הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הצטרפתי

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
31/08/2012 05:45

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן לא קלה הדרך אבל ללא ספק בטוחה למרות המעידות שלמדנו לקום ולהביט לעבר המטרה ולא לוותר.
מאחלת לך שוב המון בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
31/08/2012 05:42

dany
dany
מטפס יקר
בידיוק בנקודה ההיא הקשה של הצניחה החופשית........... ללא כל אפשרות לעצור........ והתחושה שאם כבר אז כבר...... אז אתה נכנס לכאן לפורום וכותב לנו וכמעט תמיד יש כאן מישהו/י 24/7 שיכול לעזור לך להתרומם ולחזור לשפיות.
שתהייה לך שבת נפלאה, שקולה, שפויה, וקלילה.
דני
edited by dany on 8/31/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
30/08/2012 23:19

miribelkin
miribelkin
Administrator
מטפס הרים יקר, כל הכבוד על השיתוף....
מקוה שבזכותך יתחילו לכתוב יותר גברים בפורום...
כי לקרא אני יודעת שקוראים רבים.....
בכל מקרה אני גאה בך על הכנות והכתיבה היפה.
נחישות התמדה ואתה בדרך הנכונה להצלחה,
תיצפה בהרצאה השבועית שמתחלפת כל יום חמישי...
לילה טוב לכולכם כותבי הפורום המדהימים
אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
30/08/2012 22:21

מיכל שרון
מיכל שרון
מטפס יקר.. אהבתי מאוד את הדימוי לעוף החול.
כיף שהצטרפת!
ובקשר לזה שאתה בן.. ובכן אם תראה את הפוסטים של גיתי שלי תבין למה אני בפליאה גמורה.. חחח..
0 קישור קבוע (Permalink)
30/08/2012 21:05

מטפס הרים
מטפס הרים
הי מיכל. אז בתור הזכר היחידי , כנראה, בפורום אני מוחה על הקישור בין יכולת ביטוי כזו או אחרת לעובדה שאני בן... סתם... אני מזדהה לחלוטין עם מודל הצעדים הקטנים, לעבור כל רגע כאילו הוא הזמן במלואו. להעניק לכל הצלחה, בארוחת צהריים במסעדה או לארוחת שבת אצל האמא , את המשמעות המלאה של ״יש!!עשיתי זאת!!״. טיפוס ההר הזה מורכב מאינספור שניות, דקות, שעות וימים של אתגרים וכל אתגר שניכבש, כל הצלחה, הם עוד פסיעה מעלה מעלה אל עבר היעד ושם כמו שכבר כתבתי יש נוף עוצר נשימה,אויר צלול כמו יין זך ובעיקר יש שם תחושה כל כך כל כך טובה וממלאת נפש. הדרך כאמור מלאה מהמורות אבל כמו שכתבת בפוסט שלך, התגברות והצלחה מקרינים במיידית על כלל ושלל מעגלי החיים שלנו. וזה מדהים אך זה בדיוק כך. ומה עושים אם לא מצליחים לעמוד באתגר, מה עושים כשלמרות כל המודעות הפנימית נופלים?? הנסיון שלי לימד אותי שקל מאוד להמשיך להתרסק. להמשיך ליפול אל תהום של זלילה חסרת בקרה.. כי אם כבר נפלנו אז יאללה חגיגה.. אבל לא!!! כשנופלים חייבים לזכור את הפיסגה ואז, כעוף החול, לקום מההריסות, לנגב זיעה ולהמשיך. לטפס. לטפס.לטפס.. ואני מקווה שאצליח ליישם כל זאת על עצמי בפעם זו. בהצלחה לכולנו , שבת מוצלחת ואני קורא לעוד בנים!! הצטרפו והשפיעו!!
0 קישור קבוע (Permalink)
30/08/2012 20:58

