22/08/2012 20:22
 קרנושה Posts: 3420
|
כל הכבוד. כל החצאים בסוף הופכים למשהו גדול...שרואים מבחוץ ומבפנים את האושר! אין מחיר להרגשה הזו! שווה הכל..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2012 20:58
 אייריס Posts: 3744
|
תודה בנות לפרגון ויחד ככה נצליח כולנו לעבור עוד יום. בהצלחה רבה רבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2012 06:06
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יישר כח על הירידה ומסכימה עם כל מילה. אתמול רבקוש אמרה שאני חוזרת כל הזמן על המשפט אודות המזל שלנו להיות במסגרת וכן אני שוב חוזרת ומאמינה בזה,אין לי ולו ספק קטן שבמידה ולא הייתי במסגרת ההוריקן שתקף אותי בסוף השבוע לא היה מסתיים מיד ביום ראשון ועולה קילו הוא היה מתנחל לעוד כמה וכמה ימים והתוצאות בהתאם. שיהיה יום נפלא לכולנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2012 04:30
 dany Posts: 19819
|
כל הכבוד על החזרת חלק מהחוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/08/2012 23:25
 ליאת אקרון Posts: 28
|
איריסל'ה.. לא הייתי כדי לחגוג את החצי- מדהימה שכמותך!!! כל הכבוד!!! שיהיה שבוע טוב לכולנו..(ברוך השם גם אני צריכה להחזיר חובות למירי בשבוע הבא...)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/08/2012 21:27
 בלונדה.... Posts: 3603
|
איריס בן אדם מדהים שכמוך!!!!! כל הכבוד על החצי פחות,תמשיכי לעודד ולהחיות ולהצחיק את כולנו לפני השקילה ... נשיקותת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/08/2012 20:08
 הסמויה Posts: 2467
|
איזה כיף תתחדשי ותמשיכי להתמיד את הרי אלופה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/08/2012 18:41
|
1103 כתב:
אייריס חביבה ברכות מקנדה הרחוקה על חצי הקילו שהישלת כמובן שאין על מירי היא אוצר גנוז בהכרותינו אותה הרווח כולו שלנו. נילי
נילוש תודה. התגעגענו שבוע טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/08/2012 18:40
|
חיוך מהלב כתב:
אני מחכה למחר בערב. אז אשקל ואקשיב. וכן תמיד לוקחת משהו איתי להמשך השבוע... או תחילתו תלוי איך מסתכלים על זה. בקיצור יש תמיד מוטיבציה מחדש, ואין דרך אחרת זה ברור. אך השבוע היו קצת חריגות גם אם לא גדולות, ולכן כל תוצאה שתבוא תהיה מקובלת עלי, כי אני הולכת בדרך ישרה, ואיני עושה איזה הכנות מיוחדות ביום ג'... אלא כל השבוע עלי להיות במיטבי ואם יש קצת סטיה גם זה אפשרי שהרי כולנו בני אנוש ולא מושלמים וגם לחצים שונים ומשונים יש לנו בימים כאלה או אחרים... הרי לא כל יום דומה למשנהו ולא כל השבוע הוא מקשה אחת. אני רואה לפני את החגים הקרבים ויש לי מטרה מאד ריאלסטית ואחרי החג של ראש השנה בהחלט יש עוד מטרות להגיע אליהן אבל לאט ובנחת. שיהיה רק טוב לכולנו ובעיקר בשורות טובות
תהני מאוד. שבוע מוצלח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/08/2012 18:02
 1103 Posts: 5022
|
אייריס חביבה ברכות מקנדה הרחוקה על חצי הקילו שהישלת כמובן שאין על מירי היא אוצר גנוז בהכרותינו אותה הרווח כולו שלנו. נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/08/2012 17:11
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
