הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » צל"ש או טר"ש - כנסו

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
29/10/2012 16:58

נחושה
נחושה
תודה יקרים שלי, אני עדיין חזקה ונחושה ובתי מרגישה יותר טוב...מחר אמור להיות השיא אז נקווה שהשיא יעבור עם חיוך ושלווה.
תיכף הצפירה של 17:00 מקווה שאתם קשובים....
נשיקות ותודה על אהבתכםhug
0 קישור קבוע (Permalink)
29/10/2012 16:54

נחושה
נחושה
רבקה כתב:
נחושתי ראשית מקווה שבתך מרגישה יותר טוב
העיקר שהיא אחרי זה ומ אחלת לך שתרגיש טוב במהרה
ואת יקירתי אלופת האלופים בתוך כל הדאגות לרדת שני קילו
מצדיעה לך ובגדול ♥♥♥
וזה בשבחל בתך כל יום אחד (לך אני מרשה רק לק)

לא לק ולא נעליים, אני וגלידה חייבים להיות רחוקים זה מזה!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
29/10/2012 16:28

dany
dany
נחושתי אהובה
אני יודעת שיש לך אופי נחוש וחזק, ושאת מחליטה אין דבר העומד בדרכך, ועכשיו שאת רואה כבר את קו סיום ראשון מול עיניך לא תוותרי ולא תרפי.
אז בריאות לנסיכה ואיך לא נסיכה עם אמא מלכה.
הבנים????????? זה באמת לא אומר להם כלום, הם בנויים אחרת........ סליחה מטפסwink
כל הכבוד על הטיפול בך ובמשפחה במשך כל ההליך המאד לא קל שעברתם, אך ביודעי מה עברת בכלל בזמן האחרון זה כבר ממש היה קטן עליך.
נשיקות וחיבוקים ומקווה שעוד יום ואתם כבר אחרי הסאגה הזאת.
0 קישור קבוע (Permalink)
29/10/2012 14:27

רבקה
רבקה
נחושתי ראשית מקווה שבתך מרגישה יותר טוב
העיקר שהיא אחרי זה ומ אחלת לך שתרגיש טוב במהרה
ואת יקירתי אלופת האלופים בתוך כל הדאגות לרדת שני קילו
מצדיעה לך ובגדול ♥♥♥
וזה בשבחל בתך כל יום אחד (לך אני מרשה רק לק)
0 קישור קבוע (Permalink)
29/10/2012 13:58

נוק
נוק
נחושה יקרה ,
זה צל"ש ענק !!! לזכור לשמור על עצמך למרות הכול ולהיות מודעות למה שעושה לך טוב ושומר עלייך,
אין לזה מחיר לפי דעתי !!!!
ממש כול הכבוד !!!
הרבה בריאות לביתך!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
29/10/2012 13:51

מטפס הרים
מטפס הרים
חיוך מהלב כתב:
בטח בטח מגיע לך צל"ש על כך שלא "נפלת" על כל הפיתויים שבדרך. אני למשל, עוברת עוד יום של קצת "רוגז" אם אפשר לקרוא לכך על המשקל. משום מה למרות שאני "טובה מאד" ושומרת בקפידה עדיין אין ירידה של הקילוגרמים ה"גרמניים" שאני סוחבת. לא רציתי לייבא אותם, אבל אני מאמינה גדולה שהכל יסתדר והגוף יש לו דרכים וזמנים משלו להגיב על הדברים הטובים שאני עושה לו.
הבוקר המוקדם עבר לו בכיף תודה לאל. אני הייתי חייבת להיות בשגרירות גרמניה לחדש דרכון אחרי 10 שנים. הם דרשו המון מסמכים שכבר יש להם, מהעבר אבל תודה לאל מצאתי הכל בבית הודות לבעלי המסודר כולל תעודת לידה שלי, טוב עברו הרבה שנים לא???? נסעתי מוקדם היה לי תור בשעה 8.15 (תור שנקבע לפני 6 שבועות)... אז לקחתי עימי את הקופסה עם א. בוקר הולמת ורק קניתי לי כוס קפה על חלב דל שומן וביקשתי סליחה שישבתי במסעדה ואכלתי את הקופסה שלי , (את תוכה).... סלחו לי. כמובן שלא לקחתי מאפה זה לא קיים עבורי.
יש לי בדיחה טובה שאולי תאפשר לכולנו לחייך היום. בעל ואשתו שוכבים במיטה צופים במשחקי האולמפידיה. פתאום אומרת האישה לבעלה. "מהיום והלאה נקיים סקס כמו באוליפיאדה". מה זה אומר בעליה" האם זה יהיה יותר מהר יותר גבוה ויותר חזק" (הוא כבר מתלהב),... "לא אומרת אישתו. מהיום נקיים סקס אחת לארבע שנים". ובחיוך אופטימי כזה אפשר להתחיל את היום נכון?
בהצלחה לכולם ולכולן ואהבה

