05/09/2012 05:21
 dany Posts: 19819
|
המון המון הצלחה כי את מלאת מוטיבציה וזו ממש הדקה לנצל.......................
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2012 01:39
 ravid Posts: 37
|
יי איזה כיף באמת מקסימות אחת אחת פה כולן ונראה לי שאכנס מעכשיו מחדש פשוט בשמי הרגיל הדס זה השם השני שלי אבל רוצה שיכירו אותי כרביד..כבר הולכת לשנות... עם המשך סיפור מאתמול בערב..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2012 00:19
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
הדס יקרה כבר מזמן לא התקיים שירשור מוצלח ותומך כל כך, תמשיכי לשתף ולהתחזק, את רואה בכל הרצאה לומדים..... בהצלחה יקירתי המקסימה אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2012 23:40
|
תודה לכולכן..מחר על הבוקר אני בקניות בסופר..נחפש את זה..לילה טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2012 12:36
 קרולין Posts: 6651
|
רביד יקרה, ברוכה השבה למירי שלנו עשית את ה בחירה הנכונה ביותר בשבילך תודה על השיתוף שיהיה לך בהצלחה רבה ורק טוב קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2012 02:34
 1103 Posts: 5022
|
המילה קינמון נשמטה מהפוסט אפשר להוסיף ליוגורט והקוואקר נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2012 02:33
|
קוואקר אינסטנט או קוואקר דק,אפשר לערבב בתוך יוגורט להמתיק להוסיף והרי לך מעדן. אפשר לבשל את הקואקר עם חלב והרי לך דייסה אפשר להוסיף קוואקר למרק ירקות הקוואקר בא בקופסה עגולה ובמרכולים שונים כמו עדן מרקט או בחניות התבלינים אפשר לקנות קוואקר במשקל. נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2012 00:39
|
קוואקר?סליחה על הבורות אבל מה זה בדיוק?איפה קונים?אני מכירה רק קוואקר בקופסה עגולה כזו שנדמה לי שזה לדייסה...טוב ששאלתי לפני שסתם בלסתי..תודה בנות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2012 08:28
 מיכל שרון Posts: 1318
|
הי רביד.. פשוט תחליפי את הגרנולה בקוואקר - הרבה יותר בריא ומשביע והרבה פחות משמין. hadas כתב:
אופס..שכחתי להוסיף..קצת נבהלתי היום בהרצאה מירי זרקה משו על מישהי שלא ירדה בגלל המון סוכר בתפריט..בתה בקפה אני נבהלתי זה אומר שאסור לי לאכול למשל יוגורט 3 אחוז עם גרנולה שמן הסתם יש בו סוכר?? לפני חמש כמובן...עכשיו כבר נכנסתי ללחץ...תודה לעונים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2012 06:58
|
רביד מירי מדברת על יוגורט אקטיביה 3% לבן בלי תוספות.גרנולה לא בבית ספרינו נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2012 05:07
|
רביד יקרה תנסי להיצמד לתפריט שיש לך לפחות בהתחלה עד שאת לומדת את הנושא לעומקו וכל שאלה שיש לך תפני באתר ותקבלי תשובה.