אני מחכה למחר בערב. אז אשקל ואקשיב. וכן תמיד לוקחת משהו איתי להמשך השבוע... או תחילתו תלוי איך מסתכלים על זה. בקיצור יש תמיד מוטיבציה מחדש, ואין דרך אחרת זה ברור. אך השבוע היו קצת חריגות גם אם לא גדולות, ולכן כל תוצאה שתבוא תהיה מקובלת עלי, כי אני הולכת בדרך ישרה, ואיני עושה איזה הכנות מיוחדות ביום ג'... אלא כל השבוע עלי להיות במיטבי ואם יש קצת סטיה גם זה אפשרי שהרי כולנו בני אנוש ולא מושלמים וגם לחצים שונים ומשונים יש לנו בימים כאלה או אחרים... הרי לא כל יום דומה למשנהו ולא כל השבוע הוא מקשה אחת. אני רואה לפני את החגים הקרבים ויש לי מטרה מאד ריאלסטית ואחרי החג של ראש השנה בהחלט יש עוד מטרות להגיע אליהן אבל לאט ובנחת. שיהיה רק טוב לכולנו ובעיקר בשורות טובות
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/08/2012 16:00
 דרך המלך Posts: 5707
|
איריס מהממת ברכות לחצי שירד את נראית מהמם אכן אחת ההרצאות הטובות והחזקות שכל מילה מושרשת בנן... שיהיה שבןע מבורך ומחוייך אוהבת סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/08/2012 15:18
|
נחושה כתב:
מקסימות... אכן היתה הרצאה נהדרתתתתתתתתתתתתת, פשוט אין מילים! איריס יקרה אי אפשר להתאהב במירי מחדש....כי זאת מירי. מי שלא מכיר אותה ב"לבן של העיניים" פשוט מפסיד, אנחנו זכינו הרבה מעבר לדיאטה או קבוצת תמיכה, אנחנו אנשים טובים יותר, איכותיים יותר בנתינה מתמדת ובוגרי הפקולטה של מירי. בניגוד לאחרים ש"הספל שלהם התמלא" שלנו מוסיפה להתמלא כלהזמן כמעיין נובע 
מסכימה מאוד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/08/2012 15:03
 נחושה Posts: 6982
|
מקסימות... אכן היתה הרצאה נהדרתתתתתתתתתתתתת, פשוט אין מילים! איריס יקרה אי אפשר להתאהב במירי מחדש....כי זאת מירי. מי שלא מכיר אותה ב"לבן של העיניים" פשוט מפסיד, אנחנו זכינו הרבה מעבר לדיאטה או קבוצת תמיכה, אנחנו אנשים טובים יותר, איכותיים יותר בנתינה מתמדת ובוגרי הפקולטה של מירי. בניגוד לאחרים ש"הספל שלהם התמלא" שלנו מוסיפה להתמלא כלהזמן כמעיין נובע
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/08/2012 14:54
 קרולין Posts: 6651
|
אייריס יקירתי בראבו על החצי פחות! היה כיף היום בחוג אתן מקסימות אחת אחת. וכן אין על מירי ועל המסגרת שלנו נשיקות חמותתתת קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/08/2012 14:46
|
מירי אהובה ומיוחדת במינה אין עלייך בעולם. היום פשוט התאהבתי בך מחדש. את סוחפת אותי כל פעם מחדש ואחרים שלא אצלך לא מבינים את ההרגשה הזו. פשוט כייף לי וטוב לי שאני רואה אותך מלאה אנרגיות ומוטיבציה מפרגנת ומדברת בגובה העיניים פשוט בן אדם ישיר וישר. המשיכי ככה להיות. הייתי חייבת כמה מילים כי במפגש תמיד עוטפים אותך כולם ואין הרבה זמן אז פה המקום הכי חם ונכון. מאחלת לך ים הצלחה. אוהבת המון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/08/2012 14:37
|
היום בשקילה. נשאר חוב קילו לאחר החופשה. מרגישה בעננים הכל נפלא זורם וטוב החיים יפים וזה קורה כל שבוע אחרי ההרצאה של מירי. היום הייתה אחת ההרצאות הכי טובות מירי במיטבה מדי שבוע והמילים שלה פשוט נכנסות למודעות גם בלי שתרצה. אז לא להחמיץ ולהשתדל להגיע ולו רק לשמוע ולקבל אנרגיות חדשות. בהצלחה רבה לכל הנשקלים שבוע נפלא וחייכו כי אנחנו יפים וטובים. אוהבת המון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|