הי חיוך. אחלה בדיחה... אבל אני מוחה בשם כל הבעלים שבעולם...
0 קישור קבוע (Permalink)
29/10/2012 10:11

נחושה
נחושה
תודה יקרים ואהובים hug
וחיוך יקרה LIKE smile
0 קישור קבוע (Permalink)
29/10/2012 10:09

מטפס הרים
מטפס הרים
הי נחושה. הרבה בריאות אני מאחל לביתך, שיעברו הכאבים כלא היו.. ולך- כל הכבוד לך!!! את בדרך מאוד טובה עבורך, מאוד מאוד טובה עבורך. בהחלט צל"ש. יופי.
edited by מטפס הרים on 10/29/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
29/10/2012 10:07

חיוך מהלב
חיוך מהלב
בטח בטח מגיע לך צל"ש על כך שלא "נפלת" על כל הפיתויים שבדרך. אני למשל, עוברת עוד יום של קצת "רוגז" אם אפשר לקרוא לכך על המשקל. משום מה למרות שאני "טובה מאד" ושומרת בקפידה עדיין אין ירידה של הקילוגרמים ה"גרמניים" שאני סוחבת. לא רציתי לייבא אותם, אבל אני מאמינה גדולה שהכל יסתדר והגוף יש לו דרכים וזמנים משלו להגיב על הדברים הטובים שאני עושה לו.
הבוקר המוקדם עבר לו בכיף תודה לאל. אני הייתי חייבת להיות בשגרירות גרמניה לחדש דרכון אחרי 10 שנים. הם דרשו המון מסמכים שכבר יש להם, מהעבר אבל תודה לאל מצאתי הכל בבית הודות לבעלי המסודר כולל תעודת לידה שלי, טוב עברו הרבה שנים לא???? נסעתי מוקדם היה לי תור בשעה 8.15 (תור שנקבע לפני 6 שבועות)... אז לקחתי עימי את הקופסה עם א. בוקר הולמת ורק קניתי לי כוס קפה על חלב דל שומן וביקשתי סליחה שישבתי במסעדה ואכלתי את הקופסה שלי , (את תוכה).... סלחו לי. כמובן שלא לקחתי מאפה זה לא קיים עבורי.
יש לי בדיחה טובה שאולי תאפשר לכולנו לחייך היום. בעל ואשתו שוכבים במיטה צופים במשחקי האולמפידיה. פתאום אומרת האישה לבעלה. "מהיום והלאה נקיים סקס כמו באוליפיאדה". מה זה אומר בעליה" האם זה יהיה יותר מהר יותר גבוה ויותר חזק" (הוא כבר מתלהב),... "לא אומרת אישתו. מהיום נקיים סקס אחת לארבע שנים". ובחיוך אופטימי כזה אפשר להתחיל את היום נכון?
בהצלחה לכולם ולכולן ואהבה

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
29/10/2012 09:25

קרנושה
קרנושה
כפיייייייייייייייים!!!! כל הכבוד לך יקירה! בטח צל"ש אפילו כמה!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
29/10/2012 09:12

שח
שח
קודם כל - שאפו ענקי על 2 קילו!!!! זה כמעט ונבלע בפוסט שלך, אבל אלו - 2 קילו!!!! איזה כייף!!!! אז צל"ש ובענק Applause
קראתי ממש בלגימה אחת את כל הפוסט שלך, שכתוב מקסים ומרגש...
דמיינתי לי בראש "נסיכה" = בייבי בת 4-5 ואחר כך ראיתי שכתבת לנילי שהיא בת 15 חחחח
אבל את צודקת, בשבילנו ההורים, הילדים נשארים ילדים כל החיים ללא כל קשר לגיל,
עד היום, כשאמא שלי מדברת עם אבא שלי עליי היא אומרת לו "הילדה צריכה ככה/רוצה ככה", ומי שישמע מהצד יחשוב שהיא מדברת על איזו מתבגרת ולא
על אישה נשואה בת 32 עם שני ילדים בעצמה hehe

שמחה לקרוא שאתם כבר אחרי הניתוח, שיניים זה אחד הדברים ה-כואבים אחרי לידה וכאבי גב... מאחלת לנסיכה רפואה שלמה ומהירה fingers crossed
אני מורידה בפנייך את הכובע (וגם אוכלת אותו wink ) על הנחישות וההתמדה שלך, והפעם בהחלט מעבר לגדר הרגיל,
במצב כזה מיוחד במשפחה, טבע האדם (ללא כל קשר למשקלו) הוא לחפש נחמה במקום שהוא מרגיש מוגן ובטוח כשמסביב העולם שלו מתפרק או עובר משבר,
אצלנו, השמנדמודים מקור הנחמה ידוע מראש, אז מבחינתי היית במצב שהוא הכי מתבקש וקל למצוא נחמה באוכל ולטרוף מכל הבא ליד ,
ולא עשית זאת!!!! ועוד יצאת להליכות!!! ושתית לשכרה!!! והכנת לך ארוחות מוכנות מראש!!!
תשמעי מתוקה, את אחת התותחיות ואני מחזיקה ממך בע-נ-ק!!! איזה כוחות נפשיים - אני פשוט לומדת ממך smile

