הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » דיווח משמח מההר התלול שלי.

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
28/09/2012 15:38

EFF
EFF
כל הכבוד..ולמרות שאינני יודעת באיזה גובה נמצאת הפסגה אליה אתה שואף להגיע, כל צעד אליה הוא חשוב, מעודד, מאתגר ...אוהבת את הדימוי הזה של טיפוס על הר..כל השנים השתמשתי בדימוי של הליכה בדרך לא סלולה ומלאת חתחתים - אלא שאולי דימוי חדש יעורר גם מוטיבציה חדשה..
0 קישור קבוע (Permalink)
28/09/2012 11:03

מטפס הרים
מטפס הרים
toly כתב:
מטפס יקר
לגבי המתקת המשקה של נענע עם לימון בתוך המים וקרח אל תשכח(אם מעבירים בבלנדר יוצא מדהים ויותר טעים מקפה ברד
בעבר ולאורחים הייתי ממתיקה עם סוכרלוז או טיפות של סוכרא דיאט
אבל מאז שגיליתי שהממתיקים הדיאטתיים גורמים לי לחוסר מנוחה ואני רוצה יותר מתוק ירדתי מזה
אפילו קפה אני שותה ללא ממתיק וזה טעים לי
יש שאוהבים ממתיק טבעי בשם סתוויה שגם מירי הזכירה באחת ההרצאות
בשורה התחתונה קיבלת פה עצות וטיפים נפלאים מכל אחת ואחד ושווה ליישמם
ואם תאמץ ותפנים ולו רק אחד מהם-הרווחת בגדול
מה שחשוב שתהנה מאווירת החג מהאנשים שסביבך שתקצור מחמאות על האוכל ועל ההתאפקות המדהימה שלך-האוכל פחות חשוב בעניין-הכייף לנפש-חשוב מאוד!!!
קח מקל קח תרמיל בואו איתי אל הגליל
שפע של צעדות ארציות שלל פסטיבלים בצפון ובדרום ונוף מדהים בכל משעול-רק להזיז רגליים והופס אנחנו בחיפה שיש לה המון מה להציע בחג
שווה לטייל וליהנות ויש לאמיצים גם סטבב תל אביב באופניים בתוך שבילי הפארק והטיילת- להזיז טוכע'ס וידיים ולא רק בנענוע הלולב או הערבהsmile9נא
חג נפלא

יופי. תודה רבה.
0 קישור קבוע (Permalink)
28/09/2012 11:03

מטפס הרים
מטפס הרים
דרך המלך כתב:
שאפו שאפו...
מטפס יקר מכיוון שאתם המארחים בהרבה יותר קל... קום עזור בהגשה עזור בפינןי.. מים קרים על השולחן לידך.. הסלט לידך... ממלא צלחת פעם אחת בלבד.... דבר הרבה עם האורחים ככה הפה עסוק בלדבר במקום לאכול... בסוף לא להשאיר בבית אויבים ולעשות טייקאווי לאורחים...
אתה תצליח בגדול!!!

גדול. טיפ ענק, לדבר עם האורחים ככה פחות אלעס. כמה נכון.. מתאים לי,סגור, אני הולך לחפור לאורחים. תודה.
0 קישור קבוע (Permalink)
28/09/2012 07:27

toly
toly
מטפס יקר
לגבי המתקת המשקה של נענע עם לימון בתוך המים וקרח אל תשכח(אם מעבירים בבלנדר יוצא מדהים ויותר טעים מקפה ברד
בעבר ולאורחים הייתי ממתיקה עם סוכרלוז או טיפות של סוכרא דיאט
אבל מאז שגיליתי שהממתיקים הדיאטתיים גורמים לי לחוסר מנוחה ואני רוצה יותר מתוק ירדתי מזה
אפילו קפה אני שותה ללא ממתיק וזה טעים לי
יש שאוהבים ממתיק טבעי בשם סתוויה שגם מירי הזכירה באחת ההרצאות
בשורה התחתונה קיבלת פה עצות וטיפים נפלאים מכל אחת ואחד ושווה ליישמם
ואם תאמץ ותפנים ולו רק אחד מהם-הרווחת בגדול
מה שחשוב שתהנה מאווירת החג מהאנשים שסביבך שתקצור מחמאות על האוכל ועל ההתאפקות המדהימה שלך-האוכל פחות חשוב בעניין-הכייף לנפש-חשוב מאוד!!!
קח מקל קח תרמיל בואו איתי אל הגליל
שפע של צעדות ארציות שלל פסטיבלים בצפון ובדרום ונוף מדהים בכל משעול-רק להזיז רגליים והופס אנחנו בחיפה שיש לה המון מה להציע בחג
שווה לטייל וליהנות ויש לאמיצים גם סטבב תל אביב באופניים בתוך שבילי הפארק והטיילת- להזיז טוכע'ס וידיים ולא רק בנענוע הלולב או הערבהsmile9נא
חג נפלא
0 קישור קבוע (Permalink)
28/09/2012 06:19

