05/10/2012 07:17
 מטפס הרים Posts: 1533
|
כרובית כתב:
מטפס יקר, כל הכבוד! אני בטוחה שבדרך זו תצליח ותסלול את דרכך לפסגה!! ואנחנו אחריך..... אני בטוחה שבימים אחרים היית מתפרק במשהו אחר. תמשיך ותצליח!!!!כל הכבוד
כן. חד משמעית. אם לא הייתי מצוי בתהליך , ערב כזה היה הופך לארוחת לילה מתמשכת.. זה שינוי תפישתי חשיבתי מאוד גדול עבורי. מקווה להחזיק בו ולא להרפות. תודה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2012 06:37
 דרך המלך Posts: 5707
|
מטפס יקר שאפו שאפו ... אישית מהמיטה כבר לא הייתי קמה.... כל הכבוד!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2012 05:34
 כרובית Posts: 261
|
מטפס יקר, כל הכבוד! אני בטוחה שבדרך זו תצליח ותסלול את דרכך לפסגה!! ואנחנו אחריך..... אני בטוחה שבימים אחרים היית מתפרק במשהו אחר. תמשיך ותצליח!!!!כל הכבוד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2012 04:58
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מה אומר,שאפו על הנחישות,עוד תהפוך למודל לחיקוי. באמת כל הכבוד,מעידה על עצמי ,לא הייתי מסוגלת לאסוף את עצמי .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2012 01:42
 מטפס הרים Posts: 1533
|
נדנד נדנד ,רד עלה עלה ורד... איזו נדנדה של אנרגיות בערב אחד של תחילת סתיו. באתי הערב מאוד עייף, לא מעבודה אלא מנושא אחר, ספר זכרון שאני מרכז לזכרו של אבי ז״ל. פרוייקט רציני ורגיש והיום ניפגשתי עם המעצבת הניפלאה אבל על הפרוייקט הזה בפוסט אחר. ארוחת הערב היתה לא משהו והיו בה חטאים מיותרים וחסרי תוחלת. הערב עם המשפחה עבר בנעימים ובשלב מסויים, נשכבתי בספתי. עייף, מנומנם קמעה וכל בדל מחשבה על צעידה היה רחוק ממני שנות אור.. ראיתי טלויזיה וממש מוקדם ומאוד מאוד מאוד לא אופייני לי פרשתי לישון. הייתי באנרגיה נמוכה ואפילו שלחתי פוסט לאפי שחזרה מצעדת ירושליים ויצאה לרקוד, שתלווה לי קצת אנרגיות... נירדמתי וכעבור כעשרים דקות העיר אותי הנייד ואנשים שרו לי בקולי קולות: היום יומולדת ליונתן חג לו שמח וזר לו פורח.. ואני , שמי לא יונתן... ולא יום הולדתי היום. אני קשת בן חורף ואוהב חורף. טעות במיספר.. שנתי הקצרצרה מנעה ממני המשך שינה וכעבור שעה של התהפכות במיטה החלטתי ש... ש... ש... אני קם ,מתלבש ויוצא לצעוד. כל החיזוקים שלכם, כולכם, בפוסט ששלחתי אתמול אחרי צעידת הלילה עלו לנגד עיני, מלך קראה לי טולי... סמיילים מוחאי כף קיבלתי ונילי אפילו רמזה שאם אמשיך כך יום יבוא ואהיה בין ראשי המחנה... אז קמתי והתנערתי כמו כלבלב שמנער מעליו מי ממטרה וצעדתי 50 דקות בעליותיה ומורדותיה של שכונתי בראש העין... בלי מוסיקה, אני ומחשבותי כי רבות...ושבתי לביתי עם תחושת הישג כאילו סיימתי זה עתה בעבודת חלוצים את פרוייקט ייבוש החולה...... וכעת, אחרי שעתיים של מיון מסמכים ותמונות לספר.. אני פורש לארץ החלומות.. נדנד, נדנד, רד עלה, עלה ורד....לילה טוב ותדעו שהכל בזכותכם פורום יקר. edited by מטפס הרים on 10/5/2012 edited by מטפס הרים on 10/5/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|