04/09/2012 19:31
 דרך המלך Posts: 5707
|
נחושה אהובה בהחלט וואווו נהנית לקרוא את רישומייך את כותבת מדהים וגם בפוסט שלך אני מרשה לעצמי להצטרף ולהסכים עם כל מילה ומילה על המקום זה מעולה כל הכבוד!!! בטוחה שקמת הבוקר עם הדהוד של ההרצאה )
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2012 12:27
 קרולין Posts: 6651
|
נחושתי יקירתי אכן הרצאה משובחת של מירי שלנו.. כמו תמיד מניעה לשינוי את מדהימה כתיבתך נפלאה אין כמוך בכנות ובשיתוף! שיהיה לך הכי טוב שיש בכל התחומים! אוהבת קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2012 05:47
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אשירה כתב:
תודה דני, לא קל לי לענות כי קורים דברים נוספים, איך אומרים? הצרות באות בצרורות. אני מעדיפה כרגע לא לפרט עד שדברים ייתבהרו, בתקווה שהכל ייגמר על הצד הטוב ביותר. dany כתב: תודה אשירוש. מה נשמע אצלכם? איך בעלך? אשירה כתב: בהצלחה לשתיכן!!!
אשירוש מחזקת אותך באהבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2012 18:56
 נחושה Posts: 6982
|
אשירוש, מאחלת לכם בשורות טובות ותעדכני כשתוכלי ועד אז  בטוחה שזה קצת עוזר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2012 18:54
|
רייצל כתב:
נחושה יקרה, אני קוראת את הפוסט שלך והנה את כותבת בדיוק מה שאני מרגישה. אין לי הסבר לכל המתחולל בראשי ובמחשבותי. "הוריקנים" הולכים חוזרים על עצמם. כנראה שלאחרים יש התקפי זעם אך אצלי זה התקפי אוכל. ואני שואלת את עצמי מה קורה? הרי אני יודעת את כל רזי הדיאטות בעל פה. עד 600 קלוריות ובלי פחממות מחמש אבל בתקופה הארונה זה כאילו לא מדבר אלי.... מחכה לשמוע את ההרצאה של מירי ואני בטוחה שהיא תדבר אלי כי אחרי הכל כולנו באותה סירה. מאחלת לכולנו שבוע וימים שפויים רייצל
יקירה אני בטוחה שההרצאה של מירי תכייל אותך חזרה לכיוון של עשיה ונחישות תנשמי...הכול בסדר ומה שלא יהיה בסדר, העיקר שאנחנו במסגרת ובתמיכה ויפייפיות בלב ובנפש וכך יהיה גם בחוץ...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2012 18:32
 dany Posts: 19819
|
מצטערת לשמוע ומקווה שגמרת את כל הצרורות הצרורות ותגענה בשורות טובות אמן!!!!!!!!!!!!!
אשירה כתב:
תודה דני, לא קל לי לענות כי קורים דברים נוספים, איך אומרים? הצרות באות בצרורות. אני מעדיפה כרגע לא לפרט עד שדברים ייתבהרו, בתקווה שהכל ייגמר על הצד הטוב ביותר. dany כתב: תודה אשירוש. מה נשמע אצלכם? איך בעלך? אשירה כתב: בהצלחה לשתיכן!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2012 15:50
 אשירה Posts: 4292
|
תודה דני, לא קל לי לענות כי קורים דברים נוספים, איך אומרים? הצרות באות בצרורות. אני מעדיפה כרגע לא לפרט עד שדברים ייתבהרו, בתקווה שהכל ייגמר על הצד הטוב ביותר. dany כתב:
תודה אשירוש. מה נשמע אצלכם? איך בעלך? אשירה כתב: בהצלחה לשתיכן!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2012 14:11
 רייצל Posts: 339
|
נחושה יקרה, אני קוראת את הפוסט שלך והנה את כותבת בדיוק מה שאני מרגישה. אין לי הסבר לכל המתחולל בראשי ובמחשבותי. "הוריקנים" הולכים חוזרים על עצמם. כנראה שלאחרים יש התקפי זעם אך אצלי זה התקפי אוכל. ואני שואלת את עצמי מה קורה? הרי אני יודעת את כל רזי הדיאטות בעל פה. עד 600 קלוריות ובלי פחממות מחמש אבל בתקופה הארונה זה כאילו לא מדבר אלי.... מחכה לשמוע את ההרצאה של מירי ואני בטוחה שהיא תדבר אלי כי אחרי הכל כולנו באותה סירה. מאחלת לכולנו שבוע וימים שפויים רייצל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2012 13:05
|
אשירה כתב:
בהצלחה לשתיכן!!!
