הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חוזרים למסגרת - כנסו

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
27/08/2012 08:07

נחושה
נחושה
dany כתב:
נחושתי אהובה,
יישר כוח לכל מי שחוזר למסגרת ותמיד תמיד טוב רגע אחד קודם ולא אחר כך...............
אני לקחתי את עצמי ביידיים(קצת כבד הייתי אומרת) לפני ארבעה שבועות פחות יום. והתוצאה נכון להיום מינוס 3.400 ק"ג
אין מאושרת ממני.
נכון שהדרך עוד ארוכה אך סוף סוף עשיתי מעשה........................ והנה הימים חולפים והמאזניים רוצות או לא........ מראות על שינוי.
הצלחה לכולנו בתחילת שנת לימודים, עוד מעט שנה עברית חדשה........ והעיקר העיקר שנתחדש ונתקלף.
נשיבוקים

כל 100 גרם שיורד ולא חוזר אשרייך, 3.400 זה נ-ה-ד-ר וכל הכבוד על העקביות טההתמדה בהרגלי האכילה הנכוניםworship
0 קישור קבוע (Permalink)
27/08/2012 06:57

אשירה
אשירה

dany כתב:
נחושתי אהובה,
יישר כוח לכל מי שחוזר למסגרת ותמיד תמיד טוב רגע אחד קודם ולא אחר כך...............
אני לקחתי את עצמי ביידיים(קצת כבד הייתי אומרת) לפני ארבעה שבועות פחות יום. והתוצאה נכון להיום מינוס 3.400 ק"ג
אין מאושרת ממני.
נכון שהדרך עוד ארוכה אך סוף סוף עשיתי מעשה........................ והנה הימים חולפים והמאזניים רוצות או לא........ מראות על שינוי.
הצלחה לכולנו בתחילת שנת לימודים, עוד מעט שנה עברית חדשה........ והעיקר העיקר שנתחדש ונתקלף.
נשיבוקים

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
27/08/2012 06:01

אקורדיאון
אקורדיאון
משפט מחץ יקירתי ,ללא ספק מגיעה לכולנו איכות חיים.
0 קישור קבוע (Permalink)
27/08/2012 05:23

dany
dany
נחושתי אהובה,
אין מאושרת ממני.
נשיבוקים
0 קישור קבוע (Permalink)
26/08/2012 22:54

נחושה
נחושה
miribelkin כתב:
נחושה יקרה פוסט מדהים תודה רבה......
ותודה אישית לך היום.....ריגשת אותי מאד מאד
לילה טוב בהצלחה אוהבת מירי

Sleepy
0 קישור קבוע (Permalink)
26/08/2012 22:41

miribelkin
miribelkin
Administrator
נחושה יקרה פוסט מדהים תודה רבה......
ותודה אישית לך היום.....ריגשת אותי מאד מאד
לילה טוב בהצלחה אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
26/08/2012 22:38

נחושה
נחושה

סלט חתוך בקופסא למחר
צהריים מוכן, כולל תוספות
אין בבית אוייבים ויש נחישות להחזר חובות
אכן חזרה מבורכת לשיגרה, לאכילה מסודרת במודעות ובשליטהApplause
0 קישור קבוע (Permalink)
26/08/2012 17:42

קרולין
קרולין
נחושתי
שתהיה לכולםםם שגרה ברוכה, בריאה ומאוזנתsmile
נשיבוקים
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
26/08/2012 15:42

אייריס
אייריס
וכן יהי רצון. אמן על הכל.
בהצלחה לכוווולם. שבוע טוב
0 קישור קבוע (Permalink)
26/08/2012 14:42

נחושה
נחושה
החופש תם, שעות אחרונות של ההתרגשות, החברים, המחשב, הטלויזיה....והחופש לעשות מה שרוצים מתי שרוצים וכמה שרוצים...
מחר חוזרים למסגרת:
באכילה מסודרת
בתפריט בבית
בכריכים לבית הספר
בקופסאות לעבודה או כשנשוב הביתה ממנה
מסגרות החוגים, הפעילות הספורטיבית, החברים, המטלות הקבועות כל אחד בהתאם לגילו, פחות עיגול פינות ועצימת עיניים, כעת, ממחר ולא אחרי החגים!!!
מסגרת זאת גם הפינה הקבועה שלנו בקבוצה, בשקילה, בהרצאה ובהתכיילות מחדש פעם בשבוע, בעשיה ולא רק בהנהוני הסכמה...בהתמדה ובעקביות.
לנו, לכל ילדי הגן ובית הספר, נוער, הורים, מלווים...איחולי שנת לימודים מהנה ומוצלחת...
זכרו את המשפט :"אל תעשה לחברך מה ששנוא עלייך" שאינו נכלל בחומר לבחינה... אבל יש לשנן אותו יומם וליל!!!
ובהקשר שלנו הכי חשוב, אל נעולל לגופינו מה שלא מגיע לו...מגיע לנו חיים ארוכים, טובים, בריאים ומאושריםsmile

חיבוק אוהב צידה לדרך♥

נחושתכם

edited by נחושה on 8/26/2012
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חוזרים למסגרת - כנסו

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!