03/09/2012 06:05
 אקורדיאון Posts: 16381
|
תודה רבה אשירוש.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2012 02:13
 אשירה Posts: 4292
|
יישר כוח, מצליחנית אמיתית, הוכחה חיה להצלחה הבאה מהתמדה ועשייה,  אקורדיאון כתב:
היום לפני 25 שנה נולדו קבוצות התמיכה בהרזיה מירי בלקין . ראשית מאחלת לכם עוד שנים רבות שללא ספק גרמו ויגרמו לשמנמודים רבים מהפך באיכות החיים,בבריאות,בבטחון העצמי, אם מדובר בילדים שלטעמי זו גולת הכותרת ואם בנו המבוגרים. יום ההולדת הזה החזיר אותי 23 שנים לאחור כשאחותי היתה הסנונית הראשונה שהגיעה למירי,אני דגלתי באחד על אחד[בדיעבד טעות] וזו החלה לנדנד לי מאחר שכשמי כן אני, אקורדיאון, לעשות שינוי ולהרשם ואלה היו דבריה שלמעשה גרמו לי להגיע "ברגע שתעמדי על המשקל תביטי למירי בעיניים ידלק קשר בין שתיכן וכך היה ,הפכנו מעבר ליחס מטפל מטופל לחברות בלב ובנפש והזוי ,לימים שכנות, אני 50 קילו פחות ואגלה לכם סוד במהלך שנים הללו עשיתי את המבצע הענק הזה פעמיים וזו באמת ההוכחה שאין מחיר למסגרת כי כנאמר במקומותנו גם מים באבן עושים חור ואכן מירי הצליחה לעשות חור וכיום אין מצב שתופעה כזו תחזור על עצמה,פחד מוות, כן לא תמיד קל,יש עליות ומורדות תרתי משמע אבל במסגרת השפיות. יקירי שלא כהרגלי נסחפתי ולו רק כדי שוב ושוב לומר אין מחיר למסגרת. מירי יקירה וכמובן אריה שנמשיך כך כולנו יחדיו בבריאות טובה וחברות אמיצה. שבת נפלאה.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 18:25
 רייצל Posts: 339
|
למירי ואריה היקרים, מצטרפת לכל הברכות שנזכה לעוד שנים טובות ורבות בבריאות טובה להיות יחד רייצל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 12:36
 קרולין Posts: 6651
|
מירי ואריה היקרים והאהובים  ברכות חמות מכל הלב ל 25 שנה לעסק שלכם שנזכה ביחד לעוד הרבה שנים טובות בריאות ורזות אוהבת המון קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 06:41
 dany Posts: 19819
|
אווירת חגיגה ופסטיבל אקורדיאון כתב:
dany כתב: למה זיקוקים תמיד מרגשים אותי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 06:22
|
dany כתב:
למה זיקוקים תמיד מרגשים אותי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 06:20
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 06:09
|
קרנושה כתב:
תודה מעומק הלב♥ תודה על כל מי ומה שיצרתם עבורנו, תודה על התמודדות משותפת, על תמיכה שאינה מתפשרת, על היותנו לוחמים אמיצים וחזקים, אין כאן ויתורים תודה על האנשים המדהימים בחוגים, על החברויות לחיים.. תודה על המקום הזה בו אני כותבת כעת, על מעמד כה מרגש ומיוחד תודה על שנים של השקעה, תודה על המקום הכי מואר כשלפעמים מאד לא קל..וזה הסלע היציב כשהספינה מיטלטלת.. תודה על חיבוק, חום ואהבה, על מסירות וטוטאליות, תודה על משפחה גדולה ומלוכדת, תודה. ♥ושנוכל להמשיך כך עוד שנים ארוכות, לקצור את ההצלחות ולגעת בפסגה. כי בבית הספר הזה הכל אפשרי! וחלומות מתגשמים...לאלו שחולמים♥
מצטרפת לכל התודות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 06:08
|
תודה ילדה יפה מבפנים ומבחוץ,אוהבת אותך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2012 23:10
 קרנושה Posts: 3420
|
אקורדיאון כתב:
היום לפני 25 שנה נולדו קבוצות התמיכה בהרזיה מירי בלקין . ראשית מאחלת לכם עוד שנים רבות שללא ספק גרמו ויגרמו לשמנמודים רבים מהפך באיכות החיים,בבריאות,בבטחון העצמי, אם מדובר בילדים שלטעמי זו גולת הכותרת ואם בנו המבוגרים. יום ההולדת הזה החזיר אותי 23 שנים לאחור כשאחותי היתה הסנונית הראשונה שהגיעה למירי,אני דגלתי באחד על אחד[בדיעבד טעות] וזו החלה לנדנד לי מאחר שכשמי כן אני, אקורדיאון, לעשות שינוי ולהרשם ואלה היו דבריה שלמעשה גרמו לי להגיע "ברגע שתעמדי על המשקל תביטי למירי בעיניים ידלק קשר בין שתיכן וכך היה ,הפכנו מעבר ליחס מטפל מטופל לחברות בלב ובנפש והזוי ,לימים שכנות, אני 50 קילו פחות ואגלה לכם סוד במהלך שנים הללו עשיתי את המבצע הענק הזה פעמיים וזו באמת ההוכחה שאין מחיר למסגרת כי כנאמר במקומותנו גם מים באבן עושים חור ואכן מירי הצליחה לעשות חור וכיום אין מצב שתופעה כזו תחזור על עצמה,פחד מוות, כן לא תמיד קל,יש עליות ומורדות תרתי משמע אבל במסגרת השפיות. יקירי שלא כהרגלי נסחפתי ולו רק כדי שוב ושוב לומר אין מחיר למסגרת. מירי יקירה וכמובן אריה שנמשיך כך כולנו יחדיו בבריאות טובה וחברות אמיצה. שבת נפלאה.
