02/09/2012 15:59
 1103 Posts: 5022
|
רבקה כתב:
נילי יקירתי תודה על השיתוף נמשיך ביחד לאורך השנים הבאות עלינו לטובה כאן בפירגון בתמיכה ובעזרה וכולנו זכינו באחת והיחידה ללא ספק זאת שמקנה לנו איכות חיים נפלאה והנאה בשיעוריה והרצאותיה כמוך גם אני אצל מירי 24 שנים ללא עזיבה אחרי השלה של 30 קילו עם עליה חלקית בזכות המסגרת ומצמצמת לאט לאט את הרוווחים הצלחה מלאה מי יתן ובבריאות נמשיך כך יחדיו ♥♥♥ רבקוש יקירתי אמת ויציב.אמן כן יהי רצון. זכינו להיות במקום המשובח והטוב ביותר שאפשר ולחסות בצילה של הגדולה מכולם. בהצלחה לכולם נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2012 14:54
 רבקה Posts: 8411
|
נילי יקירתי תודה על השיתוף נמשיך ביחד לאורך השנים הבאות עלינו לטובה כאן בפירגון בתמיכה ובעזרה וכולנו זכינו באחת והיחידה ללא ספק זאת שמקנה לנו איכות חיים נפלאה והנאה בשיעוריה והרצאותיה כמוך גם אני אצל מירי 24 שנים ללא עזיבה אחרי השלה של 30 קילו עם עליה חלקית בזכות המסגרת ומצמצמת לאט לאט את הרוווחים הצלחה מלאה מי יתן ובבריאות נמשיך כך יחדיו ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2012 06:49
 dany Posts: 19819
|
אמן ואמן
אקורדיאון כתב:
מטפס הרים כתב: הי נילי. היה לי מעניין מאוד לקרוא את קורותייך יחד עם מירי . אכן דרך ופיסת חיים. עלו והצליחו , את בדרכך שלך ומירי בעשייתה הברוכה. אין ספק שלא מעט אנשים ונשים כבר העפילו לפיסגת ההר יחד ובסיוע מירי ועל זה מגיע לה יישר כח ענקי!!! להתראות. ממי שכרגע מטפס ומטפס... בקרוב נוסיף אותך לרשימה,בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2012 05:36
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מטפס הרים כתב:
הי נילי. היה לי מעניין מאוד לקרוא את קורותייך יחד עם מירי . אכן דרך ופיסת חיים. עלו והצליחו , את בדרכך שלך ומירי בעשייתה הברוכה. אין ספק שלא מעט אנשים ונשים כבר העפילו לפיסגת ההר יחד ובסיוע מירי ועל זה מגיע לה יישר כח ענקי!!! להתראות. ממי שכרגע מטפס ומטפס...
בקרוב נוסיף אותך לרשימה,בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 17:13
|
אייריס כתב:
נילוש היקרה דרך ארוכה עברת והתוצאות נראות יפה. את אשה יפה וחייכנית תמיד מטופחת ומשתפת. תמשיכי להיות כפי שאת ומאחלת לך מזל טוב ליום הולדתך העברי. ים הצלחה והמשך שבת שלום. נשיבוקים אייריס יקירתי תודה ריגשת אותי בתגובתך שבת נהדרת בפתחו של שבוע נפלא בהצלחה רבה לכולם נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 17:11
|
מטפס הרים כתב:
הי נילי. היה לי מעניין מאוד לקרוא את קורותייך יחד עם מירי . אכן דרך ופיסת חיים. עלו והצליחו , את בדרכך שלך ומירי בעשייתה הברוכה. אין ספק שלא מעט אנשים ונשים כבר העפילו לפיסגת ההר יחד ובסיוע מירי ועל זה מגיע לה יישר כח ענקי!!! להתראות. ממי שכרגע מטפס ומטפס... תודה מטפס הרים לא קל לטפס על הרים וכאשר מגיעים לבסוף לפסגה,מניפים את דגל הנצחון נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 16:50
 אייריס Posts: 3744
|
