09/08/2012 15:29
 נחושה Posts: 6982
|
לפעמים כל מה שצריך זה רק חיבוקי ממישהו שאוהב אותך באמת....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2012 13:09
 tal_f Posts: 900
|
קרנושה, פשוט לנקות את הפירורים מהשפתיים ולהתחיל מחדש... כל צעד קטן שתעשי יגרור אותך להצלחה ... זה קורה לכולנו לפני שבועיים עליתי שבוע שעבר החזרתי חובות... לא להתרגש... צוחק מי שצוחק אחרון ... תסתכלי לזמן קדימה המון הצלחה וחיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2012 12:28
 רבקה Posts: 8411
|
קרנושקה מתוקה ביקשת חיזוק את מקבלת אותו בחוזק מכל הלב ביקשת חיבוק את מקבלת אותו בענק ובחום כולנו כאן פה ושם בתקופות לא קלות, ועצובות אך גם כולנו ביחד יודעים לתת כתף לציכה, עזרה, ופרגון קילו עליה באכילה רגשית זה סימן שאת איתנו במחשבה קבלי את כל התמיכה האפשרית ובואי יקירה צאי לתחילת דרך מוקפת בשושנים וההצלחה תאיר לך פנים כי מגיע לך מקסימה את כל הטוב♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2012 11:30
 קרנושה Posts: 3420
|
תודה מעומק הלב על המילים החמות והמחבקות♥אין ספק שאני ברת מזל להיות כאן. שולחת אלפי נשיבוקים וקרני אור ליום חדש...ולסופ"ש רגוע ובשליטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2012 10:50
 שאפתנית Posts: 8392
|
קרנושה אני שותפה לחיבוק שהבנות נותנות לך בפורום המדהים הזה. למזלנו המקום הזה קיים וחובת השימוש בו חלה עלינו בהצלחות, בכשלונות, בשמחה ובעצב. אנחנו כאן מעודדות, מזכירות לך שלכולנו לא תמיד קל בכל התחומים וכשיש לחצים אז זה הרבה יותר קשה ומעיק אבל אנחנו נתגבר וזה מה שחשוב. בסופו של דבר הכל עובר אז תמשיכי לחתוך סלט ולחייך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2012 07:21
 ענת Posts: 3849
|
קרנושה אהובה, לכולנו עליות וירידות, פעם למעלה פעם למטה אלה החיים....אצל כולם..... ולכן מאוד מבינה אותך וכל הכבוד על השיתוף וכולנו כאן לחזק ולעודד ולחבק, ולנסות לעבור יחד את התקופה עד שיעבור הגל.....לצוף... שולחת לך חיבוק אוהב ומחזק
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2012 07:20
 דרך המלך Posts: 5707
|
קרנושה המקסימה את זאת שמעודדת תמיד ומחבקת ועכשיו הגיע תורך... לכולנו ימים קשים או ימים לא קלים.... מותר לך הקילו יירד כשבא... ואת אהובה הביטי במראה וראי אישה יפיפייה שקצת קשה לה... תני לה קריצה וחיוך לכי לאמבטיה צחצחי שיניים ומההתחלה לאט לאט... מכאן שולחת לך חיבוקים נישוקים והמון חיזוקים.. ותדעי את לא לבד אנחנו יחד... כי זר לעולם לא יבין את מה שנכתב.... אוהבת אותך סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2012 06:24
 אקורדיאון Posts: 16381
|
קרנושי ילדה יקרה,נדוש לחזור על כך שזה כל כך מוכר ולא כל כך חביב אבל לכן באמת מעומק הלב כולנו יחדיו כאן לתמוך,לעודד,לחבק ללא הצגות כי כל אחת ואחת יודעת בדיוק לשים את האצבע על התחושות שנלוות לתקופות פחות טובות,אלה זמניות ומכאן לא נותר אלא להרים ראש כי גם זאת כולנו יודעות לקום שוב ולהמשיך בדרך. מליון נשיבוקים ילדה יפה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2012 06:03
 dany Posts: 19819
|
תודה יקירתי שזה בא מהלב זה פשוט זורם, וגם לך אין במה להתבייש בכושר הכתיבה שלך, אוהבת אותו מאד וגם אותך. יום נפלא לך והמון המון הצלחה.
