03/09/2012 05:56
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מטפס הרים כתב:
הי נחושה. אהבתי את הרעיון , אני עומד לי בכבש המטוס, מנופף לשלום, לבוש הייטב, חתיך הורס נוחת חזרה בארץ ישראל.. גדול! אני מניח שבשביל הגשמת העניין עד תום ידרשו עוד כמה טיסות אבל כאלו יש לי המון... מתאים לי!! ואת אכן צודקת, לתדהמתי השעון גם כאן בשוויץ מורה חמש , והוא אפילו עושה את זה שעה אחת מוקדם יותר מירושלים של זהב.
בהחלט זה יהיה המסלול.בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2012 05:09
 dany Posts: 19819
|
שהתחזית היא ריאלית לא תבוא אכזבה ממוטטת.
נחושה כתב:
מטפס הרים כתב: הי נחושה. אהבתי את הרעיון , אני עומד לי בכבש המטוס, מנופף לשלום, לבוש הייטב, חתיך הורס נוחת חזרה בארץ ישראל.. גדול! אני מניח שבשביל הגשמת העניין עד תום ידרשו עוד כמה טיסות אבל כאלו יש לי המון... מתאים לי!! ואת אכן צודקת, לתדהמתי השעון גם כאן בשוויץ מורה חמש , והוא אפילו עושה את זה שעה אחת מוקדם יותר מירושלים של זהב. ההרצאה הנהדרת של מירי השבוע בהחלט עוסקת בעניין ואני עדיין שומעת אותה מהדהדת בראשי... נו...בהחלט יש למה לצפות....ציפיה ראלית לכל נסיעה והתמדה בתרגול ובמודעות מהצלחה להצלחה...ותמיד יפה שעה אחת קודם 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2012 05:07
|

מטפס הרים כתב:
שלום לכולם וכולן מציריך הקרירה. שוב תודה רבה על העיצות, העידוד והטיפים. אין כמוכם , אחלה פורום. להתראות. אני חייב להגיד שבענייני טיפוס הרים כאן יש את האלפים.. חתיכת אתגר אל מול הרי הגליל שלנו...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2012 22:30
 נחושה Posts: 6982
|
מטפס הרים כתב:
הי נחושה. אהבתי את הרעיון , אני עומד לי בכבש המטוס, מנופף לשלום, לבוש הייטב, חתיך הורס נוחת חזרה בארץ ישראל.. גדול! אני מניח שבשביל הגשמת העניין עד תום ידרשו עוד כמה טיסות אבל כאלו יש לי המון... מתאים לי!! ואת אכן צודקת, לתדהמתי השעון גם כאן בשוויץ מורה חמש , והוא אפילו עושה את זה שעה אחת מוקדם יותר מירושלים של זהב.
ההרצאה הנהדרת של מירי השבוע בהחלט עוסקת בעניין ואני עדיין שומעת אותה מהדהדת בראשי... נו...בהחלט יש למה לצפות....ציפיה ראלית לכל נסיעה והתמדה בתרגול ובמודעות מהצלחה להצלחה...ותמיד יפה שעה אחת קודם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2012 22:25
 מטפס הרים Posts: 1533
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2012 22:19
 נחושה Posts: 6982
|
מטפס הרים כתב:
שלום לכולם וכולן מציריך הקרירה. שוב תודה רבה על העיצות, העידוד והטיפים. אין כמוכם , אחלה פורום. להתראות. אני חייב להגיד שבענייני טיפוס הרים כאן יש את האלפים.. חתיכת אתגר אל מול הרי הגליל שלנו...
