואל תסתכל אחורה. גם בטיפוס, אסור להסתכל על הדרך שאתה עובר אולי תקבל סחרחורת מהגובה שכבר הגעת אליו? כי הרי אתה עושה כמיטב יכולתך ולכן כבר טיפסת טיפוס רציני בדרך אל הפסגה ... אז להמשיך הלאה ולהנות מהדרך.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
29/11/2012 12:47

1103
1103
מטפס
באמת פוסט משעשע נהנתי לקרוא אותו
אתה מדהים מוסיף טעם וצבע לפורום שלנו התברכנו בנציג המשובח והאיכותי של המין הגברי שכל כך חסר כאן בפורום
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
29/11/2012 11:58

dany
dany
איזה אגרול נחוש מצאת................ לא ידע לקבל סירוב של לא!!!!!!!!!!!!!!!
אני בטוחה שתגיע לפסח עם תוצאה שתאהב אותה. אין לי כל ספק.
ותודה על הסיפורים המשולבים בפוסטים, כולל קורות חיי המשפחה.
המשך מסע מוצלח ושפוי.
0 קישור קבוע (Permalink)
29/11/2012 10:35

אייריס
אייריס
חחחחח אתה ממש משורר. תיארת את השתלשתלות האגרול כאילו אנחנו נמצאים במגרש משחקים ולבסוף הוא הכריע הקטנציק. אבל שטויות הנחישות והרצון להחליף קידומת אצלך כל כך חזקים ואתה נחוש בדעתך להצליח הפעם אז שום דבר לא יעזור הפעם אתה עושה זאת בענק. תמשיך להנות מהשלג הלבן ומחכים עדיין להמשך הספר. השארת אותי במתח. יום נפלא ומלא שליטה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מזכירה נשכחות...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!