הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » זה הזמן להיכנס לפורום לא רגע אחרי!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
04/09/2012 12:33

קרולין
קרולין
מיכל את נהדרתsmile
פגשתי אתמול את מימי וגיתי המקסימיםםםםם
אין ספק שהביחד שלכם מנצחsmile
תמשיכו להתמיד ולהצליח
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
04/09/2012 06:00

בלונדה....
בלונדה....
מיכלי כך הכבוד על ההתאפקות!
וכל הכבוד לגיתי על התמיכה האין סופית.
אין ספק שזה יותר קל שיש מישהו בתהליך יחד איתך.
יום טובבבבב
0 קישור קבוע (Permalink)
04/09/2012 05:49

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן שוב המסגרת ,הפורום מצילים אותנו לא אחת.
0 קישור קבוע (Permalink)
03/09/2012 18:47

נחושה
נחושה
מיכלי פשוט מחוננת ולא נגרם נזק וכן אין כמו הפורום....
העיקר שחזרת לעצמך וכל הכבוד לגיתי על התמיכה, בתוכה שהיא תמשיך גם בקולנוע
שיהיה לכם ערב מהנה וכייפיsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
03/09/2012 18:22

dany
dany
כמה טוב שיש את הפורוםsmile
המסגרת הזו שמגוננת ושומרת וגם קצת שוטרת.
חזרת לשפיות וזה הכי הכי.
הידד לגיתי
ערב נפלא ושקטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט
0 קישור קבוע (Permalink)
03/09/2012 18:15

מיכל שרון
מיכל שרון
עדכון מצב: חזרתי הביתה ומייד חתכתי פלפל לארבע ״סירות״ עם גבינה וביצה קשה ליד.
אחרי פורענות אחהצ לא לוקחת סיכון לקראת הערב שאנחנו עוד מחוץ לבית (לקולנוע).
ערב רגוע לכולם ותזכרו - בלי פחמימות!
0 קישור קבוע (Permalink)
03/09/2012 17:33

אייריס
אייריס
וואו אין דברים כאלה. בחיי אתם מדהימים וכמה כייף שיש כזו תמיכה. מיכל את אלופה וניצחת במהלך היום. כל הכבוד. המשך יום בשליטה שברור לי שתצליחו
0 קישור קבוע (Permalink)
03/09/2012 16:50

שח
שח
וואוו כל הכבוד לך!!!!!!!! כל כך מכירה את הסיטואציה שתיארת,רק שאני בדרך כלל לא הצלחתי לעצור איפה שאת עצרת....upset
אז גם "הזיוף" של המעדן עם הפקאן נשמע לי ממש בקטנה, כי עצרת את עצמך בגדול!!!!!!!
(ובהחלט שאפו לבעלך, זה ממש לא ברור מאליו Applause
0 קישור קבוע (Permalink)
03/09/2012 16:33

מיכל שרון
מיכל שרון
את כל כך מפתה!!! כותבת לך בפרטי תיכף..
avi_i כתב:
איזה חמודים אתם!! אין דברים כאלו
מתי אתם באים לבקר אותי? יש לי איזה חלון קטן באמצע נובמבר (שאני בבית, לא מארחת ולא טסה לשום מקום....)
smile
0 קישור קבוע (Permalink)
03/09/2012 16:24

avi_i
avi_i
איזה חמודים אתם!! אין דברים כאלו
מתי אתם באים לבקר אותי? יש לי איזה חלון קטן באמצע נובמבר (שאני בבית, לא מארחת ולא טסה לשום מקום....)
smile
0 קישור קבוע (Permalink)
03/09/2012 16:23

gity1
gity1
כל הכבוד גורי
"איזהו הגיבור הכובש את ייצרו"
0 קישור קבוע (Permalink)
03/09/2012 16:15

