הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » היום אני סבתא במשרה מלאה....

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
07/09/2012 05:33

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
החלמה מהירה מותק אין יותר גרוע מצינון בחום הנוראי הזה.

אקורדיאון כתב:
אמרתי שאני בדרך,הגעתי כבר,מה זה צינון,איכס איזו תחושה.

תודה ,אכן כך .
0 קישור קבוע (Permalink)
07/09/2012 03:54

dany
dany
החלמה מהירה מותק אין יותר גרוע מצינון בחום הנוראי הזה.

אקורדיאון כתב:
0 קישור קבוע (Permalink)
06/09/2012 05:39

אקורדיאון
אקורדיאון
0 קישור קבוע (Permalink)
05/09/2012 16:19

רבקה
רבקה
נ ינוש כייף אמיתי לא קל אך משתלם בהחלט
נכדים שיהיו בריאים זה האושר בהתגלמותו
כל הכבוד לך ומי אם לא אנחנו נעזור לילדינו
מאחלת בריאות לכל החולים
והכייף הוא גם לנכדים כשסבא וסבתא מגיעים
תבורכי
0 קישור קבוע (Permalink)
05/09/2012 15:24

1103
1103
נינוש יקירתי
ראשית החלמה מהירה ובריאות טובה לחולים.
הנאה מרובה מהנכדים הותיקים והחדשים הזמן חולף הם גדלים במהירות וברבות הימים נשארים לנו רק הזיכרונות
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
05/09/2012 06:13

אקורדיאון
אקורדיאון
ובטוחה שהנכדים חוגגים עם הסבתא.
מה קורה כולם מצוננים ואני גם בדרך.
החלמה מהירה לכולם.
0 קישור קבוע (Permalink)
05/09/2012 05:20

dany
dany
Applause

חיוך מהלב כתב:
גם אני הייתי משעה 4 היום במשרה מלאה סבתא עד שהגעתי להרצאה של מירי. ההרצאה היתה טובה ביותר וכן לקחתי עימי כמה דברים לדרך. אבל, מהצהריים שעה 1 לא אכלתי שום דבר והייתי מתה מרעב. כל הדרך ממירי לכיוון הבית חשבתי היכן באיזו מסעדה אני עוצרת ואוכלת איזה בשר עם סלט ובסוף הגעתי למסעדה מהממת ממש מיוחדת במינה. הביתה. ואני רק היה לי בשר שהפשרתי אחר הצהיים לצורך קציצות. לא התעצלתי. הכנתי את הקציצות ממש לפי מה שאני רוצה עם הכמויות שאני מכירה ויודעת בדיוק מה שמתי שם, ובישלתי במיץ עגבניות ואיזה טעם יצא לי?? בעיקר אני גאה בעצמי. ראשית לא עצרתי במסעדה כבר חסכתי כסף ושנית לא התעצלתי בבית וכאן אני בדיוק יודעת מה יש בקציצות שלי... וכל זה לא ברור מאליו ועל כך אני גאה. וגם אם אני כותבת על כך כל כך מאוחר בלילה זה אומר שאני התקדמתי... כי בשנים עברו לא הייתי כזו. אבל עכשיו הנחישות וההתמדה וכל אלה במטרה אחת להגיע למשקל היעד שלי בע"ה ולשמור עליו. זה הכי חשוב לי בחיים שלי היום לצורך בריאות ובכלל.
לילה טוב לכולם ובעיקר המשיכו להצליח בירידה ובכלל בכל מה שאתם עושים או עושות בחיים באהבה לכולם
0 קישור קבוע (Permalink)
05/09/2012 00:18

miribelkin
miribelkin
Administrator
נינוש אהובה את מהממת.....
0 קישור קבוע (Permalink)
04/09/2012 22:55