דרך המלך
דרך המלך
שאפו שאפו...
מטפס יקר מכיוון שאתם המארחים בהרבה יותר קל... קום עזור בהגשה עזור בפינןי.. מים קרים על השולחן לידך.. הסלט לידך... ממלא צלחת פעם אחת בלבד.... דבר הרבה עם האורחים ככה הפה עסוק בלדבר במקום לאכול... בסוף לא להשאיר בבית אויבים ולעשות טייקאווי לאורחים...
אתה תצליח בגדול!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
28/09/2012 05:22

אקורדיאון
אקורדיאון
ואו,איזו ירידה מגיע לך שאפו ענק,כן נכון כתבת לדני וזה לטעמי סוד ההצלחה ,אנחנו ממש לא במירוץ,חשובה הדרך שתוביל לשינוי בחשיבה
ותגרום לנו להיות במגמת ירידה וגם על המקום זה בסדר,איש לא רודף אחרינו.
אנחנו נמשיך לטפס כל אחד ואחת לפיסגה המיוחלת וללא ספק נגיע כולנו.
בהצלחה רבה בהמשך הטיפוס,אוי כמה אין מחיר לא לראות שלוש ספרות!
0 קישור קבוע (Permalink)
27/09/2012 22:30

מטפס הרים
מטפס הרים
הי דני. תודה. אחד הצדדים הבאמת יפים עבורי ובעיני בתהליך שלנו הוא שאין זה מרוץ. בפעם הראשונה בחיי אני בתהליך כל כך רגוע, אני מקבל בשמחה כל תזוזה מטה, מוכן לתהליך ארוך טווח , ואני פתאום מבין שירידה הדרגתית, לעיתים איטית, שגם פרוטות לפרוטות, הם ברכה מצטברת. בתקופות אחרות בחיי לא הייתי מכנה עצמי מטפס הרים שכן כל מהותו של מטפס הרים היא הנכונות המודעת לתהליך תהליכי ביותר. בתקופות אחרות חמישה קג היו הבום של השבוע הראשון, ותוך כמה חדשים , שלשה ארבעה כבר הייתי רזמוד.. ומה יצא לי מזה?פיסגה לרגע ונפילה לתהום.. זהו זה. אני כבר לא מתלהב מזבנגים ומספרינטים, מעניין מדוע. יכולתי גם הפעם ללכת לקבל מחטים בגוף ובאזניים ולטוס מהר מהר עשרים קג פחות... אולי זו התבגרות מסויימת.. ואם כך- טוב שכך. להתראות. ק
edited by מטפס הרים on 9/27/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
27/09/2012 20:46

dany
dany
מטפס יקר,
אכן עכשיו אנחנו שווים בירידה רק אתה עשית זאת בשלושה שבועות ואני בחודשיים........
לא חשוב , אמרנו אנחנו לא במירוץ!!!!!!! ולא בתחרות.

ואשמח מאד מאד שתרד משלוש ספרות לשתיים.

בנוגע לסוכות קיבלת יופי של טיפים ואני רוצה להתייחס להרצאה של מירי שדיברה על לעלות דרגה, ללמוד להכיר את האני הפנימי שלי, מה אני רוצה? ואיך אני רוצה? ולעשות שם בתוך הראש את הסוויץ, להבין שאני בוחר לעשות למען עצמי מה שלא עשיתי מעולם.
והבאת דוגמא כל כך יפה מחבריך השמנמודים שלא רוצים אפילו להתחיל את הטיפול בעצמם, זה הרי לא יקרה לעולם מבלי שתעשה את הצעד הראשון.
ואתה עשית אותו!!!!!!!!!!
בטוחה שתעבור את החג בהצלחה ובדיווח של עוד ירידה, אין לי ספק כי אני מאמינה בך שאתה היום מוכן לשינויים האמיתיים.
בהצלחה וחג שמח
דני