1103
1103
אין ספק שההצלחה מובטחת לך בסוף הדרך. לפי ההתנהגות במסעדה בבחירת האוכל.
עם כל שינוי הקטן ביותר אתה מקרב עצמך אל היעד.לא קלה היא דרכינו,הדרך ארוכה ומפותלת אך אם נתמיד להלך בה,
בנחישות ובהתמדה,הנצחון יהיה בידינו.
סופ"ש קסום בשליטה ובהצלחה בהמשך תהליך ההרזיה
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
30/08/2012 20:43

מטפס הרים
מטפס הרים
מיכל שרון כתב:
וואו!!! גם גבר וגם כזו יכולת ביטוי?!
אני ממש מצדיעה לך!
כל הכבוד על השינוי היום.. הרי ידוע שכל מסע מתחיל בצעד קטן והנה צעדת הינם את הצעד הזה.

אם אתה שואל אותי לפשר ההרגשה.. אולי היא נמצאת כאן בפורום התשובה.. אתה לא לבד!
כולנו כאן איתך.. מי מעבר לסיבוב ומי לידך, מחרה מחזיק בעלייה..

תהיה נוכח כאן, תשתף, תחלוק ותופתע כמה שזה לבד עוזר בתהליך.

שיהיה סופש נהדר מלא בצעדים קטנים (:
0 קישור קבוע (Permalink)
30/08/2012 20:33

מיכל שרון
מיכל שרון
וואו!!! גם גבר וגם כזו יכולת ביטוי?!
אני ממש מצדיעה לך!
כל הכבוד על השינוי היום.. הרי ידוע שכל מסע מתחיל בצעד קטן והנה צעדת הינם את הצעד הזה.

אם אתה שואל אותי לפשר ההרגשה.. אולי היא נמצאת כאן בפורום התשובה.. אתה לא לבד!
כולנו כאן איתך.. מי מעבר לסיבוב ומי לידך, מחרה מחזיק בעלייה..

תהיה נוכח כאן, תשתף, תחלוק ותופתע כמה שזה לבד עוזר בתהליך.

שיהיה סופש נהדר מלא בצעדים קטנים (:
0 קישור קבוע (Permalink)
30/08/2012 17:40

ענת
ענת
מטפס הרים כתב:
תודה על הפירגון והמילים החמות.. זה עוזר וזה נותן מיגוון של כוחות להמשיך בטיפוס ההר. כי גם אם חלק המידרון וגם אם עלי להיאחז בזיזים שלעיתים פוצעים את הידיים, הרי אי שם מחכה לי הפיסגה. ומשם הנוף הוא אלוהי בבראשיתו.
לפני מיבחנים ואתגרים, אני מנוסה מאוד, וכבר ניסיתי הכל, אני חושב שאם אחבר את כמות הק"ג שהשלתי במשך השנים ואשר עליתי בחזרה- אגיע למטפס הרים נוסף.
יש לי תחושה אחרת בפעם זו. לא ברור לי מהי ברגע זה. אני יכול לספר שכל רגע הוא הצלחה כמו שכל רגע הוא כשלון. והיום הייתי במסעדה בצהריים, זה חלק מעבודתי לא אחת. ובפעם זו לא הזמנתי בורגר ענק וצ'יפס ולא נגעתי בלחם שום או בצל או מה שזה לא יהיה. התמקדתי בסלט האישי שכלל חסה בעיקר ואחריו פרגיות בגריל עם קישואים מבושלים. ובשבילי , זה בפירוש עוד התקדמות, גם של מילימטר , כלפי מעלה בטיפוס. להתראות.

היי כפי שכתבתי לך בפוסט שלי ..אהבתי את הדימוי,בתור אחת שמטיילת המון, בכל מקרה כל הכבוד לך על השינוי היום במסעדה...גאה בך
0 קישור קבוע (Permalink)
30/08/2012 17:02

dany
dany
כל הכבוד לך מטפס יקר, והאמן לי שהסיפור שלך הוא הסיפור של רבות מאיתנו כאן...................
בהצלחה

