29/08/2012 05:53
 dany Posts: 19819
|
ממש כך אבל מי חשב אז בכלל על דיאטות
אקורדיאון כתב:
אמת דני,איך מירי אומרת חבל שבזמננו לא היתה מירי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/08/2012 05:34
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אמת דני,איך מירי אומרת חבל שבזמננו לא היתה מירי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/08/2012 05:31
|
מירי כל שנה אני מברכת אותך לאחר היום הזה, את עושה ממש מעשה מצווה ואוספת לך נקודות זכות. כילדה שמנה שסבלה קשות מנושא השומן (כמוך) ובטח לא היינו עם 30 מיותרים רק שבשנות ה-50 ילדים לא היו שמנים. מקנאה בילדים היום שאם הם כבר שמנים יש להם אפשרות לקבל טיפול, ואם כבר אז כבר אצל מירי בלקין. תבורכי.
miribelkin כתב:
אקו חברתי היקרה והנאמנה תודה רבה ריגשת אותי מאד, וגם אתן בנות טובות תבורכו.... אני עוד נירגשת,אמרתי היום לאריה כל שנה , זה מפעים מחדש.... זה ממש לא מובן מאליו....אבי מכין לכם תקציר לניוזלטר של החגים.... נראה אולי נכניס גם ליו טיוב.מחר בבוקר אני עם שחף, ילדה שירדה 30 קילו תיצפו ערוץ 2 בתשע ורבע....לילה טוב אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/08/2012 22:17
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אקו חברתי היקרה והנאמנה תודה רבה ריגשת אותי מאד, וגם אתן בנות טובות תבורכו.... אני עוד נירגשת,אמרתי היום לאריה כל שנה , זה מפעים מחדש.... זה ממש לא מובן מאליו....אבי מכין לכם תקציר לניוזלטר של החגים.... נראה אולי נכניס גם ליו טיוב.מחר בבוקר אני עם שחף, ילדה שירדה 30 קילו תיצפו ערוץ 2 בתשע ורבע....לילה טוב אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/08/2012 18:43
 רבקה Posts: 8411
|
אקורדיון יקירה צודקת בכל מילה אני הצלחתי להגיע כשהילדים היום כבר על הבמה וזה היה מאוד מרשים ומרגש לראות את השמנמודים שעמלו קשה והגיעו להישגים נפלאים יש הרבה מה ללמוד מהדור הצעיר על היכולת והשליטה שלהם ומי אנחנו שלא נצליח כמוהם מירי יקרה תבורכי על מפעל חיים זה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/08/2012 18:37
|
האם נראה את זה ביוטיוב ????????? או בניוזלטר? edited by dany on 8/28/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/08/2012 12:55
 אייריס Posts: 3744
|
כל מילה סלע. מצטרפת באהבה רבה לכל ומעניקה מדלייה למירי האחת והיחידה שנוגעת בכולנו ובילדים הישג עצום כי לא כל אחד יודע ויכול להגיע ללב ילד בנקודה הרגישה הזו ומירי עושה זאת באלגנטיות כמו שרק היא יודעת. תבורכי ויבורכו הילדים היקרים ששינית להם חיים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/08/2012 11:42
 קרולין Posts: 6651
|
וואו אקו יקרה בטח היה טקס מרגששששששש מאד הילדים האלה הם ה גיבורים האמיתיים וכן.... אם הם יכולים כולנוווווו יכולים ואין על מירי שלנו! אין לה מתחרים!!!! נשיבוקים קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/08/2012 06:09
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אתמול,מה אומר ,כידוע אני לא מפספסת בכל יום שני את ההסבר לחדשים מחוג הילדים ובכל פעם זה מחזיר אותי לתקופת ילדותי כשמנמודה ומעריצה ממש את הרצון והנחישות של הקטנים האלה לעשות שינוי ,כמובן שההורים תומכים ומעודדים וזה חלק באמת מרכזי בכל התהליך אבל באמת הדובדבן הוא בכל שנה מסיבת סיום שנה שגם על זה ממש לא מוותרת ומגיעה להרצאה ולחלוקת הגביעים וגם השנה הזלתי דמעות התרגשות ללא גבול מירי באמת אחת ויחידה מול ילדים שחלקם בגלאי 8,9 כל כך בגובה העיניים והם פשוט שותים בשקיקה כל מילה וללא ספק זה חלק נכבד מההצלחה. אני מתייגת את החוג הזה כמפעל חיים,הילדים עוברים מהפך אדיר ויוצאים לחיים עם בטחון עצמי שלא היה ,ההנות עם מכנסיים קצרים ,ממש הפכו ליפות וחתיכות ואני מסכמת בכך שאם הם יכולים לבטח אנחנו. מירי לך מעומק הלב תבורכי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|