הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מרגישה צורך לשתף..לכל הפורום ובמיוחד למירי יקרה..ת

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
05/09/2012 05:21

dany
dany
המון המון הצלחה כי את מלאת מוטיבציה וזו ממש הדקה לנצל.......................
0 קישור קבוע (Permalink)
05/09/2012 01:39

ravid
ravid
יי איזה כיף באמת מקסימות אחת אחת פה כולן ונראה לי שאכנס מעכשיו מחדש פשוט בשמי הרגיל הדס זה השם השני שלי אבל רוצה שיכירו אותי כרביד..כבר הולכת לשנות...
עם המשך סיפור מאתמול בערב..
0 קישור קבוע (Permalink)
05/09/2012 00:19

miribelkin
miribelkin
Administrator
הדס יקרה כבר מזמן לא התקיים שירשור מוצלח ותומך כל כך,
תמשיכי לשתף ולהתחזק, את רואה בכל הרצאה לומדים.....
בהצלחה יקירתי המקסימה אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
04/09/2012 23:40

ravid
ravid
תודה לכולכן..מחר על הבוקר אני בקניות בסופר..נחפש את זה..לילה טוב
0 קישור קבוע (Permalink)
04/09/2012 12:36

קרולין
קרולין
רביד יקרה,
ברוכה השבה למירי שלנו עשית את ה בחירה הנכונה ביותר בשבילךsmile
תודה על השיתוף שיהיה לך בהצלחה רבה ורק טובsmile
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
04/09/2012 02:34

1103
1103
המילה קינמון נשמטה מהפוסט אפשר להוסיף ליוגורט והקוואקר
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
04/09/2012 02:33

1103
1103
קוואקר אינסטנט או קוואקר דק,אפשר לערבב בתוך יוגורט להמתיק להוסיף והרי לך מעדן.
אפשר לבשל את הקואקר עם חלב והרי לך דייסה אפשר להוסיף קוואקר למרק ירקות
הקוואקר בא בקופסה עגולה ובמרכולים שונים כמו עדן מרקט או בחניות התבלינים אפשר לקנות קוואקר במשקל.
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
04/09/2012 00:39

ravid
ravid
קוואקר?סליחה על הבורות אבל מה זה בדיוק?איפה קונים?אני מכירה רק קוואקר בקופסה
עגולה כזו שנדמה לי שזה לדייסה...טוב ששאלתי לפני שסתם בלסתי..תודה בנות
0 קישור קבוע (Permalink)
03/09/2012 08:28

מיכל שרון
מיכל שרון
הי רביד.. פשוט תחליפי את הגרנולה בקוואקר - הרבה יותר בריא ומשביע והרבה פחות משמין.
hadas כתב:
אופס..שכחתי להוסיף..קצת נבהלתי היום בהרצאה מירי זרקה משו על מישהי שלא ירדה בגלל המון סוכר בתפריט..בתה בקפה
אני נבהלתי זה אומר שאסור לי לאכול למשל יוגורט 3 אחוז עם גרנולה שמן הסתם יש בו סוכר?? לפני חמש כמובן...עכשיו כבר נכנסתי ללחץ...תודה לעונים
0 קישור קבוע (Permalink)
03/09/2012 06:58

1103
1103
רביד
מירי מדברת על יוגורט אקטיביה 3% לבן בלי תוספות.גרנולה לא בבית ספרינו
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
03/09/2012 05:07

dany
dany
רביד יקרה
תנסי להיצמד לתפריט שיש לך לפחות בהתחלה עד שאת לומדת את הנושא לעומקו וכל שאלה שיש לך תפני באתר ותקבלי תשובה.

hadas כתב:
אופס..שכחתי להוסיף..קצת נבהלתי היום בהרצאה מירי זרקה משו על מישהי שלא ירדה בגלל המון סוכר בתפריט..בתה בקפה
אני נבהלתי זה אומר שאסור לי לאכול למשל יוגורט 3 אחוז עם גרנולה שמן הסתם יש בו סוכר?? לפני חמש כמובן...עכשיו כבר נכנסתי ללחץ...תודה לעונים
0 קישור קבוע (Permalink)
02/09/2012 23:53

ravid
ravid
0 קישור קבוע (Permalink)
02/09/2012 23:49

ravid
ravid
וואווווווווו כמה תגובות..כמה חום באמת לא ציפיתי..
ואני כזו רגשנית שמצליחה גם להתרגש מזה שאומרים לי שריגשתי..חחח.רציתי לשתף שהיום נשקלתי עם כל הפחדים...וראו זה פלא..
במקום...אחרי כל ההיסטריה המיותרת..גם למדתי שיעור נוסף לא להישקל בבית....
המון תודה לכל המגיבים כולכם ריגשתם ותודה לכולם על ההתייחסות מקווה להכנס לכאן באופן קבוע יותר ומסודר
נשיקות ובהצלחה לכולנווווווווווו...
0 קישור קבוע (Permalink)
02/09/2012 14:28

