02/09/2012 06:08
 בלונדה.... Posts: 3603
|
רביד יקרה, ריגשת אותי מאוד בפוסט שלך. נראה לי שאם תצליחי להפריד כל דבר בלי לקשר אחד לשני יהיה יותר קל למרות שתמיד איכשהו הכל קשור אחד לשני. קודם כל חזרת לפה זה הכי חשוב . אני חושבת שאם תתאצמי ותעשי מה שמירי אומרת ותצטייני בהורדת משקל זה יביא לך המון ביטחון לשאר הדברים שאת.מתמודדת איתם . העבודה תגיע..כל הכבוד שאת הולכת ומנסה ולא.מתייאשת בסוף את תגיעי למקום.הנכון בזמן הנכון. לגביי הכדורים את.צודקת מאוד קשה לרדת עם הכדורים אך זה לא בלתי אפשרי..תתיעצי עם מירי ותבקשי הכוונה בנושא הזה. שיהיה לך המון הצלחה בשנה החדשה שמתחילה עכשיו....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2012 05:28
 אקורדיאון Posts: 16381
|
רביד יקירתי חזרת למסגרת ואת מודעת ומודה שיש בעיה שצריך לטפל בה. ברגע שתתחילי לרדת אין לי ספק שגם מצב הרוח והבטחון העצמי ואפילו מקום עבודה יהיו מנת חלקך,זה מעגל סגור ולטעמי הכל מתחיל מכאן. הגיע הרגע שתתחילי לאהוב את עצמך ולעשות למען.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2012 02:31
 אשירה Posts: 4292
|
רביד יקרה, תודה לך על השיתוף הבא מהלב ומהכאב. חרדה הינה תופעה פיזיולוגית המקשה על תפקודנו וטוב את עושה שאת מטפלת בעצמך. יש בך המון אומץ וכוח ובעזרת המסגרת ומירי בראשה אני בטוחה שתצליחי לנתב את עצמך להצלחה. קחי משימה אחר משימה ולאט לאט תעלי על דרך המלך, שבוע טוב ומלא שלווה!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 23:50
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
רביד יקרה בלי לדעת כיוונתי לך הרצאה. את תיעזרי בה מאד....נתראה מחר. תודה על השיתוף תמשיכי כך..... שבוע טוב אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 23:18
 מטפס הרים Posts: 1533
|
שלום רביד. קראתי את הפוסט שלך והוא מעורר כבוד. עצם העובדה שבימים של ראיונות עבודה, נושא שלכשעצמו דורש מכוונות רבה מאוד, את בוחרת להכליל בעולם התזונה שלך שליטה ובקרה- כל הכבוד!! זיהיתי עוצמה וסוג של נחישות בין מילותייך ואין לי ספק שאת תצליחי. חכמים כבר אמרו שמודעות האדם לקשייו או בעיותיו מהווה חמישים אחוז מפתרון הקשיים. אז אני לא יודע אם זה חמישים אחוז אבל אין לי ספק שכך הם פני הדברים. ולך יש מודעות של ממש וזה שווה זהב וזה ילווה אותך , המודעות שלך תלווה אותך ותאיר לך דרך כמו קרן אור .. יישר כח, שאפו ממני אלייך ובטוח בהצלחתך. להתראות. מטפס ההרים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 21:57
 הסמויה Posts: 2467
|
רביד יקרה גאה בך על הפתיחות ועל כך שאת מודה שיש לך בעיה ושהחלטת לטפל בה בזה שחזרת לקבוצה של מירי כבר עשית צעד ענקי לכיוון ההצלחה אני מאמינה שכשתתחילי לרדת במשקל מצב הרוח שלך ישתפר פלאים והכל יתחיל להסתדר לך אשמח לעזור ואשמח אם תמשיכי לשתף ולעדכן במצבך בהצלחה ואין ספק שההצלחה לא תאחר להגיע ריגשת אותי מאוד בדברייך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 21:37
 lilache Posts: 62
|
הי רביד,
קודם כל בהצלחה!!!! אני לא יודעת למה התרופות אבל מקווה שיחד עם המשקל גם התרופות יעלמו!!! המון המון בהצלחה!!! בכל התחומים! וכמו שצרות באות בצרורות כך גם ההצלחות - תחשבי חיובי יהיה חיובי!!! לילך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 21:30
 ravid Posts: 37
|
טוב אז נעים להכיר שמי רביד אני מה שנקרא לפי מירי חוזרת בתשובה...הייתי בחוג בפתח תקווה לפני כשלוש שנים ו7אז עברנו7 דירה לרחובות עזבתי והמשכתי להתנסות בתענוגות של דיאטת חרמון וכו'...לפני שלושה שבועות החלטתי סטופ חוזרת למירי ונוסעת במיחוד מרחובות לפתח תקווה כי זה שווה את הזמן הדלק(8.26!!)בלי הרבה לפרט אני כבר מעל שנה לוקחת תרופות נגד וחרדות במינונים מטורפים שמקשה עליי בנוסף כבר כמה חודשים איני עובדת ומתרוצצת בין ראיונות עבודה..אני יודעת שאסור לשקוע ברחמים עצמיים אבל זה ממש לא מקל על החיים ובטח לא על הדיאטה..אז השבוע היה שבוע מזעזע קיבלתי תשובות שליליות ממקומות עבודה שהייתי בטוחה שזהו זה..החרדות חזרו בגדול ומצאתי את עצי רק במיטה כל היום ואוכלת..ובולסת..נו אתם יודעים..והפלא ופלא כמובן שראיתי במשקל עלייה..לא מפתיע..והגראנד פינאלה היה דווקא לשמוע מישהי שדווקא מאד קרובה אליי בטלפון .."מה? נראה לך שעלית? איך זה יכול להיות???מה את אומרת?מה יהיה???"רציתי למות וכבר פרצתי בבכי אני פשוט יושבת בדמעות מול המסך..גם ככה קשה להכנס למשטר כשיש לך לפחות 20 קילו לרדת לפנייך, את מובטלת עם תרופות מפה עד לירושלים ,לראות עלייה ו.....כבר לא נושמת..לא יודעת מאיפה הכוח לפתיחות הזו.. זהו סתם רציתי לשתף אשמח לכל תגובה ומקווה להכנס לכאון יותר אולי זה באמת יעזור בתהליך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|