06/10/2012 20:34
 toly Posts: 898
|
מטפס יקר אפשר לסדר לך בקלות פינה קרירה בקנדה או על פיסגת הר החרמון ואם אתה מוכן לאתגר אז מעל פחסגת הר הצופים כבר ממש קריר וצריך סוודר אחרי הצהרים אבל באופן הכי פשוט הזז אצבעונית על השלט לכיוון 16 מעלות כפי שהנני נוהגת לעשות לפני עלייה לדיווש קריר ונעים על אופני האושר מול הפלזמה ומחר צפוי גשם קל אז יאללה הזז ישבן לעבר הגבעות ויאללה בלאגן ) טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/10/2012 09:18
 dany Posts: 19819
|
נפלא וכולי קנאה, לדאבוני לא היה לי מעולם בן זוג לנושא הזה, בעלי לא יודע לרקוד, ולא אוהב שאני רוקדת עם מישהו אחר...... אז נותר לי רק לרקוד עם עצמי בבית........חחחחחחחחחח
מטפס הרים כתב:
dany כתב: ריקודים זה בא בחשבון אבל לא ריקודי עם ........ סלוניים........ מאד מאד אוהבת. יש לנו זוג חברים שרוקדים סלוניים , הם מתים על זה. כנס נוצץ פעם בשנה באילת, מיפגשים כל בשנה, ממש חבורה.הם משקיעים בזה הרבה משאבים מכל הסוגים. לפני שנתיים כשמלאו לו חמישים היא עשתה לו מסיבת הפתעה בסטודיו שבו הם לומדים בתל אביב והם רקדו לפני הקהל. היה מדהים. ואין ספק שזה אירובי מהשורה הראשונה. שניהם אגב רזים ונראים צעירים משמעותית לגילם. נראים ניפלא. זה באמת יופי של ספורט אירובי למי שאוהב. מטפס הרים כתב: בזכות תנועת הצופים... לבן שלי המרכזי טיול הכנה למדריכים היום ועלי להביא אותו ב6 לשבט.. האויר הקריר בחוץ ממש עושה לי טוב, איך אני אוהב קור וחורף.. טולי תארגני לי פינה בברית הצפונית ליד איזה מינוס עשרים סיבירי. אני ממש אוהב חורף אמיתי.. נראה לי שהבוקר המוקדם הזה שכפו עלי יתחיל בצעידה ... אפי תודה על ההלוואה, את בנק אנרגיות נהדר, בקרוב גם אתחיל לרקוד חחח... מאחל לכולנו שבת נעימה ושליטה מלאה בתזונתינו, מחר ערב חג אז בואו נשנס מתניים היום ונקזז לנו קיזוזי קיזוזים... להתראות, חייב להמשיך לטפס.. edited by מטפס הרים on 10/6/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/10/2012 08:12
 מטפס הרים Posts: 1533
|
dany כתב:
ריקודים זה בא בחשבון אבל לא ריקודי עם ........ סלוניים........ מאד מאד אוהבת. יש לנו זוג חברים שרוקדים סלוניים , הם מתים על זה. כנס נוצץ פעם בשנה באילת, מיפגשים כל בשנה, ממש חבורה.הם משקיעים בזה הרבה משאבים מכל הסוגים. לפני שנתיים כשמלאו לו חמישים היא עשתה לו מסיבת הפתעה בסטודיו שבו הם לומדים בתל אביב והם רקדו לפני הקהל. היה מדהים. ואין ספק שזה אירובי מהשורה הראשונה. שניהם אגב רזים ונראים צעירים משמעותית לגילם. נראים ניפלא. זה באמת יופי של ספורט אירובי למי שאוהב. מטפס הרים כתב: בזכות תנועת הצופים... לבן שלי המרכזי טיול הכנה למדריכים היום ועלי להביא אותו ב6 לשבט.. האויר הקריר בחוץ ממש עושה לי טוב, איך אני אוהב קור וחורף.. טולי תארגני לי פינה בברית הצפונית ליד איזה מינוס עשרים סיבירי. אני ממש אוהב חורף אמיתי.. נראה לי שהבוקר המוקדם הזה שכפו עלי יתחיל בצעידה ... אפי תודה על ההלוואה, את בנק אנרגיות נהדר, בקרוב גם אתחיל לרקוד חחח... מאחל לכולנו שבת נעימה ושליטה מלאה בתזונתינו, מחר ערב חג אז בואו נשנס מתניים היום ונקזז לנו קיזוזי קיזוזים... להתראות, חייב להמשיך לטפס.. edited by מטפס הרים on 10/6/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/10/2012 07:47
|
dany כתב:
טולי פיספסתי משהו????????? למה מדברים פה על קשתים??????? בוקר טוב דני. אני קשת. כנראה טיפוסי.. יום נעים. toly כתב: אפשר להצטרף לסיירת מטכ"ל שלך? בקצב הזה עוד תעשה את מרתון יו יורק ואני בע"ה את הטור דה גירו באיטליה או טור דה םרנס_מבלול חובבנים כמובן שהינו חלומי מזה מספר שנים) אין מילים...פשוט כייף לקרוא אותך ושרק ימשיך כך בני קשת ידועים בנחישותם ובתנועתיותם-אש אש ומכבי אש  ) שבת יפה ובשליטה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/10/2012 07:21
|
טולי פיספסתי משהו????????? למה מדברים פה על קשתים???????