רבקה
רבקה
רביד את רואה אותך כבר בפוסט שכתבת
שאת מקסימה עם מוטיבציה להצליח
והנה הגיע הצעד הראשון החזרה בתשובה אצל מירי
שכאן בחוגים וביחד בפורום את תצליחי לחזור לאיתנך עם הקפדה והכנת שיעורי הבית
שמורתינו הגדולה מכולן נותנת
ותראי במו עינייך שהכל מחייך אלייך יקירתי ותחזירי לעצמך את הבטחון העצמי
ולצעוד בגאווה עם ראש מורם לעבר ההצלחה
אנחנו כאן איתך בעזרה תמיכה ופרגון
תיפסי זאת בשתי ידיים כאן ועכשיו
ברוכה השבה לבית ספרינו והמון בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
02/09/2012 13:10

נינוש
נינוש
רביד יקרה
מי אם לא אנחנו, יבינו אותך, זה מעצבן, מבעס ומכעיס אך מה לעשות אין לנו ברירה
רביד, אם לא הייתי רואה במו עיני איך השיטה עובדת , לא הייתי מאמינה
אני אצל מירי מעל 15 שנה ויודעת שזה לתמיד, פשוט חייבת להיות במסגרת.
תהיה חזקה, תרחצי פנים, ****** החברות ויאלה לחתוך ירקות
בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/09/2012 10:27

יולי
יולי
רביד
אני מבינה את הקושי שלך. אבל חשוב שתזכרי שעצם זה שחזרת לחוגים עשית את הצעד הראשון כדי לרזות ולשמור על המשקל ולהחזיר לך את השליטה במשקל ובכלל. לגבי עבודה- אני בטוחה שברגע שתגיע העבודה המתאימה לך את תתקבלי, אולי העיכוב הוא מכיוון שבינתיים העבודות שבהן היית בראיונות לא באמת התאימו לך. בנוסף לכך, עצם ההשתתפות בחוגים והחזרה לשליטה באוכל וזה תהליך זה לא תמיד קורה מייד, אבל זה גם בעיקר תלוי בך, תחזיר לך חזרה הרבה מהביטחון העצמי שניכר שירד בגלל העליה במשקל שהתרחשה אצלך. מה שאני מנסה לומר זה שאת מתחילה ללכת בדרך הנכונה הירידה במשקל תחזיר לך ביטחון עצמי שייקל עלייך גם בראיונות עבודה וגם בכלל, בהרגשה, אורח החיים הבריא גם עוזר לבריאות ואם זה לא משהו כרוני (ולכל דבר יש תרופות, מקסימום לוקחים כדורים...זה בסדר) אז אולי יירדו מינונים או הצורך בתרופות. בכל מקרה מה שחשוב הוא שתרגישי טוב עם עצמך נפשית וגופנית ואני מאחלת לך שהשנה הזאת את תעשי את השינוי אבל...החשוב הוא להתמיד, וכמובן אחרי שתגיעי למשקל שאת רוצה להגיע אליו חשוב להמשיך להגיע כדי ללמוד לשמור על המשקל החדש.
אני מבינה שהיה קשה לשתף, כי נראה לך שהכל לא מסתדר, אבל בעצם, אם תחשבי על זה אחרת קצת, את מתחילה לטפל בעצמך, ואת כבר בתחילתו של שינוי, אז תני יד ועוד אחת כי גם מירי וכולנו פה מושיטים לך ידיים רבות וכולנו פה רוצים לעזור. את מוזמנת לכתוב בפורום בכל עת, להתייעץ, לשתף, לספר ותראי עם הזמן איך שאת קמה ומתחילה לעשות. השינוי מתחיל כבר עכשיו. הנה, נרשמת וכתבת לנו....אז, נגבי את הדמעות מהפנים, תתלבשי יפה , תראי שבחוץ השמש זורחת והחיים ממשיכים והם יפים ותזרמי עם השינוי שלך, תגיעי גם השבוע לחוג, לא משנה מה מראות המאזניים , ואם עלית, לא נורא...אז אכלת, אבל לשבוע הבא כבר תלמדי עוד דרכי התמודדות ותראי ש..כולנו באותה הסירה, את לא לבד.
חייכי לעולם והא יחייך אלייך חזרה.
יום מקסים,
יולי
edited by יולי on 9/2/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
02/09/2012 09:57

