הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » תת הכרה נפתחת כמו מניפה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
20/11/2012 09:52

נחושה
נחושה
dany כתב:
״האכילה מסייעת לטשטש את הרגש אך אינה מעלימה אותו ככל שנברח מהרגש הצורך באכילה יגבר"
תותית יקרה משפט מנצח, באמת צריך לשנן אותו כל הזמן, ולהפנים שזה מה שבאמת קורה לנו.
יקירותי אתן מהממות אין לי מילה אחרת .
יום נפלא

מסכימה - מהממות, משפט מנצח!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
20/11/2012 06:06

dany
dany
״האכילה מסייעת לטשטש את הרגש אך אינה מעלימה אותו ככל שנברח מהרגש הצורך באכילה יגבר"
תותית יקרה משפט מנצח, באמת צריך לשנן אותו כל הזמן, ולהפנים שזה מה שבאמת קורה לנו.
יקירותי אתן מהממות אין לי מילה אחרת .
יום נפלא
0 קישור קבוע (Permalink)
20/11/2012 03:42

מיכל שרון
מיכל שרון
תותית יקרה, אמצע הלילה.. אני ערה..
הפיתוי לגשת למטבח גדול מאוד אבל אני לא זזה מהמיטה..
נזכרת במשפט המדהים שכתבת לי..
ממחר הוא הופך לחיזוק החיובי שלי ונתלה על המראה בחדר!
שתמיד יהיה לי מול העיניים ובמחשבה כי הוא כל כך נכון וחזק!

תודה יקירתי!

tutit כתב:
מיכלי היקרה!
ממש פוסט אמיתי מהבטן אהבתי מאוד
לצערי מכירה מקרוב את התחושות שלפני ובמיוחד של אחרי
בדיוק קוראת כתבה עם טיפים לעבור את הימים האלה בלי עלייה במשקל ואחד הדברים שתפס אותי הוא לא לפחד לחוות את הרגש ״האכילה מסייעת לטשטש את הרגש אך אינה מעלימה אותו ככל שנברח מהרגש הצורך באכילה יגבר,לכן קחו נשעמה עמוקה תנו לעצמכם לחוש לרגע את הרגש הקשה,ותופתעו לגלות שלא תתמוטטו .ואם תחכו קצת הגל יחלוף והדחף ילך ויפחת.מנסה לאמץ את זה מי מצטרףףף???
0 קישור קבוע (Permalink)
20/11/2012 00:04

EFF
EFF
בנות....אתן מדהימות...כותבות כל כך הרבה וכל כך מעניין...חחח...מי צריך ספרים???? (סת...ם) אהבתי לקרוא כל מילה..אני ממש לא כמוכן..חסרת סבלנות וקפיצית...ואיך שכחתי את הבן היחיד שלנו שכותב כל כך הרבה וכל כך יפה....
edited by EFF on 11/20/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
19/11/2012 20:27

מיכל שרון
מיכל שרון
איזה כיף להיכנס אחרי כמה ימים לפורום ולקרוא את כל התגובות האלה..
ממש מחמם את הלב.. במיוחד שנהיה לו קריר שגיתי לפני שעה קלה המריא לו..

שח היקרה.. תודה על כל הרעיונות והטיפים..
הם בהחלט ישימים לשבוע הקרב.. בדר"כ בשגרת היומיום הסיבה שאני לא נכנסת לישון מוקדם (ותאמיני לי שאני עייפה לישון כבר בשבע גם לפעמים) זה פשוט כי גיתי עובד בלילות וחוזר הביתה רק לקראת 23:30.. ואני מה לעשות.. ישנה יותר טוב איתו לידי.. עם הנשימות המרגיעות שלו.. במיוחד עכשיו שהגעתי לשלב הלוחץ והדוחק וכאבי השרירים מטריפים אותי בלילות..
אז זה באמת רעיון מצויין.. רק שקשה לי לישון לבד upset