מיכל שרון
מיכל שרון
אני בעבודה.. נשארת היום עוד שעה-שעתיים להשלים חוסרים ולהספיק הספקים ואני מתחילה להרגיש את הטירוף מדגדג לי בבטן..
התחלתי את הבוקר עם פלפל אדום וגבינה.. המשכתי עם חצי ליטר מים ואז היוגורט והקוואקר עם התפוח.
אבל כבר בצהריים התחלתי עם הטירוף כי עכשיו כשאני מתבוננת על האכילה שלי היום אני שמה לב שהקדמתי את שעת הצהריים בשעה שלמה כמעט..
אז הצהריים הרגיע אותי אבל רק לשעתיים וקצת ולפני שעה כבר חיסלתי חטיף אנרגיה ששמור לשעות מצוקה קשות והוא ממש לא דיגדג לי.. עוד ליטר מים נשאב וגם לא הרגיע אותי..
ירדתי לסופר פה למטה וקניתי יוגורט אבל החלושס כבר השתלט לו קצת ופינקתי את עצמי ביוגורט עם פקאן סיני מצופה שוקולד.. 266 קלוריות שבכלל לא הרגיעו כלום אלא רק פתחו לי עוד חשקים (ובכלל עוד לא דיברתי על אפקט הרמת האף שלא איחר להגיע אחרי החצי פחות של אתמול כן?).

בקיצור אתם מבינים לאן היום הזה מדרדר לו.. וזה בדיוק הזמן לעזוב הכל ולהיכנס לפורום.. גיתי בתמיכה טכנית בסמסים כבר רבע שעה.. עוד חצי בקבוק מים נשלק לו ורק עכשיו קיבלתי שכל להכניס מסטיק מנטה חריף לפה (תוך כדי הכתיבה.. שמים לב שהשפיות חוזרת?).
אוי ואבוי לי שאני שוכחת שהכי טעים זה ק"ג פחות!!!
אוי ואבוי לי שאני מרשה לעצמי פתאום לרדת למטה לקיוסק הקרוב - זה הרי אסור בתכלית האיסור אצלי!!!
אוי ואבוי לי שאני פתאום מוצאת את עצמי מחפשת מתכונים לעוגות גזר באינטרנט (ואני בכלל לא אופה)!!!
אוי ואבוי ואבוי לי אם לא הייתי כאן עכשיו!!!!

אז הנה.. הנשימה מתחילה להתרענן.. אדי השוקולד והחשק מתחילים להתפוגג.. תיכף אני אקום למלא עוד בקבוק מים קרים וצוננים.. עוד מעט ההתקפה תעבור..
עוד קצת אני אכתוב.. עוד דקה-שתיים שירגיעו אותי (מה זה רגיעה... אני לועסת כאילו החיים שלי תלויים במסטיק הזה wink)..

איזה מזל שיש את הפורום הזה.. איזה מזל שאני בתקופה טובה..
איזה מזל שזה נגמר רק ביוגורט שקר ולא התחלתי אפילו עם הבייגלה שטוחים ושלל העוגיות במטבחון (זה היה נגמר בטוח ביותר מ- 266 קלוריות).
איזה מזל שיש לי בעל תומך ואוהב שכבר היה מוכן לצאת מהבית עכשיו עם ביצה קשה וירקות חתוכים בשבילי.. ורק מהמוכנות שלו רציתי לתת לעצמי סטירה.. כאילו הלו!!! קצת שליטה גברת!!!

טוב.. אני מרגישה קצת יותר טוב.. החלושס התפוגג.. נמנעת בכוח עכשיו מהלקאה עצמית.. אני בוחרת להתמלא עכשיו בגאווה שעצרתי את כדור השלג הזה כאן.. עוד לפני השעה 17:00, עוד לפני שחרגתי מה-600 קלוריות פחמימות היומיות שלי.. אני בוחרת לתת לעצמי טפיחה על השכם שאני עכשיו בפורום ולא במטבחון..

טוב - ממשיכה לעבוד!
המשך יום נפלא לכולם smile
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » זה הזמן להיכנס לפורום לא רגע אחרי!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!