05/09/2012 06:21
 אקורדיאון Posts: 16381
|
בלונדוש נסי להרגיע את עצמך למרות הקושי שבכך אבל את הבריאות זה באמת לא שווה. האמיני לי הכל יבוא על מקומו בשלום,שמרי על עצמך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2012 19:40
 דרך המלך Posts: 5707
|
מירוש הכל יסתדר בהתחלה קשה ואחר כך הכל מסתדר... חבל על העצבים שפוגעים בבריאות.. הכל מסתדר ולטובה.. סבלנות דרלינג ומה שעלה יירד יום ככה יום ככה בדיוק כמו שאמרת... נשיקות וחיבוקים סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2012 12:17
 קרולין Posts: 6651
|
בלונדה יפתי ככה זה בחיים לעבור דירה זה המוןןןןן עבודה... אני עדיין לא סיימתי את ההתארגנות בדירה החדשה כל הזמן יש מה לעשות ומלא בעלי מקצוע ועוד ועוד זה מצריך ים של סבלנות ... מבינה מאד לליבך. סבלנות והכל יעבור בשלום ב״ה. נשיקות שמרי על עצמך ובריאותך אוהבת קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2012 10:06
 tal_f Posts: 900
|
אני מבינה אותך, עברתי את זה בחודש מאי השנה... זה באמת לא פשוט. אני ממליצה לחשוב על התקופה שאחרי המעבר... ופשוט לא לדאוג לגבי דברים שלא בשליטתך... נשימות עמוקות... בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2012 08:51
 dany Posts: 19819
|
מתוקה קיבלת כאן יופי של עצות ותמיכה בנוגע לכאבי קיבה, האם עשית גסטרוסקופיה, כדאי לברר עד הסוף מה קורה שם. מאחלת לך יום קל יותר, ובאמת להרגיע את העצבים . נשיבוקים מכל הלב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2012 08:25
 נחושה Posts: 6982
|
יקירה, עוד יהיו ימים מוטרפים והמשוגעים על הכביש לא בשליטתנו... תנשמי עמוק והשתדלי להרגע, גם בעבודה במתינות ובלי לחץ. היכן שאת יכולה להרגיע תרגיעי וכאן נכנס גם האוכל. שבי בשקט לשתות, לאכול, תקציבי לעצמך 10 דקות אבל שהאוכל יתעכל בנחת.... אני בטוחה שדברים יסתדרו ואם לא אז תגענה הזדמנויות נוספות...אגב דווקא בתהליך כזה עם אנשים לא החלטיים/מעצבנים/וכו' צריך לשדר כמה שפחות לחץ ומעורבות רגשית. הסתייעי בבעלך כמה שניתן בפרוצדורות והשתדלי לא לשכוח שאם את תתמודדי זה יקשה גם על בתך ובעלך וזה באמת כבר לא דבר רצוי. תכנסי לפרוק לחץ גם אצלינו בפורום והעיקר תשמרי על עצמך יקירה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2012 08:16
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
מי שהיה יום לא כל כך כמו גם לי, אז יום שלישי פעמיים כי טוב היום. וגם היום יש לי יום עמוס אבל כבר מזמן הבנתי שעצבנות או לחץ יגרמו לי לא לרדת במשקל ולכן אני מחליקה ומעבירה דברים כי באמת באמת אין לי רצון גם להתאמץ בדיאטה גם לא לרדת למרות שאני עושה את מה שצריך וגם הכי גרוע להלקות את עצמי שזה לא רצוי בכלל. מעבר לכל דבר היום בגילי עצבים גורמים גם לגוף להגיב בעוד צורות כל מיני כאבים מוזרים בכל מיני מקומות באמת לא רצוי לי. אני משתדלת לא להכנס לפינות לא רצויות. בקיצור בלונדה אני מאחלת לך שהכל יסתדר אבל אם זה גם לא בקצב שרצוי לך תקחי אויר ונשימה ותאמיני לי הדברים הטובים הם רק בדרך ועוד מעט הם יסתדרו. העיקר לא להתרגז בשל מה שכתבתי לעיל. מעבר לכך, אני מאד מאד מקווה שהכאבים יחלפו. התיאור שלך של הכאבים פשוט מאשר ומאשש את מה שכבר כתבתי לגבי. ולמה לסבול? מספיק שיש תסכולים שאין לנו שליטה עליהם. מה שאנו יכולים ללמד את עצמנו זה לא להתרגז באמת הדברים החשובים גם הם חשובים רק במידה זו או אחרת. הכי חשוב זו הבריאות וכמובן חלק ממנה זה המשקל. מאחלת לך שהכל יסתדר במהרה ובעיקר שתהיי מאושרת ושאלה שעלו ירדו מהר - קג. יום נפלא לך יקרה