אבי מקסימה ואהובה - אם רק היתה לו מזוודה למלא.. תאמיני לי שהייתי שולחת רשימה wink
האמת הוא כבר הביא לי את כל מה שאני צריכה..
היום כשחזרתי כבר לבית ריק חיכה לי דיסק שהוא הכין לי (מין קטע כזה שהתחיל מהדייט השני שלנו ונמשך עד היום..) כל שיר יותר מרגש ואוהב ומביע מהקודם..
אז יותר מזה אני באמת לא צריכה (טוב.. לא באמת.. אבל הבנת את הכוונה נכון?)
ותוך כדי השמיעה נזכרתי שהיום בדיוק לפני 5 שנים עברנו לגור יחד בדירה של הקטנים הראשונה שלנו.. וממש התרגשתי..
איזה 5 שנים אלה היו.. וואו!!!

בקיצור הבית שקט, הפיץ שלי ישן, כל הבית כבר תוקתק וסודר, הכביסה קופלה, הכלים רחוצים והמדיח מפונה.. ואני כאן אתכם..
סיימתי עם האוכל כבר ב-18:00 כשהחלטתי לוותר על ארוחת ארבע ולאכול ערב מוקדם עם תומריקו.. היה ממש תענוג לאכול עם הפיצפוץ הזה..
לא ראיתם כזאת תאוות קוטג' מימיכם אם לא ראיתם זאטוט בן שנה ו-7 מחסל גביע לבד לגמרי smile
אז מייד יעלה פוסט חדש בנפרד.. אבל שוב רציתי להגיד לכולכם תודה על התגובות והעידוד והתמיכה..

אה כן.. והכי חשוב - אתמול בשקילה הגולם הראה חצי פחות!!!! לא יאומן כי יסופר הא?!
0 קישור קבוע (Permalink)
19/11/2012 19:24

שח
שח
נחושה יקרה,
תודה רבה אבל הרי זו לא חוכמה... כבר אמרנו שאנחנו החכמים מכולם, לא?
אנחנו השמנדמודים מצטיינים בלדקלם בעל פה בשתיים בלילה מתוך שינה את כל התורה,
אצלנו הבעיה היא להפוך אותה הלכה למעשה wink
מתחזקת מהקילו וחצי שלך ומחזקת אותך מאוווווד,
את מוכיחה לי שמיישמים את הידוע, מרזים ומרגישים נפלא! Applause

נחושה כתב:
שח יקירה, נראה לי שאת יודעת את כל התורה, נשאר רק ליישם.....בהצלחה בדרך לקילו נוסף פחותwink
0 קישור קבוע (Permalink)
19/11/2012 18:33

avi_i
avi_i
מיכלי הסירי דאגה מליבך, אני אנצל את השבוע לקחת את גיתי לקניות יום יום!!!
שלחי רשימה ואני אדאג שייבוצע smilesmilesmile
נשיקות
+2 קישור קבוע (Permalink)
19/11/2012 18:24

רייצל
רייצל
מיכל יקרה,
הפוסט שלך מרגש מאד.
יש עליות וירידות בחיים גם ללא הריון
היה, תם ונשלם . יום חדש חיזרי
לשיגרה והמשיכי הלאה
השתדלי להעסיק את עצמך ולא באוכל או גלידות ויהיה בסדר
בהצלחה
רייצ׳ל
0 קישור קבוע (Permalink)
19/11/2012 18:04

נחושה
נחושה
שח יקירה, נראה לי שאת יודעת את כל התורה, נשאר רק ליישם.....בהצלחה בדרך לקילו נוסף פחותwink
+1 קישור קבוע (Permalink)
19/11/2012 17:57

