04/09/2012 12:09
 קרולין Posts: 6651
|
שח יקרה בהצלחה רבה הגעת למקום הנכון ברוכה המצטרפת לפורום הנפלא שלנו קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2012 10:27
 נינוש Posts: 1442
|
שח יקרה מחר כבר הגיע, מקווה שהתחלת ההתחלה היא כייפית בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2012 10:09
 tal_f Posts: 900
|
מטפס הרים ושח... המון הצלחה בדרך החדשה... תהיו בטוחים שאתם במקום הכי טוב ! תקשיבו למירי ותעשו מה שהיא אומרת... ההצלחה שלכם קרובה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2012 15:48
 רבקה Posts: 8411
|
שח ברוכה הבאה לביתינו החם המפרגן והעוזר יגעת ומצאת באמת את הטוב ביותר מכאן נשאר רק להקפיד ולהתמיד שתהיה לך הצלחה בדרל השליטה והתוצאות יגיעו בשמחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2012 15:09
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בהצלחההההה !!! הגעת למקום הנכון!!! ברוכה הבאה למשפחת בלקין ... מה שמירי אומרת תעשי ותראי תוצאות מדהימות. בהצלחהה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2012 09:22
 אייריס Posts: 3744
|
בוקר טוב שח, הגעת למקום הנכון והאמיתי. הרבה בהצלחה בדרך החדשה והבטוחה. תעדכני יום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2012 09:00
 נחושה Posts: 6982
|
להקשיב, להפנים וליישם בהצלחה♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2012 06:03
 אקורדיאון Posts: 16381
|
שח,ברוכה המצטרפת ,רק להיות תלמידה ממושמעת ,לקחת מההרצאות מה שיותר וליישם. המון בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2012 05:01
 dany Posts: 19819
|
ברוכה הבאה שח יקרה כפי שכבר כתבו לך, להאזין להרצאת המבוא, להאזין בכל שבוע להרצאה השבועית, לאכול לפי התפריט, ולהקפיד על פחמימות רק עד השעה חמש זה בעצם הטיפ הכי חשוב. המון המון הצלחה ועוד סיפורים בהמשך. דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2012 01:39
 אשירה Posts: 4292
|
שח יקרה, בהצלחה רבה לך!!! כיף שבעלך אוהב אותך גם כך אבל עוד יותר כיף יהיה שגם את תאהבי את מה שישתקף במראה. בקשר לגלידה ולפלאפל אינני יודעת אבל מה שבטוח הוא שבדיאטה הזאת אין מצב לרעב ויש מצב לירידה במשקל, כל זאת כמובן אם פועלים על פי התוכנית ונעזרים בכל הטיפים והרעיונות היצירתיים של מירי, מורתנו הטובה והיקרה.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2012 00:40
 EFF Posts: 6409
|
שלום לך שח... נכון, ביקרת כבר במחוזות דיאטה, ניסית הרבה שיטות - אבל ממרומי נסיוני (25 שנים עם מירי) זה המקום הנכון והטוב ביותר להגשמת חלום הרזון.. בקרי בפורום העזרי בנו - ולפעמים אנחנו בך, כולנו התכנסנו כאן בדיוק לאותה המטרה הנכספת..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2012 23:23
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
שח יקרה מחמם את הלב שאת ומטפס ההרים המקסים, כבר נכנסתם ושיתפתם בפורום שלנו....זה סימן טוב. כתבה לך יפה נילי, תקשיבי ללהרצאת המבוא כמה פעמים.. והכי חשובה ההרצאה השבועית, שם כל הטיפים והסיפורים מהחיים.בתיבת הדואר האישי תכניסי פעם בשבוע שקילה, ותשאלי שם כל שאלה. תתמידי תהני ותצליחי.....שלך ואיתך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2012 22:19
 מטפס הרים Posts: 1533
|
ברוכה הבאה. כמצטרף בעל פז"מ ענק של חמישה ימים אני שולח לך ברכת הצלחה רבה וגם הנאה מהדרך. נראה לי שכמוני כמוך, את רבת נסיון, וגם לך כנראה כבר נמאס מהנדנדה של לרדת במכה ואחר כך לעלות במכה כפולה.. די לנו עם זה, גם לא בריא וגם לא מוכיח עצמו... יש לי את מלוא התחושה שכאן זה תהליך שפוי, ראוי ובנוי נכון לאנשים שרוצים לחיות ורזות ולא רק לרזות .. בהצלחה, להתראות. מטפס ההרים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2012 21:43
 1103 Posts: 5022
|
שלום שח תרשי לי לקדם בברכה את הצטרפותך לפורום המדהים שלנו ולאחל לךהצלחה רבה בתהליך ההרזיה. המאכלים אשר הזכרת שמופיעים בתפריט הינם רק הצעה לא חובה אך מופיעים שם גם מאכלים אחרים. תקשיבי להרצאת המבוא של מירי המיועדת לאלה הרשומים לדיאטה דרך האינטרנט,תפנימי את דבריה,תעשי בדיוק מה שיאמר שם אני מבטיחה לך שתראי ירידות.ישנן עוד בנות שרשומות לדיאטה דרך האינטרנט ומאוד מצליחות לרדת. תמשיכי לכתוב בפורום דבר שמאוד עוזר.השיטה של מירי עובדת בהצלחה אם נוהגים לפי הכללים של שלוש ארוחות ביום, בין הארוחות שתית מים ותה צמחים. לא משקאות דאיט ולא מוגזים ולאחר השעה חמש בערב בלי פחממות רק חלבונים וירקות, שני פירות ביום,5 פעמים בשבוע צעידה של 45דקות.כמובן להקשיב להרצאות השבועיות. תמיד ניתן להוועץ בדיאטנית או במירי דרך האתר.כדאי להצמד לתפריט זה מקל ומאוד עוזר. שבוע נפלא נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2012 21:14
 שח Posts: 169
|
ערב טוב לכולם... שנים אני שומעת מאנשים את המשפט, "את ממש בחורה יפה, תרדי כמה קילואים ותהיי מושלמת..." אז נכון שבעלי אוהב אותי מאוד גם ואפילו עם כל "הקילואים" האלו אבל זה כבר מציק לי אישית... (עודף של 30 קילו...) ניסיתי המווון סוגי דיאטות, בחרמון-מן ירדתי הכי הרבה, 16 קילו בחודשיים!! ותוך חצי שנה העלתי את הכל בחזרה..  בחודש האחרון חרשתי את האינטרנט בחיפושים אחרי "משהו טוב" והגעתי לכאן..... קיבלתי מקודם את התפריט, האמת.... די הופתעתי מהדברים שמותר לי לאכול שם... אולי עדיף לצנזר אותם? פלאפל בפיתה.. גלידה, חטיף שוקולד...מניסיוני כשאוכלים את כל הדברים האלו משמינים לא מרזים....  אשמח לשמוע טיפים וסיפורים מעודדים מכל מי שמוכן לשתף... מחזיקה אצבעות לעצמי ולכולנו ונקווה לטוב! שבוע טוב ובהצלחההההה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|