26/08/2012 17:44
 קרולין Posts: 6651
|
סיסי יקירתי ברכות על הירידה הנפלאה שלך פוסט מרגש מאדדדד נשיבוקים קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/08/2012 08:38
 1103 Posts: 5022
|
סיסי יקרה פוסט מקסים אהבתי. ברכות על הירידה הנפלאה שבוע נהדר בשורות טובות נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2012 20:34
 סיסי 17 Posts: 618
|
תודה חברות אהובות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2012 17:16
 מירי Posts: 47
|
סיסי יקרה שמחה שחזרת לשתף אותנו בפורום..... היית חסרה, תמשיכי כך יפתי, ותודה על פוסט מרגש וחכם. אוהבת אותך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2012 14:07
 נחושה Posts: 6982
|
אייריס כתב:
סיסי פוסט מקסים ואחלה ספר. שיהיה לו המשך מעניין טוב ומוצלח ושתמיד תהיי מוקפת באהבה. בהצלחה בכל
הוצאת את המילים מפי...♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2012 13:42
 אייריס Posts: 3744
|
סיסי פוסט מקסים ואחלה ספר. שיהיה לו המשך מעניין טוב ומוצלח ושתמיד תהיי מוקפת באהבה. בהצלחה בכל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2012 08:26
 רייצל Posts: 339
|
יפה שלי, ברכות על הירידה היפה המשיכי כך. התרגשתי מאד כשקראתי את הפוסט שלך יש לנו המון המון דברים משותפים ותוך כדי הקריאה דפים מהספר וזכרונות עלו במוחי. לא סתם אומרים שאנחנו יוצרים את המציאות שלנו וכל אחד כותב את הספר שלו מאחלת לנו המשך כתיבה איש איש בספרו . שנמשיך להיות מאושרים שמחים כי מגיע לנו המשך שבוע טוב רייצ'ל
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2012 06:23
 אקורדיאון Posts: 16381
|
תודה סיסי על בשיתוף ורק שנמשיך כך כי זה בהחלט לא מובן מאליו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2012 15:51
 רבקה Posts: 8411
|
סיס'לה ברכות על הירידה הנפלאה. הפוסט שלך מרגש ותמיד שכל אוהבייך יהיו סביבך לעד תודה על ששיתפת אותנו באהבה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2012 15:43
 dany Posts: 19819
|
תודה על השיתוף הנפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2012 14:43
 יולי Posts: 754
|
מעניין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2012 14:28
 סיסי 17 Posts: 618
|
היי חברים יקרים הרצאה נפלאה ... קילו וחצי פחות בהתרגשות ובהיי... תודה למירי המקסימה על המוטיבציה האכפתיות העידוד והתמיכה ... רק שימשיך לי ככה והאושר בעיצומו רוצה לחלוק אתכם פוסט שהעליתי היום בפייס -בוק . הרי אני חניכה של מירי כבר 21 שנה בדיוק באוגוסט והנה הסיפור ...
החיים שלנו הם ספר זכרונות אחד גדול....מהרגע בו נולדנו עד הרגע בו נמות נכתוב בו במו ידינו את סיפור חיינו ...כל תקופה פרק, כל יום עמוד לפעמים שניים או יותר, איש איש והקצב שלו , כל אחד עם הצבעים שלו ,התמונות שלו ... נוף ילדותו וכו'. ספר מרתק ? תלוי מה התוכן שאנו יוצקים לתוכו ...ישנם פרקים שאנו רוצים לשכוח , ישנם פרקים שכל כך אהבנו ואנו קוראים בהם שוב ושוב ובכל פעם התובנות הן אחרות , נקודות המבט משתנו ת מתבגרות ... זוויות משתנות . התפאורה משתנה לה ... חלק מהדמויות נעלמות , אולי אף מסתלקות מן העולם... חוויות ,געגועים , ריחות , תשוקות תובנות,מראות , בתים, סביבה , חיוכים התרגשויות בכי אוכל ריקוד שמחה צלילים ...ספר קסום ?! משהו ...ועוד פרק נגמר ועוד פרק מתחיל וכל רגע זה שורה חדשה תענוג...תענוגות החיים כבר הזכרתי...? אז ככה היום לפני 23 שנים התחיל פרק מאוד גדול משמעותי וחשוב בחיי אם לא ה-... פרק שתפס הרבה מאוד פרקים בספר חיי!! פרק ששינה אותי מקצה אל קצה לקח אותי למעלה ולמטה קדימה ואחורה טלטל אותי שימח אותי ריגש ועיצב את מי שאני...שינה אותי ואולי אף נולדתי מחדש שוב לפני 6 שנים ... והיום אני יודעת שלא הייתי מוותרת על אף שורה , על אף דמות ...על אף פסיק , ועל אף עמוד... תודה לך בורא עולם על הספר המקסים הזה יודעת להעריך כל רגע ... רוצה שתשמור על האוצרות היקרות שבחיי ,על ילדיי האהובים על האיש שאיתי שאוהב בכל תנאי , על משפחתי שתמיד שם בשבילי ...על אור עיני ושנהיה ביחד עוד המון שנים יפות ...ותודה לכם חברים יקרים ואהובים שאתם כאן כדי שאחלוק זאת עמכם ♥
[font='lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif][/font]
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|