28/08/2012 18:36
 dany Posts: 19819
|
טל שלך ממש לא זקוקה לדיאטה, אף אחד לא היה חושד........... בטח אפילו אחרי הלידה היא דקה כגפרור
miribelkin כתב:
בקשר לפוסט הקודם הספריי הוא רפואי לטל כלתי.....לא לדיאטה......
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/08/2012 14:22
 בלונדה.... Posts: 3603
|
מיכלי כל הכבוד על השליטה.. בהצלחההה נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/08/2012 14:01
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
בקשר לפוסט הקודם הספריי הוא רפואי לטל כלתי.....לא לדיאטה......
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/08/2012 14:00
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מיכלי יקרה וגיתי גם....אתם זוג אהוב וקסום. תודה רבה על הפירגון....והספריי המעולה שלכם התחיל היום בעבודה.... נהניתי מאד מהפוסט, מיכלי יקרה את כרגיל כותבת נפלא, תמשיכי לשתף אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/08/2012 13:17
 אייריס Posts: 3744
|
איזה פוסט תענוג לקרוא. ובנימה אופטימית שתמשיכו ככה להיות בשליטה ובנחישות למרות הפיתויים מסביב שלא נגמרים וטוב עשית לשוקולדים שיתמלאו בפלמוליב ולא נכנסו לקיבתכם. בהצלחה הלאה וכל הכבוד לשניכם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/08/2012 06:18
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אכן ללא ספק תחושת השליטה ,כמה היא גורמת לנו פשוט להתנהג אחרת בכל תחומי החיים. בהצלחה גם השבוע.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/08/2012 17:36
|
חשק חשק חשק ואליו מצטרפת עשיהההההההההההההההההההההההההההההההההההה
נחושה כתב:
אתן פשוט גאוה לפורום ושמחה ששיתפתם, כי אני רק היום חזרתי לרישום אחרי שבוע של עיגול פינות... עשיתם לי חשק גדול לחוות שוב את תחושת העשיה והשליטה באוכל  כל הכבודדדדדדדד, נשיבוקים להמשך יום נפלא 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/08/2012 15:12
 קרנושה Posts: 3420
|
מהממממממממממת שלי!!! אני כ-ל כך גאה בך!!!! חיממת לי את הלב לקרוא אותך, אין דברים כאלו!!! ואכן, גם אני איתך בשליטה ובתחושה הכל כך משכרת הזו♥ רק הצלחות לנו! נשיבוקים♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/08/2012 15:07
 רבקה Posts: 8411
|
וואו מיכלי איזה פוסט מזמן לא הראת לנו את המוטיבציה בעיצומה אתם נהדרים ומגיע לכם שההרגשה הנפלאה הזאת תישמר פוסט כזה בפורום מביא את הרצון והחשק לשליטה ועשייה ולכולנו שיהיה בהצלחה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/08/2012 14:26
 נחושה Posts: 6982
|
אתן פשוט גאוה לפורום ושמחה ששיתפתם, כי אני רק היום חזרתי לרישום אחרי שבוע של עיגול פינות... עשיתם לי חשק גדול לחוות שוב את תחושת העשיה והשליטה באוכל  כל הכבודדדדדדדד, נשיבוקים להמשך יום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/08/2012 12:11
|
מיכלי יקירתי מתחברת לתחושה הנפלאה הזאת שלך, אמנם אני לא צועדת......... ובאמת לא מטעמי תרצת אלא מטעמי יכולת פיזית, אך שמירה אבסולוטית של 4 שבועות מינוס יום אחד......... מעלה את המורל לגבהים. אצלי גם המאזניים בהחלט מפרגנות, אך עדיין לא נכנסת לאופוריה כי הגעתי כל כך גבוה שעוד לא סיימתי עם סבב החובות הראשון...... אוטוטוט מגיעה אליו............ ואז יחל גם הדיווח השבועי כאן בפורום הנפלא.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/08/2012 10:03