אייריס
אייריס
רביד כל הכבוד שעשית את הבחירה הנכונה והשפוייה. את תצליחי כאן בעצם נוכחותך. רק תהיי סבלנית ולא לחוצה אין דיאטה אינסטנט אנחנו צריכים ללמוד ולהפנים שזה אורח חיים וככה נצליח להתמיד.
מאחלת לך הצלחה רבה והמון תמיכה כאן בכל שעה. יום נפלא
0 קישור קבוע (Permalink)
02/09/2012 09:36

נחושה
נחושה
רביד יקירה,
ראשית טוב ששיתפת, אולי מכאן תגיע הישועה....
שנית, את חוזרת בתשובה זאת אומרת שאת מכירה את מירי ואת השיטה ואת האימרה מים באבן עושים חור
ואת כבר בוודאי הצלחת לרדת בסבב הקודם שהיית אצלה...
את צריכה להיזכר ולחוש את הרגשות שהיו לך כשירדת אז, כשעבדת אז...לזהות את מוקדי הכוח והנחישות שלך ולהתמקד בהם.
לגבי "נשמות טובות" פשוט להתעלםםםםםםםםםםםםםםםם, זה לא מניע אותך אלא סוחט ומוציא את כוחותייך ונחישותך, אז לא צריך!!!
מאחלת לך בהצלחה יקירה ואל תשכחי לנשום עמוק, את בריאה ומתרוצצת בחיפוש עבודה ולא חולה בבית, אשריך...
יהיה בסדר!!!
בהצלחה יקירה
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
02/09/2012 08:39

1103
1103
היי רביד
את בחורה אמיצה.כפי שנכתב לך ע"י חברותי,השיתוף שלך אינו קל ואינו מובן מאליו.עצם העובדה שחזרת לחוגים של מירי,
לאחר שהבנת שאין קיצורי דרך ואין תחליפים למירי ושיטתה,אני בטוחה שהפעם תצליחי.השיתוף בפורום גם הוא יהיה לך לעזר.
התהליך לא יהיה קל אך לא בלתי אפשרי.את חייבת להאמין בעצמך,אנחנו כאן נתמוך בך.אני בטוחה שיתר בעיותיך לאט לאט יסתדרו
על הצד הטוב ביותר.כאשר תשילי את הקילוגרמים העודפים מגופך,בטחונך העצמי יתחזק,תתקבלי למקום עבודה ויותר לא תזדקקי לכדורים,
חשוב ביותר להפנים את שיטתה של מירי להתנהג לפי הכללים וכמובן להתמיד להגיע לשקילה. גם אם לא קל לא להרים ידיים.אין חכם כבעל נסיון,
,אני חברה בחוגים של מירי כ-25שנה.החוג הפך לחלק מחיי,אין מצב שהעזוב ואלך לרעות בשדות יועצי דיאטה אחרים.
אני מאחלת לך הצלחה רבה בתהליך ההרזיה
שבוע נפלא
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
02/09/2012 06:47

dany
dany
רביד יקרה
השיתוף שלך כאן הוא לא מובן מאליו ואני רואה את זה כמחמאה לפורום.
מצבך באמת לא קל את במלכודת של כמה וכמה דברים והתחושה שדברים סוגרים עליך ללא פיתרון היא קשה מאד.
אך הנה יש לך כבר איזה קצה של אור בקצה המנהרה. הקבוצה של מירי....... בעקבותיה ירידה במשקל, מה שיביא למצב רוח טוב יותר, לבטחון גבוה יותר, לתחושה של הצלחה שתקרין לכל מקום שבו תגעי.
אני מקווה שאם השינוי במצב הרוח תוכלי גם לרדת במינון של התרופות.
אני מכירה חברות שלוקחות ים של תרופות ובכל זאת מצליחות לרדת במשקל, ז"א זה ניתן וזה אפשרי.
בהצלחה יקירה
תמשיכי לשתף ובטוחני שאנחנו כאן נעשה הכל בכדי לתמוך בך.
דני
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מרגישה צורך לשתף..לכל הפורום ובמיוחד למירי יקרה..ת

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!