toly כתב:
אפשר להצטרף לסיירת מטכ"ל שלך? בקצב הזה עוד תעשה את מרתון יו יורק ואני בע"ה את הטור דה גירו באיטליה או טור דה םרנס_מבלול חובבנים כמובן שהינו חלומי מזה מספר שנים) אין מילים...פשוט כייף לקרוא אותך ושרק ימשיך כך בני קשת ידועים בנחישותם ובתנועתיותם-אש אש ומכבי אש  ) שבת יפה ובשליטה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/10/2012 07:20
|
ריקודים זה בא בחשבון אבל לא ריקודי עם ........ סלוניים........ מאד מאד אוהבת.
מטפס הרים כתב:
בזכות תנועת הצופים... לבן שלי המרכזי טיול הכנה למדריכים היום ועלי להביא אותו ב6 לשבט.. האויר הקריר בחוץ ממש עושה לי טוב, איך אני אוהב קור וחורף.. טולי תארגני לי פינה בברית הצפונית ליד איזה מינוס עשרים סיבירי. אני ממש אוהב חורף אמיתי.. נראה לי שהבוקר המוקדם הזה שכפו עלי יתחיל בצעידה ... אפי תודה על ההלוואה, את בנק אנרגיות נהדר, בקרוב גם אתחיל לרקוד חחח... מאחל לכולנו שבת נעימה ושליטה מלאה בתזונתינו, מחר ערב חג אז בואו נשנס מתניים היום ונקזז לנו קיזוזי קיזוזים... להתראות, חייב להמשיך לטפס..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/10/2012 07:19
|
חחחחחחחחחח טריאתלון אין יור דרימס............
מטפס הרים כתב:
מטפס הרים כתב: כרובית כתב: אתם מצחיקים... אני רציני. אם הצלחתן לגרום לי לצעוד יותר ממאה וחמישים מטר( שזה המרחק בין חניית מכוניתי למשרדי כולל מעלית) אז דני עם הנסיון שלה יכולה לצאת לטריאתלון..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/10/2012 05:58
|
בזכות תנועת הצופים... לבן שלי המרכזי טיול הכנה למדריכים היום ועלי להביא אותו ב6 לשבט.. האויר הקריר בחוץ ממש עושה לי טוב, איך אני אוהב קור וחורף.. טולי תארגני לי פינה בברית הצפונית ליד איזה מינוס עשרים סיבירי. אני ממש אוהב חורף אמיתי.. נראה לי שהבוקר המוקדם הזה שכפו עלי יתחיל בצעידה ... אפי תודה על ההלוואה, את בנק אנרגיות נהדר, בקרוב גם אתחיל לרקוד חחח... מאחל לכולנו שבת נעימה ושליטה מלאה בתזונתינו, מחר ערב חג אז בואו נשנס מתניים היום ונקזז לנו קיזוזי קיזוזים... להתראות, חייב להמשיך לטפס..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/10/2012 04:01
 toly Posts: 898
|
אפשר להצטרף לסיירת מטכ"ל שלך? בקצב הזה עוד תעשה את מרתון יו יורק ואני בע"ה את הטור דה גירו באיטליה או טור דה םרנס_מבלול חובבנים כמובן שהינו חלומי מזה מספר שנים) אין מילים...פשוט כייף לקרוא אותך ושרק ימשיך כך בני קשת ידועים בנחישותם ובתנועתיותם-אש אש ומכבי אש ) שבת יפה ובשליטה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/10/2012 02:21
 אשירה Posts: 4292
|
מטפס יקר, מרגישים שאתה נמצא ממש בתהליך שינוי ועובד על כך חזק וכל הכבוד לך על זה. אכן, כמו שנאמר, מודל לחיקוי, כי מודל הוא לא רק התוצאה הסופית, הדרך חשובה לא פחות.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2012 14:34
|
מטפס הרים כתב:
כרובית כתב: אתם מצחיקים...
