24/08/2012 09:16
 ענת Posts: 3849
|
רבקה כתב:
ענתי אני מקווה שחזרת לשליטה הקילו מחפש את דרכו חזרה ועם כוחות אנחנו נתגבר בהחלט לא קל אך למזלי אני עמדתי על המשקל ועדין חורקת שיניים על אף שאני יודעת שהשבוע השליטה צריכה להיות שבעתיים ♥♥♥ כל הכבוד רבקה אני יותר טוב אבל לא מושלם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2012 21:51
 dany Posts: 19819
|
אכן בנות זו הברירה היחידה שיש לנו להמשיך ולהתמודד ולהצליח.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2012 21:50
 אייריס Posts: 3744
|
סופש נהדר ובהצלחה בהמשך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2012 20:42
 רבקה Posts: 8411
|
ענתי אני מקווה שחזרת לשליטה הקילו מחפש את דרכו חזרה ועם כוחות אנחנו נתגבר בהחלט לא קל אך למזלי אני עמדתי על המשקל ועדין חורקת שיניים על אף שאני יודעת שהשבוע השליטה צריכה להיות שבעתיים ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2012 06:17
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ללא ספק תקופה לא קלה אבל אנחנו כאן ומה שעלה ירד. בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2012 20:33
 1103 Posts: 5022
|
ענתי יקירתי לא נורא נתגבר עוד הכל עוד הכל יסתדר.כך אומר השיר וכך זה בחיים. הקילו שעלה ירד ובעקבותיו יעלמו להם קילוגרמים נוספים כולנו בני אדם ולכולנו לא קל יש ימים טובים ויש גם ימים קשים. העיקר שאנחנו נמצאים במסגרת ששומרת עלינו ומחזירה אותנו לישורת. סופ"ש בשליטה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2012 18:43
|
קרנושה כתב:
ענתי אהובה שלי, שמחתי לראותך, תמיד שמחה! תמשיכי להתמיד, אין לנו מירי אחרת וזו גם בין היתר הזכות שלנו להנות מהחוג העשיר הזה. בהחלט מה שעולה מהר יורד מהר וגם אני החזרתי אתמול חוב, יש לי עוד אחד ולהמשיך משם..מהנקודה המרגיזה הזו שאני כל הזמן צועדת צעד אחורה, ממש כמו ריקוד הורה  צעד קדימה וצעד אחורה. אבל המסגרת והמודעות תביא עימה הצלחות ובזה אין לי ספקות. אני רואה כל שבוע את האחרים, את האושר והניצוצות בעיניים שלהם. למה לנו לא מגיע?! ועוד איך מגיע! אז יאללה בואי נעשה ונוכיח שגם אנחנו שם... מלא נשיבוקים ושבוע מבורך של התמדה ועשייה♥
תודה אהובה, קדימה נצליח במגרש הבמה שלנו נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2012 10:06
 קרולין Posts: 6651
|
ענת יקרה שלי, לכולנו לא קלללללל בכלל.... שיהיה לך ים של הצלחה בהמשך... כולנו כאן תמיד ביחד עם ים של תמיכה , עיודו, חום ואהבה. נשיקותתתתתת וחיבוקים אוהבת קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2012 09:36
 קרנושה Posts: 3420
|
ענתי אהובה שלי, שמחתי לראותך, תמיד שמחה! תמשיכי להתמיד, אין לנו מירי אחרת וזו גם בין היתר הזכות שלנו להנות מהחוג העשיר הזה. בהחלט מה שעולה מהר יורד מהר וגם אני החזרתי אתמול חוב, יש לי עוד אחד ולהמשיך משם..מהנקודה המרגיזה הזו שאני כל הזמן צועדת צעד אחורה, ממש כמו ריקוד הורה צעד קדימה וצעד אחורה. אבל המסגרת והמודעות תביא עימה הצלחות ובזה אין לי ספקות. אני רואה כל שבוע את האחרים, את האושר והניצוצות בעיניים שלהם. למה לנו לא מגיע?! ועוד איך מגיע! אז יאללה בואי נעשה ונוכיח שגם אנחנו שם... מלא נשיבוקים ושבוע מבורך של התמדה ועשייה♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2012 07:47
 הסמויה Posts: 2467
|
ענתי הקילו שעלה גם ירד את במסגרת ואת בעשיה ואת במודעות ואת במקום הנכון שיהיה לך שבוע נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2012 06:34
|
שבוע לא קלי עבר עלי, השליטה קצת היתה מאחורי, שעליתי בה קילו... משערת שלכולנו לא קל לאחר שקראתי את הפוסטים, אכילה מעייפות החום אכילה רגשית וכו, יחד נתחיל שבוע חדש ונעדכן בסופו של יום איך עבר...אז קדימה עם כוחות ומוטיבציה מההרצאה של השבוע ...המון הצלחה לכולנו,
קרנושה יקרה היה כיף לראותך את נראית מדהים תמשיכי להתמיד התוצאוןת איתך נשיקות שיהיה בוקר נפלא והמ שך שבוע טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|