31/08/2012 05:48
 dany Posts: 19819
|
אכן בעלות ניסיון........................ ארוך ארוך ארוך.................
אקורדיאון כתב:
dany כתב: איך מירי אומרת לא אחת זה לא חוכמה אלו שיורדות ויורדות ויורדות......... ברור שגם זה יפסק יום אחד, אלא דווקא אלא שנופלות וקמות וממשיכות , למרות ואף על פי. שבת שלום יקירותי ואמן שבוע הבא שבוע של הצלחות. דנושה כמה אנחנו מנוסות וללא ספק מגיע לנו כבוד על הנחישות וההתמודדות ללא ויתורים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2012 05:46
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
איך מירי אומרת לא אחת זה לא חוכמה אלו שיורדות ויורדות ויורדות......... ברור שגם זה יפסק יום אחד, אלא דווקא אלא שנופלות וקמות וממשיכות , למרות ואף על פי. שבת שלום יקירותי ואמן שבוע הבא שבוע של הצלחות.
דנושה כמה אנחנו מנוסות וללא ספק מגיע לנו כבוד על הנחישות וההתמודדות ללא ויתורים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2012 05:44
|
איך מירי אומרת לא אחת זה לא חוכמה אלו שיורדות ויורדות ויורדות......... ברור שגם זה יפסק יום אחד, אלא דווקא אלא שנופלות וקמות וממשיכות , למרות ואף על פי. שבת שלום יקירותי ואמן שבוע הבא שבוע של הצלחות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2012 05:40
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אהבתי את אפקט הדומינו,כל כך נכון ואז שוב חוזרת לשאלת השאלות ,הכל ידוע מראש ולמרות זאת לא אחת נופלת ובגדול. אני יודעת שכמו כולן ולכן אנחנו כאןן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/08/2012 23:22
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מדהימה מחוננת ותודה על הלינק החשוב תמשיכו לצעוד, לבשל להקפיד על הכללים ולאהוב...... אני אוהבת מאד ואיתכם לאורך כל הדרך לילה טוב מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/08/2012 20:37
 קרנושה Posts: 3420
|
כל הכבוד יפה שלי! זו הסיפיריט כמו שאומרים...ו י ש לך את זה ב ע נ ק!!! אני קוראת אותך ואני מתמלאת באנגיות בעצמי כי זו מלחמה יומיומית והיא דיי פסיכולוגית. אנחנו יכולות להביס אותה ולנצח. אנחנו מסוגלות לכל מה שנחליט ונבחר. אוהבת אותך ומאחלת סופשבוע מלא שליטה ושמחה♥נשיקות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/08/2012 19:43
 מטפס הרים Posts: 1533
|
מיכל שרון כתב:
אתמול לא קמתי להליכה.. לילה קשה עבר על כוחותינו שלשום ופשוט לא הצלחתי לקום! היום גם איחרתי לקום אבל לא ויתרתי.. מה זה יומיים רצוף כבר לא ללכת? לא בא בחשבון! אז אחרי ההליכה, במקלחת, חשבתי לעצמי איזה מדהים זה ההשפעה שיש ליישום של כל הכללים של מירי על כל ההתנהלות היומיומית.. איזה אנרגיות זה מכניס, איזה הבדל זה עושה.. ואז נזכרתי בכתבה מדהימה שקראתי במוסף של כלכליסט - לינק מצ"ב שאתם פשוט חייבם לקרוא!!! על משמעת עצמית.. http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3578224,00.html בין היתר מדברים