שח
שח
היי מיכלי, אם הבנתי נכון, אז היום גיתי שלך טס לא?
קודם כל חייבת לומר שאפו ענקי על הפירגון, זה בכלל לא מובן מאליו לאפשר לבעלך לטוס לחו"ל להתנפש עם חבר,
ולהשאיר אישה בהיריון מתקדם עם עוד בייבי תומריקו בבית, אז כל הכבוד על ההבנה, ההסכמה והפירגון (חסר לו וזה לא הדדי... wink )
אנחנו יודעים שאת לא אוהבת לשמוע את זה אבל.... מותר לך להפיל חלק (ואפילו גדול) של הנפילות על ההיריון!!!!!
מה לעשות שהיריון הוא תקופה שבה כל הגוף משתגע, קדימה ואחורה, ימינה ושמאלה? רגע אחד אנחנו מתעלפות לגלידה קרה וטעימה (כן גם בשיא החורף כשמבול בחוץ)
ורגע אחרי מתות להתכרבל בבית בשמיכה עם מלפפון חמוץ חחחח, חוצמיזה שעם כל מה שעובר כרגע, סביבך ובביתך, נראה לי שמותר לך להיות קצת יותר סלחנית עם עצמך Pat on the head
לגבי "הנפילות" בה' הידיעה בלילה, הפיתרון שאותי הציל בדיאטות שעשיתי (וגם בשבוע הראשון של מירי בו ירדתי כמעט 3 קילו!!) היה מאוד פשוט....
להיכנס למיטה מוקדם!!! מסתיימת מהדורת החדשות, סביבות השעה 21:00 (במהלכה אני עם כוס תה צמחים ביד או מעדן) וכשהיא מסתיימת אני פשוט סוגרת את
הבית, מכבה טלויזיה והולכת למיטה, לא לישון כמובן, כי אני ציפור לילה wink אבל פיזית מכניסה את הגוף למיטה, קוראת ספר טוב, רואה תוכניות שהקלטתי לי ביס מקס,
מדברת בטלפון עם חברה טובה, עושה אהבה In Love בקיצור - לא מרשה לעצמי לקום מהמיטה, מהידיעה (והפחד) שבוודאות משהו ייכנס לי לפה "בדרך"...
במקרה ובאמת הבטן שלי עושה קולות שמפריעים לבעלי לישון אני פשוט מקלפת לי 2 גזרים ויושבת לאכול אותם מול המחשב (כי לאכול גזר במיטה ליד בנאדם שישן
זו קצת חוצפה, אפילו בשבילי חחח) וחוזרת מהר מהר למיטה...
אפרופו הטיפ הזה, למעשה, טוב שהזכרתי אותו גם לעצמי והחל מהיום אני מתכוונת לחזור לשיגרת הכניסה למיטה בתשע, תה/גזר ו Sleepy
לגבי החרדות והמחשבות שמטריפות, זה קורה לכולם, זה בסדר, אספר לך מה עובד אצלי ואולי תנסי, אין לך מה להפסיד...
אני פשוט נכנסת ליו-טיוב וכותבת לדוגמא: פיספוסים מצחיקים (אני אומרת לך זה עובד!) אני צוחקת ומתפרקת hahaha מצליחה לשכוח לזמן קצר מהכל, מאוד משחרר לצחוק ככה,
מנקה את הראש (כל אחד ומה שמצחיק אותו, יש גם קטעים מעולים לשלישיית מה קשור, אבל הפיספוסים זה ענקקק!) ואחרי זה את כבר נושמת עמוק ויכולה ללכת לישון מחוייכת ....

אצלנו ממש סוער היום, יום מלא של ממ"ד, אז בתקווה לערב שקט... Kissing

מיכל שרון כתב:
או בשם פחות בומבסטי.. הבוקר שאחרי..
מכירים את הביטוי "walk of shame"? ככה הרגשתי אתמול כשהתגלגלתי לי למיטה בחצות פלוס פלוס..

אני יודעת שבתחילת חודש שביעי הבטן שלי אמורה להיות גדולה ובולטת.. טיפטיפונת כבר שוקלת יותר מקילו שלם.. ועדיין אני יודעת את האמת.. מסתכלת במראה בלי לשקר לעצמי ויודעת בדיוק איפה זה בטן הריונית ומה ממנה נובע מעודפי שומן..

