הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מיומנה של מרזה - איך השארתי חצי עוגת גבינה במסעדה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
27/08/2012 06:02

אקורדיאון
אקורדיאון
יישר כח על הנחישות.
0 קישור קבוע (Permalink)
27/08/2012 05:19

dany
dany
הוטי יקירה כפיים על העמידה באתגרsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
27/08/2012 00:26

EFF
EFF
מיכל המחוננת אהבתי את כל מה שכתבת...."נציב שומן "עוד לא שמעתי - מאמצת את הביטוי המקסים !!
0 קישור קבוע (Permalink)
26/08/2012 22:55

נחושה
נחושה
miribelkin כתב:
מחוננת אמיתית כל הכבוד על השליטה
את רואה יקירתי גם אחרי כל כך הרבה שנים עודלומדים.....
כל הכבוד על השיתוף אוהבת מירי

i agree
0 קישור קבוע (Permalink)
26/08/2012 22:39

miribelkin
miribelkin
Administrator
מחוננת אמיתית כל הכבוד על השליטה
את רואה יקירתי גם אחרי כל כך הרבה שנים עודלומדים.....
כל הכבוד על השיתוף אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
26/08/2012 19:54

1103
1103
הוטצ"יק
חחח איזה פוסט משעשע.מגיע לך צל"ש על הוויתור.אכילת העוגה היתה נותנת לך הנאה רגעית יסורי מצפון וחרטה.
כל הכבוד על השליטה זה לא דבר של מה בכך.ישר כח.
ניליApplause

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
26/08/2012 17:50

קרולין
קרולין
בראבו על השליטהsmile
רק ככה מ צ ל י ח י םsmile
גם אני מתה על עוגות גבינה .....
זה ממש ״אסון״לדיאטה
תמשיכי להתמיד ולהצליח
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
26/08/2012 16:27

Hotchick
Hotchick
גם בדרך החוצה היא עוד קרצה לי מהצלחת - מתוקה, קרמית, אוורירית ואלוהית. עוגת הגבינה שהמלצר הגיש לנו על חשבון הבית. רק החלק השפיצי השובבי שלה נקטם והיא עמדה שם כמעט שלמה, תפוחה ובהירה. חטא על פשע, להשאיר עוגת גבינה כזאת, ועוד אחת שצנחה לנו מהשמים, כמו זכייה בפיס, חינם. הזדמנות אחרונה לגנוב ביס אחרון מתוק שטעמו ישהה עמי וינחמני כל אחר הצהריים...בדרך הביתה אני עושה חישוב מהיר - הייתי דווקא בסדר, או שאולי לא. סלט מוצרלה עם סלק מנה ראשונה (מירי אמרה שסלק זה טוב, לא?) דניס קטן בגריל לעיקרית, בלי תוספת אבל עם כמה ביסים מחתיכות הבגט ומשהו כמו שתי כפות חמאה (זו ארוחת צהריים, כן? אותי לא יתפסו עם פחמימות בערב) שלא לדבר על כחצי כוס יין אדום. עדיין בגבולות המותר. אנחנו בישורת האחרונה, כמעט הגענו הביתה בשלום, כשהופיעה גבינת המלכה. מי, מי עשה לי את זה? בעלי, מלא הכוונות הטובות? לא, סתם יוזמה מקומית לא מבורכת. החברים והאורחים מחו״ל טעמו כזית ויצאו שבעים אך מרוצים ורק אני נותרתי במקומי, מהופנטת מהחריץ הצהבהב, השמנתי, ניצב מעדנות על בסיסו החמאתי הזהוב. אוי אוי אוי איזה בזבוז. בכוח אני מפנה מבטי הצידה ונדחפת החוצה בין השולחנות. כבר אני מתחרטת, עוד מבט אחד - אל תביטי אחור, פן תיהפכי נציב שומן, אני אומרת לעצמי ולא מצליחה לשכנע אפילו את עצמי. והופ, אני בחוץ, ואין דרך חזרה. הידד! עשיתי את זה.
edited by Hotchick on 8/26/2012
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מיומנה של מרזה - איך השארתי חצי עוגת גבינה במסעדה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!