 מיכל שרון Posts: 1318
|
ובתרגום חופשי: אני נעולה על התחושה... איזו תחושה תשאלו אותי? התחושה המשכרת של השליטה!!! כן כן יקיריי... אחרי שבועיים שאני על המקום (הישג מבורך לכל הדעות) אני לגמרי מרגישה שאני על פסגת העולם!! אני הולכת כל בוקר ולא מתרצת (למרות שיש לי אחלה סטוק של תירוצים בבית) - גם אם קמתי מאוחר (שהעבודה תחכה), גם אם לא ישנתי בלילה (ממילא אני עייפה רצח, עוד שעה שינה לא תפתור את זה), גם אם כואבים לי השרירים (זה טוב - סימן שהם עובדים ), גם אם גיתי לא קם איתי (כי אם אין אני לי מי לי וההפסד כולו שלו)... בקיצור - אני מכונת הליכות משומנת ומוצלחת! אני מכינה כל יום אוכל לעבודה.. מחשבת את הפחמימות שלי בקפידה לאורך כל היום עד השעה חמש ומשאירה לי תמיד מרווח של 100 קלוריות ספייר למעידות לא צפויות או הגדלת כמויות לא מתוכננת ככה שאני אף יום לא אהיה בחריגה מהמסגרת. אני מרגישה נפלא כל יום בבגדים, נראית מיליון דולר (אמנם למידות גדולות.. אבל עדיין.. ) והכי חשוב: כיף לי!!! בשבת היינו בעל האש אצל המשפחה השמנמודה שלי שמחודש לחוד שכשאנו מתראים הם רק הולכים ותופחים יותר (זה ממש מפחיד) ואני וגיתי מראש החלטנו בצעידת הבוקר (כן כן.. גם בשבת השומן לא מקבל הנחות) שאין צ'יפס! אין פיתות! ולא נוגעים במתוקים!! ותנחשו מה? החלטת, השתדלת, אכלת פלפל עם גבינה לפני היציאה מהבית.. אז את עומדת ביעדים ובמטרות שלך! גם אני וגם גיתי גילינו איפוק ושליטה מופתיים!!! עמדנו בגבורה מול עצמנו ומול האוכל ויכולנו לו!! אכלנו הרבה סלטים, רק בשר, כמה כפות חומוס היוו את מנת הפחמימות וסגרנו את הפינה כמו גדולים!!! השיא היה כשהגענו הביתה (אחרי שויתרנו על 2 עוגות קרם, בורקס שוקולד ומלון) וחיכו לנו שוקולדים בבית בחסות השכנה מלמטה שמשוגעת על תומר וארבה לנו איתם בחדר המדרגות.. לשניה המסכנות והחסך מהמנגל הפציעו אבל אז ברגע של עוצמה פנימית ציוויתי על גיתי לפלמב את השוקולד וחסל (למי שלא הבין - אתם כנראה לא מספיק זמן אצל מירי.. אז תישארו באזור עד שתבינו). בקיצור - שבת כזו מופתית מזמן לא נראתה אצלנו.. מקווים להמשיך במומנטום החיובי הזה.. גיתי כבר שבועיים רצוף רואה ירידות יפות (קצת קנאה לגברים עכשיו) והבית בהחלט במוד של עשייה ושמירה. אז איך אני לא אהיה נעולה על ההרגשה הזאת? וכאילו לא מספיק לי מעצמי.. מירי הפגיזה אתמול עם אנרגיות מטורפות (נכדה ראשונה בהחלט עושה את העבודה - היית מהממת אתמול והיה ממש כיף לשמוע את השמחה שלך משפריצה לכל עבר.. ), הרצאה מעולה ונוגעת ועוצמתית.. הכנות שלך מירי ממש נגעה בי אתמול, רק חיזקת אצלי עוד את המקום שאני נמצאת בו והזכרת לי לא להרים את האף גבוה ולהמשיך ככה עוד ועוד.. כי כשכבר יש מומנטום של ירידה ושמירה, אסור להפסיק אותו.. אפשר לסמוך על האוכל והחיים שיעשו את זה בשלב מסויים.. אז למה להקדים את המאוחר? אז בנימה אופטימית זו - שיהיה לכולנו בוקר נפלא ושבוע נהדר!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|