ולמה כל ההקדמה הזאת? כי אתמול ממש עברתי כל גבול.. מהבוקר הייתי שקועה בפחמימות.. זה התחיל עם ארוחת בוקר נפלאה במקום בלב המדהים ברעננה.. המשיך במנת פסטה נדיבה בצהריים המאוחרים..
אמנם בערב (21:00 ככה) התעשתתי והסתפקתי בפלפל גדול עם גבינה בלבד אבל עמוק לתוך הלילה עשיתי את הלא נעשה.. הלכתי וקניתי גלידה.. כן קופסה שלמה שהשם שלי היה רשום עליה וחיסלתי אותה מול הטלוויזיה!!! (כן כן.. זה הזמן להנדת ראש וצקצוקי לשון קולניים)

עכשיו אני יכולה לשקר ולתת לכולכם להוציא אותי בזול ולהפיל את זה על החשקי הריון שלי.. זה נכון שההריון הזה רק מחרפן אותי על פחמימות מתחילתו.. אבל זה לא היה זה..

בניגוד לתחילת השבוע.. זה לא היה קשור לגוף.. זה היה לגמרי ריגשי..
גיתי שלי טס ביום שני ללונדון לשבוע (סיום התואר ושניה לפני הלידה וסגירת חלון ההזדמנויות.. פירגנתי לו כרטיס וחבר ומשחקי כדורגל בליגה האנגלית).. האמת די חיכינו כבר לנסיעה הזאת..
אחרי תקופה לא קלה שעברה על שנינו עם הרגל שלו (אנחנו הולכים לניתוח אבל דוחים זאת לאחרי הלידה מאילוצי שיקום ממושך) והרבה מתח בבית ציפינו שנינו להתאווררות הזאת אחד מהשניה.. עם כל האהבה.. קצת ספייס לפעמים זה בדיוק מה שהיא הכי צריכה..
רק מה? בינתיים העניינים בגזרה התחילו פה להתחמם וכאילו ההורמונים שלי לא עובדים מספיק שעות נוספות.. מחשבות על טילים ואזעקות כשאני לבד בבית עם תומר התחילו לחלחל ולחרפן אותי..

אז אפילו הפוסט של מירי אתמול לא עזר.. כלום לא עזר.. רק הרגשתי את הלחץ והפחד משתוללים לי בבטן, את החרדה מחלחלת, תסריטי בלהות רצים לי בדמיון ובטיפשותי הרבה חשבתי שקופסת גלידה תעזור..
ולא סתם גלידה.. פונטש-בננה.. (שהיה מאוד קשה למצוא דעו לכם) הטעם האהוב עלי בתור ילדה שאבא שלי תמיד היה מביא לי.. אם זה לא ריגשי אז מה כן?!

בקיצור הלכתי לישון בתחושה מחורבנת... שבוע של שליטה והשתדלות נהרס בלילה אחד של סטרס מיותר וטיפשי מול משדרי הבלהות חסרי הטעם בכל הערוצים.. ולמה מיותר? כי אפילו הפלסטינאים לא חושבים שפתח תקווה שווה טיל.. באמת.. לבזבז על עיר כזאת טיל (;

אז קמתי הבוקר בתחושת חרטה נוראית וכצעד מנע ראשון החלטתי לבטל הזמנה לצהריים אצל הדודה (שם כידוע מתקפת השומן והדיאטה בעיצומה וזה כמעט בלתי אפשרי לי לשמור על שליטה ואיפוק) ולהישאר בבית ולנסות לחזור למסגרת.. נכון זה פחות כיף לוותר על הבילוי המשפחתי אבל עוד פחות כיף מזה זה לעלות עוד קילו ועוד אחד..
עוד פחות כיף מזה זה להרגיש שאני במדרון ואני כדור השלג שהולך וגודל..
והכי פחות כיף זה להרגיש שכבר אין לי אוויר מרוב שאני מפוצצת..

אז בנימה זו של השלמה קצת מובסת.. מאחלת לכולנו שבת רגועה ושלווה ושקטה בכל החזיתות ובכל המובנים..
0 קישור קבוע (Permalink)
19/11/2012 17:42

מטפס הרים
מטפס הרים
שח כתב:
נשמע מעולה עם רוטב שום לייט, ינוסה עוד הערב smile
(למרות שבפעמים שיצא לי להכין, אף פעם לא מספיקות עשר דקות, לפחות 20...)