מרגשת בצורה בלתי רגילה. אני מסירה בפנייך את כל הכובעים שבעולם, את מודל בשבילי אהובית♥מלאן נשיקות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2012 23:07
 קרנושה Posts: 3420
|
תודה מעומק הלב♥ תודה על כל מי ומה שיצרתם עבורנו, תודה על התמודדות משותפת, על תמיכה שאינה מתפשרת, על היותנו לוחמים אמיצים וחזקים, אין כאן ויתורים תודה על האנשים המדהימים בחוגים, על החברויות לחיים.. תודה על המקום הזה בו אני כותבת כעת, על מעמד כה מרגש ומיוחד תודה על שנים של השקעה, תודה על המקום הכי מואר כשלפעמים מאד לא קל..וזה הסלע היציב כשהספינה מיטלטלת.. תודה על חיבוק, חום ואהבה, על מסירות וטוטאליות, תודה על משפחה גדולה ומלוכדת, תודה. ♥ושנוכל להמשיך כך עוד שנים ארוכות, לקצור את ההצלחות ולגעת בפסגה. כי בבית הספר הזה הכל אפשרי! וחלומות מתגשמים...לאלו שחולמים♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2012 18:17
|
אמן ואמן,שרק נמשיך יחד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2012 16:01
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אקו חברתי הטובה והנאמנה ריגשת אותי בדברייך מאד מאד, את כותבת מדהים, ואכן יום מרגש הוא היום.....25 שנה של עבודה עם כל הלב והנחת שלי ושל אריה לראות אתכם באים בשמחה,ונהנים איתנו כל התקופה.....המשך הרזיה ובריאות לכולנו, שנמשיך ביחד שנים רבות וטובות....אמן.תודה על הפירגון והתמיכה והנדיבות אוהבת מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2012 14:15
 אייריס Posts: 3744
|
מצטרפת לכל האיחולים ואמן שמירי תוכל לעזור לעוד הרבה אנשים תועים בדרך. אוהבת מאוד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2012 13:29
 toly Posts: 898
|
אקו יקרה פשוט כל הכבוד שזכרת ופשוט מרגשת מצטרפת לברכות וכל מילה נוספת רק תחסיר מהמעמד המרגש באהבה רבה לבלקינים טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2012 12:59
 יולי Posts: 754
|
מצטרפת לברכות למירי ואריה על 25 שנות עבודה נהדרות עם המון הצלחה ועם המון אנשים מאושרים ורזים יותר זה ממש חוג לחיים וכיף גדול. אני אומנם הצטרפתי לפני 7 שנים אבל אני כל הזמן לומדת דברים חדשים וכמובן גם רזיתי בגדול. זה כיף גדול להגיע לחוג וגם למעמד השקילה המסקרן... שיהיו לנו עוד שנים רבות בעשייה למידה והרזייה בחוגים והעיקר בבריאות ובאושר. בהוקרה, יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2012 12:42
 רבקה Posts: 8411
|
מירי ואריה מזל טוב על 25 שנות עבודה עם המון הצלחה ושכך ימשך לעוד שנים רבות וטובות אין ספק שהמהפך אצלי נעשה כאן בחוגי מירי שלנו כמו שאקורדיון כותבת זאת המסגרת שהביאה לאיכות חיים בזכות מורתינו הגדולה מכולן המקום עם שפע של עזרה,תמיכה פירגון ואהבה מירי ואריה חיזקו ואימצו ואנחנו ביחד לעוד שנים רבות בבריאות ובהצלחה תבורכי יקירתי ♥♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2012 11:15
 נחושה Posts: 6982
|
למירי היקרה, יש הרבה שושנים והרבה ורדים יש עם ריח, צבע וכאלו מהונדסים אך יש אותך שושנה אדומה מיוחדת זאת שמפזרים את עליה כשהכלה עוברת זאת שריחה נישא למרחקים זאת שהיא הכי יפה ומשתבחת למרות הקוצים שושנה אדומה היא שושנה מיוחדת שניתן מעליה לעשות ריבה מתוקה והיא עולה ומטפסת מירי שלנו חוגגת 25 שנים של עצמאות מקצועית, תובנות וחוכמת חיים ועל כך מיטב הברכות, הקולולווווווווווווווווווווו והאיחולים עצות וטיפים אולי יש גם לשושנים אחרות אהבה ,פירגון, נסיון מצטבר, אמת, חברות, אכפתיות ונתינה אין בכל מקום...אין מה לעשות!!!
אוהבת ומפרגנתתתתתתתתתתתתת נחושתך edited by נחושה on 8/31/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2012 10:16
|
מאחלת למירי ואריה עוד שנים רבות וטובות של עשיה נהדרת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2012 10:10
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|