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2012 08:10
 אייריס Posts: 3744
|
בוקר טוב בלונדה יפתי מזל שנגמר בשלום עם הנהג. ולגבי הדירה אני מאמינה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר נכון שמלחיץ ויש הרבה ריצות וסידורים וכמו שאמרו לך הבנות להירגע ולא להתעצבן שלא תימצאי את עצמך באכילה. מאחלת לך שתרגישי טוב ומהר והשאר יסתדר. יום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2012 07:48
 נינוש Posts: 1442
|
בלונדה יקרה קל לייעץ למי שעומד מהצד אך הכל לטובה, את תראי את זה בסוףו של דבר הרי העצבים לא יעזרו, אם זה היה מקדם משהו אולי זה היה כדאי אל תשכחי איזה יפה את ואיזה בן אדם טוב את חייב להגיע לך רק טוב חיובי יביא חיובי יום טוב לך יקרה. ואל תשחכי מחכה ליש יש יש.....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2012 07:46
 מיכל שרון Posts: 1318
|
יקירתי.. יש דברים שלא שווים את העצבים.. במיוחד אם הם לא תלויים בך. אני מבינה את המתח והלחץ סביב הדירה.. אני יודעת שזה אולי טיפשי אבל שתהיה לך אמונה שהכל מלמעלה יסתדר כמו שצריך ואת תגיעי לבית שמגיע לך ועצבים לא ישנו דבר. תחזרי לעצמך השלווה והרגועה.. בטח שאת צריכה להיות כזו בעבודה עם האפרוחים. תעשי כל מה שאת יכולה במסגרת מה שבשליטתך ותרפי מהשאר.. זה רק יוביל אותך למקרר בסוף ובאמת יגרום לנזק.
שיהיה לך יום נפלא, טוב מאתמול ותרגישי טוב מותק.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2012 06:21
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בוקר טוב לכולם.. אז ככה אתמול היה יום איך להגיד מגעיל ביותר. אז זה התחיל כבר בבוקר ששמתי את הג'ינס וידעתי בוודאות שעליתי משמעותית במשקל (שני קילו) מגיע לי כמו שאמרתי לכם. אחרי ההרצאה יצאתי לאוטו , עשיתי פרסה במקום חוקי ואיזה אידיוט חשב שהוא נמצא על איילון ונוסע במהירות ופשוט נכנס בי . אחרי זה הגיע טלפון שהביא לי עצבים ברמות מטורפות , כפי שסיפרתי לכם אנחנו נמצאים בתהליך של.מכירת דירה וקניית דירה-מאוד קשה! מלא פרוצדורה והכי גרוע שהבן אדם שאנחנו צריכים לקנות ממנו את הדירה לא החלטי , היות והוא מצא בית והעסקה התפוצצה לו אז עכשיו הוא באיזי איתנו ואני לחוצה צריכה לפנות את הבית עוד שבעה חודשים הוא לא סגור על עצמו ואני נעולה על הבית ולא מוכנה לוותר בקיצור הרגשתי שהשיחה איתו.מוציאה אותי מהכלים. השיחה נסגרה בזה שהוא יודיע לי עד הערב מה קורה לפה או לפה. חצי שעה אחרי השיחה קיבלתי כאבים מטורפים בקיבה..ממש אני מתקפלת. בחיים לא היו לי כאלה כאבים לקחתי כדור לא עזר ..בעלי אומר שאולי זה פצע בקיבה מעצבים או מלחץ. הטלפון בשעות הערב המאוחרות הגיע ואיתו הבשורה שהוא החליט סופית להמשיך בתהליך אבלללל בעלי כבר לא סומך עליו אני נשארתי עם כאבים איומים , כל הלילה לא ישנתי , אין סיכוי שאני יכולה לבטל את העבודה היום כי רק חזרתי לפני יומיים בקיצורר בלאגן. אקח עכשיו כדור מקווה שקצת ירגיע אין לי מושג מה זה הכאבים האלו. אקבע תור לרופא בתקווה שהכל בסדר. מאחלת לכולכם יום טוב ומלא שליטה.. edited by בלונדה.... on 9/4/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|