10/08/2012 05:08
 dany Posts: 19819
|
בלילה כבר הודיעו שמחזירים תושבים הביתה, בני שלקח את הקטנה לאמא שלה יצא מטבעון אך לא היה יכול לחזור ונאלץ ל"טייל" כמה שעות מחוץ לקריה עד שפתחו את הכניסות. באמת אני מקווה שישימו יד על הפושעים.
אשירה כתב:
מקווה שאתם ישנים בשקט, ממש לא נעים לחוות דבר כזה בשכנות ועוד כאשר יש חשש להצתה מכוונת, אפילו קצת מפחיד. מאחלת לכולנו שהשפיות תנצח ושהמצב לא ידרדר, אין שקט בגבולות וכעת גם בפנים הארץ. מגיע לעמנו קצת שקט ושלום שלא ישאר רק בגדר חלום. לילה טוב dany כתב: בינתיים די הסתבך, פינו רחובות ובית אבות ואפילו שני בתים נשרפו. ממש לא נעים הסיפור הזה ועדיין לא הסתיים. dany כתב: אלי זה לא קרוב אך אני מניחה שיש כאלו שאליהם זה קרוב ואני מקווה ששום דבר רע לא יתרחש. נחושה כתב: dany כתב: הפעם זה מכיוון שער העמקים...... מעניין מאד מה קורה כאן............ מישהו מתלהב  תודה לאל שזה לא קרוב 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2012 00:37
 אשירה Posts: 4292
|
דפי יקרה, משמח אותי מאוד לראות אותך בפורום אפילו שהנסיבות שהביאו לכך כלל אינן משמחות. אני משערת שבעלך כבר הגיע בשלום הבייתה ואת אינך דואגת לו. אני מקווה שהארוע הלא נעים שחוויתם כבר נגמר ושייתפסו האשמים ויבואו על עונשם. מאחלת לכם סוף שבוע טוב ורגוע.  דפי כתב:
נחושה יקרה ולכל מי שדואג ברוך השם ברחובנו שקט. אני הייתי בחיפה , יצאתי בארבע וחצי לכיוון טבעון ושמעתי ברדיו על השריפה. מאוד נלחצתי כי סגרו את כל הדרכים לטבעון. בדרכים עקיפות ושהייה בפקקים , הגעתי הבייתה בשבע ורבע. בעלי רק עכשיו יצא מחיפה בגלל הפקקים שהשתרכו בכל כביש . אני מחכה שכבר יגיע . שיהיה לנו סוף שבוע רגוע. תודה דפי
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2012 00:18
 אשירה Posts: 4292
|
מקווה שאתם ישנים בשקט, ממש לא נעים לחוות דבר כזה בשכנות ועוד כאשר יש חשש להצתה מכוונת, אפילו קצת מפחיד. מאחלת לכולנו שהשפיות תנצח ושהמצב לא ידרדר, אין שקט בגבולות וכעת גם בפנים הארץ. מגיע לעמנו קצת שקט ושלום שלא ישאר רק בגדר חלום. לילה טוב dany כתב:
בינתיים די הסתבך, פינו רחובות ובית אבות ואפילו שני בתים נשרפו. ממש לא נעים הסיפור הזה ועדיין לא הסתיים. dany כתב: אלי זה לא קרוב אך אני מניחה שיש כאלו שאליהם זה קרוב ואני מקווה ששום דבר רע לא יתרחש. נחושה כתב: dany כתב: הפעם זה מכיוון שער העמקים...... מעניין מאד מה קורה כאן............ מישהו מתלהב  תודה לאל שזה לא קרוב 
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2012 22:10
 1103 Posts: 5022
|
דני דפי ובנות הצפון היקרות משמח לשמוע שאצלכן הכל בסדר ואין כל פגע ונקווה שכך זה ישאר למרות שכואב לקרוא שהצתת השרפות לא תסתימנה. בשורות טובות נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2012 20:42
 דפי Posts: 1126
|
נחושה יקרה ולכל מי שדואג ברוך השם ברחובנו שקט. אני הייתי בחיפה , יצאתי בארבע וחצי לכיוון טבעון ושמעתי ברדיו על השריפה. מאוד נלחצתי כי סגרו את כל הדרכים לטבעון. בדרכים עקיפות ושהייה בפקקים , הגעתי הבייתה בשבע ורבע. בעלי רק עכשיו יצא מחיפה בגלל הפקקים שהשתרכו בכל כביש . אני מחכה שכבר יגיע . שיהיה לנו סוף שבוע רגוע. תודה דפי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2012 18:09
|
בינתיים די הסתבך, פינו רחובות ובית אבות ואפילו שני בתים נשרפו. ממש לא נעים הסיפור הזה ועדיין לא הסתיים.
dany כתב:
אלי זה לא קרוב אך אני מניחה שיש כאלו שאליהם זה קרוב ואני מקווה ששום דבר רע לא יתרחש. נחושה כתב: dany כתב: הפעם זה מכיוון שער העמקים...... מעניין מאד מה קורה כאן............ מישהו מתלהב  תודה לאל שזה לא קרוב 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2012 15:49
|
אלי זה לא קרוב אך אני מניחה שיש כאלו שאליהם זה קרוב ואני מקווה ששום דבר רע לא יתרחש.
נחושה כתב:
dany כתב: הפעם זה מכיוון שער העמקים...... מעניין מאד מה קורה כאן............ מישהו מתלהב  תודה לאל שזה לא קרוב 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2012 15:48
 נחושה Posts: 6982
|
dany כתב:
הפעם זה מכיוון שער העמקים...... מעניין מאד מה קורה כאן............ מישהו מתלהב 
תודה לאל שזה לא קרוב
|
0