שם בכתבה על הכוחות העצומים שריכוז ואיפוק ושליטה והתמקדות במטרה לוקחים מאיתנו ולכן זה לא סתם שאומרים לקחת על עצמנו כל פעם רק דבר אחד. ואז חשבתי לעצמי כמה זה נכון.. כרגע אני ממוקדת כל כולי בדיאטה - אני הולכת, אני מכינה, אני חותכת סלט כל יום, פלפלים במגירה, סופרת פחמימות באדיקות, שוקלת מנות, מתכננת מראש את צעדיי, נזהרת לא להגיע למקומות שיפילו אותי, לא מתפתה ליציאות כרגע.. וההתמקדות הזאת משפיעה על כל מה שמסביב - ההתנהלות שלי בבית רגועה יותר, מאוזנת יותר, אני יותר קשובה לעצמי - רעב ושובע וגם לעייפות ולחשקים בכלל. זה מדהים איך שתחושת ההישגיות וההצלחה שאני מקבלת מהשמירה שלי מיתרגמת לעוד הצלחות גם במישורים אחרים - יש לי יותר דרייב בעבודה, ההספקים שלי בבית עולים (אתמול 3 מכונות כביסה כמו קיפלו את עצמן תוך 20 דקות), אני מצליחה לסמן V על עוד משימות שמחכות להן ב - to do list שלי כבר חודשים.. מדהים מה שזה עושה לגיתי שלי.. שמטבעו יותר פאסיבי ומה העשייה שלי עושה לו.. איך היא מניעה גם אותו ברמות אחרות.. מה שעוד יותר מדהים זה איך כשאני נופלת אני לא זוכרת איך הטוב הזה מביא עוד טוב.. שאני לא זוכרת איזה אפקט דומינו יש להרזייה שלי וגם להשמנה שלי.. אני מקווה שהפעם אני אזכור את הלקח הזה.. בעיקר כי אני מרגישה על גג העולם אחרי הרבה חודשים של ציפה ודשדוש בדיאטה.. בקיצור - אני מציעה לכל אחד ואחת, להחליט על מטרה אחת חשובה.. זה לא חייב להיות בדיאטה.. זה רק צריך להיות משהו שתצליחו להתחייב אליו בכל רמ"ח איבריכם , משהו שיגרום לכם להרגיש בעשייה, שיוציא אתכם מהקונכייה שלכם, שיביא בהמשך עוד הצלחה ועוד עשייה ועוד מוטיבציה.. שיהיה לכולנו יום נפלא והתכוננות חכמה ונבונה לסופ"ש (מי אמר בישולים מראש ולא קיבל?!  )
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/08/2012 17:41
 רבקה Posts: 8411
|
מיכלי אין ספק כאשר אנו מסמנים על יום שעבר טוב ב- V הרגשתינו היא בהיי בכל המובנים היומיומיים אני מצדיעה לך על ההחלטה להיות ממוקדת ולהגיע למטרה שבה ניפגש עם מצב רוח טוב, בטחון, רזון שמוסיף המון, ובכלל איכות חיים כפי שאנו רוצים העיקר היא הסבלנות ולאט לאט אנחנו נצליח את וגיתי ביחד אתם דוגמה ומופת בהצלחה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/08/2012 17:26
|
שממקדים מטרה ויורים ממש למרכז..... אין ספק שיש תוצאה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/08/2012 14:48
 קרולין Posts: 6651
|
מיכל יקרה אין כמוך ואין על הפוסטים החכמיםם שלך! וכן לסמן מטרה להתמקד ולהגיע אליה זאת משימה לא קלה... אך התירגול והזמן עושים את שלהם. לחיי ההצלחות הקטנות והגדולות של כולנו..... קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/08/2012 14:45
 אייריס Posts: 3744
|
