הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » נדנדה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
06/10/2012 20:34

toly
toly
מטפס יקר
אפשר לסדר לך בקלות פינה קרירה בקנדה או על פיסגת הר החרמון
ואם אתה מוכן לאתגר אז מעל פחסגת הר הצופים כבר ממש קריר וצריך סוודר אחרי הצהרים
אבל באופן הכי פשוט הזז אצבעונית על השלט לכיוון 16 מעלות כפי שהנני נוהגת לעשות לפני עלייה לדיווש קריר ונעים
על אופני האושר מול הפלזמה
ומחר צפוי גשם קל אז יאללה הזז ישבן לעבר הגבעות ויאללה בלאגןsmile)
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
06/10/2012 09:18

dany
dany
נפלא וכולי קנאה, לדאבוני לא היה לי מעולם בן זוג לנושא הזה, בעלי לא יודע לרקוד, ולא אוהב שאני רוקדת עם מישהו אחר...... אז נותר לי רק לרקוד עם עצמי בבית........חחחחחחחחחח

מטפס הרים כתב:
dany כתב:
ריקודים זה בא בחשבון אבל לא ריקודי עם ........ סלוניים........ מאד מאד אוהבת.
יש לנו זוג חברים שרוקדים סלוניים , הם מתים על זה. כנס נוצץ פעם בשנה באילת, מיפגשים כל בשנה, ממש חבורה.הם משקיעים בזה הרבה משאבים מכל הסוגים. לפני שנתיים כשמלאו לו חמישים היא עשתה לו מסיבת הפתעה בסטודיו שבו הם לומדים בתל אביב והם רקדו לפני הקהל. היה מדהים. ואין ספק שזה אירובי מהשורה הראשונה. שניהם אגב רזים ונראים צעירים משמעותית לגילם. נראים ניפלא. זה באמת יופי של ספורט אירובי למי שאוהב.
מטפס הרים כתב:
בזכות תנועת הצופים... לבן שלי המרכזי טיול הכנה למדריכים היום ועלי להביא אותו ב6 לשבט.. האויר הקריר בחוץ ממש עושה לי טוב, איך אני אוהב קור וחורף.. טולי תארגני לי פינה בברית הצפונית ליד איזה מינוס עשרים סיבירי. אני ממש אוהב חורף אמיתי.. נראה לי שהבוקר המוקדם הזה שכפו עלי יתחיל בצעידה ... אפי תודה על ההלוואה, את בנק אנרגיות נהדר, בקרוב גם אתחיל לרקוד חחח... מאחל לכולנו שבת נעימה ושליטה מלאה בתזונתינו, מחר ערב חג אז בואו נשנס מתניים היום ונקזז לנו קיזוזי קיזוזים... להתראות, חייב להמשיך לטפס..

edited by מטפס הרים on 10/6/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
06/10/2012 08:12

מטפס הרים
מטפס הרים
dany כתב:
יש לנו זוג חברים שרוקדים סלוניים , הם מתים על זה. כנס נוצץ פעם בשנה באילת, מיפגשים כל בשנה, ממש חבורה.הם משקיעים בזה הרבה משאבים מכל הסוגים. לפני שנתיים כשמלאו לו חמישים היא עשתה לו מסיבת הפתעה בסטודיו שבו הם לומדים בתל אביב והם רקדו לפני הקהל. היה מדהים. ואין ספק שזה אירובי מהשורה הראשונה. שניהם אגב רזים ונראים צעירים משמעותית לגילם. נראים ניפלא. זה באמת יופי של ספורט אירובי למי שאוהב.
מטפס הרים כתב:
בזכות תנועת הצופים... לבן שלי המרכזי טיול הכנה למדריכים היום ועלי להביא אותו ב6 לשבט.. האויר הקריר בחוץ ממש עושה לי טוב, איך אני אוהב קור וחורף.. טולי תארגני לי פינה בברית הצפונית ליד איזה מינוס עשרים סיבירי. אני ממש אוהב חורף אמיתי.. נראה לי שהבוקר המוקדם הזה שכפו עלי יתחיל בצעידה ... אפי תודה על ההלוואה, את בנק אנרגיות נהדר, בקרוב גם אתחיל לרקוד חחח... מאחל לכולנו שבת נעימה ושליטה מלאה בתזונתינו, מחר ערב חג אז בואו נשנס מתניים היום ונקזז לנו קיזוזי קיזוזים... להתראות, חייב להמשיך לטפס..

edited by מטפס הרים on 10/6/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
06/10/2012 07:47

מטפס הרים
מטפס הרים
dany כתב:
טולי פיספסתי משהו????????? למה מדברים פה על קשתים???????
בוקר טוב דני. אני קשת. כנראה טיפוסי.. יום נעים.

toly כתב:
אפשר להצטרף לסיירת מטכ"ל שלך?
בקצב הזה עוד תעשה את מרתון יו יורק ואני בע"ה את הטור דה גירו באיטליה או טור דה םרנס_מבלול חובבנים כמובן שהינו חלומי מזה מספר שנים)
אין מילים...פשוט כייף לקרוא אותך ושרק ימשיך כך
בני קשת ידועים בנחישותם ובתנועתיותם-אש אש ומכבי אשsmile)
שבת יפה ובשליטה
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
06/10/2012 07:21

dany
dany
טולי פיספסתי משהו????????? למה מדברים פה על קשתים???????

toly כתב:
בקצב הזה עוד תעשה את מרתון יו יורק ואני בע"ה את הטור דה גירו באיטליה או טור דה םרנס_מבלול חובבנים כמובן שהינו חלומי מזה מספר שנים)
שבת יפה ובשליטה
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
06/10/2012 07:20

dany
dany

מטפס הרים כתב:
0 קישור קבוע (Permalink)
06/10/2012 07:19

dany
dany
חחחחחחחחחח טריאתלון אין יור דרימס............wink

מטפס הרים כתב:
מטפס הרים כתב:
כרובית כתב:
אתם מצחיקים...