אשירה כתב:
דני יקרה, בכל פעם אני מתפעלת מחדש מהכשרון שלך לתת ביטוי כל כך יפה ונכון לכל מצב. dany כתב: קרנושה היפה שלנו איזו שאלה , בוודאי ובוודאי אנחנו כאן לא רק לרגעים היפים, המאושרים והשמחים של חיינו, ואולי אפילו ליותר עבור הרגעים הלא קלים..........תרתי משמע. הרי ברור שאף אחד/ת מאיתנו לא חי לו כאן בגן עדן של שושנים וציפורים ולכל אחד או אחת מאיתנו יש את הלחצים היומיומיים , מי יותר מי פחות. ויש תקופות בחיים שהלחצים הם כמו מכבש לוחץ דוחף כלפי מטה. ואז אז בא לידי ביטוי כוחו של הפורום במתן עזרה, תמיכה עידוד ואהבה. אז קרנושה מתוקה. קחי חיבוק חזק חזק, נשיקה ועוד אחת בכדי לחזק אותך לעבור על מים סוערים ולהתגבר על תקופה קשה זוץ הקילו שעלה ירד גם ירד. ואני מאחלת לך ימים קלים וטובים יותר. בהמון אהבה מכל הלב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2012 05:57
 אשירה Posts: 4292
|
דני יקרה, בכל פעם אני מתפעלת מחדש מהכשרון שלך לתת ביטוי כל כך יפה ונכון לכל מצב.  dany כתב:
קרנושה היפה שלנו איזו שאלה , בוודאי ובוודאי אנחנו כאן לא רק לרגעים היפים, המאושרים והשמחים של חיינו, ואולי אפילו ליותר עבור הרגעים הלא קלים..........תרתי משמע. הרי ברור שאף אחד/ת מאיתנו לא חי לו כאן בגן עדן של שושנים וציפורים ולכל אחד או אחת מאיתנו יש את הלחצים היומיומיים , מי יותר מי פחות. ויש תקופות בחיים שהלחצים הם כמו מכבש לוחץ דוחף כלפי מטה. ואז אז בא לידי ביטוי כוחו של הפורום במתן עזרה, תמיכה עידוד ואהבה. אז קרנושה מתוקה. קחי חיבוק חזק חזק, נשיקה ועוד אחת בכדי לחזק אותך לעבור על מים סוערים ולהתגבר על תקופה קשה זוץ הקילו שעלה ירד גם ירד. ואני מאחלת לך ימים קלים וטובים יותר. בהמון אהבה מכל הלב.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2012 05:28
 dany Posts: 19819
|
קרנושה היפה שלנו איזו שאלה , בוודאי ובוודאי אנחנו כאן לא רק לרגעים היפים, המאושרים והשמחים של חיינו, ואולי אפילו ליותר עבור הרגעים הלא קלים..........תרתי משמע. הרי ברור שאף אחד/ת מאיתנו לא חי לו כאן בגן עדן של שושנים וציפורים ולכל אחד או אחת מאיתנו יש את הלחצים היומיומיים , מי יותר מי פחות. ויש תקופות בחיים שהלחצים הם כמו מכבש לוחץ דוחף כלפי מטה. ואז אז בא לידי ביטוי כוחו של הפורום במתן עזרה, תמיכה עידוד ואהבה. אז קרנושה מתוקה. קחי חיבוק חזק חזק, נשיקה ועוד אחת בכדי לחזק אותך לעבור על מים סוערים ולהתגבר על תקופה קשה זוץ הקילו שעלה ירד גם ירד. ואני מאחלת לך ימים קלים וטובים יותר. בהמון אהבה מכל הלב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2012 04:54
 אשירה Posts: 4292
|
ילדה יפה ואהובה, אני שולחת לך חיבוק חם עם המון אהבה, נותנת לך יד לעבור את התקופה הזו בפחות עצב, אל תהססי לשתף ולבקש עזרה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2012 02:11
