31/08/2012 15:57
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חיה יקרה ובנות נפלאות תודה רבה שבת נפלאה ובשליטה אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2012 15:33
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ללא ספק זו הדרך,עליות ומורדות והמסגרת גורמת לנו לקום ולהמשיך בה,לעשות שינויים קטנים כמו לקחת שתי כפיות מקינוח ולהבין שהכל אותו טעם. אכן שתהיה לנו שבת נפלאה ובשליטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2012 14:36
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
נכון שאת רוב הדברים אנו יודעים בתיאוריה. הישום זה לא תמיד מדוייק ולכן, לכן יש נפילות ועליות ומורדות וכל מיני מהמורות בדרך. רק מי שעושה את הדרך יודע זאת. אבל, צריך להמשיך בדרך כי אין לי אחרת. בקיצור קמתי לי אחרי נפילה קטנה שפחדתי ממנה פחד מוות. ולשמחתי חזרתי למסלול מיידית. בעלי קיבל מתנה מכלתי עוגת גבינה (לא גדולה) אבל היא מוקש בשבילי. אז כן, אכלתי ממנה 2 כפיות בדיוק הבנתי את הרעיון ולא צריכה יותר מזה. אני אוהבת את מה שאני אוכלת אוהבת להתבונן עכשיו בראי יותר מאי פעם ואומרת לעצמי ששום דבר לא שווה לקלקל את הדברים שהשגתי בעמל רב. מאחלת לכולנו שבת שלווה שבת בה נצליח לשמור על המסגרת ולומר לעצמנו הנה מקתרב ראש השנה ובטח לכל אחת יש יעד להגיע לשם במשקל כלשהו. לכן, כל אמצעי מכשיר את המטרה, ובמקרה שלנו צריך להתאמץ ואני מוכנה לכך בכל ליבי. משדרת לכולם ולכולן את הרצינות והעיקביות וההתמדה כי רק כך נצליח כולנו להגיע שמה במצב טוב, או אפילו טוב מאד. באהבה חנה
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2012 14:18
 אייריס Posts: 3744
|
חיה בהצלחה ולכולנו כמובן. ואכן אין על מירי כל מפגש איתה הוא סוג של בילוי ולמידה. שבת שלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2012 13:31
 רבקה Posts: 8411
|
צודקות בנות הרצאה נהדרת ובבקשה בלי תרצת חחחחח בהצלחה לכולנו ושבת מבורכת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2012 10:15
 dany Posts: 19819
|
הרצאה מעולה שמה מראה מול הפנים ללא שום איפור האמת שמירי מבקשת לכתוב איזה תירוץ וממש אין לי כי באמת אפילו שאני זוללת אני לא מספרת לעצמי שום סיפור אוכלת ויודעת שיהיה לזה מחיר. בנוגע לשקילה, אני ממש מתחברת לכך שאם לא נשקלים אין מצב לרדת!!!!!!!!!!!!!!!! ובאמת בתקופות שאני בהכחשה אני לא נשקלת, רק מרגישה על הבגדים את כל האסונות שאני עושה לעצמי. וביום שאני נשקלת בוודאי שאני מתחילה לעשות שינוי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2012 10:12
 אקורדיאון Posts: 16381
|
חיהלה בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2012 09:15
 dany Posts: 19819
|
הולכת עכשיו לראות את ההרצאה ועשית לי ממש תיאבון וסקרנות. ומאחלת לך שבת שלום והמון המון שליטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2012 08:10
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד מירי היקרה, ראשית, את נראית נפלא!! פשוט נפלא!! הצבעוניות של הבגדים הולמת אותך, השיער נהדר, ובכלל - את זורחת ומאושרת!! וההרצאה, כמו תמיד את מצליחה להצחיק אותי ולהביך אותי ולהפתיע אותי - והכול הכול יחד בערבובייה... מצד אחד, לכאורה הכול ידוע ושום דבר אינו חדש, ומצד אחר, אם הכול ידוע, אז למה אני נופלת בכל פעם מחדש, ומתרוממת רק בזכות ההרצאה הנפלאה שלך??? הרי התשובה ברורה: מפני שזו איננה רק הידיעה. זה לחזור ולשנן בעזרתך שוב ושוב את הדברים - בהומור, ברוח טובה, מתוך רצון כן ואמתי לעזור ולשפר - ורק כך אפשר להמשיך ולהתמיד, וגם לקום מנפילות של 'הפסקות אוכל' ועוד ועוד ועוד... מירי היקרה, צפיתי בהרצאה הנהדרת אתמול, ובכל זאת אצפה בה שוב לפני שבת, מפני שאני חייבת להפנים ולהתחזק לפני כל הארוחות שאני מוזמנת אילהן ולפני כל הזלילות. אמנם אכלתי כל השבוע אוכל בריא ומזין, ואעפ"כ - לא חסרו נפילות ובולמוסים! בזכות ההרצאה הנהדרת שלך החלטתי שהפעם אין תירוצים, ואני מבטיחה לעצמי מעל במה זו לעבור את השבת בשלום!! מקווה לעבור את השישי-שבת עם צעדות, אכילה נכונה והימנעות מנשנושים מיותרים בלפחות ק"ג אחד פחות!! זה אפשרי ובזכות ההרצאה אעשה את זה!! מירי היקרה, אוהבת אותך, ומודה לך על הכול הכול!! שלך באהבה, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|