הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » דיווח משמח מההר התלול שלי.

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
27/09/2012 09:28

אשירה
אשירה
שאפו ענק!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
27/09/2012 08:58

מטפס הרים
מטפס הרים
פורום נכבד.. אני עוצר לרגע את הטיפוס ,נושם נשימה ארוכה מלוא הריאות, ומביט סביבי.. אתם יודעים , מטפס הרים לעולם לא מסתכל למטה, אך הוא מסתכל לעיתים לצדדים או לאחור אל עבר הנוף שחצה עד כה: לראות כמה פסגות מישנה כבר מימש בדרכו לפיסגה הראשית, ההיא שאליה הוא שואף בכל מאודו.. שהרי ידוע שהדרך לפיסגה עוברת בפסגות ביניים, וכולן ביחד מצטרפות לפיסגת הפסגות.
ובכן, בשקילת הבוקר ירדתי מהשבוע שעבר 1.8 ק"ג וסך הכל מאז הצטרפותי למשפחת הפורום , משפחה מתפקדת בהחלט ותומכת מאוד, אני עם חמישה ק"ג ומאתיים גרם פחות... ( דני, אנחנו מתואמים חבל על הזמן..).. והמרחק הבוקר מחציית קידומת שלש הספרות הוא כל כך קטן...
אני לא חושב שלצום אמש יש משקל דרמטי בירידה, אולי חלק, אבל בסך הכל אכלתי יפה ומאוזן בתום הצום..
אז זהו זה, נשמתי, אני מיטיב את השרוכים בנעלי הטיפוס, מושך את הכפפות ומסדר את האצבעות בהן, חובש את משקפי המגן וממשיך.. מצוק תלול במיוחד מצפה לי בימים הקרובים, ושמו חג סוכות. אנחנו מארחים בחג הזה ואני כבר יודע שזה יהיה קשה לי ביותר שכן השולחן הסוכתי המתוכנן יורכב מכמה וכמה תבשילים שכל אחד מהם הוא סלע חד ודוקר של ממש כגון קוסקוס משובח מאת חמותי ( אנחנו משפחה של מזרח ומערב, אשכנז וספרד, אז אני חוגג לי בשני העולמות הקוליונאריים המשובחים. וכבר דיברנו על חיבתי למאכלי המזרח לצד געגועי למאכלי אשכנז כאותה רגל קרושה או מרק קניידלך.. אצלי זה הולך טוב מאוד עם החראיימה...חחחח....)
אבל, אני כבר מטפס הרים די מדופלם, והנה אני כבר מצליח להגיע לפסגות המישנה..אז יהיה עלי להתמודד בגבורה גם עם המצוק השבועי הזה. ולמי מיכם שיש טיפים אני תמיד שמח לקבלם, ברור לי שאני מתכנן לצעוד והרבה. להתראות בפיסגת המישנה הבאה- החלפת הקידומת.. שלכם בהערכה כנה ... המטפס.
edited by מטפס הרים on 9/27/2012
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » דיווח משמח מההר התלול שלי.

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!