מטפס הרים כתב:
תודה על הפירגון והמילים החמות.. זה עוזר וזה נותן מיגוון של כוחות להמשיך בטיפוס ההר. כי גם אם חלק המידרון וגם אם עלי להיאחז בזיזים שלעיתים פוצעים את הידיים, הרי אי שם מחכה לי הפיסגה. ומשם הנוף הוא אלוהי בבראשיתו.
לפני מיבחנים ואתגרים, אני מנוסה מאוד, וכבר ניסיתי הכל, אני חושב שאם אחבר את כמות הק"ג שהשלתי במשך השנים ואשר עליתי בחזרה- אגיע למטפס הרים נוסף.
יש לי תחושה אחרת בפעם זו. לא ברור לי מהי ברגע זה. אני יכול לספר שכל רגע הוא הצלחה כמו שכל רגע הוא כשלון. והיום הייתי במסעדה בצהריים, זה חלק מעבודתי לא אחת. ובפעם זו לא הזמנתי בורגר ענק וצ'יפס ולא נגעתי בלחם שום או בצל או מה שזה לא יהיה. התמקדתי בסלט האישי שכלל חסה בעיקר ואחריו פרגיות בגריל עם קישואים מבושלים. ובשבילי , זה בפירוש עוד התקדמות, גם של מילימטר , כלפי מעלה בטיפוס. להתראות.
0 קישור קבוע (Permalink)
30/08/2012 15:26

מטפס הרים
מטפס הרים
0 קישור קבוע (Permalink)
30/08/2012 14:57

רבקה
רבקה
ברוך הבא מטפס ההרים אל ביתינו החם והמפרגן
הקשבה התמדה ויישום
יובילו אותך אל הפיסגה
צא לדרך ובהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
30/08/2012 14:35

אייריס
אייריס
בהצלחה רבה לך מטפס הרים. יפה ששיתפת וקדימה לדרך השפויה והנכונה רק כך תגיע למטרה. יום נפלא
0 קישור קבוע (Permalink)
30/08/2012 13:45

נחושה
נחושה
מטפס הרים נחוש, ברוך הבא ובהצלחהsmile
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
30/08/2012 09:43

רייצל
רייצל
בררוכים הבאים לפורום הכי אוהב מפרגן ותומך
שיהיה בהצלחה בהמשך התהליך
רייצ'ל
0 קישור קבוע (Permalink)
30/08/2012 08:42

יולי
יולי
מטפס הרים,
ברוך הבא לתכנית ובהצלחה. הגעת למקום הנכון כי כאן עושים דיאטה ממש שפוייה שהיא אורח חיים. אני יכולה להעיד על עצמי שירדתי כ- 25 קילו בתהליך אצל מירי בלקין. ואני כאן כדי לרזות עוד קצת ולשמור, כי זה הכי חשוב. אני הגעתי למירי לפני 7 שנים גם אחרי שניסיתי הכל כולל כדורים להרזייה...כל הקסמים בדיאטות עובדים לטווח קצר ואז הכל עולה חזרה כמו למשל במקרה של כדורים מדכאים תיאבון (שניסיתי לפני 10 שנים, ועוד ביקשתי מרופא משפחה....) בעיקרון, דיאטה היא אורח חיים לכל החיים ומנסיון שלי חשוב להתמיד בזה וכל הזמן לומדים דברים חדשים. מה שכן, דווקא אחרי שמתחילים דיאטה אוכלים יותר בריא ואפילו יותר טעים וזה הרבה יותר משביע מסתם בצקים או ג'אנק פוד...בקיצור...אני מאחלת לך טיפוס נעים, אני מאחלת בהצלחה ואתה מוזמן לכתוב לנו בפורום, זה מאוד עוזר.
יום טוב,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
30/08/2012 07:33

ענת
ענת
ברוך הבא והמון הצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
30/08/2012 07:26

נינוש
נינוש
מטפס הרים
רק נחישות והתמדה בדיוק כמו לטפס על הרים תביא אותנו למחוז חפצינו
בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
30/08/2012 07:13

dany
dany
ברוך בואך מטפס הרים יקר והמון המון הצלחהsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
30/08/2012 05:49

אקורדיאון
אקורדיאון
ברוך הבא לבית האחד והיחיד והמון בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!