12/08/2012 20:05
 ענת Posts: 3849
|
דרך המלך כתב:
בוקר טוב ענת ובהחלט שנמשיך להיות בשליטה חיוך מהלב כל הכבוד על הקילו שנשר וברוך הבא לבנך שתהא שבת מבורכת סיגל
אמן ואמן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2012 19:13
 tal_f Posts: 900
|
כל הכבוד על השמירה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2012 18:14
 אייריס Posts: 3744
|
ברוך הבא לבן ויופי של ירידה. בהצלחה רבה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2012 06:42
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ברוך שובו של בנך וכל הכבוד על נשירת קילו לאחר יום הקיזוז שממש מניב תוצאות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2012 18:08
 רבקה Posts: 8411
|
חנה'לה ברוך הבא לבנך היקר. אני בטוחה שיהיו מטעמים לכבודו אך את עכשיו בתקופתך הטובה וכמובן שלא מקלקלים ברכות על הירידה וכמובן המשך השליטה מובילה להצלחה מלאה שבת מבורכת לך ולכולן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2012 10:06
 dany Posts: 19819
|
שבת שלום וברוך שובו של בנך. את מרגישה נפלא עם הירידה ואין לך בכלל חשק לקלקל.
חיוך מהלב כתב:
בוקר של אושר לכולנו. אני, החלטתי לעשות יום קיזוז לראות אם אני עומדת בכך. ובכן, לא היה לי קשה כלל, וראו זה פלא נשר ממני 1 ק"ג שלם. איזה אושר. עכשיו אנו לפני שבת ואנו חוגגים את שובו של בננו הצעיר אחרי 8 חודשים בדרום אמריקה. אני תקווה שהארוחה החגיגית לא תגרום לי לחרוג מההרגלים המצויינים שלי שרכשתי אצל מירי. אבל יום הקיזוז היה לי ממש קל. נכון, בערב, הרגשתי שאני זקוקה לעוד משהו אחרי שאכלתי הטונה והביצה וסלט גדול, אז מסטיק אחד בפה עשה לי טוב וקינחתי בעוד מים ... רעיון מצויין. מה אני מאחלת לכולם ולכולן??? שתהא שבת מבורכת שבת של הרמוניה ושמחה אושר ובריאות ....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2012 09:47
 דרך המלך Posts: 5707
|
בוקר טוב ענת ובהחלט שנמשיך להיות בשליטה חיוך מהלב כל הכבוד על הקילו שנשר וברוך הבא לבנך שתהא שבת מבורכת סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2012 09:23
|
חיוך מהלב כתב:
בוקר של אושר לכולנו. אני, החלטתי לעשות יום קיזוז לראות אם אני עומדת בכך. ובכן, לא היה לי קשה כלל, וראו זה פלא נשר ממני 1 ק"ג שלם. איזה אושר. עכשיו אנו לפני שבת ואנו חוגגים את שובו של בננו הצעיר אחרי 8 חודשים בדרום אמריקה. אני תקווה שהארוחה החגיגית לא תגרום לי לחרוג מההרגלים המצויינים שלי שרכשתי אצל מירי. אבל יום הקיזוז היה לי ממש קל. נכון, בערב, הרגשתי שאני זקוקה לעוד משהו אחרי שאכלתי הטונה והביצה וסלט גדול, אז מסטיק אחד בפה עשה לי טוב וקינחתי בעוד מים ... רעיון מצויין. מה אני מאחלת לכולם ולכולן??? שתהא שבת מבורכת שבת של הרמוניה ושמחה אושר ובריאות ....
ברוך שובו של בנך, כל הכבוד על הירידה, ותחשבי אחרי יום קיזוז שהצלחת אל תהרסי שזה יהיה מול עינייך בשישי שבת....וגם הירידה שעושה חשק להמשיך שבת מאושרת...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2012 08:56
 נינוש Posts: 1442
|
בוקר טוב ענת יקרה בדיוק כמו האורחת בוקר שלי שבת שלום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2012 08:48
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2012 08:28
 dany Posts: 19819
|
שבת שלום ורגיעה במחוזותינו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2012 07:18
|
היוגורט קוואקר ותפוח לאחר שצלחה של יום הקיזוז להמשיך את השבוע בשליטה, נעשה וי כולנו יחד על יום שישי נעדכן בסיומו של יום שבת קסומה ומבורכת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|