אני רציני. אם הצלחתן לגרום לי לצעוד יותר ממאה וחמישים מטר( שזה המרחק בין חניית מכוניתי למשרדי כולל מעלית) אז דני עם הנסיון שלה יכולה לצאת לטריאתלון..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2012 14:31
|
כרובית כתב:
אתם מצחיקים...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2012 13:57
 כרובית Posts: 261
|
אתם מצחיקים...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2012 13:14
|
dany כתב:
בסוף עוד תגרום גם לי לצאת לצעוד............חחחחחחחחחחחח איך שאני אקלל מטפס הרים כתב: 1103 כתב: מטפס הרים יקר אתה ראוי להערצה ומהווה דוגמא לכולנו.אינני בטוחה שאחרים היו נוהגים כמוך ועל זה מגיע לך שאפו ענק. אתה מודל לחיקוי בהצטרפותך לפורום העלתה את רמתו והרווח כולו שלנו. חג שמח נילי  תיקון טעות קלה: הרווח הוא כולו שלי כי מצאתי כתובת אמיתית מאוד, נבונה ביותר ואני חושב שמיוחדת במינה בכל קנה מידה, לעניין שמאוד מאוד מעסיק אותי ומשמעותי בחיי. לא הייתי מקבל החלטה לצאת ולצעוד ללא הפורום. הפרחים למירי ולחברים הניפלאים שיש לי בפורום. תודה רבה ושבת שלום. .ח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2012 13:13
|
דני. אם אני, אני!! צועד... את יכולה לעשות טריאתלון.. יהיה כיף לקבל דיווח מטבעון שאת מהלכת, גם לאט ובקצב שמתאים לעניין שלך עם הברכיים, בחוצות הקריה. מה לעשות, זה בריא מאוד, כך אומרים המיסטיקנים הסיניים.. בהצלחה edited by מטפס הרים on 10/5/2012 edited by מטפס הרים on 10/5/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2012 12:33
|
בסוף עוד תגרום גם לי לצאת לצעוד............חחחחחחחחחחחח איך שאני אקלל
מטפס הרים כתב:
1103 כתב: מטפס הרים יקר אתה ראוי להערצה ומהווה דוגמא לכולנו.אינני בטוחה שאחרים היו נוהגים כמוך ועל זה מגיע לך שאפו ענק. אתה מודל לחיקוי בהצטרפותך לפורום העלתה את רמתו והרווח כולו שלנו. חג שמח נילי  תיקון טעות קלה: הרווח הוא כולו שלי כי מצאתי כתובת אמיתית מאוד, נבונה ביותר ואני חושב שמיוחדת במינה בכל קנה מידה, לעניין שמאוד מאוד מעסיק אותי ומשמעותי בחיי. לא הייתי מקבל החלטה לצאת ולצעוד ללא הפורום. הפרחים למירי ולחברים ההיפנוטי שיד לי בפורום. תודה רבה ושבת שלום. .ח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2012 12:31
|
1103 כתב:
מטפס הרים יקר אתה ראוי להערצה ומהווה דוגמא לכולנו.אינני בטוחה שאחרים היו נוהגים כמוך ועל זה מגיע לך שאפו ענק. אתה מודל לחיקוי בהצטרפותך לפורום העלתה את רמתו והרווח כולו שלנו. חג שמח נילי 
תיקון טעות קלה: הרווח הוא כולו שלי כי מצאתי כתובת אמיתית מאוד, נבונה ביותר ואני חושב שמיוחדת במינה בכל קנה מידה, לעניין שמאוד מאוד מעסיק אותי ומשמעותי בחיי. לא הייתי מקבל החלטה לצאת ולצעוד ללא הפורום. הפרחים למירי ולחברים הניפלאים שיש לי בפורום. תודה רבה ושבת שלום. ח edited by מטפס הרים on 10/5/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2012 10:44
 1103 Posts: 5022
|
מטפס הרים יקר אתה ראוי להערצה ומהווה דוגמא לכולנו.אינני בטוחה שאחרים היו נוהגים כמוך ועל זה מגיע לך שאפו ענק. אתה מודל לחיקוי בהצטרפותך לפורום העלתה את רמתו והרווח כולו שלנו. חג שמח נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2012 09:32
 אייריס Posts: 3744
|
מטפס יקר על זה כבר מגיע לך הכתר. כל הכבוד תמשיך בנחישות והצלחה תאיר את דרכיך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)