מחזיקה לך אצבעות לשקילה בשבוע הבא ומתרגשת בשבילך, החלפת קידומת זה לא עניין של מה בכך,
ואחרי שבוע שכזה, עם פוסט תבונתי שכזה, אין לי ספק שתצליחי להחליף קידומת (שגם אני כל כך מחכה להחליף, אבל עדיין רחוקה...)
שולחת מלאאאאא נשיבוקים לך ולנסיכה
Glomp, Hi!
0 קישור קבוע (Permalink)
29/10/2012 08:41

1103
1103
נחושה יקרה
ראשית מכל הסערות והריגושים שחכתי לברך אותך על שני הקל שירדו מה שמגיע מגיע.
שנית שמחתי לקרוא שעבר עליכם לילה רגוע יחסית ומאחלת לביתך החלמה קלה ומהירה
בריאות טובה
ניליQuiet

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
29/10/2012 08:21

נחושה
נחושה
אשירה כתב:
ברור שצל"ש על התנהגות למופת ועמידה אמיצה ואיתנה מול אכילה רגשית ועוד במצב די מלחיץ שקשור לילדה.
הרבה בריאות לנסיכה והמשך עמידה באתגרים!!!

הנסיכה מוסרת נשיקות חזרה והקולולו הראשון היה שלה (על 2 קילו פחות) הבנים קצת יותר אדישים...
0 קישור קבוע (Permalink)
29/10/2012 08:14

אשירה
אשירה
ברור שצל"ש על התנהגות למופת ועמידה אמיצה ואיתנה מול אכילה רגשית ועוד במצב די מלחיץ שקשור לילדה.
הרבה בריאות לנסיכה והמשך עמידה באתגרים!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
29/10/2012 07:46

נחושה
נחושה
אקורדיאון כתב:
זה כח המסגרת איך שלא יהיה היא מחזירה אותנו לתלם.
יישר כח ובהצלחה גם השבוע.

יקרה, זה התמיכה והעידוד של כולנו בפורום, המסגרת בראש ומירי על הכתף כל השבוע והשיא הוא במפגש עצמוgrouphug
0 קישור קבוע (Permalink)
29/10/2012 07:44

נחושה
נחושה
בלונדה.... כתב:
נחושה יקרה ואהובה
כל הכבוד על ההחלטיות בין כל האויבים ואת האויבים האלה הכי מרגישים שלא בולעים הרי זה כמו שתייה המעדנים האלה...
מאחלת לבתך החלמה מהירה ...
בהצלחה

תודה יקירה, מכל ה ♥
הבוקר היא קמה אחרי לילה רגוע יחסית וכעת רק מתחילים מעט כאבים...
ביצים קשות כבר מוכנות (בשביל הנסיכה ובשביל אמא....שיהיהwink)
0 קישור קבוע (Permalink)
29/10/2012 05:28

אקורדיאון
אקורדיאון
זה כח המסגרת איך שלא יהיה היא מחזירה אותנו לתלם.
יישר כח ובהצלחה גם השבוע.
0 קישור קבוע (Permalink)
29/10/2012 00:39

בלונדה....
בלונדה....
נחושה יקרה ואהובה
כל הכבוד על ההחלטיות בין כל האויבים ואת האויבים האלה הכי מרגישים שלא בולעים הרי זה כמו שתייה המעדנים האלה...
מאחלת לבתך החלמה מהירה ...
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
28/10/2012 23:22

נחושה
נחושה
miribelkin כתב:
הכתיבה שלך מדהימה, תודה על השיתוף,,,,
כשמך כן את, נחושה.
בריאות והצלחה לביתך, והמשך התמודדות נעימה בשבילך.
את מקורגאוה להתמדה ואופטימיות אוהבת אותך מירי

תודה מירוש שוב על הרצאה המפקסת אותנו על הטוב והיקר בחיינו ואין כמו בריאות.
מבטיחה לעדכן ובינתיים יושבת קצת על הפורום עם תה יסמין ריחני וטעיםDrink
0 קישור קבוע (Permalink)
28/10/2012 23:20

miribelkin
miribelkin
Administrator
הכתיבה שלך מדהימה, תודה על השיתוף,,,,
כשמך כן את, נחושה.
בריאות והצלחה לביתך, והמשך התמודדות נעימה בשבילך.
את מקורגאוה להתמדה ואופטימיות אוהבת אותך מירי
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » צל"ש או טר"ש - כנסו

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!