hadas כתב:
אופס..שכחתי להוסיף..קצת נבהלתי היום בהרצאה מירי זרקה משו על מישהי שלא ירדה בגלל המון סוכר בתפריט..בתה בקפה אני נבהלתי זה אומר שאסור לי לאכול למשל יוגורט 3 אחוז עם גרנולה שמן הסתם יש בו סוכר?? לפני חמש כמובן...עכשיו כבר נכנסתי ללחץ...תודה לעונים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2012 23:53
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2012 23:49
|
וואווווווווו כמה תגובות..כמה חום באמת לא ציפיתי.. ואני כזו רגשנית שמצליחה גם להתרגש מזה שאומרים לי שריגשתי..חחח.רציתי לשתף שהיום נשקלתי עם כל הפחדים...וראו זה פלא.. במקום...אחרי כל ההיסטריה המיותרת..גם למדתי שיעור נוסף לא להישקל בבית.... המון תודה לכל המגיבים כולכם ריגשתם ותודה לכולם על ההתייחסות מקווה להכנס לכאן באופן קבוע יותר ומסודר נשיקות ובהצלחה לכולנווווווווווו...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2012 14:28
 רבקה Posts: 8411
|
רביד את רואה אותך כבר בפוסט שכתבת שאת מקסימה עם מוטיבציה להצליח והנה הגיע הצעד הראשון החזרה בתשובה אצל מירי שכאן בחוגים וביחד בפורום את תצליחי לחזור לאיתנך עם הקפדה והכנת שיעורי הבית שמורתינו הגדולה מכולן נותנת ותראי במו עינייך שהכל מחייך אלייך יקירתי ותחזירי לעצמך את הבטחון העצמי ולצעוד בגאווה עם ראש מורם לעבר ההצלחה אנחנו כאן איתך בעזרה תמיכה ופרגון תיפסי זאת בשתי ידיים כאן ועכשיו ברוכה השבה לבית ספרינו והמון בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2012 13:10
 נינוש Posts: 1442
|
רביד יקרה מי אם לא אנחנו, יבינו אותך, זה מעצבן, מבעס ומכעיס אך מה לעשות אין לנו ברירה רביד, אם לא הייתי רואה במו עיני איך השיטה עובדת , לא הייתי מאמינה אני אצל מירי מעל 15 שנה ויודעת שזה לתמיד, פשוט חייבת להיות במסגרת. תהיה חזקה, תרחצי פנים, ****** החברות ויאלה לחתוך ירקות בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2012 10:27
 יולי Posts: 754
|
רביד אני מבינה את הקושי שלך. אבל חשוב שתזכרי שעצם זה שחזרת לחוגים עשית את הצעד הראשון כדי לרזות ולשמור על המשקל ולהחזיר לך את השליטה במשקל ובכלל. לגבי עבודה- אני בטוחה שברגע שתגיע העבודה המתאימה לך את תתקבלי, אולי העיכוב הוא מכיוון שבינתיים העבודות שבהן היית בראיונות לא באמת התאימו לך. בנוסף לכך, עצם ההשתתפות בחוגים והחזרה לשליטה באוכל וזה תהליך זה לא תמיד קורה מייד, אבל זה גם בעיקר תלוי בך, תחזיר לך חזרה הרבה מהביטחון העצמי שניכר שירד בגלל העליה במשקל שהתרחשה אצלך. מה שאני מנסה לומר זה שאת מתחילה ללכת בדרך הנכונה הירידה במשקל תחזיר לך ביטחון עצמי שייקל עלייך גם בראיונות עבודה וגם בכלל, בהרגשה, אורח החיים הבריא גם עוזר לבריאות ואם זה לא משהו כרוני (ולכל דבר יש תרופות, מקסימום לוקחים כדורים...זה בסדר) אז אולי יירדו מינונים או הצורך בתרופות. בכל מקרה מה שחשוב הוא שתרגישי טוב עם עצמך נפשית וגופנית ואני מאחלת לך שהשנה הזאת את תעשי את השינוי אבל...החשוב הוא להתמיד, וכמובן אחרי שתגיעי למשקל שאת רוצה להגיע אליו חשוב להמשיך להגיע כדי ללמוד לשמור על המשקל החדש. אני מבינה שהיה קשה לשתף, כי נראה לך שהכל לא מסתדר, אבל בעצם, אם תחשבי על זה אחרת קצת, את מתחילה לטפל בעצמך, ואת כבר בתחילתו של שינוי, אז תני יד ועוד אחת כי גם מירי וכולנו פה מושיטים לך ידיים רבות וכולנו פה רוצים לעזור. את מוזמנת לכתוב בפורום בכל עת, להתייעץ, לשתף, לספר ותראי עם הזמן איך שאת קמה ומתחילה לעשות. השינוי מתחיל כבר עכשיו. הנה, נרשמת וכתבת לנו....