25/08/2012 16:59
 אקורדיאון Posts: 16381
|
איזה פוסט שמעביר את ההתרגשות הישר לנימי הנשמה. שוב יקירה המון מזל טוב ורק שמחות לעתיד. נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/08/2012 16:39
 מיכל שרון Posts: 1318
|
מירי יקרה איזה כיף שהגיע היום הזה! מרגישים את ההתרגשות שלך דרך הכתיבה.. חתיכת לילה היה לכם.. ואיזה סיומת נפלאה (: תהנו מהסטטוס החדש ואני כבר מחכה לניצני תמונות ראשונים.. המון נשיקות ומזל טוב ממני, מגיתי וממימי כמובן ממרחקי אירופה הקרירה (:
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/08/2012 16:24
 1103 Posts: 5022
|
מירי יקרה ואהובה כמה מרגש לקרוא על החוויה המרגשת והמיוחדת שעברת ביחד עם אריה.אין מילים היכולות לתאר את הרגע בו גיל בנכם הבכור יוצא מחדר הלידה כשדנה נכדתכם הבכורה חבוקה בזרועותיו,זהו רגע יחיד ומיוחד.אותו תנצרו בזכרונכם כל ימי חייכם. לגיל וטל אני מאחלת שיגדלו אותה באהבה רבה ושירוו ממנה רוב אושר ונחת. מזל-טוב           
            -KISS AND HUGS ☼♥☼♥☼♥☼♥☼♥☼♥☼♥☼♥ L-O-V-E- AND L=I=G=H=T ..☼♥☼♥☼♥☼♥☼♥☼♥☼♥☼♥ .....(*_*) LOVE AND LIGHT ..☼♥☼♥☼♥☼♥☼♥☼♥☼♥☼♥ ..(♥)(♥)(♥)(♥)@ (♥)(♥)(♥)(♥)(♥) ...(♥)(♥)(♥)(♥) (♥)(♥)(♥)(♥)(♥) ........\\||//...... (⁀‵⁀) ✫ ✫ ✫LOVE
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/08/2012 16:23
 נחושה Posts: 6982
|
מירוש יקרה, איזה פוסט מרגש והמחזה של גילי חובק את בתו הראשונה מרגש כפליים... מאחלת לך סבתאות מאושרת לצד סבא אריה ולטל וגילי הורות מאושרת שקטה ובטוחה והנאה צרופה ולענתי ואבי על השינוי בסטטוס (דוד/ה) זה מחייב בקיצור לדנה בלקין ולכל משפחתה, הקרובה והמורחבת, בריאות, אושר ובשורות טובות נחושה
 edited by נחושה on 8/25/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/08/2012 16:22
 רבקה Posts: 8411
|
ברוכים הבאים למשפחת הסבים והסבתות וואו איזה אושר חיבוק ענק ומלא נשיקות ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/08/2012 16:09
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אתמול בלילה ברבע ל11, בניתוח קיסרי....נולדה לגיל בני הבכור ואישתו טל, בת בכורה בשם דנה. כל מה שסיפרו לי היה מיזערי לעומת תחושת האושר וההתרגשות שהייתה לי סביב היום המרגש הזה..... חיכינו לו שנים.....וכזה היגיע, לא האמנתי שככה אבכה לראות את גיל יוצא עם דנה מהחדר לידה, רגוע מאושר וחובק את ביתו הקטנה. בניתוח קיסרי נותנים את התינוק אחרי לידה לאבא.....וכך זה צריך לדעתי להיות אחרי כל לידה. כי לאמא יש בין כה וכה קשר חזק מאד עם התינוק. ופה האב מקבל מההתחלה הזדמנות נפלאה לקשר ראשוני.לא אכלתי אתמול במשך היום כלום מרב התרגשות.....אך אל דאגה התיאבון חזר בערב מיד. מתחיל שבוע חדש באוגוסט,חודש חם תרתי משמע....דנה תגיע במשך השבוע הבייתה. ובחוגים מחכה מסיבת סוף הקיץ של הילדים ביום שני עם גביעים ופרסים, וזה תמיד מרגש אותי מחדש.......מכינה לכם הרצאת מוטיבציה, אז בלי תירוצים, כולם מגיעים למעמד השקילה....מודה לכם על הפירגון הברכות והתמיכה אוהבת מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|