מטפס הרים יקר, תראה את הטוב בכל דבר, קריר יופי נהדר, יש נוף יפה ואתה בחו"ל...מוזלי יש בכל מקום, צלחת וכוסות במידה הבינלאומית וכן גם השעה חמש מופיעה בשעון בחו"ל תדמיין לעצמך שאתה יורד מכבש המטוס חתיך הורס ומנופף לשלום לכל החפצים ביקרך, כבר רזית נכון? במידה ותהיה נפילה, נגב את הברכיים, רחץ פנים, קום ותאמר לעצמך, הכול בסדר, ממשיכים לטפס במעלה ההר... עשיה מוצלחת אישית ועסקית והמשך לשתף אותנו משם...את כל שאר הטיפים כבר כתבו לך....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2012 22:13
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2012 17:27
 adish Posts: 342
|
מטפס הרים! בלי פחמימות מ17 הליכה כוח רצון המון המון הצלחה!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2012 15:45
 רבקה Posts: 8411
|
מטפס יקר ראשית טיסה נעימה עם הרבה מחשבה כיצד להצליח הפעם גם בנסיעה הקרובה החלטתך להצליח וליישם את חוקי הבית הם שיובילו אותך לפיסגה בבטחה גם אם מעדת לקום מיד כפי שהמסגרת בה אתה נמצא דורשת זאת ממך צא לדרכך בבטחה ובהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2012 05:24
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מה אומר לך מטפס,לא קלה היא דרכנו אבל הפעם אתה ממש לא רוצה שזה יקרה ,הצטרפת למסגרת מתוך רצון ללהגיע באמצעותה לפיסגה וללא ספק תהיינה פציעות בדרך אך אתה תדאג שיגלידו במהירות ותמשיך לטפס ולא משנה על איזו יבשת ,דבר לאדם חכם-אתה ועשה החלטה שהפעם זה יהיה אחרת. אכן כפי שכבר נכתב כאן ללא פחמימות מחמש ניתן לממש גם מעבר לים. טיסה נעימנ והצלחה רבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2012 02:42
 אשירה Posts: 4292
|
מטפס יקר, לצערי קרה לי בחו"ל בדיוק מה שתיארת, מזל שאני לא נוסעת לעיתים קרובות. אני מניחה שאם שזאת שיגרת חייך, הנסיעות, אתה תשכיל ותמצא את השביל המתאים במהלך הטיפוס. הצטרפת אלינו עם המון מוטיבציה ונחישות ואין לי ספק שאתה בדרך להצלחה!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 21:58
 הסמויה Posts: 2467
|
אין ספק שאתה כבר בדרך לפיסגה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 20:39
 avi_i Posts: 269
|
מטפס יקר, כמה עצות בתור מישהי שטסה הרבה - 1. להגיע לשדה תעופה הכי קרוב שאפשר לזמן הטיסה, לקנות בקבוק מיים גדול ולעלות איתו למטוס 2. אם אפשר להזמין לך אוכל לטיסה את המנת פירות חתוכים - במקום כל האוכל המשמין של הטיסה 3. במשך השהייה בחו״ל אם אפשר - לא לאכול ארוחת בוקר במלון, בכל סטארבקס או בית קפה אחר אפשר היום למצוא פרי ויוגורט לאכול עם הקפה של הבוקר 4. בכל הפגישות עבודה להזמין מים ותה צמחים 5. אלכוהול - להשתדל לא לשתות אבל אם אין ברירה, כוס יין לבן ולהוסיף לה סודה, לשתות לאט ולהשתדל להשאיר את הכוס חצי מלאה שלא ימזגו לך עוד .... 6. להגיד לאנשים שאתה שומר על תפרטי מסויים!!!! תתפלא כמה הבנה תקבל מאנשים
בהצלחה מלונדון אבי edited by avi_i on 9/1/2012 edited by avi_i on 9/1/2012 edited by avi_i on 9/1/2012 edited by avi_i on 9/1/2012
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 20:29
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
כל הכבוד לך על השיתוף.....נראה לי אתה ממש בדרך לפיסגה..... גם בחול אנחנו לא אוכלים פחמימות מ5, וזה עובד...... שיהיה לך שבוע נפלא ובשליטה, מחכים להמשך...... להתראות שלך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 20:07
