הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ועוד משהו קטן על "ההסבר לחדשים"

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
04/09/2012 10:03

tal_f
tal_f
אני מסכימה ומצרפת עוד טיפ שאני נוהגת בשבוע האחרון זה לקרוא את העמוד הראשון בקלסר של מירי (הדף הצהוב)
יש שם ציתות מה זו אכילה נורמלית...
כל בוקר אני קוראת את הפיסקה הזו וזה מלווה אותי כל היום...
בי ובהצלחה
+1 קישור קבוע (Permalink)
04/09/2012 08:53

dany
dany
ושתדעי לך שגם כאלו שחיים עם דיאטה לא חושבים שפירות זה פחמימה............ רק דגנים.

אקורדיאון כתב:
מסכימה לחלוטין.האמת שאני שומעת בכל שבוע הסבר של החדשים,הילדים וההורים ובכל שבוע מרותקת ולמרות שהכל ידוע
זו עוד זריקת מוטיבציה.
אתמול אב של ילדה חדשה שאל את מירי מה הן פחמימות כי מעולם לא עשה דיאטה ולא התייחס למושג.
0 קישור קבוע (Permalink)
04/09/2012 05:37

אקורדיאון
אקורדיאון
מסכימה לחלוטין.האמת שאני שומעת בכל שבוע הסבר של החדשים,הילדים וההורים ובכל שבוע מרותקת ולמרות שהכל ידוע
זו עוד זריקת מוטיבציה.
אתמול אב של ילדה חדשה שאל את מירי מה הן פחמימות כי מעולם לא עשה דיאטה ולא התייחס למושג.
0 קישור קבוע (Permalink)
04/09/2012 02:56

1103
1103
מיכלי יקירתי
את צודקת בהחלט כדאי מאוד לותיקים להקדיש כמה דקות מזמנם כדי להשאר להסבר של החדשים
אני עשיתי זאת לפני כמה חודשים כאשר חברתי הצטרפה לחוגים.
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
03/09/2012 20:20

miribelkin
miribelkin
Administrator
מיכלי יקרה...מסכימה עם כל מילה.....אוהבת אותך ותודה מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
03/09/2012 18:58

נחושה
נחושה
dany כתב:
מיכלי
אני פשוט מציירת לי 10 ריבועים כל יום וכל כוס שנגמעת מסומנת מיד באיקס.
יש ימים שאני לא מסמנת את כולם............. אך בוודאי שותה הרבה יותר מאשר שתיתי לפניכן.

רעיון גאוניsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
03/09/2012 18:29

dany
dany
מיכלי
אני פשוט מציירת לי 10 ריבועים כל יום וכל כוס שנגמעת מסומנת מיד באיקס.
יש ימים שאני לא מסמנת את כולם............. אך בוודאי שותה הרבה יותר מאשר שתיתי לפניכן.
0 קישור קבוע (Permalink)
03/09/2012 17:27

אייריס
אייריס
בהחלט צודקת. תמיד טוב להתרענן ולרענן.
ובנות יקרות אתן אמיצות בכלל שהגעתן לפני החגים ולא איפשרתם לעצמכם "לחגוג" עוד ועוד. שאפו ענק.
מיכל תמסרי לחברה שלך המון הצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
03/09/2012 16:40

מיכל שרון
מיכל שרון
אתמול בפ"ת בחוג השני הגיעו 5 נשים אמיצות וגיבורות רגע לפני החג - חוזרות בתשובה וחדשות דנדשות.
קודם כל זה המקום להגיד - זה ממש לא מובן מאליו, שאפו על המודעות העצמית, ההחלטה, הנחישות והאומץ להיכנס לתהליך הרזייה כשהחגים הסוערים הפתח!
הדבר הבא שרציתי לספר הוא שאחת מהן היא חברה שלי.. ואתמול למען התמיכה המוראלית נשארתי איתה להסבר של החדשים.

אז נכון שאני אצל מירי כבר יותר מ-4 שנים ויודעת את התורה על בורייה.. ועדיין.. גם אתמול מירי הצליחה לחדש לי, להזכיר לי נשכחות, לחדד פינות קטנות (שכולנו כבר יודעים שהן אלו שהכי מכשילות נכון?) ובקיצור - נשארתי בשביל תמיכה מוראלית וקיבלתי חיזוקים עצמיים!
אז מה שאתמול מירי חידדה לי הוא נושא המים.. אחת הבנות שאלה כמה כוסות מים יש בליטר וחצי ומירי ענתה 6.
ואני ששותה רק מים (בלי קשר למירי - מילדות) ושותה הרבה יחסית אף פעם לא ספרתי ולא דאגתי לזה.. אבל אתמול כשהיא נתנה מספר ויחס מדידה ברור הבנתי שאולי חייתי בסרט ואני לא באמת שותה מספיק.. בטח לא כשאני במשרד במזגן כל היום.
אז היום עשיתי הקפדה יתרה ואני כבר אחרי ליטר וחצי מים מהבוקר - רק עוד 4 כוסות לסיום היום.. בהחלט רצוי ואפשרי.

אז מה מוסר ההשכל? מדי פעם גם לותיקים כמוני שווה להשקיע עוד רבע שעה ולעשות רענון הרזייה wink
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ועוד משהו קטן על "ההסבר לחדשים"

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!