הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שבוע ראשון עם מירי

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
20/08/2012 19:17

dany
dany
ענת ברוכה השבה והמון המון הצלחה, העלית חיוך אל פני בכייףwink
0 קישור קבוע (Permalink)
20/08/2012 14:29

בלונדה....
בלונדה....
ענת בהצלחה בתהליך ,
עם התרגשות כזאת וממקום של רצון כזה הדברים אכן קורים והקילוגרמים יורדים..
בהצלחהההה
0 קישור קבוע (Permalink)
20/08/2012 14:20

אייריס
אייריס
איזה פוסט מרגש ואת חמודה. ההרגשה הזו שתיארת כל פעם מחדש גם אצלי מדי שבוע אני מחכה למפגש עם מירי ולחברות ולהרצאות הנפלאות שכל הזמן לומדים בהם פשוט תענוג רצוף ביה'ס הכי טוב בעיר ויש ציונים טובים לרוב.
שמחה שחזרת ומאחלת לך הצלחה בהמשך ובטוח שאת תצליחי כי את פה ובעשייה.
שבוע טוב
0 קישור קבוע (Permalink)
20/08/2012 14:06

נחושה
נחושה
שיהיה בהצלחה ברציפות ובהתמדהsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
20/08/2012 13:32

מירי
מירי
ענתי יקרה מאד
תודה רבה על הפירגון...אכן כף שחזרת, את מקסימה
ותלמידה נפלאה, המשך הצלחה והתמדה אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
20/08/2012 06:51

אקורדיאון
אקורדיאון
עם תחושות כאלה ותובנות כאלה ההצלחה מובטחת.
0 קישור קבוע (Permalink)
20/08/2012 06:08

ענת241
ענת241
בשנות השמונים דפנה ארמוני שרה: "רוצה לרקוד, רוצה לשיר, לפרוס כנף, לעוף מעל העיר...."
כך בדיוק הרגשתי אתמול כשיצאתי מהחוג אצל מירי. רוצה לרקוד, לשיר, וממש יכולה לעוף, אחרי שהפחתתי 2 קילו!!!
נכון, זה רק השבוע הראשון, ובהתחלה יורדים הרבה (כך בדיוק היה בסיבוב הקודם שהייתי עם מירי, לפני כשלוש שנים) אבל לפחות אני יודעת שאני שם...
שבוע שלם חיכיתי לרגע הזה, הרגשתי כמו בבית הספר רגע לפני קבלת התעודה, עכשיו אקבל ציון על מאמצי, ומי שטרח בערב שבת, יאכל בשבת!!
באמת, הכי קשה היה לי בשבת. אז מראש, רוב האוכל בושל ע"פ המתכונים כאן באתר - מסתבר שקציצות יכולות להיות מאוד טעימות גם אם לא מטגנים אותן קודם. ולמרות שאפיתי עוגה - לאחר התלבטויות קשות ורק בגלל שאח שלי התארח אצלי בשבת והכנסת אורחים קודמת לכל, אבל מתוך 2 תבניות שיצאו מהתנור, דאגתי להעלים אחת ולחלק לשכנות, שהן ישמינו.... וגם מזו שנשארה בבית אכלתי בקושי פרוסה וחצי, כשבימים רגילים אני אוכלת פס שלם לבד.
לא אגיד שבמהלך השבוע הזה לא היו לי רגעים שקמתי למזווה, ובחנתי אותו מקרוב קרוב קרוב, לרוחב ולעומק, אבל אחרי שדאגתי מראש להוציא את כל האויבים, התוצאה היחידה מכך היתה המסקנה שצריך לסדר את המזווה...
אז נכון שלא היו פיתויים מיוחדים כי זה היה שבוע נטול אירועים, לעומת השבוע הקרוב שעומד לכלול בתוכו סרט בוי.אי.פי. - וגם אם אוותר על הפינוקים שלפני, אצלי לראות סרט בלי פופקורן זה כמו לראות סרט בלי משקפיים (ויש לי מספר 5 וגם צילינדר) ועוד לא דיברתי על הבת מצווה בסוף השבוע, ושבת שלמה כאורחת כבוד אצל ההורים שלי..
מאוד מקוה שאצליח להחזיק מעמד גם השבוע, ו/או לפחות אצליח להזיז את ה#$%^& שלי ולעשות קצת פעילות ספורטיבית או מינימום הליכה, אבל מה שבטוח - אני מרגישה שאני "שם"... עובדה, אתמול נפרדנו ממישהו בעבודה, ואם פעם הייתי חושבת לעצור רק בבורקס הרביעי (ואחכ' סיבוב שני למרות שהכל כבר קר ומגעיל) אתמול בכלל לא ראיתי אותו, את השמן המגעיל עם חצ'קוני השומשום על הפנים, הוא לא הזיז לי ופשוט התעלמתי ממנו, ממש כמו אקס מנוול...
יאללה, שיהיה בהצלחה גם השבוע לי ולכולם.
ותודה למירי שהביאתני עד הלום....
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שבוע ראשון עם מירי

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!