02/09/2012 15:33
 רבקה Posts: 8411
|
בלונדה יקירה הורידי מעצמך את הלחץ כדי שתוכלי להכניס את עצמך "ללחץ " השליטה את עומדת לקראת דברים כיפיים ועוד יותר כייף יהיה כשאת מרגישה טוב עם עצמך וגופך אז איך המשפט הידוע חחחח מסביב יהום הסהר......... בהצלחה בכל גשי להישקל ולהשיל מיד את החוב כדי לא לצבור ריבית הוכחת לנו בשבועיים האחרונים שזה מאוד אפשרי נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2012 05:39
 אקורדיאון Posts: 16381
|
בלונדוש יקירתי,לא הפרענו לך בבולמוסך והיום בוקר יום שבוע חודש,בפתח חגים ולכן מכאן חוזרים לשליטה ולשפיות ללא תרצת נפוצה. נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 15:20
 אייריס Posts: 3744
|
היי בלונדה העיקר שאת עסוקה בדברים חיוביים. לגבי האוכל שירד הלחץ תחזרי לשגרה והכל יסתדר אני בטוחה. בהצלחה רבה מירוש
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 12:45
 קרולין Posts: 6651
|
מירי יקרה זאת מציאות חיינו אבללללל אנחנו בהשתדלות ובהתכווננות לשינוי תוך כדי תירגול מתמיד שיהיה לך ים של הצלחה בהכלללללל עברתי את זה עכשיו וזה אכן לא קל בכלל אבל הסבלנות כמו תמיד משתלמת המשך שבת נהדרת נשיקות קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 12:03
 מטפס הרים Posts: 1533
|
הי בלונדה. אשרייך וטוב לך: יש לך וסביבת מעגלי חיים שמחים ומלאי חיוניות: דירה חדשה , ילדה שהולכת לגן, ארועים נעימים,ואני בטוח שיש עוד כאלו מעבר למה מתארת בפוסט. אז מה במאזניים של החיים מישקלם של מעגלים טובים אלו אל מול עליה במישקל הפיסי של הגוף?? קילוגרמים שעלו ירדו אם רק תרצי שהם ירדו. הם יעלנו מהר אבל הזכרונות הטובים מהילדה שלך, הכיף של למצוא דירה חדשה, ההנאה מארוע חברתי כל אלו ישארו עימך לתמיד ויעצימו אותך בדרכך להעיף קג כזה או אחר . מחר מתחיל שבוע חדש עם שמש חדשה ישנה שתאיר לנו דרך. שיהיה בהצלחה ונאחל לך עוד הרבה רגעים קטנים, שמחות קטנות בהמשך..להתראות , מטפס ההרים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 11:25
 dany Posts: 19819
|
מירי מתוקה לעיתים הזמנים לוחצים וגורמים לנו לסטות ולרדת מדרך הישר. אך המקום הזה הבטוח שאנחנו נמצאים בו הוא זה שנותן לנו את הכוחות לחזור למסלול ולדרך הישר ומיד לתקן את אשר קולקל. בהצלחה מכל הלב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 08:24
 הסמויה Posts: 2467
|
מירוש אהובה את הוכחת כבר לעצמך ולנו שמה שעולה גם יורד כך שממש לא נורא שאכלת השבוע כי אני בטוחה שאם עלה וזה אבל גדול גם ירד בהצלחה אישה יפה ורזה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 07:38
 1103 Posts: 5022
|
בלונדה.... כתב:
לפחות אצלי... בוקר טוב ושבת שלום לכולם, סורי שלא הייתי פה כל השבוע ..היה די מטורף. שבוע אחרון לחופש של הילדה כי אצלי היא חוזרת מחר לגן,תוך כדי ריצות מטורפות אחרי עורכי דין ובירוקרטיה מטורפת של מכירת דירה ומציאת דירה. בקיצור שתמיד יהיו דברים שמחים ןמשמחים ושאלה יהיו הבעיות שלנו אמן! אבל בגזרת האוכל וואי וואי וואי. שבוע לא קל בכלל!! מצאתי את עצמי אוכלת בלי סוף חמוץ,מתוק,מלוח , בארועים משעמום מול הטלויזיה בקיצור פשוט מטורף. את האמת מפחדת מאוד מהשקילה ביום שני..אבל מאוד!!! מקווה שאצלכם היה שבוע טובבב שבת שלום ונשיקות בלונדה שתמיד תהינה לך תקופות מטורפות אך רק מסיבות משמחות.כמובן שבלגאן במרוץ החיים מסיט אותנו ממסגרת האוכל. את חייבת לעצור ולעשות סדר בדברים ולחזור למסגרת.הרי הכל יסתדר בסופו של דבר אך את המשקל שנצבור לא נוכל למחות בחי יד.וכמו שמירי תמיד אומרת מסביב יהום הסער ואנו חותכים.אין לך מה לפחד מהשקילה העיקר שאת במסגרת הכל יהיה בסדר. שיהיה לך שבוע נפלא והצלחה רבה במציאת דירה טובה. נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 07:19
 בלונדה.... Posts: 3603
|
לפחות אצלי... בוקר טוב ושבת שלום לכולם, סורי שלא הייתי פה כל השבוע ..היה די מטורף. שבוע אחרון לחופש של הילדה כי אצלי היא חוזרת מחר לגן,תוך כדי ריצות מטורפות אחרי עורכי דין ובירוקרטיה מטורפת של מכירת דירה ומציאת דירה. בקיצור שתמיד יהיו דברים שמחים ןמשמחים ושאלה יהיו הבעיות שלנו אמן! אבל בגזרת האוכל וואי וואי וואי. שבוע לא קל בכלל!! מצאתי את עצמי אוכלת בלי סוף חמוץ,מתוק,מלוח , בארועים משעמום מול הטלויזיה בקיצור פשוט מטורף. את האמת מפחדת מאוד מהשקילה ביום שני..אבל מאוד!!! מקווה שאצלכם היה שבוע טובבב שבת שלום ונשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|