הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חוויה מרגשת- כנסו

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
27/08/2012 10:05

מיכל שרון
מיכל שרון
מירי יקרה שלנו, העונג היה כולו שלנו.. שנתת לנו לחלוק איתך את החווייה האישית והמרגשת הזאת וכיף לנו שיכולנו להיות חלק מזה.
נחושה - את צודקת לגמרי לגבי מירי וההרצאה.. ממש הוצאת לי את המילים מהפה!
0 קישור קבוע (Permalink)
27/08/2012 08:18

נחושה
נחושה
תודה יקרות ודני אני חזרתי לרישום הבוקר כי אני רואה שזה מכניס אותי חזרה לתהליך ולנחישות בצורה הטובה ביותר♥
לגבי ההתרגשות, במקרה שלי זאת היתה יותר שמחה מגאווה, זהו אחד מהדברים היותר מרגשים בטבע ובעולמנו, פרי בטן, איש קטן עם רגליים קצרות, עולם ומלואו של סקרנות, פלא הבריאה
וכמובן פרי אהבה וגורם לאושר גדול אישי ומשפחתיsmile
+1 קישור קבוע (Permalink)
27/08/2012 06:00

אקורדיאון
אקורדיאון
נחושתי מרגשת כרגיל.
0 קישור קבוע (Permalink)
27/08/2012 05:30

dany
dany
נחושתי אהובתי
כרגיל כרגיל מרגשת עד מאדsmile
עכשיו הזכרת לי שגם אני ילדתי את הבת הבכורה שהיתה הנכדה הבכורה גם להורי בעלי וגם להורי, וכמובן גם נינה ראשונה לסבא וסבתא שלי.ןאפילו סבתא רבה שלי עדיין היתה חיה ז"א ששרון שלי היתה חימש............. וואו איזה זיכרון...............
התחברתי לתחושה הזו של הראשוניות. של הגאווה.
מצפה ממש לשמוע את מירי לאחר כל החוויה הנפלאה הזו שאני בטוחה שהיא אפילו עדיין לא מעכלת אותה כי היא פשוט עולמית..............
לגביך יקירתי, מה שעלה ירד, אך את באמת מהיום מפנימה את כל הדברים הנפלאים שאת כותבת, ומתחילה לרדת בשיטתיות......................... קובעת מטרה מסמנת אותה ומגיעה אליה!!!!!!!!!
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
26/08/2012 22:52

נחושה
נחושה
miribelkin כתב:
נחושה יקרה
אכן ריגשת אותי מאד, והיה ערב מרגש במיוחד
לראות את הפירגון הענק מחברי הקבוצה, בחוג השני גיתי היקר
של מיכל רץ הבייתה להביא ליספריי מיוחד לתפרים של טל, אין דברים כאלה.....
אני מודה לך ולחברי הפורום המדהימים על הפירגון והאהבה,
וכן, כרגיל את כותבת מדהים.....מתי הספר? לילה טוב שנת לימודים פוריה
אוהבת מאד מירי

Kissing
0 קישור קבוע (Permalink)
26/08/2012 22:47

miribelkin
miribelkin
Administrator
נחושה יקרה
אכן ריגשת אותי מאד, והיה ערב מרגש במיוחד
לראות את הפירגון הענק מחברי הקבוצה, בחוג השני גיתי היקר
של מיכל רץ הבייתה להביא ליספריי מיוחד לתפרים של טל, אין דברים כאלה.....
אני מודה לך ולחברי הפורום המדהימים על הפירגון והאהבה,
וכן, כרגיל את כותבת מדהים.....מתי הספר? לילה טוב שנת לימודים פוריה
אוהבת מאד מירי
+1 קישור קבוע (Permalink)
26/08/2012 22:24

נחושה
נחושה
לילה טוב פורום יקר,
רוצה לשתף אתכם בהתרגשות שהחזירה אותי 16 שנים לאחור...
הערב נכנסתי לשקילה עם ואזה וזר חגיגי עם סרטים באדום ולבן+כרטיס ברכה כמובן...(אדום של אהבה ולבן של חגיגיות)
"מזל טוב סבאל'ה" (לאריה) ו "מזל טוב סבתאל'ה (למירוש)
מירוש התרגשה מאוד וקיבלה חיבוקקקקקקקקקקקקקקקק גדול של אהבה....
אמרתי לה שאני ילדתי ראשונה והפכתי את הוריי לסבא יורם ולסבתא יעל ובאחת את אחי ואחותי לדודים וריגש אותי לברך אותם בסטטוס החדש בכניסה למועדון הסבתאות לא פחות משהתרגשתי משינוי הסטטוס שלי לאמאל'ה.
אין כמו חוויה אישית!!!
שאלתי את הגניקולוג שלי פעם "איך אתה יכול להבין מה אני מרגישה כאשה בהריון?" אז הוא אמר לי "לעולם לא אדע באמת אבל כל מה שאומר לך הוא מניסיון רב של שנים ותיאורים מרגשים ומפורטים של הריוניות אחרות"....
כל חוויה כזאת מרגשת, גם כשהילד הצעיר נולד (את כבר אמא) כי כל חוויה היא אחרת וסובייקטיבית תלויית סטטוס, גיל, זמן ונסיבות משפחתיות, בריאותיות ואישיות....
כל נכד שנולד מרגש, כל חתונה, כל התחלה וסיום, כל פרק בחיים...אין יום שדומה לקודמו, כי אנחנו צומחים ומפרשים ומגיבים אחרת כביכול "לאירוע מוכר"....
וכמובן אין כמו לחוות שוב/מחדש: ירידה במשקל, שליטה באוכל, סימון וי על משימה, שמחה, שליטה עצמית, עקביות ומשמעת עצמית והשגת המטרות שהצבנו...
אם מכוונים גבוה מקסימום נגיע לכוכביםsmile
מחכה לכם הרצאה משובחת - מרגשת- ויוצאת דופן כי מירי השתנתה, כי מירי מרגשת מעט יותר, מרוגשת ומציינת השבוע מספר הישגים אישיים ומקצועיים....כן ,חכו להרצאהsmile
מחר מתחילה חוויה מרגשת, אישית, חדשה, של עשיה לכל אחד ואחת מאיתנו....smile
הופתעתי שעליתי רק חצי יותר אחרי שבוע של אכילה, הליכה אחת ובלי הקפדה של בלי פחממות מחמש...כנראה שעשיתי יותר משהיה נדמה לי....וזה מרגש לא פחותwink
לילה טוב וחלומות מתוקיםםםםםםםםםםםםםםםםםם גם לדנה בלקין שבוודאי מתרגשת מהצטרפותה למשפחת בלקין המורחבתgrouphug

edited by נחושה on 8/26/2012
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חוויה מרגשת- כנסו

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!