הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » צל"ש או טר"ש - כנסו

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
28/10/2012 23:04

נחושה
נחושה
1103 כתב:
נחושה יקירתי
כמובן שמגיע לך צל"ש שלמרות כל הסערה שמסביבך המתח והחרדה עמדת מאחורי החלטה לא להתנחם ולהתעודד
עם פחממות ומתוקים.יצאת לצעוד על זה ישר כוח.
אני מקווה שיעבור על ביתכם ועליכם לילה שקט ורגוע.החלמה מהירה ובריאות טובה לקטנה.
קבלי חיבוק לחיזוק
נילי

חיבוק חזרה, ו"הקטנה" כמעט בת 15 אבל כשמדובר בפינוקים וליטופים וחיבוקים היא עדיין נסיכונתwink
0 קישור קבוע (Permalink)
28/10/2012 23:02

1103
1103
נחושה יקירתי
כמובן שמגיע לך צל"ש שלמרות כל הסערה שמסביבך המתח והחרדה עמדת מאחורי החלטה לא להתנחם ולהתעודד
עם פחממות ומתוקים.יצאת לצעוד על זה ישר כוח.
אני מקווה שיעבור על ביתכם ועליכם לילה שקט ורגוע.החלמה מהירה ובריאות טובה לקטנה.
קבלי חיבוק לחיזוק
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
28/10/2012 22:33

נחושה
נחושה
לילה טוב פורום משובח,
הבטחתי פוסט ואני מקיימת...נתחיל מהסוף...הנסיכה ישנה ותודה לאל היום הניתוחון והיום הראשון מאחורינו.
בסוף החופש הגדול גילינו להפתעתנו שהשן הבוקעת בפיה של בתי (אחרי אורתודנטיה משובחת) היא שן בינה שמסוככת על שן כלואה ששוכבת ומתחילה לפגוע בשיניים היפייפיות.
הרעיון הוא שזה ניתוחון שמשלב עקירה כירוגית וחשיפה אורתודנטית בקיצור קצת יותר מסובך ונקבע לנו תור לבי"ח מאיר לידיים טובות ומקצועיות.
בחודש האחרון "החגים" השתדלנו לחשוב טוב וחיובי ולקוות שכשהיום יגיע נתחיל להתרגש ולא קודם לכן.
אחרי החגים שבהם לא עליתי, נרשמה עליה בשבוע שעבר של קילו של אכילה ריגשית והבטחתי שלא עוד.
הקפדתי "להוציא את העצבים / להירגע בהליכה"...התחלתי ב 20 דקות בהחלטה של רגע והמשכתי להליכות של שעה.
אתמול היינו עם החברה בטבע (אחרי הגשם+על האש) והתהפכה לי הבטן אבל בסוף הכרחתי את עצמי להירגע ולהינות. שיננתי לעצמי רק בשר וסלט ירקות , מקסימות תאכלי פעמיים סלט ופעמיים או יותר חזה עוף או שיפודי פרגית (לא נגעתי בקבבים/בקר...) ואת מבטיחה לעצמך בלי פחממות מחמש גם בשישי וגם בשבת.(בוצע)
חזרנו בסביבות 17:00 וכולם נכנסו להתקלח...אני שהייתי כבר עם נעלי ספורט, לקחתי מוסיקה+מים ואת עצמי לשעה הליכה!!!
כמובן שזה הרגיע את הלחץ וההתרגשות וממילא אני ובתי ישנו אולי שעתיים בלילה...בעלי יותר קשוח בעניין לשדר לחץ והתרגשות....
הבוקר קמתי בחמש ועשרים ובירכתי אתכם פורום יקר, כי ידעתי שחייבים בשבע להיות מחוץ לבית לכן לא שיתפתי.
אכלתי ארוחת בוקר ובי נשבעתי כדברי מירי - החלטתי שאין באמצא, אין לחפף:
או צל"ש או טר"ש - או שאני מחוננת בשבוע הזה או שאני הולכת לאכול אותה תרתי משמע:
בלי אכילה רגשית - לכן לא ניגשתי לקפה /מאפה/ ארומה /מכונות בבית החולים...בעלי נכנס עם הבת ואני ישבתי עם מוסיקה מרגיעה ועיתון גלובס.
בלי אכילה חפוזה בחוץ רק בישיבה בבית - חזרתי הביתה, ארגנתי אותה עם הקרח והאופטלגין ובעלי נשאר ואני יצאתי ואז התחלפנו ובינתיים מים בששון עם הרבה כוח רצון.
בצהריים בני חיכה לי בהבנה ואז ישבנו על חזה עוף וסלט טעים (היה מוכן מראש) וכוס קפה שחור. עשיתי קניה של המון אויבים הביתה על קיבה מלאה: גלידה+מילקי+דניאלה+משקה יוגורט בכל הטעמים+רביעוני קוטג ורביעוני סקי (גבינה מוקטנת של 100 גרם) ובקיצור כל מה שטעים נוזלי וקר.
צחצחתי שיניים ואמרתי לעצמי, הקפה הבא אחרי השקילה, תהיי עסוקה ונחושה.
הרבה מים קרים ומנות קטנות של פינוקים ובינהם אף לק (כשלא מתחילים אז אין בעיה) וכך הגעתי מאושרת ושמחה לקולולו של שני קילו פחות והרצאה משובחתתתתתתתתתתת!
בערב סלט (שוב) עם גבינה בולגרית וקפה והרגשתי שבא לי משהו פינוק אז חיממתי קוביה יפה ואחרונה של פשטידת הטונה. אני מפוצצת ואין מצב שאני נופלת עלמתוק!
כך הלילה, מחר וכמה שיידרש...שיא הכאבים והנפיחות אמור להיות עד 72 שעות ז"א עד יום שלישי ואח"כ הטבה איטית....
מקווה ללילה שקט וערוכה עם תה יסמין או תה ירוק או תה ירוק עם נענע, דנונה ומה שלא יהיה...כרגע קילו אחד אחרון לחציית הקווים כדי להסתכל על ה 90 מלמטה אז אין מצב לקלקל.
תודה שהייתם קשובים עד כה, זה מקל על השמחה והחרדה כאחד....נ.ב היו צחוקים במכולת:
1. התנצלתי שהגלידה לבתי (נכנסה מישהי מהחוגים של מירי), רגילה לראות אותי עם מגנום בידwink
2. קיבלתי מחמאה שרזיתי לאחרונה (זה מה שההליכה עושה חיטוב+אושר)Cool

נקווה ללילה שקט וליום נפלא כבר מחר, חלומות מתוקים, נחושתכם
edited by נחושה on 10/28/2012
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » צל"ש או טר"ש - כנסו

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!