נילוש היקרה דרך ארוכה עברת והתוצאות נראות יפה. את אשה יפה וחייכנית תמיד מטופחת ומשתפת. תמשיכי להיות כפי שאת ומאחלת לך מזל טוב ליום הולדתך העברי. ים הצלחה והמשך שבת שלום. נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 16:02
 מטפס הרים Posts: 1533
|
הי נילי. היה לי מעניין מאוד לקרוא את קורותייך יחד עם מירי . אכן דרך ופיסת חיים. עלו והצליחו , את בדרכך שלך ומירי בעשייתה הברוכה. אין ספק שלא מעט אנשים ונשים כבר העפילו לפיסגת ההר יחד ובסיוע מירי ועל זה מגיע לה יישר כח ענקי!!! להתראות. ממי שכרגע מטפס ומטפס...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 15:34
|
נינוש כתב:
נילי יקרה, כל כך יפה סיכמת את השנים, את מקסימה, תמיד שמחה לראות את כולם מאחלת לך לפחות עוד כמה יובלים יחד בחוג, בפורום ועם כולם. נינושקה חמודה את מקסימה תודה על התגובה המרגשת שבת נפלאה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 12:15
 נינוש Posts: 1442
|
נילי יקרה, כל כך יפה סיכמת את השנים, את מקסימה, תמיד שמחה לראות את כולם מאחלת לך לפחות עוד כמה יובלים יחד בחוג, בפורום ועם כולם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 07:23
|
אקו ודני יקרות תודה על התיחסותכם שבת נפלאה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 06:41
 dany Posts: 19819
|
נילוש תודה על השיתוף,מרגש ביותר. מה שנקרא חתיכת היסטוריה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 06:08
 אקורדיאון Posts: 16381
|
הוא שאמרתי לכל כך הרבה אנשים שונתה איכות החיים בזכות המסגרת המבורכת הזו ולכל אחד מהוותיקים יש את הסיפור המרגש שלו. רק בנמשיך כך באחווה ופירגון הדדי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2012 23:34
|
לרגל מלאות יובל שנים לפתיחת החוגים. לפני כ-25 שנים כאשא ליויתי את ביתי לשעור בלט בבית לזרוס ליד רח" הירדן בר"ג,פגשתי את מירי לראשונה, נאמר לי היא פותחת שם חוג עידוד ותמיכה בהרזיה.שמחתי ונרשמתי.לאחר מכן מירי העבירה את החוג לבית נעמת בשכונת נוה יהושוע, ואלי הצטרפה חברתי רחל אביב שגרה בבית סמוך אלי.אני זוכרת שבשלב מסוים,החוג עבר לאולם ברחוב ביאליק בר"ג ששימש כבית כנסת. לאחר מכן החוג עבר לבית נעמת משם לאולם מופט והיום החוג נמצא בבית רוזן המדהים.כאשר לא יכולתי להגיע לחוג הקבוע בימי ב" בשבוע, נהגתי להגיע לחוג יום ד" בת"א.סה"כ ירדתי 14.5 ק"ג,פעם אחת עזבתי את החוג למשך שמונה חודשים בהחלטה לחזור ובאחד מימי חמשי,פגשתי את מירי ואריה בשקם באבן גבירול בת"א.מירי חיבקה אותי ושאלה מדוע אינני חוזרת אליה תשובתי היתה שזו היתה כוונתי ואכן מאז ועד היום לא החסרתי פגישות מלבד הזמן בו אינני נמצאת בארץ. במשך השנים העלתי כמחצית מהמשקל אותו הורדתי אך לאט לאט כמעט השלתי את כולו בחזרה.מירי נתנה לי איכות חיים תובנות .אני לומדת ומחכימה בזכותה.מירי מעולם לא קפאה על שמריה היא תמיד המציאה את עצמה מחדש משתדרגת ומשתפרת כמו יין ישן וטוב.השיטה של מירי נתקבעה בביתינו וכולנו הרווחנו בגדול.כל שנה אני ממשיכה לחדש את כרטיס הזהב, ומתכוונת לעשות זאת עוד שנים רבות ככול שאוכל. שבת שלום נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|