15/08/2012 22:21
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מיכלי יקרה את תמיד כותבת מדהים.....קולעת בול בפוני..... לכולנו יש את הימים, האלה......החוכמה לקום ולעשות, לא לשקוע ולוותר.גאה בכם אתם זוג מדהים, אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/08/2012 14:58
 dany Posts: 19819
|
מיכלי קודם כל איחולים לבריאות והחלמה . ויתר התובנות הרי הן רשומות כבר אצלנו על ספר ההיסטוריה. ואני יודעת שאת רק צריכה לאסוף את עצמך וההצלחה היא כאן ממש פה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/08/2012 11:47
 בלונדה.... Posts: 3603
|
מיכלי כל הכבוד על האנרגיות הטובות ועל החזרה למסלול.. תרגישי טובבב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/08/2012 09:45
 אייריס Posts: 3744
|
בוקר טוב. יום נפלא וכל הכבוד לגיתי התומך והמון בהצלחה הלאה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/08/2012 07:15
 מיכל שרון Posts: 1318
|
בוקר טוב פורום יקר.... אני אתכם כאן אחרי כמה ימים לא קלים.. בימים האחרונים תקף אותי וירוס מעיים עצבני.. אני בטוחה שאין צורך בתיאורים גרפיים כדי להבין כמה זה נורא.. חוץ מזה התקררתי (מזגנים ארורים!!!) והתנזלתי כולי, כאבי גרון וחלושס כללי... וככה בלי להרגיש השומן היקר שלי תפס לו טרמפ על המסכנות והחולי והחליט שמגיעים לי פיצויים פחממתיים על כל הסבל הרב שאני מצויה בו, לא רק זה אלא שגם בגזרת ההליכות הוא הרשה לי להקל ראש וכבר 3 ימים שלא צעדתי בבוקר כהרגלי החדש-נושן.. אוי אוי אוי.. איזו תחושה נוראית.. אחרי שבוע כל כך מוצלח, אחרי שכבר ממש חיכיתי ללכת להישקל ביום ראשון.. החיבור לאסלה הכריע אותי ונשארתי בבית וב-3 ימים אני מרגישה שחרבתי מאמצים של שבוע שלם.. ואז אתמול בלילה הפציעה לה תחושה לא מוכרת - הרגשה טובה באה לבקר (בחסות 2 כדורי אקמול) וניצלתי אותה כדי להחליט שהבוקר חוזרים למוטב - פחמימות או לא להיות!!!! די לתרצת הנפוצה, די למסכנות ודי לשומן - enough is enough !!! וככה היום כיוונתי שעון לרבע לשש.. ועד 6 התגלגלנו מהמיטה (שוב בעזרתו האדיבה של הפיץ המעורר) ובשש ועשרה כבר היינו בחוץ.. מתגלגלים לאיטנו במסלול הרגיל.. למזלנו מזג האוויר החליט לפנק אותנו ברוח נעימה על גבול הקרירה ממש לכבוד החזרה מהפסקה בת 3 ימים וככה העגלוליות שלנו קיבלה דחיפת בריזה נעימה והצליחה לצלוח את הצעידה בשלום. עכשיו גיתי מלא מרץ ואנרגיה החליט כבר להמשיך לשוק עם תומר כי אתמול נגמר מלאי הפלפלים במגירה (וזו שערוריה שאין כדוגמתה ואיך אפשר בלי פחמימות מחמש כשהשומר אנטי-פחמימות no. 1 לא בסביבה?!) וככה נזדמנו לי כמה דקות חסד נטולות פיצפוצים לשבת ולכתוב על הבוקר.
אז תיכף אני הולכת לאקטיביה שלי, הסלט לעבודה היום כבר מוכן (ותודה ענקית לגיתי שלי שעמד אתמול וחתך כשלי לא היו כוחות לכך וחש לא מוערך בעליל ) והיום בערב אנחנו מתייצבים אצל מירי כי אין שבוע בלי שקילה ואין שבוע בלי הרצאה ואין מצב שלא לנסוע עוד כמה קילומטרים בשביל זה.
אז שיהיה לכולנו יום נפלא, בשליטה ושמירה והצלחה!!!  edited by מיכל שרון on 8/15/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|