קסומה את מיכלי והפוסט אמיתי ותמיד את קולעת בול. כל הכבוד לכם על הנחישות את קמה לא מוותרת לעצמך וצועדת ויהי מה. באמת צריך ללמוד ממך אני לא מצליחה עדיין להגיע וזמן יש פשוט יש תמיד תירוץ כמובן. אין ספק שאנחנו מישמים את הכללים אנחנו מקבלים אנרגיות ועושה לנו טוב וחשק ופתאום קל יותר והחיוך יותר רחב. מאחלת לך ולגיתי הצלחה בהמשך ושיהיה סופש קל. נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/08/2012 13:48
 נחושה Posts: 6982
|
מיכלי יקירה, כמו תמיד פוסט מכונן....רק עשיה מביאה עשיה מביאה התמדה ומביאה הישגים. לצערי אני בימים האחרונים משיגה המון אך קצת נסוגה אחרי 17:00 מקווה לטוב וגאה בך מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/08/2012 08:51
 מיכל שרון Posts: 1318
|
אתמול לא קמתי להליכה.. לילה קשה עבר על כוחותינו שלשום ופשוט לא הצלחתי לקום! היום גם איחרתי לקום אבל לא ויתרתי.. מה זה יומיים רצוף כבר לא ללכת? לא בא בחשבון! אז אחרי ההליכה, במקלחת, חשבתי לעצמי איזה מדהים זה ההשפעה שיש ליישום של כל הכללים של מירי על כל ההתנהלות היומיומית.. איזה אנרגיות זה מכניס, איזה הבדל זה עושה.. ואז נזכרתי בכתבה מדהימה שקראתי במוסף של כלכליסט - לינק מצ"ב שאתם פשוט חייבם לקרוא!!! על משמעת עצמית.. http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3578224,00.html בין היתר מדברים שם בכתבה על הכוחות העצומים שריכוז ואיפוק ושליטה והתמקדות במטרה לוקחים מאיתנו ולכן זה לא סתם שאומרים לקחת על עצמנו כל פעם רק דבר אחד. ואז חשבתי לעצמי כמה זה נכון.. כרגע אני ממוקדת כל כולי בדיאטה - אני הולכת, אני מכינה, אני חותכת סלט כל יום, פלפלים במגירה, סופרת פחמימות באדיקות, שוקלת מנות, מתכננת מראש את צעדיי, נזהרת לא להגיע למקומות שיפילו אותי, לא מתפתה ליציאות כרגע.. וההתמקדות הזאת משפיעה על כל מה שמסביב - ההתנהלות שלי בבית רגועה יותר, מאוזנת יותר, אני יותר קשובה לעצמי - רעב ושובע וגם לעייפות ולחשקים בכלל. זה מדהים איך שתחושת ההישגיות וההצלחה שאני מקבלת מהשמירה שלי מיתרגמת לעוד הצלחות גם במישורים אחרים - יש לי יותר דרייב בעבודה, ההספקים שלי בבית עולים (אתמול 3 מכונות כביסה כמו קיפלו את עצמן תוך 20 דקות), אני מצליחה לסמן V על עוד משימות שמחכות להן ב - to do list שלי כבר חודשים.. מדהים מה שזה עושה לגיתי שלי.. שמטבעו יותר פאסיבי ומה העשייה שלי עושה לו.. איך היא מניעה גם אותו ברמות אחרות.. מה שעוד יותר מדהים זה איך כשאני נופלת אני לא זוכרת איך הטוב הזה מביא עוד טוב.. שאני לא זוכרת איזה אפקט דומינו יש להרזייה שלי וגם להשמנה שלי.. אני מקווה שהפעם אני אזכור את הלקח הזה.. בעיקר כי אני מרגישה על גג העולם אחרי הרבה חודשים של ציפה ודשדוש בדיאטה.. בקיצור - אני מציעה לכל אחד ואחת, להחליט על מטרה אחת חשובה.. זה לא חייב להיות בדיאטה.. זה רק צריך להיות משהו שתצליחו להתחייב אליו בכל רמ"ח איבריכם , משהו שיגרום לכם להרגיש בעשייה, שיוציא אתכם מהקונכייה שלכם, שיביא בהמשך עוד הצלחה ועוד עשייה ועוד מוטיבציה.. שיהיה לכולנו יום נפלא והתכוננות חכמה ונבונה לסופ"ש (מי אמר בישולים מראש ולא קיבל?! )
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|