27/08/2012 06:02
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יישר כח על הנחישות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/08/2012 05:19
 dany Posts: 19819
|
הוטי יקירה כפיים על העמידה באתגר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/08/2012 00:26
 EFF Posts: 6409
|
מיכל המחוננת אהבתי את כל מה שכתבת...."נציב שומן "עוד לא שמעתי - מאמצת את הביטוי המקסים !!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/08/2012 22:55
 נחושה Posts: 6982
|
miribelkin כתב:
מחוננת אמיתית כל הכבוד על השליטה את רואה יקירתי גם אחרי כל כך הרבה שנים עודלומדים..... כל הכבוד על השיתוף אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/08/2012 22:39
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מחוננת אמיתית כל הכבוד על השליטה את רואה יקירתי גם אחרי כל כך הרבה שנים עודלומדים..... כל הכבוד על השיתוף אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/08/2012 19:54
 1103 Posts: 5022
|
הוטצ"יק חחח איזה פוסט משעשע.מגיע לך צל"ש על הוויתור.אכילת העוגה היתה נותנת לך הנאה רגעית יסורי מצפון וחרטה. כל הכבוד על השליטה זה לא דבר של מה בכך.ישר כח. נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/08/2012 17:50
 קרולין Posts: 6651
|
בראבו על השליטה רק ככה מ צ ל י ח י ם גם אני מתה על עוגות גבינה ..... זה ממש ״אסון״לדיאטה תמשיכי להתמיד ולהצליח קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/08/2012 16:27
 Hotchick Posts: 40
|
גם בדרך החוצה היא עוד קרצה לי מהצלחת - מתוקה, קרמית, אוורירית ואלוהית. עוגת הגבינה שהמלצר הגיש לנו על חשבון הבית. רק החלק השפיצי השובבי שלה נקטם והיא עמדה שם כמעט שלמה, תפוחה ובהירה. חטא על פשע, להשאיר עוגת גבינה כזאת, ועוד אחת שצנחה לנו מהשמים, כמו זכייה בפיס, חינם. הזדמנות אחרונה לגנוב ביס אחרון מתוק שטעמו ישהה עמי וינחמני כל אחר הצהריים...בדרך הביתה אני עושה חישוב מהיר - הייתי דווקא בסדר, או שאולי לא. סלט מוצרלה עם סלק מנה ראשונה (מירי אמרה שסלק זה טוב, לא?) דניס קטן בגריל לעיקרית, בלי תוספת אבל עם כמה ביסים מחתיכות הבגט ומשהו כמו שתי כפות חמאה (זו ארוחת צהריים, כן? אותי לא יתפסו עם פחמימות בערב) שלא לדבר על כחצי כוס יין אדום. עדיין בגבולות המותר. אנחנו בישורת האחרונה, כמעט הגענו הביתה בשלום, כשהופיעה גבינת המלכה. מי, מי עשה לי את זה? בעלי, מלא הכוונות הטובות? לא, סתם יוזמה מקומית לא מבורכת. החברים והאורחים מחו״ל טעמו כזית ויצאו שבעים אך מרוצים ורק אני נותרתי במקומי, מהופנטת מהחריץ הצהבהב, השמנתי, ניצב מעדנות על בסיסו החמאתי הזהוב. אוי אוי אוי איזה בזבוז. בכוח אני מפנה מבטי הצידה ונדחפת החוצה בין השולחנות. כבר אני מתחרטת, עוד מבט אחד - אל תביטי אחור, פן תיהפכי נציב שומן, אני אומרת לעצמי ולא מצליחה לשכנע אפילו את עצמי. והופ, אני בחוץ, ואין דרך חזרה. הידד! עשיתי את זה. edited by Hotchick on 8/26/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|