אז, נגבי את הדמעות מהפנים, תתלבשי יפה , תראי שבחוץ השמש זורחת והחיים ממשיכים והם יפים ותזרמי עם השינוי שלך, תגיעי גם השבוע לחוג, לא משנה מה מראות המאזניים , ואם עלית, לא נורא...אז אכלת, אבל לשבוע הבא כבר תלמדי עוד דרכי התמודדות ותראי ש..כולנו באותה הסירה, את לא לבד. חייכי לעולם והא יחייך אלייך חזרה. יום מקסים, יולי edited by יולי on 9/2/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2012 09:57
 אייריס Posts: 3744
|
רביד כל הכבוד שעשית את הבחירה הנכונה והשפוייה. את תצליחי כאן בעצם נוכחותך. רק תהיי סבלנית ולא לחוצה אין דיאטה אינסטנט אנחנו צריכים ללמוד ולהפנים שזה אורח חיים וככה נצליח להתמיד. מאחלת לך הצלחה רבה והמון תמיכה כאן בכל שעה. יום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2012 09:36
 נחושה Posts: 6982
|
רביד יקירה, ראשית טוב ששיתפת, אולי מכאן תגיע הישועה.... שנית, את חוזרת בתשובה זאת אומרת שאת מכירה את מירי ואת השיטה ואת האימרה מים באבן עושים חור ואת כבר בוודאי הצלחת לרדת בסבב הקודם שהיית אצלה... את צריכה להיזכר ולחוש את הרגשות שהיו לך כשירדת אז, כשעבדת אז...לזהות את מוקדי הכוח והנחישות שלך ולהתמקד בהם. לגבי "נשמות טובות" פשוט להתעלםםםםםםםםםםםםםםםם, זה לא מניע אותך אלא סוחט ומוציא את כוחותייך ונחישותך, אז לא צריך!!! מאחלת לך בהצלחה יקירה ואל תשכחי לנשום עמוק, את בריאה ומתרוצצת בחיפוש עבודה ולא חולה בבית, אשריך... יהיה בסדר!!! בהצלחה יקירה נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2012 08:39
|
היי רביד את בחורה אמיצה.כפי שנכתב לך ע"י חברותי,השיתוף שלך אינו קל ואינו מובן מאליו.עצם העובדה שחזרת לחוגים של מירי, לאחר שהבנת שאין קיצורי דרך ואין תחליפים למירי ושיטתה,אני בטוחה שהפעם תצליחי.השיתוף בפורום גם הוא יהיה לך לעזר. התהליך לא יהיה קל אך לא בלתי אפשרי.את חייבת להאמין בעצמך,אנחנו כאן נתמוך בך.אני בטוחה שיתר בעיותיך לאט לאט יסתדרו על הצד הטוב ביותר.כאשר תשילי את הקילוגרמים העודפים מגופך,בטחונך העצמי יתחזק,תתקבלי למקום עבודה ויותר לא תזדקקי לכדורים, חשוב ביותר להפנים את שיטתה של מירי להתנהג לפי הכללים וכמובן להתמיד להגיע לשקילה. גם אם לא קל לא להרים ידיים.אין חכם כבעל נסיון, ,אני חברה בחוגים של מירי כ-25שנה.החוג הפך לחלק מחיי,אין מצב שהעזוב ואלך לרעות בשדות יועצי דיאטה אחרים. אני מאחלת לך הצלחה רבה בתהליך ההרזיה שבוע נפלא נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2012 06:47
|
רביד יקרה השיתוף שלך כאן הוא לא מובן מאליו ואני רואה את זה כמחמאה לפורום. מצבך באמת לא קל את במלכודת של כמה וכמה דברים והתחושה שדברים סוגרים עליך ללא פיתרון היא קשה מאד. אך הנה יש לך כבר איזה קצה של אור בקצה המנהרה. הקבוצה של מירי....... בעקבותיה ירידה במשקל, מה שיביא למצב רוח טוב יותר, לבטחון גבוה יותר, לתחושה של הצלחה שתקרין לכל מקום שבו תגעי. אני מקווה שאם השינוי במצב הרוח תוכלי גם לרדת במינון של התרופות. אני מכירה חברות שלוקחות ים של תרופות ובכל זאת מצליחות לרדת במשקל, ז"א זה ניתן וזה אפשרי. בהצלחה יקירה תמשיכי לשתף ובטוחני שאנחנו כאן נעשה הכל בכדי לתמוך בך. דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|