חיוך מהלב
חיוך מהלב
גם אני הייתי משעה 4 היום במשרה מלאה סבתא עד שהגעתי להרצאה של מירי. ההרצאה היתה טובה ביותר וכן לקחתי עימי כמה דברים לדרך. אבל, מהצהריים שעה 1 לא אכלתי שום דבר והייתי מתה מרעב. כל הדרך ממירי לכיוון הבית חשבתי היכן באיזו מסעדה אני עוצרת ואוכלת איזה בשר עם סלט ובסוף הגעתי למסעדה מהממת ממש מיוחדת במינה. הביתה. ואני רק היה לי בשר שהפשרתי אחר הצהיים לצורך קציצות. לא התעצלתי. הכנתי את הקציצות ממש לפי מה שאני רוצה עם הכמויות שאני מכירה ויודעת בדיוק מה שמתי שם, ובישלתי במיץ עגבניות ואיזה טעם יצא לי?? בעיקר אני גאה בעצמי. ראשית לא עצרתי במסעדה כבר חסכתי כסף ושנית לא התעצלתי בבית וכאן אני בדיוק יודעת מה יש בקציצות שלי... וכל זה לא ברור מאליו ועל כך אני גאה. וגם אם אני כותבת על כך כל כך מאוחר בלילה זה אומר שאני התקדמתי... כי בשנים עברו לא הייתי כזו. אבל עכשיו הנחישות וההתמדה וכל אלה במטרה אחת להגיע למשקל היעד שלי בע"ה ולשמור עליו. זה הכי חשוב לי בחיים שלי היום לצורך בריאות ובכלל.
לילה טוב לכולם ובעיקר המשיכו להצליח בירידה ובכלל בכל מה שאתם עושים או עושות בחיים באהבה לכולם

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
04/09/2012 20:43

רייצל
רייצל
נינושקה יקרה
זה מה שניקרא סבתא במישרה מלאה
(פול טיים ג׳וב)
מניסיון זה לא קל ואפילו מתיש אבל להנאה הזו אין מחיר
תהני מזמן איכות
רייצל
0 קישור קבוע (Permalink)
04/09/2012 19:22

דרך המלך
דרך המלך
נינוש סבתא כמוך כייף לנכדים...
תהני מהם וקחי זאת בכייף
כי זה באמת כייף
0 קישור קבוע (Permalink)
04/09/2012 18:02

EFF
EFF
נינוש...איזה כייף לקטנטנים שזכו בסבתא כמוך...קצת מצחיק אותי לקרוא לך סבתא אבל המציאות עולה על הדמיון...
0 קישור קבוע (Permalink)
04/09/2012 12:01

קרולין
קרולין
נינושששש את נהדרתsmile
אין כמוך סבתא לדוגמאsmile
בריאות שלמה לבתך היקרהsmile ורק טוב שיהיה לכם
נשיקות וגעגועים
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
04/09/2012 11:47

אייריס
אייריס
אחלה ג'וב יש לך היום נינוש יקרה. אז ראשית שכולם יחלימו ויחזרו לאיתנם ותהני מהנכדודס האהובים. יום נפלא ובריא
0 קישור קבוע (Permalink)
04/09/2012 10:51

dany
dany
כייף אמיתי,
בריאות לכל החולים ותשמרי על עצמך.

נינוש כתב:
היום בבוקר אחרי הצעידה בפארק, אני מקבלת טלפון מהבת שלי והיא מרגישה על פנים .....גרון ואזניים והרגשה לא טובה
הבת שלי גרה בתל נוף ואני ברמת גן.... חיש מהר התארגנות ונסיעה לתל נוף בשבילי פעם ראשונה שנוסעת לבד לבסיס
היא עברה לשם לפני חודש. עכשיו אני שומרת על שהם המתוק שגם נעדר מהגן עקב מחלה, היא הלכה לרופא.
אחר הצהריים יביאו לי הביתה את הנכדה החדשה שלי אור בת השבועיים לזמן איכות עם סבא וסבתא
יום גדוש נכדים.... כן ירבו אך זאת הפעם הראשונה באינטנסיביות כזאת
מה שבטוח שבלילה אני אישן מעולה ולענינינו היום זה היום של הפריכיות ואין קל מזה במצב הזה
יום טוב לכולם.....
0 קישור קבוע (Permalink)
04/09/2012 10:36

נינוש
נינוש
היום בבוקר אחרי הצעידה בפארק, אני מקבלת טלפון מהבת שלי והיא מרגישה על פנים .....גרון ואזניים והרגשה לא טובה
הבת שלי גרה בתל נוף ואני ברמת גן.... חיש מהר התארגנות ונסיעה לתל נוף בשבילי פעם ראשונה שנוסעת לבד לבסיס
היא עברה לשם לפני חודש. עכשיו אני שומרת על שהם המתוק שגם נעדר מהגן עקב מחלה, היא הלכה לרופא.
אחר הצהריים יביאו לי הביתה את הנכדה החדשה שלי אור בת השבועיים לזמן איכות עם סבא וסבתא
יום גדוש נכדים.... כן ירבו אך זאת הפעם הראשונה באינטנסיביות כזאת
מה שבטוח שבלילה אני אישן מעולה ולענינינו היום זה היום של הפריכיות ואין קל מזה במצב הזה
יום טוב לכולם.....
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » היום אני סבתא במשרה מלאה....

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!