אני רציני. אם הצלחתן לגרום לי לצעוד יותר ממאה וחמישים מטר( שזה המרחק בין חניית מכוניתי למשרדי כולל מעלית) אז דני עם הנסיון שלה יכולה לצאת לטריאתלון..
0 קישור קבוע (Permalink)
06/10/2012 05:58

מטפס הרים
מטפס הרים
0 קישור קבוע (Permalink)
06/10/2012 04:01

toly
toly
שבת יפה ובשליטה
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
06/10/2012 02:21

אשירה
אשירה
מטפס יקר,
מרגישים שאתה נמצא ממש בתהליך שינוי ועובד על כך חזק וכל הכבוד לך על זה.
אכן, כמו שנאמר, מודל לחיקוי, כי מודל הוא לא רק התוצאה הסופית, הדרך חשובה לא פחות.

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
05/10/2012 14:34

מטפס הרים
מטפס הרים
מטפס הרים כתב:
כרובית כתב:
אתם מצחיקים...

אני רציני. אם הצלחתן לגרום לי לצעוד יותר ממאה וחמישים מטר( שזה המרחק בין חניית מכוניתי למשרדי כולל מעלית) אז דני עם הנסיון שלה יכולה לצאת לטריאתלון..
0 קישור קבוע (Permalink)
05/10/2012 14:31

מטפס הרים
מטפס הרים
כרובית כתב:
אתם מצחיקים...
0 קישור קבוע (Permalink)
05/10/2012 13:57

כרובית
כרובית
אתם מצחיקים...
0 קישור קבוע (Permalink)
05/10/2012 13:14

מטפס הרים
מטפס הרים
dany כתב:
בסוף עוד תגרום גם לי לצאת לצעוד............חחחחחחחחחחחח איך שאני אקללwink

מטפס הרים כתב:
1103 כתב:
מטפס הרים יקר
אתה ראוי להערצה ומהווה דוגמא לכולנו.אינני בטוחה שאחרים היו נוהגים כמוך ועל זה מגיע לך שאפו ענק.
אתה מודל לחיקוי בהצטרפותך לפורום העלתה את רמתו והרווח כולו שלנו.
חג שמח
ניליApplause

תיקון טעות קלה: הרווח הוא כולו שלי כי מצאתי כתובת אמיתית מאוד, נבונה ביותר ואני חושב שמיוחדת במינה בכל קנה מידה, לעניין שמאוד מאוד מעסיק אותי ומשמעותי בחיי. לא הייתי מקבל החלטה לצאת ולצעוד ללא הפורום. הפרחים למירי ולחברים הניפלאים שיש לי בפורום. תודה רבה ושבת שלום. .ח
0 קישור קבוע (Permalink)
05/10/2012 13:13

מטפס הרים
מטפס הרים
דני. אם אני, אני!! צועד... את יכולה לעשות טריאתלון.. יהיה כיף לקבל דיווח מטבעון שאת מהלכת, גם לאט ובקצב שמתאים לעניין שלך עם הברכיים, בחוצות הקריה. מה לעשות, זה בריא מאוד, כך אומרים המיסטיקנים הסיניים.. בהצלחה
edited by מטפס הרים on 10/5/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
05/10/2012 12:33

dany
dany
בסוף עוד תגרום גם לי לצאת לצעוד............חחחחחחחחחחחח איך שאני אקללwink

מטפס הרים כתב:
1103 כתב:
מטפס הרים יקר
אתה ראוי להערצה ומהווה דוגמא לכולנו.אינני בטוחה שאחרים היו נוהגים כמוך ועל זה מגיע לך שאפו ענק.
חג שמח
ניליApplause

תיקון טעות קלה: הרווח הוא כולו שלי כי מצאתי כתובת אמיתית מאוד, נבונה ביותר ואני חושב שמיוחדת במינה בכל קנה מידה, לעניין שמאוד מאוד מעסיק אותי ומשמעותי בחיי. לא הייתי מקבל החלטה לצאת ולצעוד ללא הפורום. הפרחים למירי ולחברים ההיפנוטי שיד לי בפורום. תודה רבה ושבת שלום. .ח
0 קישור קבוע (Permalink)
05/10/2012 12:31

מטפס הרים
מטפס הרים
1103 כתב:
מטפס הרים יקר
חג שמח
ניליApplause

תיקון טעות קלה: הרווח הוא כולו שלי כי מצאתי כתובת אמיתית מאוד, נבונה ביותר ואני חושב שמיוחדת במינה בכל קנה מידה, לעניין שמאוד מאוד מעסיק אותי ומשמעותי בחיי. לא הייתי מקבל החלטה לצאת ולצעוד ללא הפורום. הפרחים למירי ולחברים הניפלאים שיש לי בפורום. תודה רבה ושבת שלום. ח
0 קישור קבוע (Permalink)
05/10/2012 10:44

1103
1103
מטפס הרים יקר
חג שמח
ניליApplause

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
05/10/2012 09:32

אייריס
אייריס
מטפס יקר על זה כבר מגיע לך הכתר. כל הכבוד תמשיך בנחישות והצלחה תאיר את דרכיך
0 קישור קבוע (Permalink)
05/10/2012 08:49

dany
dany
אין מילים אז רק תמונה
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!