 EFF Posts: 6409
|
אכן אתגר גדול, אבל השמירה על המנעות מפחמימות בערב מצליחה גם בחו"ל - יש כל כךהרבה מה לאכול מעבר לפחמימות..לגבי ארוחת הבוקר "העמסה" אחת של צלחת עם הרבה ירקות מעט פחמימה וחלבון מבלי לחזור לשולחן המזנון עוזר מאוד..והכי חשוב - רצון ומוטיבציה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 19:37
 נינוש Posts: 1442
|
מטפס הרים יקר כמה עצות אליך מקווה שיעזרו לך א. ארוחת הבוקר של מירי מקווה שאתה כבר מכיר אותה יוגורט לבן (אקטיביה( עם תפוח ושתי כפות קוואקר אני תמיד לוקחת שקית קטנה עם קוואקר ושקית ממתיק ארוחת צהריים קלה ובערב בשר או דג בלי פחמימות היות ובחול אין מקרר כמו בבית צריך לקנות בשביל שיהיה חטיפים אפשר להמנע מאחלת לך הצלחה בטיפוס אין ספק אתגר רציני... נסיעה טובה ותחזור בשלום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 18:40
|
קודם כל מאחלת לך הצלחה כי אתה נמצא כאן על מנת לעשות שינוי. שהרי כבר ידוע אם אתה נופל לאותו הבור משמע לא הפנמת ולא למדת דבר. אז לא רק לעקוף את הבור אלא ממש ללכת בדרך אחרת זה הלימוד האמיתי. והכללים הם כאן ובכל מקום אחר בעולם אותם כללים בידיוק, פחמימות עד חמש, מים בששון, אכילה שפויה. ותמיד לזכור שאנחנו אוכלים בכדי לחיות ולא חיים בכדי לאכול. ואם אתה פעם בחודש שבוע בחו"ל אז זה כבר לא סיבה להיות "חזיר" שהרי תהייה שם גם בעוד חודש ובעוד חודש........ הדברים לא יברחו, ולאחר שהקילוגרמים ינשרו להם, תוכל גם להנות.......... יש למה לצפות.
מטפס הרים כתב:
פורום יקר. משתף אתכם באתגר משמעותי ביותר שאני צפוי להיתקל בו במהלך הטיפוס. אני טס מחר לחו״ל לשבוע ( כל חודש אני טס לשבוע) אל ארץ שהיא לא פיות ואולי יותר זבת חלב ודבש מארצינו האהובה. עד כה ותמיד, שבוע כזה היה זורק אותי בעוצמה אחורה אל עבר הסלעים והקוצים, ולא רק שהייתי מפסיק לטפס ומתרחק מהפיסגה, הייתי גם נחבל וניפצע... אני מניח שהאלגוריה ברורה ... פציעה משמעותה אובדו הישג הרזיה ואף השמנה מעבר לו... הפעם הזו אני לא רוצה שזה יקרה לי. אני רוצה להמשיך לטפס!!! אשתדל מאוד להיכנס לפורום ולהתחזק דרכו ואם עש למי מיכם טיפים אשמח לקבלם. להתראות , מטפס ההרים, איה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 15:18
 אייריס Posts: 3744
|
שבת שלום לך ונסיעה טובה. האמת שאין הרבה מה להוסיף מעבר לכללים הידועים ולהשתדל ליישם. קח לך מסטיקים סוכריות ומים תמיד שיהיו בהישג ידך. בהצלחה רבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 14:01
|
פורום יקר. משתף אתכם באתגר משמעותי ביותר שאני צפוי להיתקל בו במהלך הטיפוס. אני טס מחר לחו״ל לשבוע ( כל חודש אני טס לשבוע) אל ארץ שהיא לא פיות ואולי יותר זבת חלב ודבש מארצינו האהובה. עד כה ותמיד, שבוע כזה היה זורק אותי בעוצמה אחורה אל עבר הסלעים והקוצים, ולא רק שהייתי מפסיק לטפס ומתרחק מהפיסגה, הייתי גם נחבל וניפצע... אני מניח שהאלגוריה ברורה ... פציעה משמעותה אובדו הישג הרזיה ואף השמנה מעבר לו... הפעם הזו אני לא רוצה שזה יקרה לי. אני רוצה להמשיך לטפס!!! אשתדל מאוד להיכנס לפורום ולהתחזק דרכו ואם עש למי מיכם טיפים אשמח לקבלם. להתראות , מטפס ההרים, איה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|