נחושה כתב:
מטפס הרים כתב:
נחושה כתב:
מיכלי,
בטל ומבוטל, ואני מוסיפה גם, אם בא לך ליפול תיפלי על סנפרוסט....והפריזר מלא!!!

הי נחושה. אשמח לשמוע על ״מתכוני נפילה״ של סנפרוסט. רעיון מעולה לרגעי משבר.

אני פשוט מכניסה לסיר עם מעט מלח, 10 דקות מסננת ושמה מעט רוטב שום לייט או רוטב אלף האיים או מקפיצה עם שמן זית ומעט שום.....
כך עזרו לי כבר כמה כרובי ניצנים, מעט ברוקולי, כרוביות....הרעיון הוא ליפול על זה כשלא רוצים סלט או כשניצבים בפני חלושס פתאומי....
וכמובן לא שקית שלמה לחיסולwink
edited by נחושה on 11/19/2012

נשמע טוב. בהחלט רעיון ובהחלט אנסה. הערב הזה כבר הלך... החזרזיר יצא לטיול בין ערביים...
0 קישור קבוע (Permalink)
19/11/2012 17:28

שח
שח
נשמע מעולה עם רוטב שום לייט, ינוסה עוד הערב smile
(למרות שבפעמים שיצא לי להכין, אף פעם לא מספיקות עשר דקות, לפחות 20...)

נחושה כתב:
מטפס הרים כתב:
נחושה כתב:
מיכלי,

אני פשוט מכניסה לסיר עם מעט מלח, 10 דקות מסננת ושמה מעט רוטב שום לייט או רוטב אלף האיים או מקפיצה עם שמן זית ומעט שום.....
כך עזרו לי כבר כמה כרובי ניצנים, מעט ברוקולי, כרוביות....הרעיון הוא ליפול על זה כשלא רוצים סלט או כשניצבים בפני חלושס פתאומי....
0 קישור קבוע (Permalink)
19/11/2012 16:51

נחושה
נחושה
מטפס הרים כתב:
נחושה כתב:
מיכלי,

19/11/2012 16:43

מטפס הרים
מטפס הרים
נחושה כתב:
מיכלי,

0 קישור קבוע (Permalink)
19/11/2012 14:59

tutit
tutit
מיכלי היקרה!
ממש פוסט אמיתי מהבטן אהבתי מאוד
לצערי מכירה מקרוב את התחושות שלפני ובמיוחד של אחרי
בדיוק קוראת כתבה עם טיפים לעבור את הימים האלה בלי עלייה במשקל ואחד הדברים שתפס אותי הוא לא לפחד לחוות את הרגש ״האכילה מסייעת לטשטש את הרגש אך אינה מעלימה אותו ככל שנברח מהרגש הצורך באכילה יגבר,לכן קחו נשעמה עמוקה תנו לעצמכם לחוש לרגע את הרגש הקשה,ותופתעו לגלות שלא תתמוטטו .ואם תחכו קצת הגל יחלוף והדחף ילך ויפחת.מנסה לאמץ את זה מי מצטרףףף???
19/11/2012 14:15

נחושה
נחושה
מיכלי,
0 קישור קבוע (Permalink)
19/11/2012 14:08

אייריס
אייריס
מיכלי ברכות לגיתי ובהצלחה בשאר. הכל יסתדר על מקומו בשלום ונו אין מה לעשות כאלה הם חיינו ולפעמים בא לנו להתפרע במקרה שלך גלידה ואצל אחרים משהו אחר. זה קורה לכולנו והעיקר שנגמר עבר בטל ומבוטל. היום יום אחר. שיהיה שקט ורגוע ושמרי על עצמך
0 קישור קבוע (Permalink)
17/11/2012 13:10

מטפס הרים
מטפס הרים
toly כתב:
מיכלי יקרה
לא צריך להיות בהריון על מנת להסתער על קופסת גלידה
(ולכל הסקרנים מפוסט אחר שלי - "ההריון" שלי הוא רק כאשר נתקעת במעלית
או נדרשת להעביר שושקה עם ביצה תחת סקנר בטחוני....)
אני למשל ואוי ביי לנמשל הסתערתי אמש על מרק העדשים עד תומו
ועוד ליקלתי את שרידי עלי הכוסברה עד חצות הלילה......
האמינו לי יכולתי להוסיף מכת מנע בעזה עם הפיצוצים אשר נשמעו מתחתית בטני
זה היה לילה מאוד לא שקט בדאבל טואלטה
הנייר ממש בכה ואני קיללתי את השפית (אנוכי) ואת חמ"ס......