 ליאת של יוני Posts: 189
|
"לא קל" גם לדעתי זה נשמע יותר טוב. לכל אחד יש את התירוץ התורן. אצלי זה החופש הגדול. אנחנו מועדות לעיתים אך מה שחשוב זה שעדיין מודעות, עדיין במסגרת ועדיין בתמיכה גדולה. הכל יהיה בסדר בסופו של דבר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2012 23:48
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרנושה היפה, החוכמה להודות כשקשה ולבקש עזרה.... ובפורום המדהים והמחבק הזה יש המון טוב לב חוכמה ותמיכה...... את אשה יפה חכמה ומאד חזקה, את תעברי בשלום גם את התקופה הזאת.... להרים ראש ולשלוט באוכל, כי השאר כבר יסתדר, זאת הדינמיקה בחיים.... אין רגע דל.מחבקת אוהבת וגאה בך מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2012 23:13
 lilache Posts: 62
|
אם זה מנחם אז... את לא לבד בסירה אבל לפחות את על הסירה הנכונה וגם לה נכונו סערות בלב קלוריה... יהיה בסדר!!!! קבלי חיבוק לילך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2012 22:26
 קרנושה Posts: 3420
|
פורום יקר, אני יודעת ומודעת היטב לחסרון ההשתתפות והנוכחות שלי לאחרונה. לצערי זה מכל מיני סיבות של לחצים בעבודה, לחצים בחיים ולחצים לחצים שעלו לי השבוע בקילו יותר כי בסופ"ש ירדתי על מתוק כאילו אין מחר וזה דבר שלא קרה לי הרבההההההה זמן! לא היה לזה שום קשר למחזור פשוט אכילה רגשית מנצחת שמירי כל הזמן מדברת עליה, הבנתי שיש לי מזל שהיה לי את השכל להיות חניכה של מירי, לעשות כרטיס זהב ואם היה צריך הייתי משבצת אותו גם ביהלומים כי כל כך קשה לי. זו התקופה של להשאיר את הראש מעל המים. גם קשה לי להגיד שקשה לי. אני יודעת להיות לבד במקום הזה ושוכחת שאני חלק מקבוצת אנשים כל כך חמה... אני מכירה לטפל בעצמי ולא מכירה את המקום החדיר שמאפשר גם לאחרים לגעת..אבל אני לומדת, עובדה שאני כותבת את זה עכשיו כאן. להיות אדם שמאפשר גם לאחרים לחבק ולהיות שם כשצריך. מותר להגיד שלא הכל בסדר ומושלם ומותר גם לכתוב את זה כאן בכנות מוחלטת. להגיד שאין רגע של שלווה ולבוא ולבקש חיבוק. אני כותבת את כל זה בשמם של כל אלו שלא מעזים "לרדת אל העם", לפתוח את הקלפים ולהודות שקשה, עם האוכל ובכלל. ואז מגיעה המחשבה של איזה מזל עצום יש לי על המסגרת שלי, שכל כך גלגל הצלה בים הסוער שלי, שאיזה בחורה חכמה אני שבחרתי להשקיע את הכסף שלי במקום הזה שאין לו בכלל מחיר, שאיזה נפלא זה כל שלישי שאני מתרגשת להגיע למירי גם אם יצאתי דב המערות ואכלתי הרבה מתוק... הדף שלי עכשיו נראה לבן עם המון מלל, המון מילים. אבל יהיה מי שיקרא ויהיה גם מי שיגיב בחום וזה הסוד של מדריכה מנצחת ותלמידים שלומדים להודות שקשה להם..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|