מטפס הרים כתב:
תודה רבה מאוד לכולכם. אני לוקח ברצינות רבה את כל הטיפים המעשייים המצטיינים ואיישמם. זה הכל בראש, אם ארצה מאוד אז אהיה חזק מאוד, אם אאמין שאני יכול זה פשוט יקרה. אם ארצה מאוד ואאמין בכל מאודי שאני יכול- אגיע ליעד.אין ספק שהקושי של להתחיל את התהליך הוא מהותי, והוא מאחורי. פגשתי היום בפגישה שמנמוד ושמנמודה ברוכי כשרונות. והם אמרו יותר נכון השמנמודה אמרה לי: תגיד , רזית? איזה יופי .... ואז בשיחה, שניהם אמרו שהם פשוט לא מסוגלים להיכנס לגמילה.. לא מסוגלים להתחיל... אז אני כבר התחלתי וגם כולכם.. לפחות את השלב המורכב הזה של להיכנס לשיגרת תהליך יש לי כבר בידיים!!! ואני יודע להעריך גם את זה.. שוב תודה לכולכן. זה מחזק, זה מלמד ואין לפורום שלנו תחליף. להתראות
0 קישור קבוע (Permalink)
27/09/2012 20:28

מטפס הרים
מטפס הרים
toly כתב:
קוללו קוללו הללויה וכח הכבוד לך מטפס יקר
וואהו חמישיה ו200 בהחלט הישג כביר ואם תתמיד בעוד ענטוז נוסף בחוץ היום או מחרתיים כולל שבת מבטיחה לך שאתה משנה קידומת והקינוח עלייL)9
לגבי האירוח בסוכות מאחר ואתה המארח יש לך יתרון בלהסתובב ולא לשבת כל הזמן חעד השולחן
מציעה בקבוק מים עם נענע ולימון צמוד לגופך אפשר גם צלחת יפה של ירקות חתוכים לידך לטבול בחריימה במקום החלה
ביצים שות תמיד עוזרות והעיקר שתהנה מהחברה ובני המשפחה ופחות תתעסק עם השולחן
שיהיה חג שמח ובשליטה אה? מירי צופה בנו מרחוק...
טולי

טולי שלום. את המיים עם הנענע והלימון את ממתיקה? תודה.
0 קישור קבוע (Permalink)
27/09/2012 20:14

מטפס הרים
מטפס הרים
תודה רבה מאוד לכולכם. אני לוקח ברצינות רבה את כל הטיפים המעשייים המצטיינים ואיישמם. זה הכל בראש, אם ארצה מאוד אז אהיה חזק מאוד, אם אאמין שאני יכול זה פשוט יקרה. אם ארצה מאוד ואאמין בכל מאודי שאני יכול- אגיע ליעד.אין ספק שהקושי של להתחיל את התהליך הוא מהותי, והוא מאחורי. פגשתי היום בפגישה שמנמוד ושמנמודה ברוכי כשרונות. והם אמרו יותר נכון השמנמודה אמרה לי: תגיד , רזית? איזה יופי .... ואז בשיחה, שניהם אמרו שהם פשוט לא מסוגלים להיכנס לגמילה.. לא מסוגלים להתחיל... אז אני כבר התחלתי וגם כולכם.. לפחות את השלב המורכב הזה של להיכנס לשיגרת תהליך יש לי כבר בידיים!!! ואני יודע להעריך גם את זה.. שוב תודה לכולכן. זה מחזק, זה מלמד ואין לפורום שלנו תחליף. להתראות
0 קישור קבוע (Permalink)
27/09/2012 20:03

אשירה
אשירה
תמונתך בהחלט משכנעת!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
27/09/2012 18:46