הרי אנחנו ה"רזים" לא צריכים ממש סיבה למסיבה על מנת להעיר את הקיבה להפגזה....
של אוכל
ואם היה לי פונטש בננה או גלידה בבית אוהו אוהו איזו מסיבה
אבל מסביבי הכל סגור בשבת- ממש בני ברק וטוב שכך
היום יום חדש ונתפלל שיהיה רגוע בכל המובנים ובכל האיזורים

חחח... פוסט ציורי ביותר...
0 קישור קבוע (Permalink)
17/11/2012 12:28

toly
toly
מיכלי יקרה
לא צריך להיות בהריון על מנת להסתער על קופסת גלידה
(ולכל הסקרנים מפוסט אחר שלי - "ההריון" שלי הוא רק כאשר נתקעת במעלית
או נדרשת להעביר שושקה עם ביצה תחת סקנר בטחוני....)
אני למשל ואוי ביי לנמשל הסתערתי אמש על מרק העדשים עד תומו
ועוד ליקלתי את שרידי עלי הכוסברה עד חצות הלילה......
האמינו לי יכולתי להוסיף מכת מנע בעזה עם הפיצוצים אשר נשמעו מתחתית בטני
זה היה לילה מאוד לא שקט בדאבל טואלטה
הנייר ממש בכה ואני קיללתי את השפית (אנוכי) ואת חמ"ס......

הרי אנחנו ה"רזים" לא צריכים ממש סיבה למסיבה על מנת להעיר את הקיבה להפגזה....
של אוכל
ואם היה לי פונטש בננה או גלידה בבית אוהו אוהו איזו מסיבה
אבל מסביבי הכל סגור בשבת- ממש בני ברק וטוב שכך
היום יום חדש ונתפלל שיהיה רגוע בכל המובנים ובכל האיזורים
0 קישור קבוע (Permalink)
17/11/2012 12:06

מטפס הרים
מטפס הרים
מכיר מהעסקים את ״וו׳ק זה שיים״.. הפירוש העברי הוא משהו כמו: צעד לאור בושתך או צעד לאור הפדיחות שעשית... ואני, באמת, מכל הלב, לא מציע לך ולא ממליץ לך לפעול לאורו של משפט זה בתחום שלנו ובהיותך בשביעי. שום שיים... שום בושה!! היה , ניגמר, וזהו. הפונטש בננה הוא לא סיבה לשום תחושת אשמה. אנחנו חולים בסוג של מחלה שיש לה היבטים פיסיים ונפשיים והיא ברורה לנו. שום בושה אני לא מוצא כאן. להיפך. תראי איך אני כמו שמשון הגיבור נמנעתי מים פיתוייםשל שפים כמעט שבועיים ואז התחרעתי על שקדי מרק נחותים כאילו אין מחר...אז את עושה בדיוק מה שאת צריכה לעשות: היתה לך התפרצות של סימפטום המחלה, זללת והשתוללת עם הגלידה וכל היתר.. היופי הוא שאת לא חולה חשוכת מרפא ואת יודעת בדיוק כיצד עלייך לנהוג לאחר ההתקף. תרבי בשתייה!!! כמה שעדי צדקה בפוסט שלה מקודם.. לא קרה כלום והדבר האחרון שכדאי לך ולכולנו אחרי התקף של מחלת השמנת זה לעשות ו״וק זה שיים״. אנחנו לא אשמים. אנחנו חולים , אנחנו מטופלים ואנחנו גם נבריא. להתראות ושיהיה לך המשך יום שכולו בסימן שליטה ורציונליות תזונתית.
edited by מטפס הרים on 11/17/2012
edited by מטפס הרים on 11/17/2012
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » תת הכרה נפתחת כמו מניפה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!