תודה יקירה, מוזמנת להצטרף
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2012 12:59
|
תודה אשירוש. מה נשמע אצלכם? איך בעלך? אשירה כתב:
בהצלחה לשתיכן!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2012 12:55
|
בהצלחה לשתיכן!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2012 12:27
|
אשמח מאד שנהייה שותפות להצלחה
נחושה כתב:
dany כתב: נחושתי אהובה תמיד מילים שעושות חשק לשמוע ולהפנים. על המקום זה טוב.............. אך הפעם אני רוצה להיות קצת שונה...... זה יפה אך לא מספיק. אהובתי רוצה לשמוע ממך על ירידה ועוד אחת ועוד אחת, זהו שנת חדשה עומדת בפתח, וגם את וגם אני מבטיחות............. אז השנה שתינו עושות שינוי וחריש עמוק.............. אני מבטיחה ומתכוונת לקיים ואת???????????? מבטיחה ואקיים!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2012 09:27
 אייריס Posts: 3744
|
בוקר נפלא נחושתי, אז אני בדרכי להרצאה השבועית והמפגש החברתי. כייף לקרוא ובהצלחה בהמשך. יום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2012 08:55
|
dany כתב:
נחושתי אהובה תמיד מילים שעושות חשק לשמוע ולהפנים. על המקום זה טוב.............. אך הפעם אני רוצה להיות קצת שונה...... זה יפה אך לא מספיק. אהובתי רוצה לשמוע ממך על ירידה ועוד אחת ועוד אחת, זהו שנת חדשה עומדת בפתח, וגם את וגם אני מבטיחות............. אז השנה שתינו עושות שינוי וחריש עמוק.............. אני מבטיחה ומתכוונת לקיים ואת???????????? מבטיחה ואקיים!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2012 06:00
 אקורדיאון Posts: 16381
|
והיום אני בתור להרצאה,לקבל זריקת מוטיבציה לקראת החגים. יום נפלא.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2012 05:05
|
נחושתי אהובה תמיד מילים שעושות חשק לשמוע ולהפנים. על המקום זה טוב.............. אך הפעם אני רוצה להיות קצת שונה...... זה יפה אך לא מספיק. אהובתי רוצה לשמוע ממך על ירידה ועוד אחת ועוד אחת, זהו שנת חדשה עומדת בפתח, וגם את וגם אני מבטיחות............. אז השנה שתינו עושות שינוי וחריש עמוק.............. אני מבטיחה ומתכוונת לקיים ואת????????????
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2012 01:28
|
נחושה יקרה, הכי אני אוהבת ומעריכה זה את כנותך המוחלטת. אני ועוד רבים כמוני מפחדים לכתוב שמצליחים שמא ניכשל, ולא כותבים שנכשלים כי זה ממש בושה להודות בכך שאנחנו כל כך חלשים מול האוכל. ואילו את, באומץ לב וברהיטות כותבת את כל מה שעובר על כולנו, את ממש מדברת מתוכנו, את הקול הפנימי שלנו, ותודה לך על כך!!!  לילה טוב, חלומות פז!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2012 00:38
 EFF Posts: 6409
|
כל שבוע את מכינה אותנו להרצאה השבועית ומצרפת כל כך הרבה תובנות משלך..תודה !!! ובהצלחה בהמשך השבוע בלי "הסחפות למקומות מזיקים לנו"...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2012 22:54
|
miribelkin כתב:
עליזה יקרה איזה כף לקבל פידבק כזה בתחילת השבוע.....אני אוהבת מאד את ההרצאה הזאת....... מקוה שיהיה לך שבוע קל ובשליטה לילה טוב תודה רבה אוהבת מירי
לילה טוב מירוש
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2012 22:48
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
עליזה יקרה איזה כף לקבל פידבק כזה בתחילת השבוע.....אני אוהבת מאד את ההרצאה הזאת....... מקוה שיהיה לך שבוע קל ובשליטה לילה טוב תודה רבה אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|