אייריס
אייריס
שאפו שאפו. קדימה לחמישיה הבאה. טיפים קיבלת מהבנות אז בהצלחה רבה בהמשך
0 קישור קבוע (Permalink)
27/09/2012 18:12

toly
toly
קוללו קוללו הללויה וכח הכבוד לך מטפס יקר
וואהו חמישיה ו200 בהחלט הישג כביר ואם תתמיד בעוד ענטוז נוסף בחוץ היום או מחרתיים כולל שבת מבטיחה לך שאתה משנה קידומת והקינוח עלייL)9
לגבי האירוח בסוכות מאחר ואתה המארח יש לך יתרון בלהסתובב ולא לשבת כל הזמן חעד השולחן
מציעה בקבוק מים עם נענע ולימון צמוד לגופך אפשר גם צלחת יפה של ירקות חתוכים לידך לטבול בחריימה במקום החלה
ביצים שות תמיד עוזרות והעיקר שתהנה מהחברה ובני המשפחה ופחות תתעסק עם השולחן
שיהיה חג שמח ובשליטה אה? מירי צופה בנו מרחוק...
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
27/09/2012 14:07

רבקה
רבקה
מטפס , אני מרגישה שהמצוק שעומד עכשיו בדרכך
אתה עובר אותו בקלי קלות
חלומך לחצות קידומת עומדת להתגשם
אתה מכיר ויודע טוב את כל החוקים אך צריך רק ליישם
כשתחצה את הקידומת ספר לנו מה אתה רואה שם בנוף
כל הכבוד על ההתחלה המשגשגת
וכולנו רוצים איתך ביחד להגיע לפיסגה
0 קישור קבוע (Permalink)
27/09/2012 12:42

בלונדה....
בלונדה....
כל הכבוד לך מטפס!!!
איזו ירידה יפה...
יאלה אנחנו אחריך בדרך לפיסגה.
0 קישור קבוע (Permalink)
27/09/2012 12:09

adish
adish
ישר כוח! כה לחי! יפה מאוד!
המשך כך !!!!
הטיפוס לא קל אך מספק!
0 קישור קבוע (Permalink)
27/09/2012 10:39

הסמויה
הסמויה
ברכות חמות לחמישיה הראשונה
זה בהחלט המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
ועם נחישות כשלך זו רק ההתחלה
ואני מתרשמת שאתה גם נהנה מהדרך וזה הכי נכון והכי טוב
ואין ספק שהמשך הדרך תהייה סוגה בשושנים
0 קישור קבוע (Permalink)
27/09/2012 09:49

מטפס הרים
מטפס הרים
אשירה כתב:
שאפו ענק!!!

תודה רבה, אשירה.
0 קישור קבוע (Permalink)
27/09/2012 09:46

מטפס הרים
מטפס הרים
1103 כתב:
מטפס הרים
ראשית ברכות לחמשת הקילוגרמים פלוס שהישלת ממשקלך ועוד ידך נטויה המצוק התלול העומד לפניך- חג הסוכות קטן עליך אתה יכול לו בגדול.
עד היום צלחת כל מיני מצוקים וסלעים קטנים כגדולים אני בטוחה שגם על זה העומד לפניך יכול תוכל לו בלי להפגע.
בזמן האירוח,קח צלחת ושים עליה את מה שאינך אוכל במשך השנה,רק את המאכלים המיוחדים האהובים עליך ביותר,רק פעם אחת.
שים לידך בקבוק עם מים תלגום ממנו כל הערב.אם האירוח הינו מסביב לשולחן בסיום הארוחה הזז את הכיסא לטווח שידך לא תגיע לשולחן,
כך שלא תתפתה להושיט את ידך ונשנש בהסיח הדעת.
חג סוכות שמח
ניליWave

הי נילי
תודה על הטיפים, אבצע את כולם. לתראות
0 קישור קבוע (Permalink)
27/09/2012 09:33

1103
1103
מטפס הרים
ראשית ברכות לחמשת הקילוגרמים פלוס שהישלת ממשקלך ועוד ידך נטויה המצוק התלול העומד לפניך- חג הסוכות קטן עליך אתה יכול לו בגדול.
עד היום צלחת כל מיני מצוקים וסלעים קטנים כגדולים אני בטוחה שגם על זה העומד לפניך יכול תוכל לו בלי להפגע.
בזמן האירוח,קח צלחת ושים עליה את מה שאינך אוכל במשך השנה,רק את המאכלים המיוחדים האהובים עליך ביותר,רק פעם אחת.
שים לידך בקבוק עם מים תלגום ממנו כל הערב.אם האירוח הינו מסביב לשולחן בסיום הארוחה הזז את הכיסא לטווח שידך לא תגיע לשולחן,
כך שלא תתפתה להושיט את ידך ונשנש בהסיח הדעת.
חג סוכות שמח
ניליWave

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » דיווח משמח מההר התלול שלי.

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!